Lördagshångel

Jag har varit lite bloggslö på sistone. Jävligt dåligt. Ni missar ju alla smaskiga detaljer som sker. Gosh. Ska skriva mer utförligt. Särskilt om den här händelsen. Inte för den är asspännande, utan snarare för att det kan hända att snubben kommer finnas med i bilden framöver. 

Lördagen:

Jag gick på förfest med krull och hennes nya man. Eller asså förfest o förfest. Vi var 4 stycken. Krull o hennes man, en singeltjej /jagg) och en singelkille. Oj upplagt. Vi spelade  super mario  cart. Svinakul. Jag drack vitt billigt vin. Snubben älskade  mig right away. Vi kan kalla honom Adeln., för han ser lite adlig ut. Sen gick vi till trädgården. Där spelade vi Super Mario 1 på storbildstv. Hur ball som hellst. Vi började hångla lite (Han hånglar jväligt mjuk. Jag gillar det.)  Ja ba "vad får den som vinner?" Han ba "ligga med den andra" (åh vad kul, sexuella anspelningar, det hör jag aldrig) Jag har ju slutat att ligga. Sen lite senare körde han den här

"Vad säger du om att gå hem till mig, dricka kaffe och spela Super Mario Cart?"
"Eh nej."
(fattar ni va ba cool jag blivit eller)

Men okej, inte as cool kanske för jag följde med hem sen i alla fall med avtal om att:
icke försöka ha sex med mig
icke tjata om att ha sex med mig.

O han lyckade faktist. Hurra, första killen sen 1a världskriget kanske. Jävla framsteg från männens sida.

Ja sen låg vi i sängen o snackade o hånglade o jag fick 100 miljoner komplimanger. HA ha, sån jävla sucker för komplimanger. "du har så fina ögon" "du har så fint hår" "du har så fin näsa" "du är så söt" "du är så vacker" du har så fin röst" mer mer mer mer ge mig. Skulle jag kanske sagt, men det behövde jag inte. Men asså ja gav han med komplimanger med, fast jag är jävligt ego.

Profil på Adeln:
Han är generös,
sviiiiin smart (så man får mindervärdeskomplex typ) 
söt
fysisk
snackar mer än någon jag nååååågonsin mött i hela mitt liv (skulle kunna bli lite jobbigt),
han har en son
är en man
ingen koll på musik (visste inte vilka smiths var, o knappt depeche, men han vill lära sig. men asså jag är så jävla open minded nu för tiden så jag bryr mig inte att han har koll)
diskuterar mycket
gästvänlig.

Kommentarer
Postat av: Ravnalbertine

Follow your dreams, you can reach your goals.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback