Lyckliga par döööööööDet första som uppenbarar sig för mina arma barnaögon när jag spatserar ner till stan (och i ett förvirrat ögonblick känner att allt kanske faktist kommer bli fine tillslut) är ett lovepar som står och kollar på förlovningsringar...de står där o kollar in i skyltfönstret, det fönster jag själv för  bara ett par månader sedan stod o suktade så att fönstret alltid immade igen. Sen på närmare håll såg jag att de var fula o då kändes det genast lite bättre. Fan det kan ja la bjucka på att de hittat varandra. fula men kära. 

Var inne i varenda affär, hade verkligen bestämt innan att jag skulle göra av en dyr peng på en tröja som inte var värd det. Icke, icke....var skitnära att köpa en elvine jacka för 1000 kronor fast den inte änns var snygg på mig bara för att..ja typ straffa mig eller nått. Allt jag tillslut handlade fick plats i en liten H&M kasse. 1.brun ögonskugga 1. jättefint armband (väldigt glammigt, glittrigt o tjejigt....symboliserar en ny tid i mitt liv)  ÅH..nä va fint det är 3. ett diadem (ja vet inte varför). Var skitnära att köpa Body Shops body butter (efter tips på nån blogg, att det var bra mot ansikten som trillar av i kylan), men eftersom jag har den grövsta beslutsångest som skådat denna jord o därmed inte kunde välja doft blev det inget med det.

Blev apatörstig på svängde in på McDonalds för att köpa mig en Juice, men köpte även en stor strips och en cheddar dipp till. Fan vad sorglig man känner sig när man sitter på Mc Donalds o äter alldeles ensam o dessutom inte änns lyckas öppna juicen. Sen vandrade jag hemåt, förbi trädet jag ristat in P hjärtar X på,  förbi den cyckelväg vi så många gånger gått tillsammans på (men inte hållt hand så klart). Bad till gudarna att han varken sett/fattat att carlings fått hem skisnygga tajta jeans och att han heller inte sett de snygga J lindeberg koftorna som reas på MQ (vilket han förmodligen inte har. eftersom jag inte sagt att koftor är snyggt o han inte köpte nått själv utan min hjälp under 1,5 år förutom ett par skitfula skor)

Funderade även ett tag på att be till såväl, gud, jesus, allah, buddha o alla andra snubbar med lite power om tur med män bara en ända gång, men jag insåg att inga gudar i världen kan hjälpa mig med sån stor tur, dessutom skulle de säkert bli skitpissed om man bad till alla, men jag ville ju lixom va på den säkra sidan.

www.dygnsrytm.nu

Annars är det rätt kul att somna vid halv två,  vakna klockan tre av Baywatch-vinjetten, hungrig som en utteliggare och pigg som aldrig nånsin förr. Gjorde ett desperat försök att somna om med kudden över huvudet, men Summer o Eddy bråka högljudet i bakgrunden så jag gav tillslut upp (serriöst när summer o eddie till o med bråkar. Ja har man inte slutat tro på kärlen innan, så gör man det ju då) . Nu sitter jag ivrigt och väntar på att sparrissoppan ska bli färdig. Länge leve Blå Band.  Jag är så jävla ivriga när jag är hungrig att jag helt sonika struntar om jag bränner bort hela truten till på köpet för att mätta min hunger.

Nyhetens behag med homeboy är över o jag tycker inte alls det är lika kul att msn-snacka med han längre. Nu ska det hittas nya som boooostar mitt ego. Jag måste har fler bollar i luften. För det här med att ha en i taget skapar en hang up på din sista, mycket bättre om de istället överlappar varandra så man kan på nästa tjur när ena egobooostaren försvinner. 

Nu är klockan fyra och jag ska nog sätta mig o plugga. I morgon ska jag inte spela sjuk, utan som den härligt ärliga medborgare jag igentligen djupt inne nånstans är ska jag gå till gruppmötet o plugga.

Mina erövringar

Under mina tre månader som singel, har jag haft lite av nått som skulle kunna kallas en tonårsrevolt. Jag har med andra ord gjort det jag inte gjorde som 16åring. Hånglat och utforskat.  Jag har bara haft sex med tre under denna tid men hånglat med desto mer. I början satsade jag på killar som inte var så heta eftersom jag visste att jag annars skulle bli typ intresserad. på senare tid har jag satsat på lite hetare snubbar.

1.Mr D. Den förste killen jag såväl hångla som låg med efter exet. Jag har känt honom i 7 år från och till o spänningen har alltid funnits där. Han ordbajasar o sprider komplimanger omkring sig. Han är min Mr Big, som jag har en sjuk attraktion till men som aldrig kommer vara bra för mig. Han beteede sig illa innan jul, o mitt största mål är att krossa honom innan sommaren är över.
svårighetsgrad att komma över: 8 hångelbetyg: 5 Snygg/charmig: 10

2.Skägget. Ganska söt men sjukt dryg. Han ville bara ligga ("du är ändå för full för att göra nått"), men det ville inte jag o då var det inte intressant längre. Nästa gång vi träffades hälsade han inte, men jag gick fram o pratade med han. Man är väll ingen fåne (eller jo iof men inte så)
svårighetsgrad att komma över: 2 hångelbetyg: 5 Snygg/charmig: 6,5

3.Lkpg killen. Var på studentkrogen, två killar var bra sugen på mig. Jag valde den som sa att jag hade fina ögon. Svag för komplimanger ja vsst.
svårighetsgrad att komma över: 1 hångelbetyg: 6,5 Snygg/charmig: 3

4.Bandana. Jag hade ingenstans att sova och han var den ända jag kände igen när jag stog själv i kylan utan mobilbatteri. Kommer hem till honom och det visar sig att han bor med sin mamma. Han var väldigt intresserad av mina bröst och efter ett par timmar av "nej jag vill inte ha sex", blev jag sugen och hade sex med han. Det sämsta sex jag nånsin haft. till på köpet hade höööögt hårfäste och ett pojkrum med pojkiga affisher.
svårighetsgrad att komma över: 2 hångelbetyg: 4 Snygg/charmig: 4

5.Han Jag o krull båda hånglat med. Han började taffsa på mina bröst när vi tittade på snickeriet på en efterfest. Takt och ton??? Hans vän gick hem och under hela natten jag var där sa jag nej kanske 50 gånger..helt seriöst. Okej på att kyssas men väldigt mycket saliv. Hans "tjej" ringde på morgonenl, och han gick med ett "du får stanna och fortsätta sova här om du vill" eh, nej tack.
svårighetsgrad att komma över: 3 hångelbetyg: 4,5 Snygg/charmig: 5,5

6. Pearl.Var på efterfest hos mig. Inte min stil nånstans.lite ibiza snubbe. Hade sex med han, undrar än i dag varför. Men han bjöd på köpefrulle, bag in box och glömde sex kronor på bordet. tahnks.
svårighetsgrad att komma över: 2 hångelbetyg: 5 Snygg/charmig: 4

7. Lebban. Mitt första lesbiska hångel ever. Hon var söt, väldigt på och dessutom bra på att hångla. Bättre än alla ovanståeende. Hon ville ge mig sinnes orgasmer sa hon, men jag tackade nej för jag blev inte tänd.
svårighetsgrad att komma över: 1 hångelbetyg: 9,5 Snygg/charmig: 8

8. G. Väldigt proper (på ett indiesätt) och medven. När han låg i min säng sa han "o nej nu är min lugg säkert helt förstörd" (snedlugg så klart) Fick sig en avsugning och gången därpå när vi träffades gjorde han peacetecknet o det var typ it. två dagar efter vårt hångel hånglade han upp en tjej på samma fest som jag var på.Topp tre på att kyssas.
svårighetsgrad att komma över: 4,5. hångelbetyg: 9,5 Snygg/charmig: 7

9. W. Var otrogen mot sin tjej med mig. Ville ha sex med mig i deras gemensamma säng. Jag tackade nej och gick därifrån. han är sjukt charmig men har varit mindre charmig när han i tre dagars tid på msn förklarade hur mycket han ångrade ig o bla bla bla. Som jag bryr mig. dålig på att hångla
svårighetsgrad att komma över: 2. hångelbetyg: 4 Snygg/charmig: 7

