Ligga är överskattat

I går fick jag ligga. Fakta:

Kyssarna: 9.5 (efter W hade man ju inte några direkt stora förväntningar, men asså jisses, lätt en topp 3)
Snygghet:  8,5 (jävligt het, kanske en 9a till o med. Efter Mr D är han den snyggaste jag strulat med. Heta intensiva blickar)
Rolig: 3 (asså max, för jag skrattade inte en ända gång..men han var inte tråkig heller)
Sexet: 8 (han kunde fan sina saker, ingen oskuld om man säger så, jävligt smooth o bra. Trots det var jag inte  kåt  som en båt av nån anledning. Kanske var det för lite spänning, eller så räckte hans heta yttre inte för att gör mig tillräkligt attraherad. Fan va vuxet. haha.)
Efter: 4 (Gjorde nån ansats till att ta lite på han på morgonen, men utan respons. Jag gjorde det mest för att det kändes som nått man gör, men men......killar kan inte. Han var i alle fall trevlig o det var inte pinigt eller ansträngt)
Billighets faktor: 3 ( Asså lite billig känner jag mig ju jämt efter, men asså inte alls farligt)

Bra P då har du strulat med yttligare en i gänget. Nära vän med G. Härligt, då kan de diskutera mina avsugningar. Grejen är den. Jag kommit på att jag nog inte tycker sex är så jävla kul asså. Nästan roligare innan. Jag börjar alltid tänka på en massa annat, hur bra de än är.

Kommentarer
Postat av: tinatoon

D e som du skrev förut: Varför blir man ointressant så fort dom får minsta lilla bit av en? DOM njuter GARANTERAT mest av jakten innan, själva ligget e bara bonus, o ja börjar nog hålla med... (När man själv e bytet o får stå emot värsta länge fast dom tjatar o står i...)

2006-02-24 @ 19:01:00
Postat av: blackjack

Does card island support blackjack strategy bankroll!

2006-08-05 @ 11:18:43
URL: http://www.ajcarvelli.com/07/blackjack.html

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback