haha

Hittade av nån anledning denna sida http://www.yttermera.se/etikett/ och nu är min dag gjord. Så jävla kul, särskilt nummer 2. Läs o nut av diverse tabu ämen o sexistiska skämt.

töntigt? ja visst

nä men fy fitta vilken töntig överskrift jag hade på mitt förra inlägg "febriga funderinga". Ibland har jag inte alla hästar hemma, men jag tänker stå mitt kast o låta överskriften va kvar.

Febriga funderingar


Jag har ju inga belägg för det här men jag tror att det både roligare och mindre obehagligt att snorta kokain än att använda sig av nässpray. Jävulens redskap. Asså jag håller på o dö, det gör ju så jävulskt ont. Ser framför mig hur jag blir som hon bruden som snortat så mycket kokain o numera har en uni-näsborre (ni vet hon som används i all skräckproppaganda). Och ska jag ha en näsborre så vill jag ju inte ha fått det av nässpray, när jag kunnat fått det av kokain o haft roligt till på köpet. Det lär ju ha samma effekt när man är förskyld, öppnar upp hålerna liksom.

Dessutom blir man ju beroende av dem båda. En gång använde jag nässpray typ två veckor mer än man skulle, jag kunde inte sluta. Varje kväll tänkte jag att nä nu ska jag inte ta det..o sen fem minuter så ba, men bara en kväll till... jag slutar i morgon istället. Kokain må vara farligare, men förmodligen bra mycket roligare.ligga

120 miljoner samlag sker varje dag. Bara så ni vet.

endast tomten är vaken

Nä, jag har inte gått o lagt mig än, mitt sovsystem är helt o totaly uppkukat. Jag sover inte längre en hel period utan delar istället upp min sömn under dygnets 24 timmar så jag inte får något gjort. smart. Men nu när klockan ändå närmar sig halv sju skulle jag ju kunna vänta till nio o ringa psyko. Jag behöver nog min alldels egna doktor Phil i alle fall. Satsar på att snubben är 50 vårar o inte på sitt andra förhållande, har grått hår o tycker att rutiner är det finaste ordet genom tiderna. Det lät så på mitt telefonsvar i alle fall.


I tider som dessa måste man välja. Det har jag gjort tillexempel.

1. kåthet & orgasmer

eller

2. Pillz = Stabilt psyke

Jag har valde alternativ nummer två, men ibland börjar man ju serriöst undra.

Renlig indeed

Jag har bara dushat 12 gånger i dag, hoppas inte jag luktar illa.

watch out

Okej, nu är det jag som letar praktikplats i El Stockholmo...jag trodde inte att jag skulle säga det, men jag vill dit igen...


P håller låda

I dag skulle jag har ringt psyko, men jag struntade helt sonika i det. Amen hallå, jag var faktist sjuk... asså aaaas sjuk med feber o allt.

Jag tror mitt liv håller på o bli dö trist, för på en vecka har jag varken brytt mig om alkohol (eller asså drack två gånger denna vecka, men det var inte på grund av ett sug), män eller uppmärksamhet.Det är sant. Kul, vad kommer hända nu? Kanske kan skriva en virkblogg eller städblogg.

Annars kom en snubbe fram och började prata med mig för ett par dagar sen.

Han: Du brukar vara på biblioteket va?
P: Nä, inte alls ofta.
Han: Jo men det är ju du som brukar hålla låda där jämt.

OBS. Hålla låda. haha as kul ju.

ner med han!

Ha ha bästa i dag. Kollade W's gästbok o hans ex vän hade postat en länk. Länken gick till SCUM manifestet. Ha ha ha så jävla kul. Ge han bara!

Grov

I sängen ligger Chandy dyng o sover, på stereon spelas Bruce Springsteen. Han kom oanmäld med rödsprängda ögon och smågodis till mig. Han insisterade att hjälpa mig att plugga (gick så där) och dementerade att han legat med 80 tjejer.  Chandy är frispråkig "vet du vad P, jag har vunnit sm i fittslickning två gånger. 1997 och 2002" Jag borde väll väcka han nu, vill inte dela säng i natt. Inte med nån, men framför allt inte med Chandy.

Stockholm stockholm, världens staaaad

Åh, nej varför ringde jag Krull & Bäste M's man för? Nu saknar jag dem skitmycket, asså skiiiitmycket. Jag vill väll också vara i Stockholmo. Nä istället sitter jag fast i den här staden o bara lyssnar på hur jävla skoj de har på "Enorm Penis" fest.

...Tänk om de glömmer mej...o sen när jag flyttar dit så ba... "vem är bruden med de enorma brösten?" o jag ba "men det är ju jag, goa P" o de bara "o nej en psykopat."... o så måste jag börja hänga med de på T-centralen som är crazy i huvudet för de är de ända som pallar. Åh tiden i Stockholm kommer bli fantastisk.

undersökningen.

Just det, ni kommer ihåg undersökningen jag gjorde för ett tag sen bland vänner o bekanta ang varför ,man inte blir kär i mig, utan bara vill ligga med mig. Cirka 8 personer blev utfrågade 4 tjejer, 4 killar..o  Ja jag har sammanfattat det nu i alle fall. De flesta fattade verkligen inte nååånting.... den ända som hade nått negativt att säga var LiLoves "Enorms Penis" han ba " både du o LiLove har tendensen att bli för mycket, ni tar mer än ni ger" Alla andra ba "nä, vi fattar iiiingenting", "du som är så go", "jag skulle kunna tänkt mig dig om vi inte va vänner" " det är killarna i X som är skadade" osv osv.....

Jag kan tänka mig att jag tar lite för stor plats, skojar för mycket....är för självsäker...killar säger att de vill ha sånna tjejer..men igentligen vill de ha söta, tysta tjejer som är goa o gärna lita mammiga.. ush. tillåt mig lägga mig på gatan o bli överskörd. Jag kommer aldrig bli en jävla mother till nån snubbe, bra mycket för cool för sånt.


Jag spydde aldrig. jag kan inte. Nutrillet kanske.... får se....

Mr D is baaaack

Mina sömnvanor är ju inte vad de borde vara, men det kanske finns en anledning till att jag vaknade nu klockan 04.30 o bara kände ett sug efter att kolla....inte inboxen, utan kontrollerade sms (där bara två pers sms kommer in) och vad möter mina små barnaögon?????? He's baaaaack. Mr D är hemkommen (för er som inte vet så är det han ni vet som man alltid kommer vara hopplöst förälskad i o som är sinnes dålig för en). Nu skulle jag ju igentligen vart hetare än helvetet och krossat han, nu blir hela grejen lite utdragen, men dock ännu en anledning till att hetsbanta. "hoppas det inte är dead connection mellan oss, det skulle jag inte gilla" Jo Kära Mr D, den är jävulskt död, men inte riktigt riktigt än... (i morgon är det jag som tränar)

Jag har för övrigt en bästa kommpis. Hon heter Duntäcke. Duntäcke är go mot mej och brukar få mig att vrida mig av skratt. Hon är helt enkelt en jävel på att dra vitsar. Hon är mjuk och len och står mig nära i alle fall 15 timmar om dygnet. Jag brukar viska henne en hemmlis när jag vaknar, o då brukar hon skrocka o säga "P om det fanns fler som du på jorden, ja då skulle vi varken ha könssjukdomar, krig eller Red Hot Chili Peppers" Jag brukar bara skaka på huvudet o le. Hon är bra tokig den där Duntäcket.    

bög

Jag kommer lägga mig nu i den så förbannat retro positionen jag bara kan, o där ska jag slokna för natten. Jag kallar den jesus på korset, o den går ut på att man gör sig så stor som det bara är möjligt i sängen, det vill säga ligger som ett X. Spanx for the attention. tjaaaaa

tidigare än tidigast

Full  o inte mest happy i världen. W äcklar mig så jävla dant. Han är på varenda tjej, o grejen är att han får dem med för att han är så rolig. Jag vill varna dem men det funkar inte. Jag smet från festen. Orka. Jag förstår inte vitsen. Jag orkar heller inte va någon förmedlare mellan krulls man o hans nya erövring. Jag gillar henne, men asså vad ska jag säga till henne för råd. Hon vill ha han men han vill inte ha hon. Jga känner mig ju bara som en enkel gammal bondhora som försöker hålla ställningarna. Fan allt kan kan äta min skit. Till på köpet äter jag fet mat. Asså ajg skulle säkert få han den 7 april, men orka va ett jävla knull till folk bara för jag ahr sinnes stora bröst. hej då

Jag känner för övrigt att om det är sånna personer krulls man tänder på ja då kan jag gå ner bäst jag vill i vikt, för så retarded kommer jagb ändå inte så ut.

full som en kastrull, men orka.

Lepigen

En gång provade jag ett bantningspiller, lepigen hette de och innehöll efedrin. Av dem blev man helt psyko o ville inte äta o inte sova. Man fick även hjärtklappning. Tillslut gav ja upp. Tunn o död eller levandes o inte tunn...o trot eller ej men jag valde att leva o inte va tunn.