10. Psykot. Charmade brallorna av mig o är det hångel jag har haft svårast att släppa... näst efter Mr D så klart. Så rolig och för en gångs skull en man, men han försökte så klart ha sex med mig. Jag sa nope. Han sade " jag tror jag håller på o bli lite kär i dag" . Stalka han med två samtal dagen efter men han ville spela ett jävla spel som jag inte pallade. Jag tyckte han kysstes kasst, han tyckte jag var den bästa han kysst.
svårighetsgrad att komma över: 6,5 hångelbetyg: 2 Snygg/charmig: 8

11. "Barnet". söt, pojkig men den som vart mest gentlemannaaktig. Första nånsin som inte försökte ha sex med mig, och som faktist uppskattar fenomenet närhet. Värsta bästa pussarna. Kan eventuellt bli svårt att släppa.
svårighetsgrad att komma över: (6,5) hångelbetyg: 7 Snygg/charmig: 8

50% av dessa var så kallade ordbajsare som skulle gå över lik för att få ligga med dig, därmed spyr han komplimanger omkring sig. Här unga damer gäller det att ta eventuellt smivcker med en klackspark annars kan det lätt hända att man tar åt sig o tror att man är speciell. "ett åh, jag vill träffa dig" betyder inte åh, jag vill träffa dig och ett "jag tror det här kan va nått stort" betyder inte det här kan va nått stort. Ibland kan dessa komplimanger vara väldigt avancerade o toucha ömma punkter. låt han då tala med din hand.

Så vad har detta gett mig då? Jo följande:

1. Det har fått mig att inse att mitt ex var cp.
2. Jag vet mer o mer vad jag söker hos en kille/man.
3. Att jag inte vill ha en pojke.
4. Att jag inte ska nöja mig med mindre, utan kan få allt.
5. Jag har blivit mer hårdhudad o faller inte för smicker lika lätt.
6. De flesta 99,9% är potentielt otrogna.

utmaning

Fick utmaningen att lista fem ovaner, here we go.

1. Jag är sjukt stökig, inte bara hur det ser ut i mitt rum utan även i mitt huvud. När folk kommer hem säger jag alltid att jag har lite stökigt just i dag för att slippa skämmas. Igentligen ser det lika stökigt ut jämt.
2. Jag har en vanan att tro att alla konspirerar sig mot mig. Vill mig ondo o pratar bakom min rygg. (men som man säger just because you're paranoid does not mean they're not after you)
3. Jag kan vara sjukt socialt handikappad vid sammanhang jag inte känner folk, men när jag berättar det för folk skrattar dom bara åt mig o säger "skulle du va socialt handikappad.. hahaha"
4. Jag tror sällan att jag ska klara av saker o klankar i det tysta ner mig själv.
5. Jag skjuter på saker jag inte tycker är kul tills att det alltid är på gränsen till försent.


Föremål och människor =same shit

"Generally, the more difficult it is to obtain, the more desirable the object is. The seperation from the object increases the longing for it and the intensity of the emotion. Distance also keep desire alive, but only as long as there is hope"..."for thoes with hope, the precence of restraints makes the desirestronger, and more persistent because it presents challanges to be heroically overcome. (Journal of consumer research)

Tänk vad mycket man lär sig när man pluggar. Det här handlar igentligen om suktan efter ett föremål, men det fungerar ju på samma sätt med suktan efter en specifik person.

Kan jag lätt skriva under på

läste följande blogg nyss http://tinatoon.blogg.se/mn__alkohol.html och det sista inlägget skulle lika gärna kunnat varit jag som skrivit. Sinnes. Man är inte så himmla komplex och annorlunda som man ibland tror sig tro. Allt eller inget, Hata eller älska, svart eller vitt. Höna av en fjäder. suck.

Så tills jag skrivit mitt inlägg om mina män sedan exet (som kommer senare i kväll), håll till godo med TinaToons senaste inlägg för det skriver jag under på.

Hej då Mr D

Hej då Mr D, ha det bra i landet lång, långt bort, lycka till med distansförhållandet om ni nu har ett. Vi syns om typ 3 månader, jag kommer vara snyggare än nånsin..... jag ska charma brallorna av dig o du kommer inte kunna motstå. Du kommer inte veta om du har mig, och när du väl tror det kommer jag att PANG, krossa ditt ego och ditt hjärta. Jag ska lura dig som du lura mig, men jag ska göra det 1000 gånger bättre. Jag kommer kämpa för att dettta ska ske, för det behöver du.

Leken börjar nu.

Lyckas jag inte kommer jag bli skogstokig.

Enorm Penis ber om ursäkt

LiLoves "Enorm Penis" bad i dag om usräkt för hans utbrott i går över att jag blockat han.

På tal om blockning anar jag att jag just nu blockas av två styck män.

1. W. den otrogna. Nervös att jag ska anspela på hans snedsteg när hans tjej är närvarande.
2. Homeboy, han kanske börjar få dåligt sammvete för han flörtar med mig när han har tjej. Eller så har han hittat min blogg och tycker jag är cp. Som inlägget jag fick senast men som jag tog bort för det inte boostar mitt ego. "what is wrong with you" ja den som vet...

Men men det är inte mer än rätt att jag blir blockad, jag är ju faktist queen of blockning my self.

Just nu. Postal Service-dance

Ja just det...

Ha ha. Jag glömde ju säga.

Killen som Ragga lämnade en lapp till på bibblan var där (om ni missat läs lite längre ner för historien). Jag var ju självklart tvungen att gå fram.

Jag. Hej. Du det var jag som skrev den där lappen.
Han. Är det sant. Alltså jag blev så himmla smickrad. (tar tag i min arm)
Jag. He he, ja jag vill bara säga att det vra jag i alle fall.
Han. Jag blev verkligen jätteglad.
Jag. Bra, men ha en trevlig kväll.
Han. Du med.

Bra kille, så ska de vara.


Ny man

På fest hos indieeliten. Träffade av en händelse den lesbiska tjejens (som jag hade lesbisk hångeldebut med) vänner där. De bara "jaha är det duuuuuuuuuu som är P". HAHA. O de bara "nej vad kul att träffa dig". Ena tjejen ba "ja just det jag har ju sett dig på kort". "Ja du spelade ju det där bandet"..... Ja ba "men hur har ni hittat bilder från det" (med tanke på att hemsidan är nedlagd) Hon blir röd i ansiktet o ba "glöm det".... haha konstigt. Men hon måste googlat mig. ballt. Okej, ja googla mig o det fanns faktist en bild haha. En annan tjej på festen ba "Jaha är det du, du som glodde på mig på bibblan" haha pinigt. Jag hade verkligen glot, o jag evt inte änns varför.


Ganska lonley på puben, men eftersom jag plankade mig in levde jag ganska gott på det. Träffade "barnet" som Krulls man kallar honom för han ser så ung ut. Han var najs o bjucka på öl. Asså fatta, jag minns inte sist jag blev bjuden på öl. Jag började även prata med en annan snubbe, han hade pluggat design o när han skrattade kastade han huvudet bakåt. Skitsöt. Försökte övertala han att följa med på efterfest, det funkade nästan, men sen ´förlorade jag geamet. Googlade hans företag i dag o hittade det och hans telefonnummer. Jag var skitnära att smsa nått, men så kom jag att tänka på "He's just not that in to you" o tänkte nä P om han vart intresserad hade han antingen följt med på efterfest eller frågat efter nummret. Jag är ändå bra sugen på att träffa han. Ni som läser...får jag höra av mig? Jag vet ju ert svar men behöver ändå höra det.

