Bögens söndag


Nu har jag tagit bort psykopaten från min msn. Jag blir störd av att se hur han loggar in o loggar ur. Han har en liten hake på mig, det kallas förmodligen just för elakhet!. Jag tänder tydligen på det. Gutt.

I går var jag o Raggan ute på galej. Förfestade själva.  Jag höll på att dö när hon borta vid datorn ropar  "är det här din blogg". Hon skulle så gärna vilja hitta den.- Sen skämdes hon som en hund. O nä, det var inte min blogg hon hittat utan LiLoves icke existerande. Puh.

Inget ligg blev det hellre i går, men jag tror jag ska gå på LiLoves linje o hålla igen på ressurserna. Just nu längtar jag bara efter att komma upp till Stockholm på Lördag. Två dejter uppstyrda, en som jag ser extra fram emot.mmmmm.

I kväll kommer Ragga bli sur för jag inte går på hennes klubb. Orka.

Idol 2006?

LiLove tycker jag ska söka till IDOL. Jag försökte förklara för henne att jag skulle känna mig lika missanpassad som när jag var X's Luciakandidat.

LiLove:men då hade du lugg och var åtta nyanser brunare än alla andra. nu kommer du krossa med dina sammetsögon, din snelugg och din gudomliga röst!
LiLove:du är inge jävla lucia. du är IDOL 2006


Älskar na!

Ligg Lördag


Skitdålig på att skriva på sistone, men jag har inte riktigt orken....

Men så sa LiLove nått klockrent som må skrivas ned...

Vi talade om ifall jag ska ligga med Raggas killes kompis i kväll.

Jag: Han är inte full, men har avtändande personlighet. TYp pratar cp mycket o helt spattig o jobbig.
LiLOve:
ja. men varför börja ligga med tändande personligheter nu? efter en som inte fick dig att komma, en som inte fick dig att skratta, en som snattar. en som krossade ditt hjärta. en som kallas pärlan. Why start now är min fråga?

Antar att det blir jag som ligger i kväll då.

Som den gamla goda tiden...nästan


ja bara nästan, hade det var som förr så hade jag ju förmodligen strulat med någon...o så blev det ju tyvärr inte.

Ragga o mannen kom och rökte vattenpipa, drack vitt vin o lyssnade på musik. Mycket trevligt. Under kalaset ringer min telefon , men jag kan inte svara för jag sitter och fixar med vattenpipan. Raggan pratar och det låter som att handlar om min lägenhet....men vet är det??? Jo Mr D. Jag var trevlig, men pratade bara i fem minuter, tills jag körde en "du jag har gäster här o jag känner mig väldigt orevlig. Vi får prata en annan dag" Han vet att saker inte står rätt till.

d
infärno vid kolbrännandet.

Så gick vi till billiga baren där Krulls man och G var. Jag hävdar fortfarande att G är så himmla konstig. Han skulle lika gärna kunna tycka bra som dåligt om mig. Han berättade att han ska bli snäll för att han inte gillar när folk tycker han är dryg. Jag ba "men vadå, det är ju du". Jag o Krulls man pratade sex som vanligt. Det är det ända jag kan prata om now a days. Jag har blivit riktigt bra på övergångarna nu från ett ämne till sexämen. 

Någon: Ja o på mitt jobb är vi fem stycken.
Jag: Nästan sex då? Sex har ju många betydelser. Det är ju tillexempel en siffra men även samlag.
Någon: a, precis. Ja och de har köpt hem nya pärmar som är så bra, skitpraktiska.
Jag: pärmar, det ligger ju väldigt nära till begreppet orgasm. Orgasm, blev jag utan häromdagen.
Någon.: eh va? Ja i alle fall så pratade jag med chefen o han tvingar mig jobba över resterande vecka.
Jag: aha, du gillar bli dominerad
!

Nä det har inte hänt, men det känns som att det mycket väl skulle kunna vara så. Ja i alle fall så skedde detta samtal.

Krulls man: kan du dina grejer då?
Jag: Jag evt inte, men min grej är ju liksom att suga.
Krulls man: Ja jag har hört det.
Jag: VA!!!
Krulls man: hahaha...
Jag: Va! Vadå har victor sagt det...
Krulls man: hahahah
Jag: är det någon mer........
(jag försöker luska om han vet att jag sugit G)
Krulls man: hmmmm.....Har man hört det från en, då evt man inte..men har man hört det från två...då..
Jag: vet du om G?
Krulls man: Ja sms fem minuter efteråt.Haha, ja så han visste all along asså. Tron om att jag är jävel på att suga, kanske inte är en tro då bara.

Ja sen var det efterfest hos mig till klockan var fyra. Nick Cave var på besök. Det var högläsning ur bajsboken, vattenpipa o en stor mysorgie i min säng. 

fortfarande....kåt

I kväll blir det, vattenpipa, vin o billig öl i goda vänners sällskap. Det här med att ligga har jag nog gett upp. Det är slut på killar i staden nu. Synd eftersom jag fortfarande är KÅÅÅÅÅÅÅÅT. Tanken på att inte veta när man ska få sex nästa gång är ytterst skrämmande. Ja jag vet, jag kan ju runka, men runka är inte samma feeling som att få en penis.

Ljuger igen

Det här är P i ett nötskal.

Pratar med Krull i telefon...

Krull:... a & då sa jag att...
(här ser jag hur han jag ska på dejt med skriver till mig på msn)
Krull:....och han skrattar högt....
(här försvinner min fokus lite)
P: Du kan jag ringa dig? Jag måste på toa.
(lägger på luren o börjar prata med honom ett tag, får sen dåligt sammvete or inger krull)
P: Jag ljög!
Krull: vad menar du
P: Nä jag gick aldrig på toa. (nervöst fnitter)
Krull: Nähä...
P: Ja jag bara ljög. O jag kan inte berätta varför för jag skäms som en hund!
Krull: Ha ha..okej men säg.
P: Jag såg att han som jag ska på dejt med skrev till mig & jag ville skriva till han. Guh ja bara skiter i en vän när en karl hamnar framför min näsa. Jag är så grov. Men jag kan ju inte ljuga för dig.
Krull: Ha.
P: Förlåt.
Krull. Det är lungt.


Jag är ju bra ofräsh. men lite go.


Reunion!

Vad ska jag säga. Jag har käkat upp ett helt paket med gifflar (som jag nu så klart har skitdåligt samvete över, men skulle inte banga på fler ändå) Kom en timme försent till skolan i morse. Trösthandlade smink och åt ute. Känner mig som i går, inte alls ball. På www.pandora.com spelades ett par kompisars band nyss det var ju ball. Ja det är det nog det ända goda som hänt i dag. Jag tror jag ska få o fixa min gitarr i morgon så kanske jag kan göra lite musik, nått ska man ju ha svackor till.

Nu pratar jag med Lilla S. Reder ut lite på msn...eller jag hoppas det.....ja det var jag som var störd o låg i hennes bäddsoffa 24/7 nedsupen o lyssnandes på Buckley lika många timmar. MIssförstånd o skit. Åh jag gillar henne..o nu är det fine. Berätta för henne om det ingen utan LiLove vet som skedde den dagen. Hon fattade inte hur dåligt jag mått. å jag o Lilla S. Ny anledning till Malmö igen.

Någon I Kista hade sökt på hela mitt namn +blogg + den inte allt för stora staden. skuuumt. De hade kommit till Krulls vardagsblogg. Veeeem kan det va månne? De lär inte hitta den. Mohaha. Då dör ja.


Vårdepp?

Klart jag inte ska sluta äta min happy pillz! Jag känner ju på en gång hur oron kommer krypande tillbaka. Nu ska jag äta en om dagen som man ska. Jag kan la äta dem livet ut. Orka bry sig om det skulle va ett pungslag för min hälsa. Anar jag min destruktiva sida igen månne? Ja mycket möjligt att det kan bli en supa, strula o va destruktiv period i sikte. Det ligger o vilar under ytan som en björn i ide. Fy fan

Jag har även fått tillbaka panik pillzen från LiLOve, hon sa att jag var mogen får att få tillbaka dem. Jag har sex kvar o jag kommer ta hand om dem som om de vore mina barn.

Nu ska jag sövas för natten.

Ny penis på marknaden

HALLÅ!!!! Vet ni???? Homeboy o hans tjej har gjort slut! Jippi en penis är fri!

Jag=kåt som en bååååt

Jag är fortfarande jävligt kåt om det är någon som är intresserad. Vem kunde tro att det skulle va svårt att hitta ett fine kk?...funderar serri på o ladda hem lite amatör porr.

I går kväll hade jag identitetskris och pratade med fredrik i två timmar i telefon. Han måste bara va helt galen. Vad jag än säger, även saker som är dåligt så kommer alltid ett........"människa du är sååååå underbar". Det är ju han som gör mig sån. På fredag kommer förmodligen LiLove & kanske även Fredrik. Bästa. Skulle Krull O Sweet S komma också skulle det bli en helg av inte dess like.

Nu ska jag köpa godis för mina sista pengar. jag började på 50 öre men efter att ha vänt upponer på hela lägenheten hittade jag sammanlagt 38. Jag är go! Sånt kan ju aldrig hända människor med koll på sina grejer.

ring fredrik riiing...

Jag är bara uppe för att jag vet att Fredrik kommer komma in om en timme. Han är så klok och det känns som han sitter inne med svar. Så nu när jag känner mig lite förvirrad så tror jag att han ska få saker att kännas bättre. När jag pratar med Fredrik vet jag vem jag är. Jag förstår mig på mig själv.

..rätt konstigt. jag har ju bara träffat han två gånger.

citatet

haha missade citatet

När jag sa att jag med vill komma.

"finns det inte verktyg för sånt"

mållös.

Inte tillfredställd...


Okej, jag kanske träffar killar som är störda, men please!

A, men jag hade sex med psykopaten i alle fall.

Jag kommer dit o han ba, heeej...bla bla bla...ska du inte klä av dig?
Ja ba ehg nä det funkar ju inte riktigt så. Jag ska ju bara ha sex med dig om jag tänder på dig.

Ja så börjar vi hångla. Han har perfa penis. Inte aslång, men grov (men sidenkallingar går ju bort rätt hårt)
Vi ligger, det är gutt o fine. Han kommer efter typ 10 minuter känns det som, efter att jag bara hunnit köra missionären o ridit honom... han dricker lite vatten....okej men nu till dramat.

Jag: ja då är det väll min tur nu då.
Han: Va?
Jag: Ja, jag vill också komma.
Han: Men jag är så trött.
Jag: men vadå kan du bli hård igen då?
Han: I morgon bitti kanske.
Jag: ha ha säg att du skämtar. Tror du jag kommer hit för jag vill att du ska komma eller?
Han: Men jag tycker du kunde kommunicerat det till mig.
Jag: vadå? att jag vill komma jag tycker det är rätt naturligt! Jag vill väll också komma. Vadå vad säger andra tjejer du harb legat med. Skiter dom i det? Du är ju ändå 30 år!
Han: amen de har jag ju känt, jag känner ju inte dig.
Jag: Nähä så du trodde inte att jag ville komma eller?
Han: amen....
Jag: jag fick inte änns köra bakifrån.
Han: nej jag vet.
Jag: jag kommer berätta för alla att du inte fick mig komma.
Han: aha ska du sprida ut att jag är ett dåligt ligg eller?
Jag: Haha, ja jag kommer ju berätta det för krulls man att du inte ville. Han kommer tycka du ä så grov.
Han. hmmm
Jag: nä nu ska jag klä på mig.
Han: men kan du inte stanna?
Jag: eh varför då?
Han: amen varför inte.
Jag: jag förstår inte vitsen.
Han: haha vilken slampa du är.
(jag klär på mig)
Han: har du ångest?
Jag: va? nä varför skulle jag ha det? har du?
Han: nä
Jag: ja men det var ju skönt...
Han: så länge det varade.
Jag: a typ tio minuter.
Han: men vadå skulle du inte kunna tänka dig att äta chips o kolla på film?
Jag: Nej men jag förstår inte varför vi ska göra det?
Han: Nu känner jag mig som en slampa.
Jag: haha.
Han: Hur länge kommer du vara kvar i X?
Jag: Till sommaren.
Han: Kan man inte få en till chans?
Jag: eh jag evt inte.
Han: Jag kommer nog ringa dig i alle fall. jag gillar dej.
Jag: haha...mmmm.


Så drar jag. (asså samtalet var ju itne så hårt som det låter, vi skrattade ju också..men ja) Men asså begär jag för mycket att jag vill att han ska tillfredställa mig efteråt eller?. Han försökte ju inte änns. Jag är så snopen. Jag kände att jag var tvungen att va lite tuff efteråt för att inte hamna i offer facket och jag är faktist stolt över mig. Jag var tuff.

sexsugen...

Jaha nä men jag fortsätter väll i samma anda. Skickade precis ett sms till psykopaten med det korta medelandet.

"sex?"

han svarade

"lätt, kom då"

Fan ska jag???

Sex kunskap??????

Ibland blir jag rädd för mäns okunskap om kvinnan. Inte nog med att det enligt en undersökning bara är 10% som vet exakt vart klitoris sitter så skedde detta samtal i går.

(Jag har snackat om Mr D's lilla omskurna penis ett bra tag o de vill snacka om vaginor istället)

Krulls man: Amen är man kort har man ju en kort vagina.
Jag: men då måste ju jag ha en kort i så fall.
Kruls man: Ja,a
Jag: Men det är ju inte bra, det gör ont bakifrån ibland då.
Krulls man: Nä det är ju bra för då kommer man ju mot livmodertappen.
Jag: eh,..ja o det gör ju ont...
Krulls man: Nä,ä tar man det lungt o bara nuddar den är det skönt.
Jag: nej, det gör ont.


Hjälp! Stackars arma kvinnor som utsätts för mäns okunskap. Utan vecko revyn o Frida hade det blivit kallabalik.

Ge mig PENIS

Homeboy är lite på tapeten ingen.

Han: jag är inne i en svacka, några förslag på hur man ska ta sig upp ur den?
Jag: kom till X (min stad).
Han: Okej jag gör det.
Jag: men du gör det ju inte sen i alle fall.
Han: jo men har jag pengar efter jag vart i x, kommer jag.
Jag: Ska vi ligga då eller?
Han: Ja, det är fan lika bra vi gör det

Jag behöver en penis nuuuuuu. jag är svulten. Penis, penis kom till mamma.

Fredrik Fredrik Fredrik....når mina känslonerver

Hallå, jag kanske var lite känslig i går, men jag grät som en bäbis när jag läste det. Asså brevet från Fredrik.  Dikten var om mig. Han skickade en hel förklaring om vad den handlade om, lite utdrag...

"......första strofen byggdes på dina ögon som ibland får mig o tveka om
jag klarar av att se in i dem, de är fulla av glöd som jag inte förstår.."


"...sista delen tar om igen fasta på att du glädjer så många m ditt jag, jag
tar in vad jag upplevt runtomkring dig och reaktioner som finns p
internet efter din musikaliska framfart..."


"...sista är ett förstärkt påstående om existensen av det ljus som
faktiskt omger dig, vissa
människor kan lysa upp 1 rum m sin närvaro, du är 1 av dem p..."


Ja o så har han skrivit en massa om min sweet mamma också. Hela sammanhanget får mig att dö ett par gånger. Fan va fin han är. Att en ända människa ser mig på det sättet han gör, gör mig så glad att jag skulle kunna leva på enbart det i all evighet typ. Synd att jag inte kan bli kär i han.


Happy Friday


Jag är omringad av disk, tomma godispåsar o tekoppar. Går jag på golvet trampar jag på nått, rör jag mig spiller jag ut nått Tangentbordet har redan fått smaka på vinet. Jag har tagit tillbaka
www.pandora.com i mitt hjärta igen och nu spelar den en massa ledsna sånger. Alla kidsen är på indieklubb men inte P. P sitter hemma o grubblar.

På den där dejtingsajten jag gått med i (skämms varje gång jag nämnar det) har jag börjat prata med en snubbe som är 31. Han är söt och han är rolig. Han är musiker. Jag borde sluta träffa musiker, jag borde se ett mönster med att det alltid går åt helvete med alla musiker. Har en teori om att musiker har verbala problem. Känslomässiga störningar och det är därför de spelar musik, för att utrycka sig. Funkar ju inte eftersom jag är värry verbal. Jag vill alla fall upp till Stockholm o träffa han, ska ju ändå dit om två veckor.

Dikter till P

Jag hade fått ett mail av Fredrik i natt. Han hade skrivit en dikt inspirerad av våra samtal. Jag fick nästan en tår i ögat (andra gången i dag). Jag tycker dikter är lite ofräsht vanligtvis, men den var faktist bra. Om den handlar om mig dör jag lite. Jag är ju inte den som är den, så jag skrev o frågade vad den handlade om o nu väntar jag med spänning på svar.

Det är ju inte första gången i så fall som jag får saker skrivna till mig.

1. Han jag skriver musik med just nu hade en liten crush på mej för kanske 10 år sedan. Då fick jag två sångtexter som handlade om hans olyckliga kärlek till mig. "......Holding on to a sinking ship, when nothing else remains". Jag var det sjunkande skeppet tror ja...

2. Jag fick ett kärleksbrev på gymnasiet med en dikt i.  Det var nått om att jag satt på nån pelare i underkläderna med prislappen kvar...

3. En sång Mr D skrev som var inspererad av att jag drog till London. "now that you'r leaving thought I would sing you this song, for the good times togheter and the rain that fell along" I efterhand har han dock tagit tillbaka detta påstående.

Ja o nu nummer fyra. Mycket trevligt.

Tidigare i dag sexfantiserade jag om Psykopaten. Jag skulle lätt kunna tänka mig att ha sex med han. Jävligt sugen asså. Sextarmen suktar efter en mans beröring. mmmm 


Fan va fiiint

Mina kära läsare värnar om min hälsa och jobbar hårt med att hålla mig i trim. Kolla bara här..


http://www.armbell.com/forum/viewtopic.php?t=536&mforum=closeup

Det är ju så fint att man får tårar i ögonen!


Triangeldramat

Jag såg nu att jag missat ett samtal av Mr D i går. Jättekonstigt...men i alle fall....inte kul.... Inte att jag missade det utan att han ringt. Undrar vad han ville. Undrar om Fredrik sagt något... Jag frågade han häromdagen vad han skulle säga till Mr D o han ba "jag skulle säga att ni har saker att reda ut, men att jag inte vill va någon mellanhand" Ja ba "näääääääj för faaaaaan säg inte det. 1. det finns inget att reda ut. 2. han kommer tro att jag är kär i han" A så han lova att inte säga nått, utan köra en "hon hade så mycket att gör i helgen det är därför jag inte kunde komma dit" greja..


gamla banor?


Jag ljög igen. ush det är gamla banor stilen. Jag ljög Ragga rakt upp i ansiktet o nu skäms jag (men förmodligen inte i närheten av avd jag borde). I morse när jag vaknade vid åtta så bara kände jag att jag inte pallade jobba på c-uppsatsen. Skickade medelande till henne o bara "kommer sen" (jävligt förklarande, men jag skyller allt på deppen jag hade för ett tag sedan). Ja o så vaknar jag nu, ringer och drar lögnen.

" Hej, du asså jag somnade klockan sju i morse (jag la mig kanske två), jag måde inte bra och jag sov fram till nu"

Ja så nu försöker jag plåstra om såret genom att erbjuda halva min vinflarre i kväll. Folk måste ju tycka att jag har världens sämsta imunförsvar så ofta som jag drar till med div sjukdomare. O andra sidan tycker jag allt jag kan få ljuga på om sjukdomar eftersom jag faktist kommer dö i cancer sen i alle fall. På mammas sida har de dött som flugor i cancer. Jag är glad om jag får bli femtio.

Jag skyller på hormonerna...

Okej.

Så här. Jag skäms som en hund, men jag har anmält mig på en datingsajt. JA JAG VET! Okej men låt mig förklara.....Jag trivs som jag sagt aaaasbra som singel (ja jag vet så säger alla men så dör de igentligen inombords) o skulle jag leta efter en pojkvän skulle jag inte göra det på en datingsajt... men jag är så sjukt uttråkad o eftersom krull fick till en sån satans fet Date vecka så tänkte jag att va fan varför inte lixom. Vad är det värsta som kan hända? Gratis drinkar o mat?

Okej, till själva grejen....Jag kollar på snubbar i staden där jag bor för att se om det är någon jag känner igen. O så bara......men är det inte psykopaten....Krull ba "när men det var lite likt" A, o sen i dag så skrev den snubben till mig på sajten. 

ja ba: heter du X.
Han ba. Ja, va heter du.
Ja ba. Men asså, då vet ja vem du är. Kolla bilden på mig igen.
Han ba. Precilla.. (vet inte om han skoja eller om han inte kommer ihåg mitt namn)
Ja ba. mmmm.


Ja asså fatta att psykopaten av alla människor skriver till mig (han som sa att han blev kär i mig första gången han träffade mig, o som proooomt ville träffa mig men aldrig hörde av sig) ja o så börjar vi prata på msn o han sexpikar mig i stil med "du vill ju att jag ska bjuda hem dig" o bla bla o jag ger kalla handen "du hade din chans"..men den stilen höll jag inte länge...

Visst är det konstigt. Jag kommer inte ifrån han......Den snubben är en av få som jag faktist förnedrat mig för. Eller ja mitt ex då så klart, Mr D, o han typ. Ja o jag kunde inte låta bli i dag. Lite LiLoves fel också faktist. Hon ba "men ligg med han". Sugen som jag faktist var jag skrev till han på msn. "sova själv" men han svarade inte o så loggade han ur. Jag hoppas för allt i världen att han inte läste det eller nått... Tacka nej till sex..nä, är nog inte hans stil.