LiLove o P msnar

Ja vet att LiLove redan skrivit konversationen på sin blogg...men jag gör detsamma.


LiLove och P dösnackar lite på msn. Och ja..vi gillar oss själva.


Lina :
tack / sötast i stan


 P:varsegod/ hetaste storbysten i avlånga svedala


Lina:okej / otroligt vacker och charmig och framför allt snygg

 

P: jaha/ hon som har det där lilla extra som får alla att titta av avund

 

Lina: visst/ hon med glimten i ögat som man verkligen vill lära känna

 

P:j ättebra/ hon som har det där lilla gåtfulla

 

Lina: eller hur?/ hon som man lägger på minnet.

 

P:eller/ hon man vill ha som: mamma/syster/älskare/svärmor/vän/bekant/arbetskamrat

 

Lina: vi säger så / hon som osar av sexappeal

 

P:vi hörs då/ hon som får brunetten i OC att blekna

 

Lina:ha de bra / hon som drar alla blickar till sig när hon entrar ett rum

P:det samma/ hon som fick jesus att ligga

 

Lina: jaaa fan vad fort det gick / grönbruna gåtfulla ögon

 

Lina: haha/ hon som fick Vinden på fall

 

P: har du tryckt i kontakten? / hon som alla vill bli sugna av

 

Lina: ja tänk att jag har det / hon med den sammetslena kroppen och den PERFEKTA fittan


 

P: bra där du är inte så dum som du ser ut/ hon som vet att man faller på en gång man hoppar ut från ett flygplan

 

Lina: haha nu var du rolig/ hon som kom på det ökända Vinden skämtet och INTE fällde en
väldigt korkad kommentar om mannen med järnmasken!

 

P: skynda ditt bredband/ hon som kom på Vindenskämtet

 

Lina: :jag försöker / hon som verkligen kom på Vindenskämtet och har makten att berätta det för Vinden himselfe!

 

P: sure/ hon som kommer ta över Vinden när han tröttnat på lockarna

 

Lina: vi är fan goast

Loosa fettet

Okej, asså så här ligger det till. Till den 7 April ska jag ha looosat jävla massa i vikt. Hetsbantning here I come.  Detta innebär no more: öl, fyllemat, godis, chirre eller fet mat. Ska prova med att spy i dag, men jag tror inte jag kan. Håller på o laga till fullkornspasta med spenat o fetaost sås. LiLove säger att man ska spy inom fem minuter.....hua mig... nä jag vet inte asså. Men jag har lärt mig man ska inte säga att man inte gillar nått man aldrig provat...alltså är det jag som snart ska låta min spyoskuld försvinna. Resultat utlovas senare. Peace

I Love Dylan

Ush, jag är så jävla brudig! Klart jag går banana när Dylan I Bevvan visar sina nuna i Tv'n. Den missförståda rebellen som är halvalko, o dessutom precis förlorat sin gangster far. Jag säger det igen, Ush jag är så brudig/blödig. Jag kommer lätt bli en sån där brud som skriver brev till fångar på kåken, kanske har en affär med dem. En sån som blir mentalt o psykiskt misshandlad. Det finns en gnista i bad guys jag blir svag för. Fräsht? nej så där. men va fan ska jag göra åt saken. 

Den som väntar på nått gott...

Psykoterapeuten ringde i morse, men jag sov. Men asså nu mår jag ju typ fine, jag behöver kanske inte nån längre. Behöver nog diskutera saken med LiLove, men hon kommer vilja att jag går..inte för att hon prompt kommer tycka jag  behöver det, utan för hon behöver spänning i sitt liv. Hon är go.

Araben

Jag har en asgo kömmpis. Vi kan kalla henne för araben.

P: Men araben, det är väll första gången du hade analsex?
Araben: Nej, nej nej
P: Vadå när började du med det?
Araben: 1999 när det blev lagligt.

LiLove o Polisongen

LiLove o P pratar i telen....igen....

LiLove: Aj aj aj......
P: Vad händer?
LiLove: Jag fastna med polisongen i telefon.

Polisongen!!!! Asså det här är tjejen som säger att hon är såååå jäääävla snygg o tror att hennes nära o kära är väldigt avundsjuka på hennes utseende o vill se ut som henne.

Ligga är överskattat

I går fick jag ligga. Fakta:

Kyssarna: 9.5 (efter W hade man ju inte några direkt stora förväntningar, men asså jisses, lätt en topp 3)
Snygghet:  8,5 (jävligt het, kanske en 9a till o med. Efter Mr D är han den snyggaste jag strulat med. Heta intensiva blickar)
Rolig: 3 (asså max, för jag skrattade inte en ända gång..men han var inte tråkig heller)
Sexet: 8 (han kunde fan sina saker, ingen oskuld om man säger så, jävligt smooth o bra. Trots det var jag inte  kåt  som en båt av nån anledning. Kanske var det för lite spänning, eller så räckte hans heta yttre inte för att gör mig tillräkligt attraherad. Fan va vuxet. haha.)
Efter: 4 (Gjorde nån ansats till att ta lite på han på morgonen, men utan respons. Jag gjorde det mest för att det kändes som nått man gör, men men......killar kan inte. Han var i alle fall trevlig o det var inte pinigt eller ansträngt)
Billighets faktor: 3 ( Asså lite billig känner jag mig ju jämt efter, men asså inte alls farligt)

Bra P då har du strulat med yttligare en i gänget. Nära vän med G. Härligt, då kan de diskutera mina avsugningar. Grejen är den. Jag kommit på att jag nog inte tycker sex är så jävla kul asså. Nästan roligare innan. Jag börjar alltid tänka på en massa annat, hur bra de än är.

synden straffar sig själv en del tar de på direkten.

Okej i går var det action Hellelulia.

I går skulle W's ex flytta. När W inte var hemma kollade hon och hennes vän W's & Krulls mans msn history....... Av denna framgår.

1. Att W låg med en tjej två dagar efter de gjorde slut.
2. Att W strulat med mig.
3. Att W är ett ashole.

O en massa saker som är så hemliga att inte änns jag vet om dem. Det stod däremot inget om att han helt sonika hånglade upp mig när de fortfarande var ihop o försökte ligga med mig i deras säng. Hon sa upp bekantskapen med W ändå. Jag säger, bra där tjejen. Snubben är ju en tönt. En kille som inte kan hångla är inget att ha.

När Krulls man säger "du om nån får aaaabsolut INTE läsa historyn" blir jag lite lätt nojig.

The botten is nådd, hur långt kan man gååååå

Ang bantning:

P: Jag behöver seriöst en plan, det börjar bli brådis. Asså jag funderar seriöst på att börja spy. Vad tror du om det?
LiLove: Ja varför inte, om du klarar av det. Tricket är att hålla kvar fingrarna länge.
P: Har du gjort det?
LiLove: Ja, ofta men inte regelbundet. Det är ju inte för jag vill va smal, utan mer för att jag inte vågar dö men ändå vill göra nått.

Asså,  jag är så dålig på att spy, men det är billigare än börja ta heroin.


snälla.

Okej ge mig en chans att bevisa. snälla snälla....jag har ju vart så duktig...det är bara början.  Åh, jag skulle bli så happy om det blev som jag ville bara denna gång....jag skulle ge allt, allt ,allt, då för att skärpa till mig.

Alkohol för hela slanten

Tappade fokus på lektionen i dag o bestämde mig istället för att se hur mycket pengar jag gör av med på alkohol i månaden.....oj...

1 Vecka:
3 vinare = 150 kronor
6 student öl =150 kronor
3 vanliga öl = 120 kronor
2 shoots= 60 kronor

Summa:  480

(asså det här är ju under tre kvällar under en vecka)

480 * 4 (veckor) = 1820

Inte konstigt att mina pengar bara försvinner. Asså nånstans måste jag dra in på utgifterna... tror det kan bli maten jag äter ute och de dyra ölen, asså sen vet jag inte...men jag kan inte fortsätta så här lixom... några förslag? jag vill ju inte dra ner på drickat..

Självkänsla nuuuuu

Varför känner jag igen mig så pinigt mycket i detta senario som tas upp i "själkänsla nu!"

"Tänk att du sitter i ett rum med andra killar och tjejer i din ålder. Du tycker du ser bra ut- du är i alle fall snyggast i rummet. Ni pratar om olika saker och du har mycket att säga och känner dig faktist ganska smart.- smartare än de flesta! Efter ett tag kommer en ny person in i rummet. Hon lägger sig genast i disskusionen och yttrar en massa intressanta saker. De andra skrattar mycket åt det hon säger. Hon verkat väldigt duktig. Hon utstrålar verkligen glädje och ser dessutom bra ut: snyggt hår, fina kläder- precis rätt stil. Plötsligt känner du dig ful och tråkig. Tappar bort vad du ska säga och blir tyst o sur."

Om ni inte orkar läsa hela texten så har jag markerat de viktiga nyckelorden i fetstil, allt för mina läsares skull. "självkänsla nu!" känns än så länge så där....prickar in mina fel o brister, men jag vet i fan inte hur jag ska bli av med dem. Det kanske står på sista sidan.