Gick till slut på efterfest med "barnet" ( barnet går i samma klass som han som både jag o Krull hånglat med) hemma hos mig, bara han o jag.....o nu kommer det största som hänt mig under mina 25 år.... HAN FÖRSÖKTE INTE HA SEX MED MIG! Första killen nånsin. Asså han tog mig lite på brösten, men med min size kan jag inte klandra honom. Han gav mig de bästa pussarna. Inte kyssarna utan pussarna. Han skrattade mycket och är annorlunda söt. Ända negativa var när han trodde att Red House Painters var Jens Lekaman. ha ha. Så här såg ett av samtalen ut.

P. Asså mina föräldrar har inte haft sex (jag vill inte inse faktum lixom), eller asså jo en gång o det var då jag kom till.
Han. Ha ha, nej jag tror din pappa har tagit din mamma i stjärten.
P. Nääääääääääääääj, sluta jag vill inte höra. De vet inte änns vad det är. 
Han: Han lär ju ha sprutat henne i ansiktet. Efter så många år måste man variera sig o då ba, gjorde han det. Asså den andra gången när han inte gjorde det det var då du kom till.
P. Ha ha, nej jag kom med storken.
Han. Jag tror de har andvänt butplugg.
P. Ammen serriöst jag kan inte höra, pappa ska inte änns vet vad ett bröst är. haha
 
Han. Mina föräldrar har i alla fall sex, jag har hört dem.

Ja o så fortsätter den bissarra konversationen. Föräldrar o sex känns inte A okey. Fast han var faktist rolig när han skoja om det.

Han tog mitt nummer men vi kommer förmodligen inte höras mer.. lite trist Men bara att han beteede sig som en man gör att jag kan leva länge på den sjukt mysiga kvällen länge.


Snart mina vänner...


I sängen ligger en kille, på stereon spelas Elliott Smith och vid datorn sitter P.

I går var en crazy fucking night. Berättar senare när pojken/mannen i sängen har gått hem.

Det bra med att skriva blogg är att jag bestämmer vems åsikter som får komma fram. I LOVE IT! 


Blockning

Fick följande sms nyss "Om du fortsätter blocka mig på msn så säger jag upp bekantskapen på en gång" HAHA så jävla kul. Smset kommer från LiLoves älskare "Enorm Penis". Vi blockade honom förra veckan för han behandlar LiLove bad. Mer som på skämt än på allvar. Sedan utspelar sig följande konversation på msn efter att jag tagit bort blocken.

 P: jag har inte tänkt på det änns... jag gjorde det en gång när jag o lina skojade.. sorry
Enorm Penis: vet inte om jag köper det
P: okej, aja så  var det i alle fall...Haringen anledning att blocka
Enorm Penis: tyckte inte jag heller, som skämt är det jävligt tråkigt också men om det roar dig å LiLove så fortsätt med det ni två men räkna inte mer med mig
P: Tråkigt att du blev sur, men kan inte göra så mycket åt det i så fall. som sagt jag o LiLove skojade. du var inte involverad
Enorm Penis: eeehh, ok.. jag var inte involverad
Enorm Penis: ha det
P: jag fattar inte änns varför du blir så stött.....vi brukar ju inte änns prata med varandra. ända gången du skrivit till mig har det haft med liLove o göra. men vill du va sur så fine.

Drama är så jävla gutt, synd att jag inte kunde bry mig mindre bara.

Blocken måste lätt va bästa uppfiningen efter typ datorn. Jag blockar hej villt. Det behöver inte va folk jag inte gillar, det kan även vara för att jag gillar dem. Asså för att jag inte orkar fundera på om de kommer skriva nått. Jag säger bara. Länge leve Blockningen. Borde finns blockning i verkliga livet med. Fatta vad bra man trycker på en knapp o då ser de inte att man finns o de kan inte prata med en heller.

Ps. Det ligger en halsduk hos mig. Den luktar man o jag blir kåt som en båt. ds


Raggar P

I går satt jag och Krulls man hemma hos mig, drack vin och lyssnade på the knifes nya. Jävligt najs. Skvallrade, snackade acne, dior (på hans intiativ så klart) och julkort. "vem fan har tid att skicka julkort när det ska både supas o festas" . Vi kom även in på ämnet G.

Jag: Asså det var så skönt att det kändes normalt mellan mig o G i onsdags.
Han: Ja, det tycker jag med. Det känns jobbigt om vi inte skulle kunna umgås alla tre.
Jag: Det kändes ju konstigt i lördags alltså.
Han: Ja det tyckte han med, men i onsdag när du var på toan sa han "shit, P är jävligt skön tjej asså" (antar att han inte menade avsugningen)

Vi drog på pubrunda, pratade med en Kanadensare om cp Amerikat, En snubbe vid namn Snygg K och några helt okända. På vägen träffade jag några killar som stod på vägen. Jag grabbade tag i en o sa i vanlig ordning "kom, nu går vi hem". Bidde dock inget hångel. Lika bra det, för han var väldigt mycket Kreta. INTE ok att ha en djupt v-ringad röd tröja och halsband. Är inte säker på varför jag tog med han hem alls, men vid den här tidpunkten var jag bra full. Jag skyller allt på fyllan. 

I kväll, indiefest.


Jag är kärleken på spåren

Ha Ha. Homeboy har fått svar från Mc Donalds ang hetingen i reklamen.

--------
Hej Homeboy
Tack för ditt mail. Tyvärr har vi inte de uppgifterna - hör dock gärna med vår reklambyrå XXX om de kan förmedla namnen på skådespelarna.

XXX
(telenr)
Trevlig helg!
Med vänlig hälsning,
Jenny, McDonald's Kundservice McSvar
--------

Ja mohaha ni får själva leta reda på vad reklambyrån heter, det ger jag inte bort gratis. Jag är min kärlek på spåren. Borde jag maila dom eller? Ja gööört.

P tar tag i sina issues..några i alle fall

Inte nog med att jag gör en lista, jag gör sakerna som står på listan också.

Först ringde jag doktorn o ba, please doktorn fixa. Han ba, de vet du! Så var det kirrat.
Mindre lätt gick det när jag ringde till psyk. Då såg samtal ut så här ungefär.

P. Hej mitt namn är P och jag skulle vilja träffa en psykiatriker.
Hon. Det är lättare sagt än gjort. Det är inte så lätt
P. Eh, nehe....
Hon. Vad gäller saken?
P. Eh...jag behöver prata med nån? (typ vad annars, om jag behövde ett ligg skulle jag inte ringa dem)
Hon: Har du vart här förut?
P. Nej, men jag äter antidepp o jag har hört man ska prata med nån under tiden.
Hon. Men om du behöver antidepp ska du ringa en doktor.

(ungefär här lägger jag på för jag är så snopen att hon är cpo sur o hetsk. Orka tjata till sig hjälp... Ja menar please det är inte världens mest stabilast människor som ringer dit lixom)

Ringer Military som peppar mig att ringa upp o kaxa upp mig som fan. Tar mod till mig o ba..

P. Hej, Det är P jag ringde förut men det bröts (eller hur)
Hon. Ja just det... (nu betydligt trevligare) Okej, men då ska vi se, du ville få tid till doktor och samtal...
P. Nej inte doktor jag har redan antidepp, bara samtal.
Hon. Jahaaaaaa, men du är det psykolog du ska till (hur fan ska jag veta det)
P. Okej.
Hon: Då ska jag skriva en remiss här. Kan du berätta vad som hänt?

(ja o så berättar jag om år av oro, mothers död, psykbryt på andra sidan jorden, och en cp pojkvän som gjort slut)

Hon: Det verkar var lite rörigt för dig just nu (nu trevligare then ever. Berättar man om mammas död väcks tanternas modersinstinkt fram, snabbt som fan.Ungefär här börjar tårana välla över lite)
P. Ja,a...
Hon. Hur mår du nu då?
P. Okej, men jag vill inte göra nått. Jag strunkar helt sonika i ALLT! inte för att jag mår dåligt, jag bara struntar i det.
Hon. Oj, då det är ju inte bra.
P. nä....
Hon. Okej. Har du funderar på att döda dej?
P. (snyftar lite) he he neeej.
Hon. Det är bra det. Lova att inte göra det. Då skickas en remiss nu så får du träffa någon om tre veckor. Om det blir kris är det bara att ringa.
P. Okej. hej då...
Hon. Hej då.