Var nog gud som hade finger med i spelet. Inte bra att ligga med han nog. Men ååååh jag måste få mig nått snart asså. mummmmma.

Action..eller nä men nästan

Jag ska berätta nått ganska komiskt, eller ja det är ett konstigt sammanträffande i alle fall. Ja igentligen innebär det att jag måste avslöja nått jag tycker är lite pinigt också men orka bry mig.... Men... det får vänta för Krulls man har all of a sudden fått tillbaka intresset för mig "vi måste ju se till så vår bonding inte försvinner" o vill se på kalle o chokladfabriken med mig. Sen ska ni få höra......ja jisses.

Lebbmaterial

Jag är nog hett lebbmaterial. Hon ääälskar mig fortfarande! Kolla vad som hade rammlat ner i min invox bara, till min mailadress jag aldrig gav henne....


"Men hej, kul o se dig igår! kände faktiskt igen dig direkt...nästan :P

Kom förresten på vem den där X var sen. Jo, hon är en flitig
besökare av uteseveringar och gayklubbar, alldeles riktigt. Ingen nära
bekant till mig dock...

kul med blind-date sist alltså... Men den där snubben verkade ju inte ha
så mycket koll. Jag menar, att låta en lady betala på första dejten va? ;)

Men vetdu, dra på dig en ögonbindel och kom på blind-date till göteborg
istället! Massa kul händer nästa helg. promise :D Bra klubb med the
knife-tema o massa bra musik.

Vi ses dårå :)
pussokram!"

Hon är ju söt, men det hjälp ju inte. Blir inte lebb för det.

Smart som få

Nä ja ljög. Jag kommer inte gå ut. Jag sparar vinflarran till helgen, då lägger jag i femman o kör fullt ut.  Krulls man vill sätta dit mig för kulturmisshandel för jag ska kolla på top model istället. Vad kan jag säga, det är ju asbra.

Annars har jag ett lager av saliv i hela rummet. Det gör ont i halsen, så jag vill inte svälja saliven. Kom gärna o titta på spektaklet. Öppet hus tis, tor och fred.

Om jag samlar på mig en satans massa läsare kanske jag kan gör mitt rum till ett museum i sommar o ba ha visningar hela dagarna. Typ o här är sängen som jag nuppade med Mr D i, o här är datan jag sitter o bloggar på o här är ölburken som Ebbot drack ur o så. eller varför inte låta hela staden  bli mitt museum. Fixar ett sånt litet minitåg o kör runt med. Skulle jag tro att allt handlar om mig? fattar inte var folk får det ifrån...

Men fan okej, jag går väll ut då.

Nu har jag lyssnat på Tim Neu's-Loopholes typ 10 timmar på raken. Först ba "sure okej, lite boring, låter väldigt kentigt..." Sen o jisses satans va braaaaaa. Jag blir så glad.  Årets vårlåt kanske.

I alle fall, är jag skiträdd för att tappa läsare o just därför kommer jag nog gå ut i kväll, inte för jag vill, utan för er skull...så jag kan skriva nått i morgon. Ja o skulle det va så att inget händer får jag väll dra till med det stor ljuget. Nöden kräver igen lag heter det väll. Undrar va psykologen skulle säga om det.?

Jag pratar lite med Fredrik på msn, han säger att jag är för bra för denna jord. fattar ni vilken booster han är....åh jag behöver lite uppmärksamhet, kärlek, mjuka läppar. mmm....asså inte från Fredrik, men vem som helst typ med het läppar, sug i blicken och händer som tar i en som en man.


antidepp


Jag äter mina antidepp cirkus var tredje dag. Jag tror att doktorn skulle smälla mig på fingrarna om han visste. Kanske kan sluta med dem snart. LiLove säger ju faktist minst en gång om dagen, shiiit du är ju frisk!

vart tog queen of the drama queen vägen?

Är jag oemotståndlig eller är jag oemotståndlig???

I morse (klockan 13.30) vaknar jag, fått obligatoriska samtalet från LiLove, Ragga o så...men även ett sms från okänt nummer. "God Morgon, jag glömde ge dig mitt nummer i går" vadå hur kan han ha glömt det, när jag inte frågade efter det? Ja måste ju va go! 

Jag har fått värsta mersmaken för dejter. Mer, mer, mer.  Jag behöver action! Kommer ni ihåg för typ någon månad sen, eller ja typ två...då hände det fan grejer jämt. Det gick inte en dag utan att nått skumt stuff hade hänt. Nu när jag mår typ bra så suger det hängballe på actionfronten. Efter 25e är det jag som styr upp det här.

Va fan jag är ju faktist The queen of Drama queen. 

HA HA HA HA


"att ragga brudar på nätet är som att ställa upp i handikapp-os.
du kan lyckas men du är fortfarande ett mongo"


Roligaste citatet på ett bra tag, men nej, det var inte min date som var så rolig.

Recension på dejten.


Okej. Första blind dejten, här kommer recensionen.

Aktivitet: Öl på puben.
Vem betalade: Varannan (hade helst velat se att han betalade, men blind date är ju lite speciella omständigheter).
Längd på date: 2,5 timmar
Ålder: 23, alldeles för ungt. Jag behöver en man.
Utseende: nä, inte direkt. Väldigt pojkig, men lite söt när han log.
Kläder: Också pojkiga, men fin velour jacka, men det var nog också bara det som var fint. Gillade inte kickers puma skorna, de dåligt sittande jeansen eller den röda t-shirten med texten Cocain i samma stil som coca cola loggan.
Humor: Nä, kan inte direkt minnas att jag skrattade (men jag blev inte i mitt esse i hans sällskap heller)
Samtalsämnen: Musik o film mest. Vi tyckte om ungefär samma. (men han hade inte hört the smiths)
Pinsam tystnad: Nope, verkligen inte.
Trevligt: Ja det var det.
Värt det: Absolut!

Summan av kardemumman är väll att det var en väldigt trevlig kväll, men absolut ingen gnista what so ever. Vi kommer inte höras av igen.

På vägen hem träffade jag på lebban (ni vet tjejen jag hade första kvinnokyssen med för ett par månader sedan) som jag inte sett sedan sist. Hon var trevlig. Snackade lite, innan jag sa "nä ska åka hem nu, men kul att träffa dig" Hon ville ju verkligen ha mig när det begav sog. Grämer mig att jag inte är lebba.

nuuuuu


Hallå jag drar på min första blind date nu..asså ever.... hoppas jag inte gjort iordning mig för mycket. Jag får inte det...det säger ragga. hej hej

Blind Daten

Jag har sett ett till kort på min blind date.

Ragga: Vill du se kort på din blind date?
Jag: eh...asså jag vet att jag är dålig, men jag har reda sett ett kort på han. Jag kunde inte hålla mig.
Ragga: Fan vad dålig du är..
Jag: Ja men jag vet haha..ush jag är så dålig.


Ja men så fick jag se ett till kort. Inte min stil, men jag är ju så himmla open minded så jag går på dejtet med öppet sinne. ja men visst!

Dagens låt. Kuryakin-Snow Ladda ner den från typ Digfi.

rökskadad


Vet ni. Det luktar fortfarande brand i min lägenhet efter att jag brände upp gammalt stuff i går. Tänk om jag rökskadat lägenheten. Lätt värt det.

Jaaaa älska blask dokumentärer

Jag bara sitter o väntar som på tusen nålar på dokumentären "En porroskulds dagbok" på trean. Missa för tusan inte!

Blind Date nästa.

Jag sitter och har ansiktsmask på mej. Varför kanske man undrar?...jo det ska jag berätta. I morgon klockan åtta ska jag på blind date! Det är Ragga som har styrt upp. Jag vet vad han heter, att han pluggar journalistik, har lockigt hår, intensiv blick, pratar mycket.. ehh... ja det är väll typ det jag vet. När jag frågar Ragga om han är söt är hon lite så tveksam, men strunt samma ska bli kul!! Åh bara att nånting händer i mitt liv är värt att firas.  Undrar vad jag ska ha på mig??? Tåls att tänkas på.

Nä ush vet ni vad jag gjorde nu? Jag är så dålig! Jag kollade på den klasskatalog som finns på nätet. Jag hittade han! Hans leende o ögon är lite som Mark i Empire Records. Han ser ut att ha lite dåligt med haka. Inte så söt, men alla blir lite konstiga på de där korten.  Finns lite charmpotential. I vilket fall ska det bli så råååli!


Ja jag var en av de som skakade på julklapparna innan julafton.

Burn Burn Burn!


När jag var hemma i hometown hittade jag lappar och brev från Mr D. Jag har sparat dem i typ fem år. Nu bränns de upp. Som en början av mitt Mr D fria liv.

Lapp ett är från när jag bodde i hans kök. Han drog o köpte pizza när jag grät över min mamma:

Hej

Har tänkt på det du sa, och i efterhand kan jag bara känna att jag handlade helt ologiskt och konstigt när jag åkte ifrån dig i Lördags, jag fick för mig att du ville vara själv ett tag, vilket var fel. Vi kanske inte känner varann så bra trots allt. Jag kan ju inte ens fatta hur det måste känts att glömma hennes födelsedag (asså det var ju inte det jag lipa för, men han är ju man han fattar inte). Jag tror jag är dålig på att hantera gråtandes männsikor...
Men det betyder inte att jag tycker mindre om dej, eller att jag tycker det är mindre mysigt att du bor här. Jag hoppas du kan bo kvar, men om det e som det vart de senaste dagarna så funkar det inte. Fan, jag e konstig, och kall ibland.
Ok. Jag kommer ändå inte fatta vilken sorg du bär på varje dag så,,,,det är väll bara att göra det bästa av situationen. Jag trodde du ville va själv men det var ju helt fel. Tyckler om dej fortfarande ändå. //Killen med konstig hjärna


Lapp två fick jag när jag bodde i London. Jag var så sjukt besviken på brevet eftersom jag hade hoppats på att hela resan skulle få han o fatta att han saknade mig:

HOLA P!

Här kommer två enkla pianolåtar o texter till, så du fattar vad jag sjunger, är lite sluddrig ibland. Jag tycker det blir kul om du kommer hit till Stockholm, men jag tycker också det skulle va kul om du stannade i London och fick det bra där! NU måste jag gå o köpa toalettpapper.


Kram D som i detektivbyrå.

Lapp tre fick när jag när jag fyllt år.

Hej Hej,

Hoppas du fick en bra födelsedag. Jag hann inte ge dig min present i Lördags, så du får den nu istället. Hoppas vi kan bli sams igen.
Kram //D the Slave


Lapp fyra o fem är texter till låtar han gjort. Jag lägger bara ut det om det skulle ligga i erat intresse.

Jag passar även på att bränna upp ett kort jag gjorde till han som jag aldrig skickade.