Va är vitsen med o sitta o va glad om man inte får hela rummets uppmärksamhet lixom...?

Låt mig komma undan

Hallå, asså gentlemannen hade munherpes....han sa att det inte smittade längre, men jag är skitnervös ändå. Om han smittat mig kommer jag bli skogstokig o han kommer få sona sitt brott, det är en sak som är säker... 

Shoppping, shopping hela dan.

Okej. Jag hann bara med att shoppa.. men viiiiilken shopping. Jag gick amok med mitt kreditkort. Mycket prickar. Följande kom med hem.

1st svart tunika/kläning med vita prickar. (Miss Ewing)
1st. svart paraply med vita prickar (H&M)
1st. svart och vitrandig väska. (H&M)
1st svarta kriststrecksrandiga halvlånga snyggshorts. (Bik Bok)
1st grå urringad tröja med jättesnygg rygg och rosa små prickar. (Vero Moda)
1st. slask upp (ni vet sån grej man tar upp snusket i slasken med) (Åhlens)
2st rosa matlådor. (Åhlens)
1st bok "sälvkänsla nu!" (Åhlens)
1st Lip butter i mangolukt  (Body Shop)
1st Body butter med coconutlukt (Body Shop)
Bomullspads

Kan hända att jag kommer lämna tillbaka en del...men jag kunde inte hejda mig i stundens hetta. Åh, det har varit en bra dag. Kanske lägger upp lite foto på tunikan o så senare. Synd att jag inte studerat i dag...men äsh.

Give me something good !

W är sinnes kass på att hångla. I samma liga som Psykopaten.

Nä nu jävlar

I och för sig är klocka 02.30, så jag kanske inte ska säga för mycket. men...... Det ska ske förändringar nu o därmed basta. Jag är ju för fan både snygg, rolig och charmig. Folk borde fan va glada att få prata med mig. Just därför kommer följande ske.

1. Få, få få ska få hångla med mig. Endast de som trånar o suktar eller är jääävligt heta.
2. Jag tänker inte tråna och sukta.
3. Jag tänker inte göra några närmande/ta några steg.
4. Jag ska fokusera bort från uppmärksamheten (eller asså, jag ääälskar uppis men ni vet det ska inte röra mig i ryggen, no feelings attached) och börja fokusera på att bli snyggast i hela jävla staaaaaan.

A, nu kommer jag inte på nått mer....asså vi har ju sånna primära stuff som att bli frisk i psyket o så men det är ju så självklart.

Okej, och som en salut för min nya tid ska jag i dag:

1. Träna klockan 08.00
2. Köpa bok o börja plugga.
3. Städa rummet sinnes.
4. Bära upp saker på vinden.
5. Tvätta
6. Shoppa som en galning
7. Ringa psykon.
8. Göra sång till låten goood damn it.

Som sagt...klockan är efter tolv o då är det lätt att bli intusiastisk..men vi går se.


Helgen sög balle

Ja jag hånglade med W.
Ja han försökte ha sex med mig.
Ja jag sa nej.
Ja han skriver inte till mig på msn för första gången på en vecka.
Ja han får hybris o kan inte hänga med mig längre.
Ja han skriver det är bäst att vi är vänner.
Ja jag känner mig som en hora...igen

Nej jag kommer aldrig mer hångla med han.
Nej jag kommer inte acceptera att han beteer sig så som han gjorde igen
Nej jag kommer inte pola med han.

Asså jag är inte intresserad av han, emn det gammal ämne jag ändå funderar över är. VARFÖR VARFÖR VARFÖR ÄR JAG OINTRESSANT SÅ FORT MAN FÅTT MINSTA BIT AV MIG?


lätt fånget...

Lätt fånget lätt förgånget. Jag hade min nyfunna självrespekt i cirka tolv timmar. Tappade det utanför sportsbaren tror jag. Ska sova vidare förklaring kommer inkomma.

Tråkigaste helgen nånsin

KUL helg det vart. Nä. Nykter är grovt överskattat. Ska inte ske mer.

W ber om ursäkt. Jag säger ät min skit.


Kuk män...hatar dem

Okej...Jag hade fel. W hade hidden intention. Inte minder än två booty försök har jag vart med om i dag. Först gentlemannen som smsar vid två tiden. vad gör du?... Ja så smsar vi lite fram o tillbaka fattar typ inte vad han ville men skit samma lixom. Till själva grejen. W (han som var otrogen mot sin girlfriend som han nu inte är ihop med o som jag kysst men INTE legat med) loggar in vid tio i tre o det här msn samtalet. Läsa hela samtalet om ni orkar.....

W: Hallå du
P: tjena
P: har det varit kul
W: Jorå, men det vore roligare om u kom hit
P: håller ni på fortfarande?
W: Eller ska jag ska jag komma till dig?
P: haha du är full
W: det är jag
P: haha
P: har du vin?
W: Det kan jag ha...
W: Kan du inte komma?
W: Snälla!
P: haha.shitt.
W: Please!
P: asså jag har haft sinnes trist hade ingen scartkabel = ingen film
W: För min skull!
P: va ska vi göra då
W: Kela!
P: kela kanske jag är på. Men jag pallar inte bli nedslängd på sängen (i repris)
W: Okej, det skiter vi i då
P: haha var det det du hade i tankarna?
W: Jepp
P: okej synd..kanske finns nån utanför X som är lätt på foten
W: Amen...
W: Snälla
P: men käre w, tänk efter du... kommer du ihåg vilken ångest du hade förra gången...
W: Kom igen nu
W: Jag är så jävla sugen
P: nä jag kommer inte ha sex med dig
W: Det är bara du och jag
W: Jag kan komma till dig
W: Snääääääällllllllllaaaaaaaaaaaaaaa
P: Vem tror du jag är?
W: P
P: precis inget 10 i 3 knull. sorry
W: :/
W: Kom igen nu
P: skämtar du med mig? Försöker du övertalar mig till att knulla med dig? Inte fräsht. Du borde gå o lägga dig.
W: Okej, jag ska inte tjata
W: Förlåt mig
P: w gå o lägg dig
P: du kommer skämmas i morgon
W: Inte då
P: jo. så kommer du hålla på i en veckas tid o säga förlåt o bortförklara dig o varken den sidan av dig eller den du nyss visade upp är särskilt charmig.
W: fast jag
W: nu är det ganska lugnt
W: Ska jag komma?
P: nej
W: okej
W: I suck
P: ganska
P.: det lär finnas en desperat 50 åring utanför x.
W: Det gör det
W: Men ingen som gillar alfapet
P: lätt att det gör
P: eller kanske inte men bridge
W: Du är bäst ju
P: oj, nä jag vill fortfarande inte knulla. lustigt.
W: Kan jag inte komma då?
W:Godnatt, jag är ett jävla rövhål
Wo: Jag skäms
P: mmm
W: I suck big tim, Over and out
W:Jag är så jävla desperat jag skämsDet var början o slutet av den vänskapen. Fan att han umgås med gänget, fan att han är så jävla charmig, fan att jag nästan blev charmad. Undrar om jag borde berätta för Krulls man. 

Men...jävligt cool. Jag skulle vilja påstå att jag fortfarande har min självrespekt kvar. Det var ju första gången på ett bra tag. Nu sova.


Hård som sten

Jag förklarade läget  för homeboy  för nån vecka sedan (innan jag blockade han). Motstånd gör sig icke besvär, han kommer ju bli kär i mig.

"Du är som en hare som springer i strålkastar ljuset från en bil, du kommer inte undan"

eller inte...

Nej, jag kommer inte gå ut. Blev för struligt. Sitter hemma med min vapenslagare Ångest istället.

Gentlemannen fortsatte smsen. Jag fattar inte, men tänker inte lägga ner nån järnverksamhet på att tyda. För så mycket vet jag "He's just not that in to me", o då kvittar resten.

Kul, sexigt o spexigt att jag blir kär i varenda kille som är trevlig mot mig och som inte ser ut som ett monster. Jag är vidrig.


Partaj

Jävligt överskattat det här med att sitta hemma o ha egen myskväll, nu drar jag till snubbarna o festar. Hoppas de kan bjucka på alkohol för jag har inget. Då kanske alkoholen kan döva ångesten som kommit o hälsat på ofta på sistone.

Ps. Jag är på väg att lipa igen. ds.

Gentlemannen sätter punkt.

Tack gentlemanen. Tack för att du ska vara så ubertrevlig o bra, att det blir fel. Jag behöver inte ett dissigt sms, när vi inte har hörts av på en vecka. Det är lungt.

"Hej hej. Allt bra? Sticker hem på söndag. Lite synd har varit trevligt att träffa dig. Ha det bra."

Därför är det dissigt.
1. om han velat träffa mig innan han hade åkt hem hade det inte vart så svårt.
2. han ska ju ut i morgon, men på honom verkar det som att vi inte kommer träffas mer.

Det som gör mig så trött är att jag faktist inte tänkt på han överhuvudtaget på typ sen i måndags. O nu känner jag mig dissad fast jag inte hört av mig...igen!...allt bara för han ska va så himmla trevlig o på ett fint sätt säga.  "Nästa gång vi träffas kommer det inte vara nått mellan oss pullan, men jag tycker du är snygg o så även om din personlighet suger rätt mycket o ditt rum är jävligt skabbigt, du är en Trevlig o skön tjej. Ha det bra". Min tolkning. kanske lite övertolkat, men jag är ju faktist sjuk, så det är okej.
han jag gör musik ba " jag tycker det betyder det han skriver.... att han tycker det är synd att han åker hem imorgon därför att det varit trevligt att träffa dig". haha. men asså han svarde ju inte änns på mitt inbjudande smssvar. bög.

På tal om sjuk tror jag mitt hjärta håller på o kasta in handuken. Det beteer sig helt cp. Just därför städar jag min lägenhet för om jag skulle tokdö så tyckler jag som jag tidigare nämnt att det är pinigt om de ser mitt rum när de ska hämta liket.

Fist Fish

För först fredagen på jag vet inte hur länge, ska jag inte festa. O det är absolut inte för att det inte är nån fest utan för att jag ba känner för att va hemma o mysa lite själv. Eller jag kanske går förbi o kollar läget, men jag ska festa eller så  = inget spännande kommer ske denna fredag. Min bank säger att jag får pengar på måndag, det betyder att det blir stockis till helgen. Nu ska jag se Big Fish den är uuunderbar.

pinigt P

Två saker jag får skämmas över just nu.

1. Att jag trode att W kanske hade hidden intentions. Han vill bara vara min vän o jag var bara nojig. Det minsta agg jag haft för han är borta. Han är så sinnes rolig att jag går av på mitten.

2. Att jag fick ringa min dady klockan 9 i morse o be om ett lån pga att jag la sista pengen på en hotellfrukost 2,5 timmar tidigare med snubbarna.


Gårdagen var cplyckad. Vi var uppe till halv 7 o käkade hotellfrulle. Fan vad goa de är, jag gillar snubbarna skarpt. Jag gjorde våfflor. Till W blev det en gubbe och till mig ett hjärta. Jag älskar mig.

Vinet vinner så klart

I går fick jag en kick o ba P nu ska du sluta va självdestruktiv o snörvlade fram " Military jag tar bort alla män nu på min lista som har flickvän eller barn. Jag blockerar dem, tar bort dem o pratar aldrig emr med dem " o så gjorde jag det..men glömde blockera homeboy o tog bara bort honom... varpå när jag kommer hem detta sker.

Homeboy: Hej puuul
P: hej du. jag trodde jag blockerat dig
Homeboy: Tjurigt
P: lite lätt
Hoemboy: Blocka du mig seriöst alltså?
P: ja vet itne
P: inte happy
Homeboy: VA FAN
Homeboy: Inte bra inte bra
P: vet inte
Homeboy: Ok
P:ok

Givande samtal, men nu kommer jag nog inte prata med honom mer. Men det här med självdestruktiviteten var ju bara ett skämt med, klart jag ska fortsätta på den banan, så ni behöver inte vara oroliga. Nu ska jag tillexempel till W o bli full. Tur att jag inte kan ligga, annars hade jag nog gjort det bara för att det är så himmla dåligt för mig.


vin vs medz

Dagens i-landsproblem, ett glas vin eller mina medz?

Härliga dagar

Nä, jag skrev det bara som mest lullig under fötterna. Bloggen är ju nästan som min psykolog jag kan faktist inte sluta.

Jag tjöt som en gris i går o det var underbart, asså fatta trots medzen har jag både vart kåt och kunnat lipa senaste tiden. Military ba men "patricia jag hör inte vad du säger". Svårt att höra vad P säger när över 4 månaders lip ska ut. Trodde som vanligt att det aldrig skulle kännas okej igen, men efter två timmars samtal med Military skrattade jag faktist.  Var nära att göra nått halvdumt innan jag pratade med Military, men jag tror jag somande en stund eller nått, för jag glömde totaly av det.

I dag har jag svulna ögon och ser ut som sju svåra år. Jag struntade i föreläsningen och har försökt sova bort dagen. Det bästa med livet är att sova. KUL.. Lyssnar på My Favorite och känner mig yngre än nånsin.


ja

..kommer inte blogga på ett tag


Morrissey i Malmö

Okej, är det nån som eventuellt är sugen på att gå på Morrissey i Malmö med mig? Det kan finnas kanske en ståbiljett. Trevliga är före i kön, men styckmördare och bedrägare går också bra. Är en 25årig bruvd med ett o två partytrick i bakfickan.

Upp o ner, ner o upp

Jag är nog Sick i huvudet fortfarande. Asså jag trodde inte det i morse, var helt sinnes munter o gick upp i ottan för att gå till skolan o jag ba gick där o tänkte att ja nog inte är depp längre.. Ho ho ho. Jag är ju go. Yeah right lixom. Men nu sitter jag med ett glas rött ekologiskt vin (det drack jag o Mr D o jag får lite flasgbacks) och väntar på att chocklad mossen dska bli färdig i kylen. Är det inte bara så jävla fint o tycka synd om sig själv. Jag har alla de där goa egenskaperna som anses vara fula. Men när jag gör/är det blir det bara charmigt

självömkan
avundsjuka
ounsamhet
ljug


Ingen förfest med W, men det är nog bara bra. Ska i alla fall som snabbast kolla in läget på klubben kanske ta en svängom till så väl Pet Shop Boys som Neworder för dessa har utlovats til mig.

Csn i Löve you

Okej, det ser ut som att pengarna från csn kommer rulla in!!!! Om min beräkning stämmer kommer de finnas på mitt konto typ senast nästa fredag. Nu är det är jag som drar ner till stan o firar med att köpa vin, vin vin vin och åter vin. Så där då var onsdagen avklarad, nu är det bara runt 300 dagar kvar på året. Jippi!

Hidden intentions?

I kväll ska jag förfesta med W. Jag kanske har gått o blivit paranoid men jag anar ugglor i mossen, men jag kanske bara varit to bitter på sistone. I kväll djar peactecknet o Krulls man. Kom o dansa. P ska bli full som e kastrull, eller so W utryckte det "vi löper linan ut"

P självsäker


P. Har du herpes på läppen?
Han: Ja, men det smittar inte längre.
P. Är det därför du inte kysst mig?
Han: Nej
P.Är du feg?
Han: Nej.
P. Vadå vill du inte?????????
Han.Jo
P. Men vadå antingen är det ju så att är feg eller så vill du ju inte.....
Han: okej, ammen jag vill, men jag kanske inte vågar riktigt, vet inte om du vill.

(o så kysser han mig efter tio minuter +...gentlemannen i lördags)

angående mina nunnaplaner

Military ska göra en tiopunktåtgärd för jag ska bli mer happy. Steg ett är att ringa psykologen o se vad som händer lixom. Hon är go mot mig. Hon ba "ring psykologen i morn, så tar Military hand om resten" Sen berättade jag för henne om mina fundering att bli nunna.

P. Jag googlade hur man blir nunna i dag...
Military: hahah okej hur då?P
P: Man får först va på gästehemmet ett par vackor o se vad man tycker sen är man nån slags lärling i ett år o så vidare..funderar serri
Military: hahaha jä rajt. du dricker som en suput o har så mga karlar att man inte vet vilka som e vilka!!! du skall inte ngn stans inte. du stannar kvar där du e hahahah. men vaddå finns det kloster i X? eller vill du vara nunna i X??
P: X kloster ligger behändigt nära.... vad gäller karlarna, jag får la ligga med jesus
Military: ja varför inte.. han har nog legat runt en del. Han vet nog vad han håller på med. En giver.
P: Tror du det?
Military: jaaaaaaaaa jesus e fett en giver! det vet du väl. men du kan inte räkna med jök på söndagarna... han jobbar ej söndagar så du får inte ditt bakisknull då
P. Tror du han är dirty?
Military: njae... dirty...? njae det vet jag inte....
P: Missionären som gäller 4-ever som nunna tror du?
Military: aaa man kanska inte kan göra så mga fler ställningar?
P: va menar du?
Military: asså man får kanske bara göra missionären som nunna? bakifrån liksom det går väl inte?
P:ja vet iinte jag har inte snackat med dem..men det är ett senare bekymmer..de måste tycka jag är fine att ha som syster förstTvå vägar, guds eller syndens väg

Jag har aldrig ansett mig vara troende nått vidare så där, men i dag har jag funderat lite o jag är ju inte särskilt happy som jag har det, så jag googlade "hur blir man nunna" och hittade följande sida http://www.sanctabirgitta.com/underniva/birgittasystrar/index.asp. Asså det kanske är ett alternativ. Det är en väldans massa bönestunder men de verkar ju så himmla happy så det är nog gött mos. Undrar om man får va så här snygg o ha så här stora bröst om man ska bli nunna. Det skulle tillexempel kunna va en av frågorna som jag ska ställa till dem.

Ett annat alternativ jag funderat över är att gå till en hypnotisör som gör mig känslokall och/eller asexuell. men det känns mer komplicerat och overkligt. Men då skulle jag bli en het karriärskvinna som går över lik få att nå toppen och har lite lammkött som avgudar mig som lovers.

Jippi vilken skitdag!

Jag känner nått sinnes starkt för att va självdestruktiv(are). Kom gärna med några förslag på självdestruktivitet. Jag har några.

1. Ligga med en kille som väger 150 kilo o har accne.
2. Inte betala räkningar o få inkasso på mig.
3. Bli narkoman.
4. Byta kön, men sluta halvvägs med behandlingen o bli 50/50
5. Äta mig enorm och väga run 200 pannor.
6. Ta skitmånga huvudvärkstabletter, inte så jag dör men tillräkligt för att bli skadad i hjärnan.
7. åka hem till hometown gifta mig med en byggarbetare o ta jobb på ICA.
8. (input från LiLove) Göra barn med nån som är ful.
9. Ligga med alla som LiLove legat med.

Jag har en klump i magen av hopplöshet och det var länge sedan det känts så..hmmm ingenting. "I'm not happy and I'm not sad" som Morrissey sjunger. Jag är inte ledsen men jag är verkligen inte glad...bara en ljum uppgivenhet som ligger o trycker.


Rykte, ryktet, ryktena,

Så här kändes det att vakna i dag... varsegod din jävla nucka o gratis på alla jävla hjärtans dag hoppas du inser hur patetiskt ditt liv är.  Vad nu detta?...

Vaknar till det här smset som är från homegirl som lyder: 
X ringde till min kusin i går o frågade om hon visste att det gick ett rykte om att du o han låg med varandra.

Skrattar lite o ba what är det 1a april i dag kul kul. Har även fått ett mail från X himself.

Hej P

Eftersom det går massa rykten om att vi snackar sex på messenger och träffas och
har smyg sex så är jag tvungen att blockera dig för min familjs säkerhet. Har du
hört ryktet? Jag vill gärna att du svarar på det här mailet.

Vad jag vet är det X tjejs kusin homegirl som snackar en massa goja.

Det här är alltså snubben som har en familj till på köpet. Visst att jag strular med folk som har flickvän, men vid familj går fan gränsen (ja jag har en sån ja med). Jag bara känner hur musten går ur mig o tackar gudarna att att jag inte bor kvar i jävla Hometown längre. Så nu har jag suttit en typ timma o försökt luska ur vem som startat ryktet, varför, hur det är med X o shitt.

Blir nog vin i dag. tack o hej

Homeboy inte helt ute ur matchen

Okej han är inte helt ute ur matchen...detta på grunda av att jag är en svag jävla tjejjävel jävul. Men asså han är så rolig. Han skulle ha skickat en skiva till mig på min födelsedag men vistte inte adresssen. Sen i dag frågade jag vad han ska ge till hans tjej på alla bögars dag i morgon, men han vägra berätta.

Ja ba. Vadå ska du ge bort skivan jag skulle fått?
Han ba. Ja, men du ville ju inte ha den.
Ja ba. Ja visste det. Du är så lätt.
Han ba. Men va fan, klart jag inte gjör det. Typ, här får du P's skiva, gött mos på dig på Alla hjärtans dag slyna.


Ha ha. O igår hade vi parterapi med LiLove. Jag tror trots allt att han älskar mig lite...men inte tillräkligt för att bryta med hans töntiga brud dock.

Jag frågade han om otrohet var helt ute ur bilden. Han sa, "det är det aldrig".

om jag får csn

Om/när jag för csn kommer de att gå till följande saker.

1. Resa till stockholm
2. Klippning i storstaden. (var klipper man sig nu om man vill va het, när jag bodde där var det Hårgänget och Tony & Guy som var ball.....nu?)
3. Shoppa som en toka i storstaden.
4. Omklackning av två av mina sinnes snygga skor.
5. Mikroburkar så jag kan laga mat o frysa ner (kommer iof inte ske men jag kan ju få låtsas)
6. Resa till mitt älskade Oslo
7. Body Butter från Body Shop (vilken doft ska jag välja)
8.En bra ansiktskräm (tips till blandhy?)
9. Alkohol i mängder. Jag ska ha minst tre-fyra sorter vin, en massa sprit o andra goa saker jag kan dricka när lusten faller in.
10. en Web cam...skitfånigt ja vet men lite kul ändå.
11. betalning av morrissey biljetter
12. betalning av depech biljetter
13. köpa vinylspelare. typ den här: (var finns den o vad kostar den o vilka färger finns den i..nån som vet?)

Psykologen behövs indeed

Min första fråga till psykologen kommer bli.

"Hur blir jag lycklig i min vardag?"

Skulle jag ha Dr Phil tror jag att jag skulle va lycklig. Dr Phil skulle förstå mig. Dr Phil skulle sätta mig på plats.  JAG ÄLSKAR DIG PHILLAN!

Det här med bloggandet har gått för långt del 2.

Okej, fan jag måste lugna ner mig med bloggandet. I natt drömde jag att jag frågade hur ofta LiLove läste min blogg och hon svarade en gång i veckan. Jag blev  helt hysterisk o ba varföööör då. Hon svarade lungt att den var tråkig och att hon dessutom inte kunde läsa vad jag skrev pga alla stavfel. Jag vaknade kallsvettig o ringde till henne bums o ställde den kritiska frågan.

P. Hur ofta läser du min dagbok?
LiLove: När jag jobbar en gång om dagen, annars kanske tio haha.

Puh allt var bara en ond dröm.

För övrigt är det mest spännande som hänt att W gjort slut med sin tje (asså ni vet han som var otrogen). Närmare info kommer komma. 

Knullkontakt.se

Mina vänner är goa, men cp.

Så kom den, den efterlängtade 25 års presenten. De har inte mindre än skapat en kontaktannons till på mig på knullkontakt.se hahaha de vet då vad jag behöver. På mindre än 7 timmar hade jag fått över 60 svar. Tror dock inte att jag kommer använda mig av dem, men det ger mig ett gott skratt att läsa svaren och det var dessutom fin tanke av mina vänner.

tycka synd om mig själv kväll

Okej, nu har jag vart hos Krulls man o lånat filmer, köpt chirre o cream fraich. Min undersökning har fått 4 svar än så länge, men publicerar inget fören alla svarat. Lite oväntant har även LiLoves "enorm penis" fått svara på frågan. Spännande värre.

Annars fick jag uppis av en stor fetis i går. Han ba hej, du är söt. Ja ba. Tack. Han ba, får jag pussa dig. ja ba, nej. Han ba men på kinden, ja ba nej. Han ba, men bara så här (o så ger han mig en puss på kinden) ja ba, men nu gjorde du ju det. Han ba, ja. o så gick han.... ska jag behöva sjunka såååå lååågt?

undersökning

Så här ser mailet ut som jag sänder ut. Jag behöver ett svar


Käre kamrat.

Jag håller som sagt på med en enkätundersökning o du som man kommer vara med i denne. Jag behöver veta vad det är med mig som gör att man inte kan bli intresserad av mig. Efter ganska många misslyckande på sistone (misslyckande på så sätt att de inte varit intresserade, även fast inte jag heller vart det..men ääändå) är detta en högst intressant fråga. No hard feelings ge det mig i ansitet bara.


undersökning

Hej. Jag önskar ni visst hur jag såg ut, jag önskar ni visste hur jag var som person. Jag vill seriöst göra en anketundersökning om varför killar inte blir intresserade av mig. Asså jag vill inte vara den som är den, men jag skulle vilja påstå att jag ligger i alle fall över medel rent utseendemässigt. Folk brukar allmänt tycka jag är rolig o skratta åt mig. Jag är lättsam, sarkastisk, ironisk, påhittit. Men NEJ NEJ NEJ NEJ. Nånting med mig är så jävla fel. Jag vill bara veta vad det är så är jag nöjd. Då kan jag bara fajn då veta jag lixom. Föröskte fråga homegirl vad det var, men hon vet inte. Ska fråga Lina o krull med. Balle. Jag har ju för fan inte änns siktat på snygga killar. balle balle balle. Nej jag ringer till military, hon ger mig alltid den hårda sanningen.

Dissad.

Okej jag blev dissad. Från o med nu tänker jag inte vika en tum från reglerna i boken. Fan va suuurt.  I går ba, "asså jag brukar inte prata med tjejer som är över min nivå (o syftade på mig)". Kul Jag kan alltså inte änns få killarna under min nivå. Jag fattar verkligen inte. Att man måste ligga så jävla lågt för att få killar intresserade. Om han inte var intresserad av mig fattar jag verkligen INTE varför han inte försökte ha sex med mig. skitskumt. (liten penis månne tro?) Jag  kommer sluta som en gammal nucka. Nu skiter jag i det. Synd bara att han kysser så himmla bra o myser bäst i världen.

bryta regler nummer ett.

Jag ska precis krossa regel nummer uno i "Han vill inte ha dig, dumpa honom" . Jag ska ringa "Barnet" eller "gentlemnnen" som jag döpt om honom till. Det kanske är skitdumt, men efter helgen har jag fått bekräftat att han är blyg o osäker (ja vet så där osexigt) så om han är intresserad skulle han inte ta intiatiativet. Jag tror inte det i alle fall. Fan jag hatar att bli dissad.... men okej återkommer snart

Illusion

Nä, jag kanske inte alls hittat hem, kanske bara var en önskan. Jag kanske hade överseende med saker bara för jag så himla gärna ville. Fan. Förklarar närmare i morgon. Ska bli full nu.

BAJS

Nej, det var inte roligt í dag heller. Min fylleera är över o nu har jag inget kul kvar i livet. På indieklubben spelade ett dåligt band. I det dåliga bandet fanns det personer som hade en låt med mitt gammla band. På klubben fanns även mitt ex. Krulls man hindrade mig från att dra hem. Vi pratade inte, asså jag o exet. Vi låtsades inte änns se varandra. När jag såg att han hade lite lite hängiga mörkblå jeans som var uppvikta (asmycket) kändes det rätt okej. Hans snygga jag går under utan mig.

Jag skulle lätt kunna tänka mig att inte vakna i morgon, men det piniga är när nån skulle bli tvungen att ta sig in i min lägenhet, pappa skulle skämmas över hur stökigt det var i min lägenhet....elle det kanske han inte skulle tänka på i den situationen iof.

Min modeintresserade vän

Snart blir det indieklubb för hela slanten.Krulls man stressar mig. Jag försöker få han att tänka på annat, så jag får lite tid på mig att bli het. Just nu funderar han på kvällen outfit. Jag fick välja mellan följande:

1. grå cheap monday, svart uringad tshirt med korta ärmar från filippa.
2. svarta filippa jeans, svart uppknäppt stretchskjorta från day och en grå rutig enkelknäppt kavaj från filippa
3. samma som ovan fast med marinblå klubbläzer från boss med svart bröstnäsduk.
4. svarta cheap monday, vit skjorta, svart skinnslips, den grå kavajen

Asså han är ju serriöst rolig. Fatta vad han håller på. Skitkul. Shitta vad de skulle dissa Mr D om de träffa han. Värt allt guld i småland.

Jag kommer nog köra på 60-tals tema, men mycket kajal, o lååånga ögonfransar.

citat

Lilove:

Jag vill inte va ihop med nån som tycker det är rock n roll att va uppe till halv ett.

Fy fitta

Åt helvete med män och deras RATIONALITET!

Groupie?

Snubben son gjorde peactecknet efter att jag sög av han håller på o bli rockstjärna. Ja men visst, coolt värre. Han kommer sätta på varenda tjej över 15 med en snedlugg, gutt. Ja det är väll bara att grattulera.
Den snubben är lite av ett mysterium, jag kan inte förklara närmare men han är väldigt speciell.

Annars har Mr D börjat fylla upp min hjärnverksamhet, jag tror det är för jag inte har några (mans)bollar i luften, inte bra. Helgen är väldigt viktig, kanske kan ta Krulls man till hjälp.


Musik vs plugg


Nä, nu sitter jag o lyssna på Jeff Buckley i stället för att plugga. Hittade en cover Buckley gjort på The smiths "the boy with the thorn in his side" ball. Krulls man fattar inte varken Buckley eller Red House Painters. Jag kan inte förstå hur man inte kan känna när man lyssnar på dem. Det skär genom hela hjärtat, jag kan omöjligt värja mig. Jag önskar jag kunde göra musik som skär genom hjärtat. Jag önskar jag hade satsat på musiken.

Mr fucking D

Jag ställde mig lite nonchalant på vågen nyss, o den visade en vikt i stil med "serriöst, tror du att man kan dricka så mycket öl som du gör utan att det skulle märkas". Panik, panik. I morgon efter tentan är det jag som börjar träna. Jag tänker inte gå o bli fet, särskilt inte eftersom jag ska playa Mr D. Nu är det bråda dagar som gäller. Vitt vin (endast), mycket sallad (lite fett) och träning.

Mr D och krulls man är mest olika nånsin. Båda är rätt ytliga men ändå två helt olika extremer. Det ända de har gemensamt är att de båda har ett ogillande av H&M.  Mr D pratar om energier, indien, auror och hippiesnack. Krulls man snackar mode, tjejer, och pengar. Hos Krulls man kan jag vara mig själv o känna att det är all fine. Med Mr D är jag alltid otillräklig sammtidigt som jag kan känna mig som världens snyggaste och roligaste. med Krulls man är jag bara, inget är komplicerat och allt är lätt. Med Mr D är allt komplicerat men med honom är allt spännande. Krulls man är min vän. Mr D är min för alltid hemliga kärlek, min Mr Big.

dagen efter

Det kanske inte är det smartaste att gå o lägga sig o sova så här dagen innan tentan, men jag är så sjukt trött (som vanligt). Sen ska jag verkligen lägga in dödsstötspluggningen. Asså inte så stor chans att jag kommer klara det med tanke på att jag inte fattar vad det handlar om, men kanske, kanske, kanske, med lite tur. Längtar mest till i morgon kväll, du ska det gås på indiekonsert o drickas som vanligt. Ja visst. Asså får jag ingen uppmärksamhet i helgen funderar jag starkt på att börja plugga på distans o låta ICA MAXI köra hem mat till mig och aldrig mer gå utanför dörren. Jag måste måste måste få uppmärksamhet.

Fine, att jag kan bli sinnes trött på Ragga ibland, men när Krulls man och G dissar henne blir jag lite trött. Det lär ju inte skulle ha hänt med en randig tröja....eller? a, ja men just nu är jag nästan lite happy att de gör det. För en gångs skull är det jag som hittat hem.

Att krull kom till mig i går är lätt topp fem av det finaste nån gjort  gjort för mig.

snipp snapp snut?

Jag vill inte säga för mycket....men det kan va så att min toksupa period precis tog slut.....sugit i så falll för det var ju det ända roliga...

Bästa presenten

Asså fattar ni.... Jag sitter helt utråkad i bibblan..... helt plötsligt står krull utanför fönstret!!! Hon har kommit bara för att fira mig. Åkt buss i sex timmar. Fatta. Hur kan man va så go! Bästa presenten. Nu ska vi bli kastrull fulla..

Nyår

Min födelsedag känns som nyår, hel ni vet "nu, det är nu det bra stuffet kommer. NU, nu kommer min tid" köret. Jag är full av energi. Synd att jag ska behöva sätta mig på bibblan o plugga nu bara...

Typ Old

Jag trodde jag skulle lyckas hålla mig vaken till tolv , då jag fyller 25 år...men icke. Jag är nog sick i kroppen asså. Jag har sovit 13 timmar o är ändå sjukt trött nu...jag är trött jämt.

Innan jag sover ska jag läsa ett kapitel i boken. I morgon ska jag supa skallen i bitar.

YES! Länge leve P

Mina psykologbesök


Jag väntar med spänning att psykologen ska höra av sig. Det kommer bli min 4e so far.....fast det räknas knappt.

1a. En äldre man (och en ung snubbe, just första gången också), som fick ta hand om mig när mother dogade. Han sa inte mycket bra o jag grät mest. Andra gången vi träffades var de två snubbar också, den hade igentligen slutat men han ville se hur det gick för mig. spännande är jag indeed tydligen.
2a. Amerikanskan. Bästa nånsin. Klarsynt o go mot mig som få. Sista gången vi träffades sa hon "jag är glad att våra vägar möttes".Fick en mjukisgroda och ett trollspö av henne. Väldigt rolig och amerikansk. Varje möte var som en amerikansk film. Lite mycket drama ibland dock.

Hon. Men han säger till dig att han inte KAN komma...?
Jag: Ja....(whäääää)
Hon: Tänk om det är så att han inte FÅR lämna landet.

Mitt ex en brottsling...mohahahah....Amerikanarna är söta, men asså. fan va hon hjälpte mig. Fin tjej ass.
3a. Här började turen vända rejält skulle jag vilja säga. Kommer "hem" o ba shitta, jag kan ju inte sitta på mitt rum o vara full o lipa hela dagarna. P du behöver hjälp. Vänder mig till skolan kurator.....Det första mötet som även blir det sista är det grövsta på år och dar. Hon bryter sin tystnadsplikten hela tre gånger under en timme. Ja, men visst.

1. Ditt ex går hos mig (thanx för infon, cp...nu kommer jag under en timme få dig  att förstå hur bra jag är mot han, så du kan få honom att förstå hur bra jag är)
2. Nä men asså exet säger att du är en sån himmla bra tjej...bla bla bla (okej cp bra att du säger vad han säger till mig, det betyder att du kan göra samma sak till han)
3. (kommer inte ihåg vad hon sa här)

Sen avrundar hon lite snyggt med följande.