Jag var inte kaxig, men ugh...hallå jag är P. Ja o sen var jag på stan o köpte vin o kände mig så pass energisk att jag nästan inte skulle ha tyckt att det vart as jobbigt att möta mitt ex.


Uppe med ottan

Nånting är jävligt fel, eller jävligt rätt. Klockan är 7 och jag är vaken. Asså fatta i dag är dagen D. Okej så här ser uppläget ut för dagen:

1. Göra mig super het inför dagen (om jag skulle träffa ex eller span)
2. Ringa doktorn för läkarintyg (csn here I come)
3. Ring psyk för tid (normalt psyke here I come)
4. Gå till bibblan, plugga och spana
5. Träna (ja, om jag ska krossa Mr D är det dax att sätta igång)
6. HANDLA VIN
8. Äta

Asså fatta jag kommer hinna görs sinnes mycket. Eller jag skulle kunna hinna i alla fall. Jag kanske låter pepp, men det är jag inte, jag fattar bara inte bättre för det är så jävligt tidigt.


saves my day


Hur kan man inte älska homeboy....

Nu har han skickat mail till Mc Donalds och frågat vad den heta killen i Mc reklamen heter.  Han räddar mina trista dagar...ingen gör mig så happy som homeboy just nu.

Försökte googla han.

"mc donalds reklam"
"mc donals reklam kille"
"mc donalds skäggig kille"

Men utan resultat

Homeboy


Homeboy (ni vet han som LiLove kysste en gång för tio år sedan men inte kan släppa) blev lite putt på mig i dag, men saken hör ju även till den att dissad är inte min melodi så jag ringde honom sex gånger och lämnade lika många telesvar och var lika många karaktärer. typ sä här.

1. Hej, Vi träffades på X förra helgen, ja o jag vill bara säga att det var jättetrevligt, ja men jag skulle vilja träffa dig igen, men åh va piiinigt det känns men okej hej hej.

2. Hej Homeboy, det är din mamma här. Kommer du till middagen klockan sju. Du kan ju ringa, hej då min lilla snuttegubbe.

3. Hej det är din pappa här. JAg ville bara höra hur det var med dig min gosse. Jag vill träffa dig snart.

4. Hej älskling. Det är din flickvän här. JAg tycker inte alls det är kul att du flörtar på msn o jag vet inte om jag vill vara ihop med dig längre. vi får diskutera det här närmare en annan gång.

5. Hej, det här är från jobbet. Du har blivit lite dålig på att åka truck på sistone och vill att du jobbar över i helgen och tränar. Homeboy det är för ditt egna bästa. Det är viktigt att åka truck bra.

6. Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeej det är P. Hallå gå in på msn igen....jag är ju goooooooo.

Han kunde ju inte motstå så klart, o nu är han go mot mig igen.

Jag har 2 dejter nästa helg.

1. homeboy
2. en kille som vart sugen på mig i bra många år.

Vart är mitt hem?

Tänk om det är så, att jag hela livet valt fel vägar och att det är därför jag sitter här o äter antidepp. Det jag trodde skulle göra mig lycklig.. så som att bo i olika länder, inte ha ett riktigt hem och ta dagen som den kom är kanske inte det som skulle gjort mig som lyckligast  (ganska tydligt att det inte gjorde det). För nu när jag sitter här och allt jag vill är att komma hem. Jag vill hitta hem.

När var jag lycklig sista gången? Då menar jag inte över en dag...utan under en hel period...jag vet faktist inte..

Det går nerför

Jag slutar inte förvåna mig själv. Jag skiter i ALLT! ALLT! och jag ljuger mig blå konstant. I morse skickade jag ett medelande till Ragga o ba " Hej. Jag är sjuk. mår inte bra, har feber" och sen somnade jag helt sonika om (och struntade i mötet). Om man skulle analysera biståndsdelarna i denna mening skulle man komma fram till följande. "Hej", ja det är sant, jag menar det..... "Jag är sjuk", ja på sätt o vis men inte på det sätt jag insunierar i detta sms..... "mår inte bra" det gör jag ju faktist inte så det är faktist sant.... "har feber" är lögn rakt igenom, eller kanske inte. Jag har svettats sinnes i natt.... Okej det var en lögn.

Sammanfattningsvis skulle man kunna säga att jag därmed bara ljög till 50% typ. Inte så farligt.


Dagens msn händelse var att ingen mindre en en gammal gammal kärlek var online (lades i gårdagens dimma till honom). Han har tre barn nu och är värsta pappan. Asså med tjejen han blev ihop med efter att vi dejtat. Jättekonstigt. Tänk om det vart jag, shittamän...eller jag kanske hade vart jättelycklig. Jag hade ju i alle fall aldrig ha träffat exet. Jag hoppas hans hårfäste kryper upp mot hans bakhuvud snabbare än kineser sorterar ägg.


Jo vars, ett psykbryt som hette duga


( tidigare på kvällen har vi pratat om varför jag drog hem från andra sidan jorden, varpå jag svarat att jag blec cp)

Krulls man: Men vadå hur ska du klara dig utan csn?
Jag: Men asså jag måste verkligen fixa läkarintyg i morgon då tror jag att det kanske kan bli ok.
Krulls man: Vadå blev du psykist störd eller?
Jag: (mummlar) Ja , eller typ...aaa
Han: Eller är det leukemin?
Jag: JA precis det är det.

(han kanske fattar att jag fick ett psykbryt på andra sidan jorden.....eller ja vet inte)

Dagens Sanningar:
1. Jag gillar Krulls man, han är som bögvännen jag aldrig haft.
2. Alkoholen är lätt min bästa vän, den ända jag litar på till 100%.
3. Jag kommer ljuga mig blå hela den här terminen för att slippa göra saker som känns jobbigt.
4. Om jag skulle vara så jävla happy o nöjd som jag verkar skulle jag var jävligt lycklig.
5. Jag gillar att hänga med människor som är snygga

VARFÖR?


VARFÖR   KAN    INTE   ALLA   BARA    BLI   ASA   KÄRA   I   MIG?

G


Jag trodde att det skulle bli värsta lugna kvällen. Asså inte för att det blev så himmla livat, men mer än jag anat i alla fall. Krulls man kommer hit men orden " jag kommer vara lite sommarklädd, bara så jag har varnat dig" (haha han är sååå medveten ). Vi kollade på top model (hur många killar kan man se det med?) o tog det lugnt. G ringde Krulls man o vill att vi (han) skulle komma till det billiga haket o dricka öl. Vi gick dit och jag hade bara tänkt dricka juice...men ja nä så blev det ju inte riktigt. G var hur trevlig som helst ( lätt att krulls man sagt att jag tyckte han beteede sig cp) o prata med mig i stil med "vadå, tycker du inte han därborta är söt", man ba men typ sluta jag fattar att du inte är sugen på mig. Men, men o eftersom han är så sjuuuuukt osugen tycker jag att han är rätt het. Jag är tjej, so sue me. Blev lite onykter, sprang raksträckan hem till mig, inte för att jag var rädd utan för den är så tråkig. Nu sitter jag o kokar makaroner och ska smida en plan på hur jag ska bli en bättre heartbreaker. Jag har mina funderinag, men vill inte avslöja något.

G gjorde inte peace tecknet.... det känns ju rätt bra

fattigast i hela jävla stan

Okej, efter att ha betalt hyran på X antal kronor har jag 700 kronor att leva för i februari, a, men det är väll okej tänker ni. Ja det kan tyckas, men då kan jag informera om att jag inte betalt telefonräkningen på 900 kronor.  900 KRONOR !!! Jag och LiLove gick amok  när vi var i hometown (man blir lite lätt utråkad där) och ringde alla...o du menar jag ALLA ( bara mänen så klart) i hela min telefonbok. Detta roade vi oss med två hela kvällar. Vi ringde bland annat LiLoves psyko militär ex kanske 10 gånger, en anonym skådis som var väldigt poppis på det ljuva 90 talet 3 gånger (gammal granne), Bäst M och hans man kanske 4 gånger och alla andra fick minst ett samtal var. Vi roade oss med att föra samman folk genom att hon ringde upp nån på sin telefon och jag från min och sedan lägga ihop dem med varandra. Chandy var grovast så klart, han satte igång med sexsnacket snarast. Ja det var roligt må ni tro......
men inte så JÄVLA kul när man får räkningen. 

Jag funderar lite, jag skulle lätt kunna äta nudlar varje dag i en månad, billigt, bra o gott, panta mina burkar (har lätt 30 spänn att hämta där) lämna tillbaka kjolen jag köpte från H&M förra veckan (har använt den en kväll.. men vadå) Åker hem fyller lite år, önskar pengar och då betalar jag teleräkning, köper vin för det som blir över (för det kan jag inte dra in på, där går min gräns) och ber till gudarna att jag blir benådad med csn till månaden efter.

I morgon är det jag som ringer farbror doktorn och fixar läkarintyg. Punkt Slut!

O nej vad händer


Jag har haft ganska lite besökare på min blogg i dag, o eftersom jag har ett sådär sunt förhållande til min blogg blir jag lite smått hysterisk. Dessutom är det inte alls bra för mitt ego. ALLA ska läsa om mej, mej, mej. Jag funderar skarpt på att ljuga ihop värsta grejerna bara för att få lite uppmärksamhet. Jag är ju drottningen av uppmärksamhet. Uppmärksamhet är min bensin, mitt batteri...mitt ALLT!

Nä jag ska inte ljuga...jag väntar ut er.....

Om 4 dagar åker Mr D till landet väldigt långt bort, o jag har inte alls lång tid på mig att göra mig hetare än någonsin tills han är tillbaka igen. Allt handlar just nu om att få han att bli tok kär i mig o knäcka han totaly. Om det inte går kommer det inte att bli kul för mig. Det måste gå. Han behöver det. Fan att en kille med en kass personlighet ska va så jävla döds snygg. Han attraherar mig sinnes, och han har mig runt sitt lillfinger när han ordbajsar komplimang efter komplimang..... vänta du bara Mr D....om du motstår mig i sommar är du bra duktig.

 

Händer inget spännande, ja då skapar jag fucking spänning


I dag var jag på biblioteket för första gången sen jul. Spanade in marknaden, vilken var rätt torr faktist. Men....jag säger bara det..men.....det satt en kille där som jag sett förut som är sjukt söt. Hans hår är helt galet sött som typ fårull (låter iof så där sexigt) och så har han värsta ospänniga stilen. Lagom uttråkad o  utan spänning kände jag att nä, nått kul måste ske. Just därför fich Ragga äran att gå fram till honom med en lapp som jag skrev  "ska vi eller? Du är rätt het" på. Han kunde även kryssa för Ja, Nej eller Kanske, Om du är het.  ( kan tyckas mellanstadie, men orka) Hon gick fram o ba:

"min kommpis tycker du är het, o hon vill träffa dig"

Ragga kommer tillbaka med den ihopvikta lappen. Han hade kryssat för nej....men lagt till. "smikrande, men jag träffar någon. Puss".

Rätt bra svarat. Jag hade inte räknat med att han skulle tacka ja. Killar är så fega o tar allt på så stort allvar. Jag gjorde det mer för min egna spännings skull. JA o spännande var det ju i ungefär 10 minuter med.

Asså jag låter som värsta mansslukerskan, men hallå jag var tillsammans med ett cp i 1,5 år det är ju inte lustigt att man är svulten på uppmärksamhet.

JAG ÄLSKAR UPPMÄRKSAMHET. INGEN UPPIS, JA DÅ GÅR JA HEM.

Homeboy

Jag pratade precis med homeboy i telefon (som för övrigt har samma melodi när man ringer som psykot). För att veta vilket motstånd det är jag kommer möter bad jag han att på en skala från 1-10 betygsätta sin tjej på olika områden. Resultatet blev enligt följande:

Utseende: 7
Personlighet: 7
matlagning: 6
Humor: 7,5
Sex: 8
Musiksmak: 6
Omtyckt av homeboys familj: 10
Omtyckt av homeboys vänner: 6

Så knepigt borde det inte vara att vinna hans gunst. Matlagningen ligger jag rätt illa till på, men annars så tror jag att jag kommer stå mig rätt bra. Om två helger kommer jag träffa han, då gäller det.

Har även försökt få han att komma hit, sa att jag kunde skriva på nått slags kontrakt att jag inte skulle kasta lystna blickar och hålla mig på behörigt avstånd. Men.....serri lätt att vi kommer hångla.

Ja+skadade killar =sant


På mitt golv ligger en tidning som är jävligt pk. På framsidan står en snubbe som är ännu mer pk, men han är inte bara pk, han är även såväl myttoman som kleptoman. Denna man har jag haft ihop det med. Snacka om jag blir förvånad när jag och lilla S står o tjuvkikar porrtidningsframsidor på snabbköpet och man får syn på hans nuna bland alla tidningar. Tidningen kostade 40 riskdaler med det var det ta mig fan värt.  Det lär ju vart ment to be att jag skulle hitta den. Något i stil med "läs artikeln om honom på typ 8 sidor, så fattar du varför han blivit helt skadad i huvudet".

Vi förflyttar oss fem år tillbaka i tiden (jag aldrig sagt att jag inte är långsint). P har inte så mycket koll, men är trots allt rätt söt och lyckas därmed få de som fattar. Hon träffar den här snubben sporadiskt (som introducerar henne för såväl The Cure som The Breeders) och får lite kyssar. Han ljuger sig blå om de mest underliga saker och snattar armband på H&M, men P orkar inte bry sig. Han flyttar till stockholm, men när snubben är på hemvisit träffas de. I samma veva som han en gång ska komma på besök dör P's mor. P känner att hon borde berätta hur det ligger till då det vore pinigt om han fick reda på det av någon annan. De sitter i bilen efter en lite biltur när P tar mod till sig att ta upp det.

P: Duuuuuu (så börjar ja alla mina mina samtal när jag har nått viktigt att säga) min mamma gick bort för två veckor sedan.
Han: Skojar du?
P: Nej, det är sant och jag ville berätta det så du inte får höra det av nån annan. Men vi behöver inte prata om det.
Han: Okej.....
(Tystnad......)
Han: Oj, jag är vet inte vad jag ska säga. Jag måste gå in o smälta det här, men jag ringer dig i morgon.
 

Ja, vad tror ni kära läsare. Ringde han? Nej! Nej, han ringde inte. NEJ NEJ NEJ.

Jag har aldrig vart så förbannad i hela mitt liv. lixom vadå " din mamma har dött så vi hörs aaaldrig mer. tack o hej". Fan vilken fin vän (man är ju så där stabil också vid ett sånt här tillfälle).  Mitt hjärta har aldrig slagit så hårt i hela mitt liv när jag skogstokig skrev ett mail som var sinnes hatiskt.  Avslutade med orden jag vill aldrig att du rör eller hör av dig till mig nånsin mer. Snubben svarar, och svaret på det mailet var typ det grövsta jag nånsin fått (sugit att jag bytte mail när jag o exet gjorde slut annars skulle jag ha publicerat det, ni hade fan dött) Han ba... jag hade inget mer att säga dej...bla bla jag mådde illa...bla bla.....helt sinnes. Vi hade ett kort galet aggro samtal efter det o hörde aldrig mer.....

Såg honom en gång på tunnelbanan, vi stod i tunnelbanan kanske två meter ifrån varandra. Vi låtsades inte om att vi såg varandra men det låg ta mig fan en jävla kyla i vagnen.

Men eftersom man kunde avläsa hans missnöje över hans liv i artikeln kände ja ba, du snubben. Jag bjuder på den för du är ju faktist skadad.

Ja detta är en av alla goa killar jag mött.

Kul början på dagen..nej så där

Vaknade 3, var vaken till 6, somnade och vaknade klockan halv 12. Cpförskyld, och eftersom jag  till på köpet sovit så lite skapades en skitbra ursäkt till varför jag inte kunde gå till skolan i dag. Tur att jag fick värsta bästa inlägget i min blogg annars hade jag fan lagt mig på gatan i dag o bett nån köra över mig med en snöplog ett par gånger, borstat av mig snön, druckit ett par liter vin och upprepat proceduren ett antal gånger. Vad nu detta?....

Jag vaknar, pratar med LiLove och vi diskuterar det faktum att jag sitter fast i fucking X, och att hon igentligen skulle ha vart här...o att jag blint trodde jag skulle kunna lita på henne på alla sätt, jämt..... så börjar min röst darra lite lätt och jag måste lägga på.

I vanliga fall hade jag lagt mig i sängen satt på skittdeppig musik tyckt synd om mig själv, nu tar jag istället och skruvar upp min fina rosa pillerdosa, intar dagens dos av medz, sätter på indochine-Leila och dansar runt bland snorpapper, kläder och disk.... fast jag tycker så klart fortfarande synd om mig själv.

I dag måste jag försöka plugga lite, jag ska göra det, typ nu. Om jag gör det funderar jag på att unna mig lite vin för sista kronorna, eller BOKEN. För övrigt vill jag att en riktigt man ska älska med mig vilt i dag.


sund?

Förhållandet till min blogg känns inte helt sund, men orka.

P hjärta hennes blogg = Sant

Boosta mitt ego, annars dör det

Jag bad snubben hemifrån nu kallad homeboy  att booosta mitt ego, det gjorde han så klart....

"Du är söt, gullig, skitrolig, skitmysig röst och min bästa MSN:are"

Det var bra...men jag behöver mer, mer, mer, mer......jag får inte nog. Jag försöker övertala han att ljuga sig blå för hans tjej o komma hit i helgen, vet inte hur det går...

Han: Det skulle vara kul men jag tror helt ärligt att tjejen inte skulle uppskatta att jag drar iväg över helgen till nån som hon inte vet vem det är. Jag skulle inte uppskatta det om hon gjorde det i alla fall
Jag:
Sen när började du bry det om det Pullan?
Han:
Haha, nu skrattade jag faktiskt...Nej, visserligen, men ändå
Jag: D
u kommer ju ändå vara otrogen
Han: Men inget kul om hon vet om det.

Kanske bör medela att vi är väldigt ironiska när vi talas vid.

Jag: Kan bara inför din resa till mig medela.... att jag i dag fick veta att jag varken har hiv, gonne, eller klamydia.... fatta vilket kap jag är.
Han: Shit, det va tider det när man inte hade nåt sånt

HA ha, han är ju skitkul.

Så här i efterhand kanske jag borde anat ugglor i mossen när psykot sa till mig (efter att jag sagt men asså vi kommer inte ha sex) "nä, men när kommer vi ha det då?" och jag svarade "kanske ALDRIG". Men vad ska jag säga jag är svag för killar som både är roliga o sätter mig på plats.

Det här med att förnedra sig....ja tror det är min grej


Shitta vilken konstig dag. Jag somnade som sagt typ halv två, vaknade halv fyra, somnade halv  fem vaknade halv tolv, somnade klockan halv 1 och vaknade nu klockan fem. Ett missat samtal från LiLove.  Inga pengar att köpa "He's just not that in to you" vilket ledde till ett starkt behov av att förnedra mig. Rådfrågade först Je som inte tyckte att jag skulle ringa psykot. Därför ringde jag självklart psykot när Je och jag lagt på. Han svarade så klart inte, men det gjorde ístället hans trevliga telefonsvarare.

samtalet såg ut så här:

Jag: Giiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiissa veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem? Men då, jag har liiiiiiiiiiiiite svårt att acceptera att jag har blivit dissad.. hö hö hö hö hö......nä shitta va jag blivit dissad......mohahahahhaha....men jag kanske borde ta det i ansiktet o gå vidare. okej ja, men jag gör det. vi hööööörs då heeeeeej.

Nu ska jag inte förnedra mig mera....eller? Jag ville bara träffa han för att få tillbaka min heder.....han skulle se mig o ba just de... fan va het hon är o jävligt funny till på köpet..nu är det kört. A ja.....

Jag har kommit fram till att jag är en sån där tjej som man tycker är het, och skön och man vill strula med badly när man är full, men man inte vill träffa dagen efter. Frächt. så där.

// P numera vikarierande som stalker

god morgon


Jag lägger mig klockan 01.30 och vaknar 03.30. Jag är väll kanske ingen expert så där va, men det känns inte som att två timmar räcker att sova på en natt. Det är verkligen skitviktigt att jag kommer upp tidigt i morgon också, typ 10.30 i alle fall för jag har asaviktiga samtal att göra. Jag är skitduktig och har gjort värsta listen med grejer jag ska göra. Jag brukar få ungefär 10% av sakerna på listan gjorda.

Vad gör jag nu tills det blir morgon, jag tror det blir te och tv tills min näsa gr mig en chans att somna om. jag skulle kunna ge mitt vänstra lillfinger för lite nässprej.

Fan. jag vill inte va vaken...jag är fortfarande bitter.

Just det

Med risk för att låta som en radikalfeminist...

MEN JAG TÅL FAN INTE MÄN!

Trodde de blev mer normala ju äldre de blev men så är det inte....

Nu är det jag som mailar min lesbiska beundrare.

haha roligt ps. föresten...Psykot i telefon ba...du är den bästa jag kysst. läs. tidigare inlägg (han är den sämsta jag kysst haha)


Dissad! Jag tar det nästan in the face...


Yes, och så får man det bekräftat gång på gång. Män (de jag haft oturen att träffa i alla fall) är ynkryggar. Jag har alltid trott att det är tjejer som lindar in saker istället för att säga dem rakt ut men det är ju precis tvärt om. Jag begär inte att alla ska vilja dejta mig, eller ääääälska mig. Allt jag behöver är att man är rak mot mig. That's all.

Som ni kanske förstår så ringde han inte upp, så jag ringde upp (för jag bestämde att jag skulle till Krulls man istället, vägrar sitta hemma o glo pga nån jävla snubbe). Vi pratade i typ 20 minuter men sammanfattat såg de ut typ så här:

Jag: Hej du, nu är väntetiden ute, om jag inte ska träffa dig nu så sticker jag till Krulls man.
Han: Ha, jaha okej. Ja men åk till stad x du.
Jag: Shitta män vilken dissning.
Han: Nääääääj det är verkligen ingen dissning, men jag känner mig så sunkig bara.
Jag: Ha ha för det var du ju inte i går.
(lite snack bla bla)
Han: men du kan ju komma hit om du vill, hem till mig.
Jag: Hmmm....okej... ja vet inte.
(lite snack)
Han: eller asså jag är så trött jag orkar inte.
(lite snack)
Han: Asså så här är det, jag har precis blivit singel...
Jag: Eh, jag vet och?
Han: Asså jag kan ju typ inte lova nånting...
Jag: ha, ha....vad är det du ska lova? Asså shit vad ni killar tar er på stort allvar. Vadå, tror du att jag tror att vi skulle bli ihop nu bara för att vi träffas eller?
Han: Asså..nej jag menar inte så...
Jag: grrrrrr.....Nämen asså det är lungt, vi träffas nån annan gång.
Han: Men vadå nu känns det som att du ba vi syns o så lägger du på o så hörs vi aldrig mera.
Jag: Nej, nej...
Han: Asså jag vill verkligen träffa dig. Vi kan väll träffas i morgon.
Jag: mmm, men asså vi säger inte så...det är så töntigt när vi vet att det inte blir så. Jag blir skittrött på när folk ska byta nummer hit o dit om man ändå inte ska ringa... jag fattar inte vitsen.
Han: Men vadå det är ju som när man säger till morsan (ja han sa morsan) att man hörs...det betyder ju inte att man gör det ändå.
Jag: Nä men jag gör inte så....
(lite snack)
Jag: Så nu är jag på väg till Krulls man.
Han: Vilket håll ligger det åt?
Jag: Åt X.
Han: Men kom till mig
Jag: Va! tror du verkligen jag skulle göra det..när jag bestämt med Krulls man. Det skulle va sjukt under min värdighet.
(lite snack)
Han: Varför kan du inte bara erkänna att du vill träffa mig.
Jag: Okej....jag tycker det känns skitjobbigt att säga, men okej jag vill träffa dig.
(bla bla bla vi snackar om att jag hatar vara i underläge o sån shit o att jag planerar bli cp känslokall)
Han: men hur länge ska du vara där?
Jag: Jag vet inte.
Han: Jag kanske skulle kunna komma till dig sen o sova där.
Jag: Men vi kommer inte ha sex.
Han: Nej jag vet.
Jag: okej men jag ringer dig när jag är färdig.
HAn: Men gör det ring mig.