Hej D!

Jag letade som en galning efter en Elvis som skulle spela suspicious Minds utanför din dörr. Jag hittade en men han tog 10 000 svenska riksdaler!!! Det här var det näst bästa, men budskapet går väll fram bra ändå. Jga lirar över bolllen till prins D nu. Puss P.

(asså det är sant, jag letade efter en Elvis som skulle sjunga utanför hans dörr som en kärleksförklaring)

bränna


De försvan i rök till tonerna av New Order. Inte en tår ska spillas mer på denna man nu förutom de jag råkade spilla lite tidigare i dag. 8 år av spänningar försvinner nu nu. Exakt nu. när röklukten är borta finns inget kvar.

Fredrik in, Fredrik Out

Vet ni...

I går pratade jag med Fredrik sen....

Jag sa att jag inte kan prata med han på ett tag för jag måste få distans till Mr D o allt det. För att annars om jag inte gör så, så kommer jag försöker fiska om Mr D när han o jag pratar. Han blev inte glad. Fan. Jag tycker så mycket om honom. Jag fastnar inte allt för ofta för människor som jag gjort för han.

Mr D må du brinna i helvetet.


Det kommer mera

 
Trodde ni att det var allt jag hade att bjuda på?
 
Sammansammanfattad version: ”Denna P ja hon ska vandra från den ena till den andra låt na gå, låt na gå, låt na aldrig stilla stå”.
 

Sammanfattad version
.: Fredrik har gett mig uppmärksamhet som inte är av denna värld de senaste dagarna. Ja är ba, men han ääälskar mig bara som kompis ju.. Mmm.. sure Jag har aldrig blivit så överöst med smicker i hela mitt liv förut. Han tycker serri att jag är underbar...men jag igga faktum.
 

I lördags körde jag hem från Donna K, och ringde under tiden Fredrik för att ha nått att göra på vägen. Han var ute med Mr D. Ja ba ”Fredrik jag vill inte prata med Mr D” Han fatta nada o ba ”eh..okej”. Mr D tar telefon och vi pratar en liten stund (som inget har hänt, men jag saknar han så klart på en gång). Jag fortsätter prata med Fredrik, nu typ hundra grader kallare o med ett hjärtat som slår i tiotusen.  Jag berättar för Fredrik att jag inte vill ha med Mr D att göra för att han gjort mig illa & att jag fattar att det sätter honom i en besvärlig sits (mest för o visa på min ooootroligt sympatiska sida) spyr sen yttligare lite galla över Mr D.... och...
 
Jag: Men asså tycker han inte det är jävligt konstigt att jag inte hört av mig sen sist, men jag har pratat med dig varje dag.
Han: Ja vet inte…
Jag:…eller att du ska komma hit i helgen, men han ska inte med. Skulle allt va Ok skulle jag ju fråga han med.
Han: Men han tyckte att jag skulle åka själv…
Jag: Va….men varför då…
(börjar ana uglor i mossen, men iggar faktum)
Han: jag berätta för honom att jag tyckte om dig så mycket
(jag blir helt kallsvettig men...
så talar vi ut lite, men jag trasslar mest till det, borde igentligen bara sagt. "jag känner inte så för dig"..men jag var feeeg o det blev den klassika "jag vill inte förstöra vår vänskap")
Jag: men jag fattar inte vad Mr D håller på med, inte för att han o jag gillade varandra eller nått men pusha sin kompis på mig fem dagar efter han o jag hånglat (knullat, men jag behöver ju inte rub it in his face)…
Han: Han tyckte jag väll förtjänade det mer.


Ja så lyckas Mr D förnedra mig, få mig känna mig underlägsen, oviktigt, billig, detta trots att jag inte änns har kontakt med han längre. Jag kan inte annat än att säga Grattis! Snyggt jobbat!  1.Han vet att jag aldrig skulle bli kär i Fredrik. 2. Han vet att det är en käftsmäll att pusha hans vän på mig 5 dagar efter vi knullat. Satan vilket hån.!!! Typ jag fattar du bryr dig inte!! 3. Vad får honom att tro att jag är en sån person att jag skulle få ihop det med hans typ bästa vän fem dagar efter vi knullat!!! Ät min skit.......

Fredrik tycker jag ska berätta för Mr D. hahaha. Jag skulle aldrig ge han den tillfredställelsen att han skulle få veta vad som är fel eller få chans att ordbaja.

Påska är över ja men visst

Alltid när jag åker tåg sätter jag mig på ett sånt fyrsäte ni vet, men efter hemresan fick jag mig en tankeställare som hette duga. En riktigt riktigt ful kille satte sig mitt emot mig.  Asså jag stör mig inte kroniskt på alla fula, men han var en sån som man stööör sig på. Jag fick gåshud bara av att titta på han. Han är en av de där människorna ni vet som lixom sitter med munnen öppen o man ser alla tänderna o så har de tungan långt fram. Dessutom hade han snor i näsan & lyssnade på Björn Rosenström. Jag försökte titta ut, men jag kunde inte låta bli att titta på han. Man kan jämmföra det med som när man känner doften av nått aaasäckligt. Det går inte låta bli att lukta fast man nästan klöks. Ja o jag kunde inte låta bli o kolla på han fast jag fick gåshud varje gång. Tillslut lyckade jag fokusera på utsikten.

landskapet

Pappa tog emot mig med öppen famn. Han skrattade gott åt mina miljonär giftas tankar. Sen pratade vi om mitt ex o jag berättade The true story om Paris resan som aldrig blev av. O ja ba "men jag måste ju ha en kille som det är lite fart i" o då säger han" Ja, du är ju som du är, men du är go".  Vi är ju familjen Go. helt enkelt.

LiLove fyllde 25, men jag hade inga pengar så bjöd på mitt eminenta sällskap. Vi var hos Donna K. Där såg vi två Poliser med Pickadoller som sköt en katt. Jag tyckte det var spännande, men LiLove tyckte det var läskigt o var tvungen att interneta en stund.

lilööve
LiLove LiLove LiLove LiLove


tyyyypiskt P


Okej. Ja o gud kanske inte är svintajata, men jag har inte gett upp hoppet om honom än.  I går gick jag och lade mig klockan halv tio. Fatta halv tio,det är as tidigt ju! A o så vaknade jag nu. Vilket innebär att jag missade tåget till hometown! Ett skratta och det obligatoriska "tyyypiskt P" möttes jag av min goa far i telefon.

Inte nog med det så har jag haft satans svettiga drömmar i natt. Japan av alla länder startade världskrig och jag sprang omkring I USA o gömde mig för tyskarna (tyskarna haha). Jag skulle kunna beskriva så sjukt mycket. Jag kommer inte ihåg sista jag hade en sån detaljrik dröm, men det är boooring att läsa folks drömmar så jag skonar er. 


Nu ska jag styra upp min knarkarkvart innan jag drar, men glad påsk då! vi hörs snart.


TRåkigaste dagen på länge


Aaaas tråkig dag. Tråkigare än döden. Så tråkig att jag inte änns har nått att skriva i bloggen. Shiiit.

Läser självkänsla nu! och följer övningarna där. Jag måste, LiLove säger att jag har det sämsta självförtroende hon mött på. Not sexy !  Nu håller jag på att utforma ett slags mantra man ska säga till sig själv typ tre gånger om dagen. Nått bra o positivt, det ska man säga tills man tror på det. Typ hjärntvätta sig själv! Läckert. 

I morgon åker jag i alle fall till hometown för att fira påsk. Jag är inte änns sugen på att träffa HomeBoy, kommer med alla förmodan inte göra det. Skulle däremot inte banga att kyssa en man med stora mjuka läppar hela natten..mmm.. Oj nu blev jag kåååt.

Dush.

Uppstyrda P.


I dag gick jag upp redan klockan 11.30 eftersom jag var tvungen att göra val till hösten. Praktik och kultursociologi ser det ut att bli till hösten. Nu funderar jag bara på var jag ska praktisera och i vilken stad. Bara för att saker känns bra just nu börjar jag fundera på om man inte ska slå på stort o kanske praktisera i Japan eller SF. Me Love SF, förutom att det kommer komma en satans jordbävning snart.

Åh, fatta skulle jag berätta inom vilket område jag ska praktisera kanske nån av er skulle ha värsta kontakten i svedala eller utomlands...men jag vågar inte riktigt.

Ta emot mä ljuva livetNi kanske trodde jag lagt ner hela den här grejen med att hitta en fetrik amerikansk miljonär att gifta mig med??? Nej nej, Jag har precis introducerat sajten för Sweet S och därmed även själv återfått intresset för att bli rik.

"asså så fort jag får soc ska jag gå med"

Härliga takter på Sweet S. Jag med ska gå med 4-real när jag får studiebidraget nästa gång. Asså flera av männen är inte as osmakliga utan bara lite halvfula. En del går dock över gränsen o jag skulle inte kunna suga dem för allt smör i småland (antar att man måste om man ska gifta sig med dem). Några är heta på riktigt men det betyder inte att de lagt boot cut jeansen på hyllan för det inte. Nej, nej nej. men det man la leva med. Man är väll inte den som är den.

Hej Ljuva livet här kommer jaaaa, ta emot mä!


Gud, gud. Ja ääälskar dig.

Nä, jag gick aldrig ut med gänget. Jag har ju faktist inga pengar. Asså Gud o jag, vi har börjat på ny kula tror ja för nu har han vart så shysst mot mig senaste dagarna. Nu när jag tillexempel var o skulle handla godis mötte jag gossarna o som tuuur var hade jag piffat till mig, jag skulle lika gärna kunna ha kommit i mina mysbyxor o flötigt hår. I o för sig  pratade "pappan till barnet jag aldrig hade" i telefon o såg mig knappt. men ändå. Gud är en god gubbe och jag ska bli en god troende.

Föresten har jag slutat va paranoid. Orka. O LiLove säger att G nog inte vet om min  blogg. O det är nog sant, han är nog bara lite annorlunda. go ibland inte så go andra dagar.

Psykopaten

Åh, shit. Det kanske är så, att saker o ting faktist inte håller på att fixa till sig. Gissa, GISSA vem jag träffade på banken bara så där. Psykopaten!!!. För er som nyss börjat läsa eller för er som inte kommer ihåg. Här kommer en repris.

Träffade han på vägen hem från krogen. Drog med han hem. Krull var rädd för han, för han beteede sin som värsta psykopaten, varav hans smeknamn. Han charmade brallorna av mig (men inte bokstavligt talat). Han ba "Jag tror jag är kär" haha han la i femte växeln för att få mig i säng men icke. Vi bestämde att vi skulle på dejt, ringde han (detta var innan jag läst han vill inte ha dig) o han ba " ja orkar inte". Bla bla. Jag ba "okej vi får ta det en annan dag" Han ba "men säg inte så där då låter det som att vi inte kommer höras mer, o jag vill verkligen träffa dig" Ja ba "sure". han ba "du är den bästa jag kysst" (kul med tanke på att han är den sämsta jag kysst). Självklart hörde han inte av sig. O jag gick omkring o va lite småförälskad... oj puh det gick snabbt.

...Nu möter jag han på banken, för första gången 3 månader senare. Vi snackar lite, men saken hör till den.

1. Han är tunnhårig.
2. Han har färgat håret kastanje rött (vid 30 års ålder)
3 Han har på sig byggarbetarskorna med färg på fast han inte jobbar.
4. Han har en ryggsäck på sig! Jag säger det igen RYGGSÄCK.

....Han var inte alls het, o inte så där charmig som jag kommer ihåg. Jag däremot var hetare än hetast. Hade min röda pumps på mig, en cpsnygg grå knälång tajt kjol, en svart skjorta i 20 tals stil, min bruna skinjacka, o mina stora solglasögon. Jag var sååå överlägsen.

Jag vill inte säga för mycket men jag tror jag fått tillbaka min självrespekt.

LIvat värre


Jag:..åh i helgen låg jag med Mr D, men det är ju gammal nyheter.
Bäst Mr M: Jasså.
Jag:  Du hatar han va?
Bäst Mr M: Jag hatar alla du hatar.

Han är så go mot mig att jag dör.

I kväll ska jag ut med Krulls man, G, "pappan till barnet jag aldrig hade", och W, det otrogna svinet. Förstå vilken fest det kan bli! Ingen av dem vet att Wille vart otrogen. Alla Vet att jag o G strula, men inte att jag sög han. O Pappan till barnet jag aldrig hade vet nog alla om.

Paranoid med stil 2.


Allt har en del två hos mig. Jag fortsätter så klart i samma paranoida anda natten igenom.

Jag kunde inte sova, väntade in Bevvan med spänning, kollade bloggar under tiden, o då kommer jag på det, som en blixt från klar himmel. Det är ju så himmla mycket jag på kortet på min blogg. Panik, panik. Vem som helst skulle se att det är jag! Från en väldigt utelämnande bild bytte jag därmed ut det till Volà, en 14is indie bild istället. Det skulle kunna va vilken 14is indie som helst. Man kan ju Inte se att det är P 25år. Icke. Som att om nån som känner mig & rammla över bloggen inte skulle fatta att det var jag ändå. Ja ja.

Krull är jag mer anonym nu?

Innan natten är slut har jag säkert bytt såväl identitet som spikat för fönstrena.

Paranoid med stil.


Paranoid är ju mitt andra namn, så när någon beteer sig konstigt så tror jag att de hittat min blogg. Senaste i raden jag tror hittat min blogg är G (som  knappt tilltalad mig i lördags) . För er som inte hängt med är det en snubbe till Krulls man som jag sög av en gång och som  när jag träffade han nästa gång gjorde peacetecknet åt mig. G är även kommpis med  "pappan till barnet jag aldrig hade". Så vad är då dealen igentligen om han hittat min blogg?  Allt jag skrivit är ju sant.  (ha i åtanke att jag inte studerar i största staden)

* Sög jag av G? Korekt!
* Gjorde han peacetecknet? korekt!
* Låg jag med hans kommpis "pappan till barnet jag aldrig hade"? Korekt!
* Trodde jag att han gjort mig med bulle i ugnen? Korekt!
* Är det sant att Krulls man inte alltid är den bäste av vänner? Korekt!
*  Var G och Krulls man's andre vän otrogen (hångla) med mig när han hade tjej? Korekt! (även att ingen vet)
*  Äcklar denne man mig någor grymt? Korekt!
* Alla saker jag skriver om mig, som ibland kan anses konstiga sanna? Korekt!

Sen att jag inte skulle kunna stå för allt detta face to face med varken G eller krulls man, det är en helt annan femma.

sms till vem? mig själv


I går när jag skulle lägga mig o sova så tänkte jag att jag skulle skicka ett jättefint sms till slumpmässigt utvald i telefonboken, för att liksom göra någon riktigt happy. så jag började skrolla igenom telefonboken utan att titta på mobilen i typ fem minuter. Så stannade jag o kolla på mobilen, o gissa vem som fick den stora äran att få ett sms av mig. Jo, ingen mindre än P, asså jag! Först  tänkte jag gör aom det, sen ba nä det finns säkert en mening i det med, så jag skickade ett fint sms till mig själv.

"Hej älskade. Du är fin, snygg, bra o rolig. Jag gillar att umgås med dig. Du är bästa bästa"

så skickade jag det o när det pep till blev jag jätteglad o blev helt varm i kroppen. Man är ju lätt sin egna bästa vän.
Ush jag är så blödig.


Naä, att sätta på Walk all over you är ungefär lika smart som att sätta på Jeff Buckleys- Last goodbye. Det är så ruskigt mycket ex om båda två. Walk all over you brukade exet spela o jag sjunga till tillsammans. Last goodbye historien har ni hör förut. Jag söp mig full på hans wiskey när han inte var hemma, o var ett vrak som inte kunde stå på bena när han kom hem o jag upprepande sa " jag vill att pappa hääämtar mig" o han ba "Men det skulle ta han 4 timmar att komma hit" o ja ba "men han skulle det om jag bad han" sann barnanda. Ush jag var så olycklig. Han gjorde mig till ett sant vrak. 

För att få bort ex stämpeln på Last goodbye, hånglade jag med alla mina nästkommande offer till just den låten, men det hjälpte inte. Exets låt 4-ever, o jag hoppas fortfarande att han hårfeste ska komma klättra upp mot hjässan i stadig takt. 

För att bre på ordenligt sätter jag så klart walk all over you på repeat. Är jag cp? ja!

Kommer nog bli gladare när jag i kväll ska titta på snickeriet i alle fall.

Red House Painters


När jag vaknade vi två var det meningen att jag skulle börja på c-uppsatsen, men så kom det till min vetenskap att Fredrik inte hört Red House Painters och grejen är den att är man vän med mig så måste man ha hört dem, fått en chans i alle fall att få höra detta underverk. Nu älskar han det asmycket.

Nu ger jag er chansen att upptäcka detta mirakel. Ladda ner följande låtar:

Have You Forgotten
Drop
Walk all over you (hans soloprojekt sun kill moon)
Shadow


Där har ni en början. Gråter ni inte blod när ni hör detta, då blir jag rädd.

Värk i könet.


Jag har ont i könet. Satans om hippien smittat mig med nått. Hoppas det bara är skavis.

fortsättning följer.

mer ego ego ego

1. Ta närmaste bok och slå upp en sida och läs vad det står på 4e raden?
"Den här gången kanske du inte är så snar och börjar leta ursäkter o hans vägnar ."
Dumpa honom, han vill faktist inte ha dig.

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Ett tomt vinglas med intorkat rödvin.

3. Vad var det senaste du såg på tv?
American Idol.

4. Utan att titta vad tror du klockan är?
00.00. men det var 00.06

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Tv'n i bakgrunden.

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
för två timmar sedan o köpte smågodis.

7. Vad tittade du på, innan du började svara på den här undersökningen?
lite olika bloggar.

8. Vad har du på dig?
min gula victoria secret mysbyxor och en svart tröja med stooor krage.

9. Drömde du något inatt? I så fall - vad?
an massa sexdrömmar. Säkert för jag inte fick komma i helgen.

10. När skrattade du senast?
Jag msnade med Sweet S för någon timme sedan.
 
11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
en popart inspirerad tavla, en morrissey-tavla och en sån bubblig greja jag köpt på ikea som jag ääälskar.

12. Har du sett något konstigt på sistone?
Nä. Eller det kändes lite konstigt att näraffären bytt plats på disken.

13. Vad tycker du om den här utmaningen?
Jag får ju prata om mig själv, vad tror du?

14. Vilken var den senaste film du såg?
Big Fish igen.

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
åååååhhhh. Sluta. Jag skull köpa svinamycket kläder, starta skivbolag, köpa lähenhet i New York, SF, Ty nånstans i värmen, i Stockholm och i Malmö. Jag skulle förminska mina bröst, äta ute jämt och dricka champange jääämt.

16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
Hemligheter. Nej nej. Jag är ju som en öppen bok. fast jag är ju typ anonym här så jag är ju en hemlis kan mna ju säga.

17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
Alla skulle kunna göra precis som man ville (asså inom lagliga gränser)

18. Tycker du om att dansa?
Ja ibland. Ibland känner jag mig som värsta dancing queen, ibland lite mindre.

19. George Bush?
Nej fy fitta. Han är vedervärdig.

20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
Silver & Nova

22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?
Lätt, mne vet inte vart för inget land har lika bra system som Sverige. Älskar SF, men orka med alla jordbävningar o hot hela tiden.

23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
Han skulle lägga armen om mig o säga "Pullan, nu fixar vi det här, allt kommer bli all fine"

(nä ush i morgon ska jag plugga mer och blogga mindre.)Uppmärksamhet av högsta klass.


Den där Chandy ger sig verkligen inte. Han bestämde sig att han ville ha mig i Juli och sen dess har han inte gett sig. Det är rätt ball, men jag skulle ALDRIG ligga med han. Han är däremot bra på att bosta mitt ego. I lördags fick jag bootie call vid 03.00.

Han: Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej
Jag: hej hej
Han: Vad gör du?
Jag: inget internetar.
Han: Jag vill komma hem till dig. Jag köper vaaaaaaaad som helst.
Jag: nej jag orkar inte.
Han: vad som heeeelst. Säg va d du vill ha!
Jag: Haha nej.
Han: du är så fiiiiiin. Du är så liten o fin.
Jag: haha.
Han: men du är ju så liiiten (tror han menar kort) o söööt.
Jag: mmm. men du vi kan väll höras i morgon.
Han: Du har allt. Du är så bra.
Jag: haha men du vi hörs i morgon.


Ja o så vägrar han lägga på. O så fortsätter samtalet lika dant i tio minuter till. Jag borde ju va happy. När har det hänt att någon vääägrat ge upp. NEVER.  Innan jag åkte till Amerikat sa han "Jag kommer stå där o hugga disg som en haj när du kommer hem o det tagit slut mellan dig o din pojkvän" haha. men jag passar på att solar mig i uppmärksamheten.

PÅ tal om uppmärksamhet, ni vet han min nya vän Fredrik. Jag börjar undra om han kanske älskar mig lite för mycket. Jag har sparat en msn konversation så ska LiLove få ge ett utlåtande. Det skulle va himmla trist om han gjor det för jag gillar han så mycket.

Utlåtandet löd:

LiLove:  Asså jag skulle förstå om han missförstod dig.
P: Är det så?
LiLove: Ja, men kör på som du gör, han lär ju märka att du inte är intresserad.
P: asså jag är ju sån. Gillar jag nån så måste jag säga det.
P. Han gillar mig för mycket va?
LiLove: Jaaaaaaaaa.


Kanske borde tona ner mig lite...eller näääääääääääää

Skivaffärer gör mig bajsnödig.