Jag: Jag vill inte att du berättar för honom att jag varit här (som att man ska behöva säga den änns)
Hon: vadå vill du att jag ska ljuga om han frågar ( eh nä men hålla tystnadsplikten kärring)
Jag: Men, varför skiulle han fråga?
Hon: hehe, nä men om han gör det.
Hon: Men du kommer inte göra nått dumt mot dig va (standardfrasen alla psykologer säger)
Jag: Nä....
Hon: Okej, lycka till....


Jag o så gick jag hem mer sad än nånsin, drack skallen i bitar. Sen gick jag inte dit mer, o nu väntar jag med spänning på min nästa psykolog. Fortsättning följer.

Polisen o jag


Nä nu jävlar är det aktion i huset. Det knackade på mitt fönster nyss, jag öppnar o där ute står två konstaplar. Ja ba shittamäääään va fan kan jag ha gjort nu. de ba "ursäkta men skulle du kunna öppna dörren åt oss" ja ba "sure thing baby"...o nu är ja skitnyfiken vad som händer i huset....det är ju lixom alldeles tyst. Knark,? kåkfarare?, inbrott?, flyktinggömma?...o nu kommer en polisbill till... shitta vilken kväll tjohej..borde kanske köpa chips o sätta mig på en stol i trappuppgången.

ja just det vi har ju typ bråkat...

Haha okej nu kom jag på vem snubben är....fattar inte varför han inte erkände att vi visst känner varandra.

Okej i julas hade jag ingen lägenhet och fick bo hos Mr Martin, då han redan dragit hem för julen. Jag o LiLove bode därför i det lilla kollektivet. Ja ,så en dag lånade/tog vi en stor juice som vi hittade i kylen (o som jag fått för mig Martin sa var hans) och drack upp. Nästa dag kommer då den här snubben in på vårt rum, sinnes sammanbiten (o jag tror han ska säga att vi var skiiiithögljud natten innan)  amooookar o ba "ni har druckit upp min juice" o jag ba "förlååååååt, vi trodde den var martins, vi köper ny...förlåååt" a typ så hundra gånger.. han muttrar o fortsätter va jävligt pissed. Vi köper ny juice. är det fine då? Nope. vi är typ skiträdda för han resterande dagar o vågade inte säga ett pip i skräck att han återigen skulle amoka.

Ha ha.. ja va skönt då slipper jag undra i alla fall.....vi hade ju nästan vart i bråk...roligt att jag får en klump i magen när jag ser han..pinigt för han... det hela var ju så där spännande.


Ursäkta, men har vi bråkat nångång?

Jag har varit i skolan hela dagen i dag, o just det är en alldeles utmärk ursäkt till varför jag korkat upp ett glas rött vin. På bibblan satt en snubbe och när jag såg han fick jag en klump i magen. Här skulle man kunna tro att det var för att han var så snygg, men icke... Jag kände igen honom så sjukt väl o jag bara vet att vi mött och att vårt förra möte weren't pritty.Tillslut blev jag helt tokig för varje gång jag råkade titta på han blev jag helt kall, därför gick jag fram till han o ba.

Jag: Hej, asså du.... jag känner igen dig så himmla väl....vra har jag träffat dig?
Han: Eh, jag vet inte...
Jag: men vadå du känner inte igen mig? (vilket bara i sig är sick haha).
Han: Nä.....
Jag: asså jag fick en klump i magen när jag såg dig, som att vi typ bråket nångång?
Han: He...eh. Jag är en väldigt lugn kille så det tror jag inte.
Jag: Konstigt..men okej, jag får fundera på det.
Han. Ha ha ja gör det.


Asså serri nått med han är bad news o jag blir tokig om jag inte kommer på det. Tänk om han igentligen kände igen mig.... mycket spännande...eller så där kanske.

Sen knallade jag ner till Ica maxi för att köpa bibeln o nu har jag den i mig trygga famn. "He's just not that in to you". Det första jag ska läsa är kapitelet om killar som har tjejer. Se upp här kommer min självkänsla tillbaka

Ingen mer homeboy för min del....

Lägger nog ner homeboy nu asså....
Orkar inte, vill inte va hans ego booster...vill inte va nåns ego booster som har flickvän.

Han ba "funderar på om jag ska berätta för X (hans flickvän) att du var här i fredags. Vad tror du om det?"
(Hallå vad vill han att jag ska säga. Det är väll inte min business.)
Han ba "först tänkte jag skita i det, men jag har ju inte gjort nått fel, dessutom är hennes mormor X (som jag P snackat skit om hahahah), o tänk om hon får reda på att du vart här".
ja ba "varför är du tillsammans med henne?"
Ha ba "skit i det du : )" .

Ush nej nu lägger jag ner.  Nu fick jag en klump i magen med. fitta, balle, kuk.

Trodde han var en bra snubbe......men som mary säger...även bra snubbar är dåliga snubbar. tror han fick hybris bara för jag fiska i går. Orka lixom. Bjuder jag på....bryr mig inte särskilt

Frulle

I sann alkholistanda äter jag nudlar med currysmak till frukost. Rätt gutt faktist.

Nu är det bråda dagar. Jag har andvänt alla ursäkter i ordboken, är jag inte färdig med min del till grupparbetet om 1,5 timmar blir det nog gilliotinen för min del. Jag är dålig männsika, men jag har rätt kul under tiden.

P fiskar..

msn.

Jag. P, +eller -
Homeboy. +
Jag. P hos homeboy + eller -
Homeboy. +

Nä, inte mycket att avläsa där inte.... men han ringde ju faktist i dag..men det har ju bara med att göra att jag är oemotståndlig...

Helgen

För övrigt såg helgen ut ungefär så här.

2/7 delar Homeboy
3/7 delar släkt
1/7 del Homegirl
1/1 pinigheter

pinigheten skedde enligt följande.

Jag o homegirl sitter på stadens enda pub., vi kan kalla den Molly. ja visst. Då plötsligt bryter homegirl den stora nyheten " X är inte tillsammans med X längre" o ja ba "say what". Asså en snubbe som gav mig hjärtsnörp på juldagen är alltså ledig. Här finns ingen tid på att förlora tänkte jag. 118118 o en minut senare ringer jag hem till honom. (nope jag har aldrig pratat med han, förutom med hans ex tjej. Men vadå han sa ju faktist. "Hon P verkar vara en skön tjej"j, ja menar hallåååå...halva inne..eller vad?) Okej men ringer till mobben i alle fall.

Jag: Hej, vad gör du?
Han: Jag har precis ätit middag ute.
(här hör jag obehagligt igenkänande musik)
Jag: (sväljer hårt) eh, middag på Mollys?
Han: Ja,a.
(Jag avger ett nervöst skratt, kollar mig omkring o ser en helt okände snubbe stå o prata i sin mobbe med mig, varpå jag lägger på)

Asså fatta, jag har helt enkelt ringt fel kille, och den fela killen är på Molly till på köpet... Exakt hur stor är den chansen. Snubben sitter tre bord i från mig o hela bordet har vänt sig om medan jag sitter alldeles röd i nyllat. Jag = go.

Fredagen med homeboy

I fredags träffade jag homeboy. Jag hade tagit med mig två flaskor rött vin för jag lätta upp stämningen, jag var sinnes het kvällen till ära o inte alls nervös. Vi spelade tv-spel, lyssnade på Tiger Lou och spelade nöjes TP.  Ingenting hände (förutom att jag pussade han på kinden innan jag gick så som den Don Juan som man blivit), men jag skulle lätt vilja utforska saken vidare. Han är söt, rolig o bara en så avspänd snubbe. Svårt att läsa av han bara, för han är så himmla trevlig mot alla jämt. Ja oj, men så har han ju flickvän...så det kanske inte finns nått o läsa av. HAN ÄR FINE!


Andra minnet till låten


MItt andra fina minne till låten är när jag dyngrak klockan 3 på eftermiddagen ligger i hos Lilla S i min tältsäng o lipar järnet. Jag har gör skitkorkade saker som är så pinigt att jag inte änns kan skriva det här. LiLove hotar med att ringa min pappa, men jag lyckas få henne att lova att inge göra det, i utbyte att jag lovar att åka hem dagen därpån (tydligen ska jag ha snackat en jävla massa om David Haselhoff i telen till  på köpet). Lilla S väcker mig nån timme därpå, efter att jag deckat i sängen. Hon är lite trött på mig och jag går till Bäste M och hans man och fortsätter vara misserabel där. De är goa mot mig. Klockan 7 börjar en baksmälla av inte denna värld ta form ocj jag somnar tryggt i Bäste Ms mans trygga famn.