Jag skvallrar med Krulls man om Psykot, kollar på kort från Hultan där han inte alls ser fräch ut (serri han har helli hansen på sig) men jag känner mig ändå peppad att träffa han....På vägen hem ringer jag....men då har han stängt av telefonen. STÄNGT AV TELEFONEN! Snälla, vad är problemet! Jävligt surt asså....men men,han vill tydligen inte. Önska man kunde va lite tydlig med det bara.

Asså....du är så himmla vacker.............tystnad........o...jag tror nästan jag håller på o bli lite kär i dig. (detta 24 timmar sedan) Tänk vad man kan tänka sig att få säga för att få chans till ligg. Thank goooood att jag inte drogs med....eller nått. Ingen mer känsla nu P. Du var ju så duktig ett tag.

I morgon är det jag som åker till MAXI klockan tio och köper den fenomenalt underbara och livsviktiga boken "he's just not that in to you", mitt minne behöver en uppfriskning.


nä han kommer ju inte det

Om han inte ringer...är inte det en konstig diss? eller kanske inte....grejen är att jag tycker det är så töntigt att jag lätt kommer ringa upp.  Inte för förnedra mig, utanför att han inte ska få komma undan utan att säga det till mig. Tror inte han kommer ringa....


Telefonsamtalet


Okej, jag ringde. Okej han svarade. Väldigt kort såg det ut så här.

Han ba. Jag har ringt dej, flera gånger. talade in på ditt telesvar.
Ja ba. va, nej det har du ju inte. Jag har inte missat några sammtal.
Ja ba. Ska vi träffas eller?
Han ba. I dag? Du tog mig på sängen jag vaknade nyss. Kan jag ringa dig snart när jag vaknat till lite.
Ja ba. Okej.

(nej, han hade inte spelat in på mitt telesvar)

Undrar om han kommer ringa??? Känns jävligt skumt att vid 29 års ålder inte göra det. Men o andra sidan blir jag sällan/aldrig förvånad nu för tiden. Jag vill verkligen träffa han, bara för att det är kul lixom. Kan jag inte få lite flyt en ända gång.


Soprummet

Jag hade ingen madrass i går så jag gick ut till soprummet och hittade en där. Den var blöt men bra studds i. Jag Krull och Psykot stod och hoppade i den medan vi lyssnade till Gorilaz-Dare, jävligt kul. Jag hade inget lakarn, Krull tyckte jag kunde vara lakarnet. Jag o Psykot sov i den blöta sängen men jag flyttade upp efter en timme för han taffsa så mycket. På morgonen blev han benådad och jag flyttade tillbaka.

Jag kan ju verkligen det här med att hålla mig i skinnet

Ha Ha Ha. jag är fan go! Okej, vi ba, kul vi är inte bjudna festen, vi är redigt bittra och är svinnyktra. Vi gick först över till Ragga och snackade men och penisar. Jag o Krull gick till värsta sunkbaren och drack juice (haha ja vet sinnes), vi blev inte långvariga då vi smet från skitjobbig snubbe som bara satt bredvid oss utan att säga nått. Vi bestämde oss för att dra hem o käka godis o vara bittra istället. Vi gjorde dock en sista ansträngning och ringde Chandy...han svarade så klart inte, men för att öka på chanserna att få han att ringa till baka talade jag in på mobilsvaret. " Chandy, vill du ligga med Krull eller inte? Hon är villig i alle fall.... krull hur villig är du? Jääääätte villig!" Det var hon ju så klart inte, men vad gör man inte för att få gå på fest.

Nåväl, på vägen hem ser vi en ung okänd man stå i gatuhörnet alldeles ensam (vi kan kalla han psyko) så jag går fram och säger "nu går vi hem". Han slår så klart följe med oss (trots några böner från krull att inte ta honom med oss då han beteede sig som ett psykfall). Kul snubbe allså, full som en kastrul...men kul. Rolig som få. Favoritkomentarerna är följande.

Krull: Ja o här sitter jag som femte hjulet, jag känner mig lite ivägen
Han: Nej, du är verkligen inte ivägen och du är det bästa hjulet jag har sett.
......
Han (till mig): Du tjockis.
......

Jag: känn på mina ben...tycker du att det är grovt att det är sticksigt.
Han: Nej, men vadå det är ju precis lika rispig här uppe (tar mig på låren)
Jag: Ha ha ha...okej.... du vet hur du ska charma tjejerna.

Ja, o självklart hånglar vi. Han var inte alls särskilt bra, på gränsen till kass....Han var däremot sinnes bra på komplimanger. Jag föreslog en dejt i kväll (ja vet, varför gör jag det...det är ju som att be om att bli ett jävla offer..ska inte ske nånsin mer) Han fick mitt nummer, jag fick hans. Enligt bokens alla regler borde jag inte ringa om han inte gör det...men orka. Jag kommer ju ringa, och jag är redo för alla svar jag kan få.


Utanför

Nej, vi blev inte bjudna, ingen alkohol finns hemma och ingen hemmafest att snylta vin på.  Nu sitter vi med skägget i brevlådan framför tvn o kollar som fån på varandra, utan att fatta hur vi INTE kunde bli bjudna.

I morgon ska Krull ha seriöst samtal med sin man (som ju faktist inte är hennes man längre men, i mina ögon förblir han det) han beteer sig inte riktigt. O så är vi tillbaka till det återkommande ämnet, killar tar sig själva på förstort allvar.

killar killar killar

Krulls man och jag slog följe till indie festen ( vi diskuterade hans turkkalsonger som visade var turkalsonger). Efter en timma kom G och hans bandmedlemmar och här gör han den kända peacehälsningen (observera att detta är den ända kontakten vi har under hela kvällen). Krull ringer och jag möter upp henne utanför min lya. Vi har nån slags mellanfest som går ut på att vi äta keso, ost, dansa till diverse goa låtar, dricka vin och blir fulla. Jag ringer och fyllesnackar med snubben hemifrån. Jag är grov "du vet ju att vi kommer ligga med varandra". Gick ut i snöstormen för att gå på efterfest hos G. Krull blir totaly ignorerad, jag blir totaly ignorerad... detta till förmån för en liten 18 åring. Ha ha. Ja fy fan.
G hånglar med henne mitt framför mina ögon. Inte för att jag bryr mig, men det är lite respektlöst, omoget...eller ja bara illa.  Dessutom får mitt ego sig en riktigt törn när jag ser hur han beteer sig mot nån han VERKLIGEN vill hångla med. Annars försökte Krulls man föra mig samman med en annan snubbe på festen, som jag tackade nej till (fösa mig samman med nån bara så där nej tack). Resterande tid satt jag o Krulls man i köket och diskuterade; Krull, G och Krulls mans gammla tjejer.


Undrar om vi är bjudna i kväll. Undrar om vi är intresserade av att gå dit.


Förtydligande

Efter lite missförstånd, låt mig göra tydliga vem som är G och vem som är W.

G. är en stiff prettokille i sina bästa år som är bra sugen på yngre tjejer med betoning på yngre. Han gör peacetecknet när han blir avsugen och skulle avliva vid minsta fläck på hans kläder. Han blir också väldigt avtänd vid stökiga rum och är ruskigt tillrättalagd.