Sweet S påminde mig precis om en himmla konstigt grej. När vi bodde i Oslo så vandrade vi konstant runt i skivaaffärer. grejen var den att oftast stannade jag utanför, för 90% av alla gånger jag trädde in i affären fick jag ont i magen och blev bajsnödig. Jag blev så till mig, helt nervös o upp i varv.
Åh dessa Oslo dagar. Fina som snus.

LIsta.

Lista från LiLove

Din ålder:
25
Födelsedag: 8 Februari
Syskon: en go storebror som yttrade frasen "när ska han bli en man o bestämma sig igentligen" ang exet.
Hårfärg: brunett
Ögonfärg: bruna, mörka som satan.
Vad shoppar du helst: Kläder & skivor & inredningsprylar
Har du några tatueringar eller piercings, och i såfall hur många? Hade en piercing i naveln, nu har jag bara ett ärr.
Hur många skor har du? Inte asamånga, men heta!
Hur många par byxor har du? Ha ha ha. vilket skämt. Jag äger inga byxor. bara klänningar o kjolar.
Har du några smycken som kostat över 1000 kr? Näj, smycken klingar illa. Har bara örhängen o armband på mig. Inget guld eller silver.. ush ush ush.
Färg: turkost, svart, vit & rött
Mat: Allt nästan, men bara veggi.
Sport: Nej för fan, jag har inte så grova störningar.
Musik: The Smiths, Morrissey, Depech Mode, Red House Painters, Pet Shop Boys, Jeff Buckley, The Cure.
Fras: "det är grovt"  "va sa vi"  "orka" Listan kan göras lång.

Har du någonsin…
Snusat?
ja, ett par gånger men jag fattar inte dealen.
Hoppat bungyjump? Nä.
Brutit mot lagen? kört för snabbt, rökt på, gått över järnvägsspåren, druckis som minderårig, plankat på bussen. m.m
Fått dig själv att kräkas? Nej, jag har försökt men det gick inte. Jag fick däremot en massa prickar i hela nyllat.
Tar du droger? Det hör inte till vanligheten, men har skett, ja. O så äter ja mina lyckisar med så klart.
Vad använder du för shampoo? Oliv Naturell. Love
Vad är du mest rädd för? döden, tristess, ensamhet, olycka o sånt gott.
Vad lyssnar du på just nu? Soviet (mumma)
Vilken bil skulle du vilja ha? En sån lada som avskyvärda Mr Bean har. Fast jag kan inte bry mig mindre om bilar.
Pizza eller choklad? Båda i mängder.

Den där goa LiLove

Förresten, när vi ses i påsk, så undrara jag om du kan komma hem till min mamma och diska efter våran påskmiddag? Vill du även äta med oss så kostar det 299 kr, och att du hhjälper till att laga maten. Plus att du gärna får snatta lite ägg och sill på Ica!
Osa senast 12/4.


Ha ha. Den där LiLove, hon är råååli hon. Love Love Love.

ja vet, jag har bloggat 1000 gånger i dag, stäm mig då.

Naä nu har jag lust att lipa lite.

fick sms av Mr D nyss:

"Lite tomt utan frugan här hemma. Nice å ha dej här trots den SJUKA situationen i köket. Jag och mr f kommer till X snart. /d lynningstråle"

Vet inte vilken sjuk situation han syftar på. Antingen att hans förra flört o hennes blivande man var i köket hela tiden, eller att det blev så dumt innan jag drog. Men han är ego så han menar nog det om hans flört.

Oj nu slåt mitt hjärta snabbt, o jag kan nog krysta fram en tår om jag vill.

O nej, skägget i bervlådan.

Hallå, vet ni. Jag tog ju bort Mr D nummer. Det är ju INTE bra. Då kan jag ju inte se om det är han som ringer om det är ett nummer jag inte känner igen, o jag kan ju inte strunta i att svara 4-ever t telefon heller.
LiLove säger att han ändå inte kommer ringa utan msna för att han är för snål, o det är ju sant. Dessutom kommer han nog inte höra av sig på ett tag. O NÄR han gör det, blir det kalla handen. Den sviiinkalla handen.

Komplimanger är fint som snus


Månades komplimang kommer från inte mindre än en tjej.

" Jag kände igen dig på blicken, du har sånt sug i blicken"

Jag älskar komplimanger. Jag är ju full av överaskningar.

Oj, nån har gjort en T-shirt till mig

Ha ha va klockrent.


råli

Otrohetsfresterska som jag är.

Kolla in
www.palmercash.com roliga texter på t-shirtarna.

Pappan till barnet jag aldrig hade.


Borta bra, men hemma bäst. Det är verkligen så på nått konstigt sett. Det var sinnes kul i går faktist. Konserten var all fine. Jag vågade inte titta på pappan till barnet jag aldrig hade i tron att han då skulle tro att jag var kär i honom (jag utgår i från att alla killar är paranoida så blir jag glatt överaskad). Efter konserten möttes vi och det blev någon slags tafatt kram och ett "jaha hur är det, bra konsert" greja.

Efterfest i vanlig ordning hos Krulls man. Det var så mycket folk att det knappt gick att röra sig & folk dansade som galna. Pappan till barnet jag aldrig hade var så klart där, o ju längre kvällen gick o ju mer alkohol han fick i sig,  ju mer ögonkast fick jag, eller jag tror det i alle fall, såg ut så i ögonvrån. Jag stod o snackade med en skiiiitsöt kille hela kvällen. Han hade girlfriend men det var kul att  prata med han i alle fall ( tror han älskade mit litetrots allt). Ja sen gick han o jag såg hur pappan till barnet jag aldrig hade börjar klä på mig. Här börjar ja fundera på om jag ändå inte ska.....

Jag: Pappan till barnet jag aldrig hade ska du gå nu?
Han: Ja, om jag hittar min jacka.
Jag: Men varför ska du gå? (hans ögon går i kors) hahah du är full.
Han: mmm.


Här skulle jag kunnat ba, men jag hänger på....men det gjorde jag inte. P har slutat KNULLA!!! Eller i alle fall på ett litet tag i alle fall. jag är stolt över mig för han är saaaatans söt. Jag är rätt diciplinerad ibland.

P, no more a hole , no more a hoe.
d
Ska skeda istället kanske

Min Nye Kömpis

Jag har fått en ny kompis! Han heter Fredrik och är kompis med Mr D. Han ääälskar mig. Han är rolig o bögig. Han pratar oanbrutet o sen kan han sluta helt pronto o ba "vilken är din favoritfärg".  Han är glad hela tiden o tycker jag är guds gåva till jorden. Amen typ asså. Han älskar att stå i centrum, men det är inga problem utan vi turas om istället. Han gör mig så glad & om jag åker till Malmö nästa gång är det inte Mr D jag kommer hälsa på utan Fredrik. Saker förändras snabbt.

Sweet S & P's stora egon


Dagen innan Sweet S kom till mig pratade jag och Mr D om att det är så sällan man skrattar tills man får ont i magen. Ja o så kommer Sweet S och man får skratta mest hela tiden. Som jag saknat denna kvinna.
Ingen, INGEN är så grov som henne. Det finns absolut inga hämningar what so ever.

Hon: En gång när jag hade analsex när jag var lite dålig i magen, o det kom bajs i hela sängen.
Jag: Men vad sa han då?
Hon: nä, ingenting.........men han dushade ett par gånger.
Jag: ha ha ha ha ha, dushade han ett par gånger!!!
Hon: ja, på ganska kort tid med.


Hon fortsätter. Inget är pinsamt. Ja & det fina med historien är att hon är som jag. Det som inte handlar om mig, nä det är inte särskilt rellevant. maxar våra egon. "du är snyggast" "nä du är snyggast" "nä du" "nä du".

Morrissey. Åh Satans. Precis när han kom in fick jag nästan en tår i ögat. Ja veeeet 14is pinigt. Jag var helt lyrisk och höll på att dö säkert i alle fall 3 gånger. Det var bästa bästa. Jag tog kanske 5 miljoner kort. Sweet S fick lite klaustrofobi o var tvungen att backa.

morrissey

Efterfest hos några snubbar & jag o Sweet S jobbar hårt med att få aaaall uppmärksamhet. Ja o det får vi så klart. Jag fattar inte att folk vill prata med oss när vi bara pratar om oss hela tiden. Kan va att vi är beyond ego & satans roliga. Men asså vi är det, serri.

Jag: Han vill att vi ska komma på hans 25års fest!
Sweet S: P. Har han sagt det eller antar du bara?
Jag: nä jag antar bara. Men asså han lär ju villja det!
Jag: Visst vill du att vi ska kiomma på ditt 25års kalas o liva upp det?
Han: Ja det är klart.
Jag: Ja saaaaa ju det!


Det var speciellt en snubbe som var utsatta för våra egon. Han fick inte tala mycket om sig själv, men han ääälskade oss. Sweet S " Nä,ä jag frågar aldrig en fråga om nån annan! typ vad jobbar du med"  Så vi bestämmer oss för att fråga snubben frågor (så som ju faktist han gjorde)

Sweet S: Jaha, ehh är det kul att jobba som sjuksköterska?
jag: Nä, det där lyckades du inte bra med, det hörs att du inte menar det. Dessutom är det inte änns intressant att veta.
Han: bla bla bla.
Sweet S: Vilken är den vanligaste frågan du får?
Jag: Bra S, det är intressant på riktigt!!! Det vill jag faktist veta.
Han: Av sånna som er?


Ja o så fortsätter det. Efter varje sak han sa svarde vi helt drama "asså det tycker jag är aaaas sexigt" & den andra svarade "jaaaa aaaaså sexigt". Vi eggade upp han till max också. När han gick hem sa han....."Jag vet vad jag kommer drömma om i natt"

Mission accomplished!Mr D. Part two.


Jag ville sä gärna att det skulle va som förra gången. Att han skulle få mig att känna mig som världens vackraste o sexigaste kvinna som han bara inte kunde låta bli...

....riktigt så blev det inte.

hnjk
Mr D & vattenpipan.

Jag märkte ganska tidigt att han inte skulle ordbajs (vilket jag nästan saknade för det var ju bekräftelse jag behövde) o inte kolla på mej med wow blicken eller ta på mig konstant. Men...han bangade så klart inte att ligga med mig.  Okej  förutom de saker jag citerat ska jag rada upp lite saker som känns satans ofräsht.

1. Vid frukosten gjorde han bara te till sig som han hällde upp. Nästa dag sa jag, kan jag få te i dag eller? o han ba va "fick du inget eller"?

2. Han snodde ost och örtsalt på ICA.

3. Han diskade halva disken, o sen fick jag diska resterande.

4. Han lämnade disk en morgon som han tyckte jag skulle diska

5. Han skiter fullständigt i att jag inte fått orgasm när han är färdig trots att han vet att jag inte har svårt att få det.

6. Han erbjuder sig att betala halva dagen efter piller, vilket han sen inte gör.

7. Sen när vi ska käka o jag inte har några kontanter så säger han "men jag kan ju bjuda dig på falafel, eftersom du köpt dagen efter pillrena". (falafeln kostar 30, pillrena 160. Det är typ en tredjedel. TYp tack.? Han hade aaaldrig bjudit mig annars) Han tyckte det var värsta stordådet.

8. JAG betalade  frukosten.

9. Han berättar om tjejerna han haft sen senast vi var.

..Ja listan kan göras lång.

daavid
Mr D's rum

Ja o sen själva grejen är att jag i morse smekte han utanför byxorna. Han ba "vad gööör du". Fatta vad jag kände mig dum. Som att det var helt konstigt att jag gjorde det. Inte nått "jag är inte sugen" eller "jag är trött". Utan ett " vad gör du" o tar bort min hand. Visst vi kan ha sex när bara DU känner för det. Jag tar lite illa upp.....o känner att om han ska få mig att känna mig dum för 10000 gången på två dagar, ja då är det fan min tur med.

Vi sitter o äter frulle o ja ba "asså om du har en könsjukdom blir ja tokig. Av alla att ha sex med utan kondom väljer ja att ha det med dig! smart. en slampa". (asså jag skrattar ju lite, men han vet att jag menar det).

Han: ja det är ju inte så smart.
Jag: vadå ångrar du att vi hade sex?
Han: (funderar) nä, men det är inte så bra.
Han: Blir du sur för att jag säger så?
Jag: nä, det är ju så du är. Du sa samma sak förra gången vi hade sex, så jag är van. Du kan ju inte ta ansvar för din handlingar.
Han: Vadå man är väll två om att ha sex?
Jag: ja, men skillnaden är att jag inte ångrar det. Fattar du vad förnedrande det är att du ångar att vi haft sex eller!
Han: men det är så dumt ju, vi blir ju som någon slags KK, fast vi är vänner.


Kär Cp D. Håll inte min hand då om jag bara är ett jävla knull, klappa inte på mig o pussa mig inte hej då varje gång du ska gå. O Knulla inte med en kommpis du haft i tio år om det är så viktigt med vänskapen (jag ville ju bara ha uppmärksamhet, någon vän i han finns inte). Ghaaaaa. Hata han. Borta för alltid är han. Skulle känna mig mindre billig som hora, än vad han lyckats få mig att känna mig i helgen. Han Lyckas Vända på ALLT så det ALLTid är jag som får känna mig dum.

Mr D. Part one.

jag vet inte vart jag ska börja eller sluta. Malmö visiten består av tre delar skulle man kunna säga.

1. Mr D
2. Morrissey
3. Sweet S

Men jag antar att intresset hos er alla ligger i vad Mr D pysslat med, så här mina vänner kommer det.

Denna man, jag säger det igen. Denna man är det mest lustiga och komplexa jag mött med en penis (o utan med för den delen). Jag kan börja med två härliga citat från mannen.

Goa citat 1.
P. Jag har ju testat mig, så jag är lugn.
Mr D. Jag önskar jag kunde säga det samma.

varpå detta citat följde i disskusionen att jag skulle komma ner med ett vast vapen om han smittat mig med något.

"Det är väll inte så farligt med en könssjukdom"

Jag försökte förklara. "Det är lite som att aldrig ha haft hål. Det går att laga om man har håll, men det är ändå nått visst med att säga att man aldrig haft hål. På samma sätt känner jag vad gäller könssjukdomar."

Han svarade att han inte visste för han haft så många håll. Jag skulle vilja gissa på att han inte fatta min mettafor.

citat 2.

När jag sitter o sminkar mig i så kommer denna smickrande komentar.

"Vilka underverk smink gör"
Ja ba "Man tackar"

Asså eftersom jag är mörk är inte skillnaden så stor,  men han är ju cpcpcpc..


Jag får  ta det i natt för jag hinner verkligen inte nu. Håll till godo kära barn

Bye 4-ever Ass Hole.

Så. oj oj oj. Vad jag har saker att berätta. Ni kommer gå amok över MrD. Jag har redan lipat  för att han vart ett sånt ass (o önskat han hiv, förklaring kommer senare). Ganska bra att lyckas få mig att börja gråta för första gången på typ två månader. Asså han fick ju inte se det så klart. Jag lekte tuff o hård. Aldrig mer en Mr D. Som att han aldrig existerat i min telefonbok.

Är i alle fall hemma nu. Ska dusha o sen gå på konsert. Där spelar han som skulle skulle blivit pappa till det barnet jag aldrig hade i magen. Jag kommer med all förmodan få mer vatten på min kvarn när han kommer betee sig cp.

okej. Laddar kameran o min batterier så ska ni få höra.

Penis mig hit o penis mig dit

Mr D möter mig på stationen o jag kan inte låta bli att skratta. Då är vi där igen. Mr D säger att jag har förändrats. Det säger han alltid. Så fort jag är med Mr D börjar jag göra saker jag annars inte skulle. Typ planka på bussen.  Jag blir ett barn och kvinna på samma gång.

Mr D, Mr D. Denne man. Vi har det lustigaste förhållandet som skådat denna jord.

Mr D. Vi är så konstiga
P. Men asså vi är ju verkligen kooonstiga.
Mr D. Vi har varit allt! sambos, ovänner i två år, vänner, älskare och det är alltid konstigt.
P. Ha ha ha.
Mr D. Vi är så himmla bra ihop, och vi är så himmla dåliga ihop.
P. Ja det är så konstigt.
Mr D. Vi har sjukt konstigt förhållande till varandra.
P: ja aaaas konstigt.
Mr D. Det känns som allt kan hända.
Mr D. HAHAHAHAHHAAH
P. HAHAHAHAH


o så skrattar vi åt att vi är så lustiga tillsammans, i bakrgrunden sjunger Morrissey  There is no such thing in life as normal.

Sen hånglar vi o sen ligger vi. Vi använder inte kondom, o jag har typ ägglossning. Råd med dagen efterpiller har jag inte. Skulle jag få barn med Mr D skulle det bli det vackraste barnet någonsin.
Ligga var skönt och svettigt.

P. Det var skönt...o svettigt.
Mr D. Tystnad
P. Tystnad
P. Var det skönt?
Mr D. (ett kort) M,m
.

Kanske med andra ord inte var ömsesidigt. haha. orka nä.. för jag fick peeeenis!

Redo. JAAAAA


Nu har jag gjort iordning en petflaska med rödvin, allt för att lugna nerverna på tåget så jag kan va så där ballt avslappnad tills jag kommer fram. Funderar lite på hur mycket rödvin luktar för de som sitter runt om? Jag har beställt en sån plats så att jag har bord, då är det ju i alle fall minst två meter till näsan mittimot. Men orka, bry sig igentligen. Dom ba shitt ett förklätt alko. Bara Okej, ja bryr mig mycket......JAG SKA JU FÖR FAN FÅ UPPMÄRKSAMHET, ni får kalla mig för va ni vill.

Är P redo? ALLTID REDO!:
Benen, rakade redo för att smekas.
Armhålorna, redo för att luktas
Könet, ansad, redo för att bestigas
personligheten, smord för att charmas
Tänderna, borstade för att hångla.
Ansiktet, (ska) sminkas för att förföra.
Crybaby

Asså det här är väll inte så pjåkig. 6 gråt under 25 år. Ganska god människa ändå kanske.


En gång fick jag LiLove att gråta. Jag sa att hon inte hade ett socialt nätverk, typ hundra gånger.


En gång fick jag min roomie i USA att gråta. Jag sa att jag inte kunde leva mitt liv som hon levde sitt.


En gång fick jag exet att gråta. Jag sa att jag inte fattade meningen med livet.


En gång fick jag  barndoms T att gråta. Jag sa att min mamma dog.


En gång fick jag min Kusin att gråta. Jag sa att min mamma dog.


En gång fick jag min pappa att gråta. Jag var ledsen för att mamma dog o tog ut det på  min arma pappa genom silent treatment o spydiga komentarer.Dagen D

I går var Krulls man här o fixade min dator. Jag saknar hans ytliga natur. Jag gillar hans sällskap, men vi har inte hängt på typ tre veckor o tror att nyhetens behag är över för hans del, va gäller mig. Men asså fatta att ha en kill vän som man inte ligger eller hånglar med... aaaaaaaascool!!!

Nu måste jag hinna hinna packa under lunchen. Fast igenligen behöver jag kanske inte packa annat än vin, kondomer (hittade bara en!!) o Morrissey biljetter, Beräknar anlända i Mr D's famn 23.00. 

Satan att hippiefan inte har en dator med internet!


                                                  

                                         

Historien om Mr D

Åh, jag kan inte bestämma mig för om jag ska åka till Mr D i morgon kväll eller på torsdag. Om jag åker i morgon kommer jag inte vara framme fören vid tio, o då kommer vi inte hinna dricka, vilket innebär att det heller inte blir något hångel. Tänk OM, asså OM vi inte kommer hångla alls! Fan vilket pissigt besök det skulle bli. Behöver inte en vän, behöver en löööver!
 
Vem är den där Mr D igentligen? För att göra en lååång historia kort blir den i punktform (innebär att jag utesluter allt snaskigt action, o ondo han gjort mig):
 
 • Började chatta med Mr D på passagen (hallå ja va faktiskt bara 16år). Mejlades i 4 år.
 • Träffades upp i Stockholm, fnissade konstant i en timme innan vi kunde prata.
 • Träffades ett par gånger. Kysstes lite hastigt en gång när vi skulle sova.
 • Allt rinner ut i sanden och jag drar till London.
 • Kommer hem, flyttar till Stockholm & umgås sporadiskt med Mr D.
 • Blir hemlös o flyttar in i Mr D’s kök. (sporadisk små kär)
 • Början är som en smekmånad, inga kyssar men galna spänningar.
 • Ett par månader efteråt är vi så osams att vi knappt kan se på varandra.
 • Jag flyttar därifrån utan ett ord och vi talas inte vid på 2 år.
 • Vi försonas & Mr D hälsar på mig i urskogen där jag då pluggade
 •  Ett år efter försoningen ringer jag i desperation till Mr D när exet gjort slut.
 • Snabb som satan kommer han ner till mig o vi hånglar upp varandra hela helgen
 • Vi inleder någon slags dejting eller liknande.
 • Han orbajsar o jag försöker inte ta åt mig, men gör det nånstans ändå.
 • Han ringer o berättar att han träffat en annan tjej som han med vill träffa. Jag säger too bad då kan du inte träffa mig.


Ja sen drog han ett tag för att rädda världen, kommer tillbaka o bruden han dejta ska gifta sig med en annan snubbe. Under tiden har jag lagt ner hela jag ska krossa han grejen. Ja o nu är vi här o jag behöver lite spänning & närhet. Han må ordbajs men jag tänker slå dövörat till. Inte gå på sweet talking igen. LiLove tycker jag kör huvudet i väggen. Hon har säkert rätt.
 