Tack för du förstört världens bästa låt


Jag måste vara en jävel till självplågare. Varför skulle jag annars sätta mig o lyssna på Jeff Buckleys- Last goodbye klockan 02.00?. Jag har verkligen försökt att gör låten till min igen genom att lyssna på låten med såväl W som Mr D, men är det nån av dem jag tänker på när jag lyssnar på den? Nej tyvärr inte. När jag sätter på Last goodbye förflyttas jag tillbaka 10 månader i tiden. Tiill exets rum, där jag druckis upp hans wiskyflaska och ensam ligger i hans säng lipandes medan han är i skolan och pluggar. Lipandes på grund av frustration av att känna att saker var så fel, när han sa att allt var bra,  frustrationen av att inte kunna lämna honom,  över att inte vara hans allt, frustrationen av att han låsades att jag var allt. När han kommer hem, hittade han mig liggande i sängen så ledsen att jag inte kunde få fram ett ord.  Jag vill prompt ringa pappa (som hade 4 timmars körning) och be han hämta mig. Jag kunde inte stå på benen, och somnade i sängen ganska snabbt. Dagen därpå var allt som vanligt igen. Jag låtsades att han sagt det jag behövde höra, fast han igentligen inte sagt det.

This is...my hometown

Från morgondagen till söndag kommer jag befinna mig i hometown, detta med delade känslor.

Negativt
Jag kommer med all säkerhet inte få särskilt mycket uppmärksamhet.
Jag kommer inte ha tillgång till internett = ingen bloggning !!!
Jag har typ ingen att hänga med, förutom bardoms K.
Jga kommer inte träffa min nye vapendragare på hela helgen.

Positivt
Jag kommer att ha ett mycket större utbud av affärer.
Jag kanske faktist kommer plugga lite.
Jag kommer träffa barndoms K.
Jag kommer bli lite rikare.

Nu ska jag städa min lägenhet så allt ser najs ut när jag kommer tillbaka igen.Dagens citat

Krulls man kommer off och online hela tiden på msn.

Jag. Vad du håller på....
Han:  jag far upp och ner som skinnet på kuken

Sicka drömmar


Bra, då har jag slagit rekord. 15 timmar har jag sovit. Krulls man googlade 15h men utan resultat. Hade värsta sicka drömmen. Drömde att jag o mamma var på ICA MAXI. Hon försvann och jag fick panik, o sprang o letade bland toaletterna. En toalett var låst o jag bankade o bankad. Några hjälpte mig att få upp dörren...jag sprang därifrån. Sedan kom en bår rullandes förbi mig med mamma på den. Varför drömmer man att ens mamma tagit suicide när hon inte ens lever? De tre senaste drömmarna har handlat om momy, o de har vart helt sicka alla tre. fattar inget. Matterial för  psykologen kanske.

För övrigt vaknade jag i vanlig ordning vid tre, men eftersom jag inte hade tvn på vaknade jag inte till baywatch-vinjetten. Thank good.

Pratade med pappa nyss.

Ja. Jag har en kommpis nu också.
Han. Ha ha är det jag det eller?
Ja. Ha ha ha, ja det med... men en annan också.

MIn pappa är go som få

sex


LiLove: när runkade du senast?
Jag: I går kanske.....
LIlove: Jag med!!!! Hur dax då?
Jag: Jag vet inte.
LiLove: Jag kanske runkade vid 1.
Jag: Nä men då var nog jag färdig.
LiLove: Fan du kanske blev färdig när jag kanske började.
Jag: mmmm
LiLove. Kåtigt.

senare efter pubrundan

Jag: Asså jag har nog runkat samtidigt som du o dvärgen haft sex i rummet bredvid
LiLove: Va?
Jag: jag hörde er nog inte, men jag vet att ni hade det.
LiLover: Hur då?
Jag: Ni sa det.
LiLove: Aha, var det kåtigt eller...


Mycket sexuell frustration som ligger i luften just nu. Skulle chansa på att 87% av våra samtalsämnen har med sex eller män att göra. Det ör inte bara jag o LiLiove som har frustrationer, min föreläsare anspelar på sex under varje föreläsning. Jag tror han behöver ett hål.

Nu sova


Pubafton, jo men så där

Krulls man var rädd för att träffa hans roomie för att han tycker krull man dricker för mycket. På grund av detta var vi tvugna attt gå halv tio vilket i sig medförde att jag missade halva top model!!!!. Väl på puben var inte mindre än 2 hångel och 1 ligg där.

Ligget var badana (även bartendern). Han ba. Jag har fortfarande din X hemma hos mig. Jag ba. Men du kan ju ta med den hit kanske. Han ba. eller så kan du ju komma hit o hämta den (höjer på ögonbryna).  Typ nej tack jag vet itne vad det avr du försökte göra med mig...men det var inte skönt.

Hångel 1 var skägget. Han hälsade först bara på Krulls man (men vem hälsar inte på krulls man?), men jag hälsade i vanlig ordning brådmogen kvinna som man är.

Hångel 3 var ingen mindre än W!!!!! Första gången jag mötte han sedan vår affär. Träffade även hans tjej. Snygg asså. ( man ba stackars krake, din pojkvän försökte ha sex med mig i eran säng)

Gick hem, för mycket missär. Ingen uppmärksamhet.


Sweet nights


Jag tror jag är förälskad....  i min säng, mitt underbara täcke men kanske framför allt i sömnen. Flera nätter i rad nu har jag när jag vaknat till, haft VÄRSTA majlet på läpparna (asså flera gånger per natt), på gränsen till skrattat. Jag måste vara sjukt happy när jag sover, det kanske är därför min body bara vill sova hela tiden...

I kväll ska vi dricka öl, jag ska va het. Krulls man och Ragga och jag. Krulls man tycker det är för mycket häst över Ragga. Dior o hippie är inte bästa kombinationen....men de får fan lära sig. Jag har lust att säga till Krulls man hur happy jag är att jag har han här, men risken är för stor att hans skulle bli alldeles för nervös, så jag låter nog bli.

Måste få uppmärksamhet i kväll!!!


Thanx Bay fucking watch

På samma sätt som jag vaknade i går vaknade jag även i natt., Ett hån rakt i mitt ansikte. Baywatch-vinjetten som hurtigt sätts igång. Har ni tänkt på hur texten går? googlade fram den...Som en salut.....

Some people stand in the darkness
Afraid to step into the light
Some people need to help somebody
When the edge of surrenders in sight..

Don't you worry!
Its gonna be alright
cause I'm always ready,
I won't let you out of my sight.

ll be ready (I'll be ready)
Never you fear (no don't you fear)
I'll be ready
Forever and always
I'm always here.

In us we all have the power
But sometimes its so hard to see
And instinct is stronger than reason
It's just human nature to me..

Ja, den där David Haselhoff, vilken snubbe.. snackar jävla massa skit.
Vaknar jag av den i natt igen, kommer jag börja fundera på om Baywatch försöker framföra sublima budskap...ett satans verktyg?

Fast jag borde kanske inte klaga...

Lite uppmärksamhet har jag ju trots allt fått i dag...

1. På väg till stan log en kille mot mig, och sen när han gått förbi vände han sig om och log igen.
2. På väg hem från staden kollade yttligare en kille in mig.
3. När jag kollade min skolmail hade jag fått mail från lebban.

"Hello baby!
Hörde att du minglat med X i helgen? Mycket bra tjej, den där. Hade ni trevligt?
Jo, skulle bara meddela att jag kommer till stan vecka 7.
Motstånd är lönlöst ;-)
Ha en bra solig vecka för övrigt!
/X"

Asså skitkul att någon vill jobba för att få P, men asså jag vill ju inte hångla mer med henne, vet inte riktigt hur jag ska ta mig ur det.

4. Okej, inte för det är så himmla kul med homeboy längre men, men som det så sant heter "all uppmärksamhet är bra uppmärksamhet"

Jag: boosta mitt ego
Homeboy: Du är typ bäst o sånt, Roligaste tokan i stan, Poptjurig på ett charmigt sätt.

-------

Ja, så den absolut sämsta uppis-dagen har det ju inte vart, men långt ifrån bra. Fan man kanske borde skaffa sig en hobby?

Gissa vad. UPPIS så klart!

Det må låta som ett skämt, men jag tror serriöst att jag blivit beroende av uppmärksamhet. I dag upplevde jag något som skulle kunna liknas vid abstines. Jag kunde inte sitta still, bet på naglarna och kände mig illa till mods. Funderade hur långt det var kvar tills nästa gång jag kunde tänkas få uppmärksamhet.  Jag lever för mina dagar av uppmärksamhet, ansvarslöshet och alkohol. Sunt? nä kanske inte. Mår jag bra av det? JA!

Jag pratade med LiLove i telen vi diskuterade i vanlig ordning män, utan att komma fram till nått nytt. Vi ska försöka att inte tala så mycket om dem sa vi eftersom vi ändå aldrig kommer fatta. Vi fortsatte sedan snacka om våra psyken. Jag sa att jag lätt ska göra precis allt  som står i min makt för att må tip top igen. Allt psykologerna kommer be mig göra ska jag göra, det med undantag för två saker. Skulle de be mig att 1. sluta söka bekräftelse/uppmärksamhet hos män eller 2. dra ner på min alkoholkonsumtion, så skulle jag totalvägra.

I dag har varit en mindre bra psykdag. Kan det ha att gör med några dagar av missade medz? Nu är kemikalierna i kroppen igen och hoppas på uppstyrt psyke till i morgon.