Har ni inte hört nått från mig efter helgen har jag åkt dit för snattning. För visst åker man fast om man är med nån som snattar?

Svenska för Svenskar.


På läsarnas begäran kommer jag som förste svensk anmäla mig till  "svenska för invandrare 1."
Bidrag tas gärna emot.

Jag har ju alltid trott att det skulle räcka med att va snygg, men man ska tydligen kunna stava & föra sig med. Satan. Eller så håller jag bara tyst o ler. Jag skiter i vilket bara jag har aaaasmycket pengar när jag blir vuxen. Men tänk så här, hade jag vart mindre snygg så jag kanske vart bättre på att stava istället, men gud kanske bara, nä P får bli snygg men totaly blåst. Ja säger "Thank You Lord"! Du gjorde ett bra val. Ful o smart hade inte passat mig alls.

Ska skärpa mig i alle fall, lite lite....kanske.

Nej, nu har jag det! Jag börjar använda mig av lätta ord. Så som sommar, vår, mor, far, ror, kuk, fitta.  Sånna ord man lärde sig i ettan. Ja varför inte. 


Dagens Citat (Ragga)
" jag är hellre cp, än fet"

Det här med att stava är knepigt fan.

Fattar inte att ingen påpekat  tidigare att jag stavar lika bra som en blind. Ni måste ju tyda det jag skriver hela tiden. Det måste va som att lära sig ett nytt språk nästan.

Gårdagens kommentar:
Du vet att du stavar enda (din variant = ända) fel hela jäkla tiden va´? Blir helt cp.

Sinnes.

Gårdagens svar:
Ha ha ha, tack ska försöka komma ihåg. Enda. Fattar att du blir cp, blir helt avtänd av folk som stavar mer fel än mig, o jag stavar fel mest hela tiden. Kan va en skada jag har i huvudet.


Det är så sant som det är sagt. När jag läser o ser massa felstavat, känner jag "men guuuuh vet du inte hur man stavar det mohahahha. Satans va osexigt". Snacka om att sitta i glashus. Glad när jag stavar mitt namn rätt.


Goood Morgon


Jag har ett tips.

Gå upp typ kvart i nio två dagar i rad. Det är aaaas cool!!!! Kan tänka mig att det är så det känns att dö. Först satans obehagligt, men sedan ganska skönt och lättande, med betonande på ganska.

Ibland är jag en så god medborgare, klart P ska upp med ottan o studera, så hon kan dra in pengar åt landet så småning om.

Att inte hinna blogga och vara ifrån Morrissey i ett par timmar känns svinjobbigt.
Men jag hoppar på LiLoves nya attityd och är Positiv. Goa dagar.

Betala för mickjäveln

Åhhhh, asså snåla as ger jag inte mycket för.

Ragga: Du, jag har en lite dålig nyhet, som jag dragit på att berätta.
Jag: O, nej nu får jag ont i magen. Vad är det? Har du sett exet? Är exet lycklig? Har du sett han med hans tjej? har han snackat skit om mig?
Ragga: Micken du slarvade bort (här är vi väldigt oense om vems fel det är) kostade 1200 kronor.

Ahh, o då blir ja så trött, hon ska ha den dyraste med...skit fan..hej då 1200 kronor (det kostade inte änns den hon köpte för två år sedan) o då drar jag på den mindre attraktiva Bitch P o ba, men okej, trasig tröja, trasig inspelningsapparat..det blir inte mycket jag ska betala på micken...satan.... betala en helt ny mick som jag inte änns vet att jag slarvat bort...(glöm inte bort att jag är student, en blivande solovårad sådan till på köpet)...

mozzan

 

...å då sätter jag på "Ringleader of the tormentors" o tänker att,  Morrissey skulle aldrig göra så om  det vart hans satans mick. Man borde spela i hans band istället.


LiLove O ett av våra djupa samtal på telefon. Man blir inte annat än glad.

LiLove: Jag har sån lust att hälla teet på venusberget, det skulle va så himla skönt.
Jag: Aha.....
LiLove. Nu håller jag glaset på venusberget.
Jag: Jag håller också mitt te på vulvan nu!
LiLove: Va? Har du glaset på vulvan nu?
Jag: Ja,a!.
LiLove: Visst är det varmt o skönt..
Jag: Nej inte så himla asså.
LiLove: Men rör glaset i stora runda cirklar så köttet följer med. Det gör jag.
Jag: HA ha ha. (här slocknar intresset, glaset är för kallt, o jag fortsätter blogga)

avhållsamhet

Efter möe om o men har jag slängt upp en bild på mej. Sån är ja, satans spontan o crazy va. Slänger mig ut för stupet, kastar mig våg för vind va. Sån är ja va. ......eller inte. (åh nu vill jag se snickeriet bästa serien nånsin)


ja fy fanVarje gång jag ska öppna kylen möts jag av denna goa bild som jag fick av Krulls man när jag fyllde 25 år. Den påminner mig om att sex är satans verktyg (ja jag vet, mycket satans verktyg nu för tiden). Den har hållt mig från ondo i över en månad nu. Asså serri det är inte värt att ha sex, vem vill gänga stadigt med Hitler liksom, nä fy fan. Tulo mellan knäna.

Kandidat 1.

Ni kanske trodde att jag skojade om den här grejen med att hitta en amerikansk millionär, men icke och nu har det tagit vind i seglen. Här med vill jag alltså presentera min första kandidat som tagit konatkt med mig.

åååh

"I live in HOUSTON, TEXAS (Piney Point area) and not in Spring Valley! I am originally from Europe, finished grammar school in Texas, and college overseas. I have studied, worked, and lived all over the world, including modern to third world countries, and speak a few languages too. I also used to be an athlete at the highest level (Pro). My norms are a bit old fashioned. I believe that a female should be treated as a lady, and I would want her to be my Princess, and I would also want to earn her trust, respect, and honor, to have her as my Queen, at all times of my life!!!. I am also interested in just having good old fun time dating and seeing what happens! Also being a dog lover is a big plus since I have a Black Labrador Retriever and an English Pointer!"


Kan tyckas att han är lite brun, o stor o osmaklig, men faktum kvarstår. Snubben är millionär. Jag skulle leva det goda livet. Ibland är han även blek. O lite fet. då ser han ut så här

min man

Han är i alle fall 40 jordsnurr, kan tyckas så där. Inte så kul heller är att han är från Texas o därmed också republikan. Det finns dessutom asmånga reptiler i Texas. Som inte det vore nog så ingår satans verktyg  i äktenskapet. 2 Dogs. LiLove säger dock att de o jag aldrig behöver mötas om huset är stort.

hans vovar

bonus fakta som er som fastna för kandidat nr 1.
Age39
SignAquarius
Height5'11" (180.3 cm)
EthnicityCaucasian/White
Marital statusSingle
Have children?No
Want children?Yes
Body typeAthletic
HairDark Brown
EyesHazel
Physical appearanceHot
Smoking?Don't smoke
Drinking?Drink Socially
Religious beliefsJewish
EducationGraduate degree
Annual income 200k. (men lär ha mer på kontot)


Han är jude, är det nått som påverkar eller? Inga julklappar va? Fan också stort minus.Lammköttsfilmen


Nu tycker jag att alla mina läsare ska amoka mot Rolle, the gangleader of blogg.se. Vet ni vad ni just gick miste om? En limited edition Av filmen"Lammkött" staring Lammköttet, & berättarröst av P. Den skulle va ute i en vecka o försvinna o aldrig mer komma tillbaka, som liksom ett fint adjö till den epoken...men......men..rolle säger att videoklippsfunktionen inte funkar. DU ROLLE DET ÄR INTE DET ÄNDA SOM INTE FUNKAR!!! GRAFEN!

som tröst kommer en bild på min goa disk istället.

Den sura mjölken.


Jag har fått välsignelse att slänga mjölkpaketen med mjölk i. Pratade med Krull på telefon.

Jag. men asså hur ska jag göra med mjölken.
Krull: häll ut den först.
Jag: men du förstår nog inte hur gammla de är. Jag är rädd att det ska komma en alien hur dem.
Krull: Okej, när gick de ut då?
Jag: 6 januari, 12 februari, 28 februari, 15 mars, 20 mars och 27 mars.
Krull: O jäääävlar. Jag trodde vi snackade typ 2 veckor, men nej 3 månader.
Jag: haha, men får jag slänge de eller?
Krull. JA!


mjööl

Ja gört. DET luktar sviiiinilla.

Sweet S


Nu har jag hittat en go gumma att ta med på Morrissey. Inte vem som helst utan bruvden som kläckte.

"Jag har haft analsex sedan det blev lagligt. 1998"  Låt oss kalla henne för Sweet S. Det kommer inte bli en vanlig Fredag. Inte med Sweet S, det vet man. Tiden med henne i Oslo var galen, galen, galen.

Jag har tagit bort nummret till gentlemannen nu. 4-ever. Det är ju satans pinigt att ha med han att göra. Nu får det va ett slut.

Åh.....snart får jag närhet. LÄNTGAR

MOOOORRRISSEEEY!

Nästa helg är det Morrissey för hela slanten, jag blir varm i hela könet bara jag tänker på det. Problemet är bara att jag har två biljetter, men är bara en person.

Sökes: het (med betoning på het ) man med humorn i behåll som kan betala för sig sökes för umgänge med het och rolig kvinna under Morrizzeykonserten.

Biljetten kostar 375 riksdaler.
Ps. Är man riktigt go, kan det hända att man får ha armen runt mä under sista låten.ds 

MISSA INTE!


Om jag hade haft mina höfter i stockholm i kväll, hade jag inte för allt smör i småland missat ZEIGEIST (
www.myspace.com/thezeigeist) på Nalen i kväll. GÅ GÅ GÅ. Inte en chans att ni kommer ångra er. Även Lo Fi Funk spelar o de är ju inte fy skam de heller.

Ligg CV


Jag vaknade nu.... Klockan kvart över fem. VARFÖR?

Funderar på att festa med gentlemannen o deras gäng...för asså va fan ska jag göra då? Orka va ensam hemma i dag igen o käka tacos.  Eller så kanske jag ska dricka själv o smsa gentlemannen vid tre o ligga med han. Undrar om jag skulle ångra att han skulle va med på mitt cv. Mitt cv är på slentria, såväl vad gäller ligg som hångel. Eftersom mitt sista ligg var så het, kanske jag helt enkelt borde vänta.

På tal om mitt ligg, så kommer pappan till barnet jag inte väntade att spela nästa vecka. Undrar om jag verkligen ska gå...hmm...

Hmmmm

Ha ha ha. Jag somnade ett par timmar, men vaknade nu. Fick detta spel skickat till mig. Först ba okej kul, sen när jag fick ett par så ba shiiitt.  http://www.mangl.at/c.html För oss som suktar men inte får. Glad fredag eller nått.