W. är den otrogna som sedan får en ångest som heter duga. Han är skitkul, fånig och dansar mycket, men när det kommer till det känsliga ämnen snedsteg ja då tycker han inte det är kul. Han har galet mycket skivor, men kommer förmodligen aldrig mer kunna lyssna på Buckley med sin tjej.

Så, ja hoppas att eventuella missförstånd har klarats upp.

Förakt

När jag vaknar kommer jag skriva hur illa det håller på att gå. Ush. Mitt förakt växer o växer. Folk har ingen respekt för varandra längre.

nu ska jag decka, med krull vid min sida.

Ps. Gör aldrig peace tecknat till mig om jag sugit dig, det känns inte fräsht. ds

Bästa

Det finns ingen hellre jag dansar till Björks- who is it (vitalic remix) än krullan. Självklart., på msn finns eckan, snubben hemifrån som boostar mitt ego. LOOOOVE!

Krull dementerar

Okej, Krull dementerar att hon skulle ta det i ansiktet...jag står inte bakom hennes beslut. (hon menar att hon ska få han att ändra sig) Jag tror hon snackar bajs

Oj vad naturligt det känns med G?????

Okej, jag o Krulls man som jag gillar very much  gick till indiefesten okej, jag socialt handikappad försöker föra mig. Okej. G Kommer ,skit naturligt,nej så där faktist. Ja ba hej, han gör vinnar tecknet. Det känns naturligt? néj så där faktist..orka nej självklart inte.

Driver otrogna W till vansinne....kan inte sluta skoja med han. Han är skitnervig att nån ska få veta... ja ba     kan du verkligen hålla dig ifrån mig?" ha ha. Han ba... ja det kan jag verkligen. haha gooooooo.

Årets diss kommer redan, ja men visst. Ingen mindre än krulls man himself står för den.

Krull: Hej kan jag sova hos dig, P har ingen madrass.
Krulls Man: Kan du inte sova skavfötters med P då?

Nej, då är man så där sugen. Men.......hon tar det i ansiktet...hoppas jag ..eller det återstår att se. Jag ska i alle fall hålla på mig i kväll, o denna gången menar jag det faktist!


Jag är så töntig.


Nä, jag var paranoid så klart, allt verkar vara frid o fröjd. Jag är fan cp.

Riktade snarast min oroskänsla mot nya mål, pillzen som tidigare blockat denna oro...verkar överlista dom (pillzen alltså). Inte gött mos.

Jag är en tickande bomb


Jag tror seriöst att jag håller på att förfalla. sover jämt, har sjukt skumma drömmar, får skit skumma blåmärken,  har gjort ont i en ven på armen i  två veckor ( värken släppte i dag men nu är venen helt bucklig och knölig) och dessutom beteer sig min kropp skit konstigt. Kan va allt från leukemi till skörbjugg.

För övrigt är jag paranoid i vanlig ordning. Krulls man har inte svarat på msn på hela dagen och min järnverksamhet sätter genast igång att analysera situationen. Kan det vara så att han 1. hittat min blogg. 2.  fått red på om W 3. G inte vill träffa mig och frånvarar för att slippa säga "nä vi ska inte festa i kväll" .. eller 4. är jag bara paranoid och det finns en naturlig förklaring? Ja inom några timmar lär jag ju veta. Jag gissar på 3an. Är det så, känns det skitfånigt.

Nu har jag suttit på ett fik o snackat om Ragga och hennes mans problmem, det knyter sig i magen ett par gånger under samtalet, då det ibland är som att höra mig själv tala när jag var tillsammans med exet.

Nya grejer.
1. Jag ska aldrig mer nöja mig med mindre än det bästa
2. Jag ska bara ha sex med folk som verlkkigen verklig åtrår mig.

Oj oj..han är söt

Snubben fhemifrån är söt, han har skickat in till mtv för att se vad vi har för % sats på våra namn, o kan därför inte slita sig från tvn. HAHAHAH det är så fånigt men sött. Jag har aldrig sagt att jag är svårcharmad.

"Jag kommer verkligen sitta framför MTV hela dagen tills jag ser det, fan skulle jag skicka det där för då"

KIllar som tar sig själva på för stort allvar

I dag vaknade jag klockan 11.00 !!!!!! Så nu ska jag städa till mitt finbesök kommer. Mindre kul var när jag skulle kolla hur mycket pengar jag hade på kontot och det stod 33 kronor. Jag har ingen respekt för pengar. Vad gör jag när jag har 400 kronor kvar och inte vet när jag får pengar nästa gång? Jo jag går till H&M och handlar för 350 kronor, för jag bara måste ha någor på mig när jag ska gå ut. ja, jag är cp. Nu ska pappa sätta inte lite pengar i alle fall. Go. Alkohol i första hand, mat i andra.

I går var jag sjukt godissugen men så fort jag satte foten utanför dörren kände jag att jag var ute på farlig mark. Helt omringad av äckliga overallklädda studenter. Det är ALDRIG okej att bära en overall. I och med detta insåg jag också att det torsdagskväll och att risken för att möta ex och hans tjej var ganska stor. Det skulle bara vara okej att möta dom om de haft overaller på sig. Exet skulle lätt kunna ha falilt för grupptrycket, men han skulle skämts skallen av sig om han mött mig.....men jag mötte dem så klart inte.

Satt och msnade lite som vanligt. Två personer var viktiga för dagens blogg.

1. Han från hemstaden. Jag är på gränsen till lightförälskad i han. Han säger så rätt saker att jag blir rädd. 2. W, men det ända han pratar om är hans snedsteg, han är sjukt nervig. Vet inte om han är på gränsen till sött eller bara sjukt larvig. Bad om förlåtelse 40 gånger (varför till mig? jag bryr mig inte). Han undrade hur det gick för mig att nässla mig in i gänget. ja ba, jo vars sakta men säkert. vad tror du? o han ba, jo du går ju munvägen (o syftade till G i onsdags). Tack för den lixom. O så fortsatte han älta o älta. Blev trött tillslut o bara. Du får ångra vårt hångel bäst du vill, för mig gjorde det varken från eller till. Men asså serri han tror typ ja vill ha han eller nått. Nej tack.

Nån som vet vem den heta killen i Mc Donalds reklamen är. Han är sjuuuuuukt het. Ja tack till han.

Krull kommer i helgenKrullan, kom o rädda mig....jag går ju för fan bergsäkargång (säger man så? förmodligen inte, emn jag gör det ändå) jag behöver ett stycke koppel och nån som håller i det i andra ändan också.

Kvällens höjdpunkter


Just nu (ikväll) ser jag fram emot följande:

1. Att LiLove slutar jobbet klockan 9 så vi kan prata på msn o tycka synd om varandra
2. Att Snubben hemifrån ska logga in när han slutat jobbet klockan 12 så han kan läka mitt ego lite.

Ja det är väll typ det.

För övrigt sitter jag och har dåligt sammvete att jag var så bakis att jag inte kunde gå till skolan. Att gå till skolan känns ungefär som att bestiga Mount Everest, o jag har inte en aning om varför det känns så jobbigt. Jag satt istället hemma och gjorde ett alkoholprofilstestet den var inte glad, vill inte äns publicera vad det stod.

Jag vet inte om jag har ätit min medz i dag, undrar vad som händer om man redan tagit en o tar en till? Blir man dubbelt så glad?. Jag tar risken.

Egot får sig en törn

Åh nej,  jag ångrar såväl gårdagen som första gången vi hånglade. Jag är så dålig på att vara känslokall, släpper jag lite på det är det kört. Jag bryr mig ju inte igentligen, men mitt ego blir tooooooookigt om nån inte vill ha mig.

Ångesten blev ju inte mindre efter att msnat med Krulls man. Jag bad först om ursäkt för en klantig o jobbig situation som uppstod pga mig. skäms, fan jag har tappat all takt och ton.(ända ämnet jag inte kan ta upp i min blogg) Sen såg samtalet sammanfattande ut ungefär...

Jag: Tror G att jag stöter på honom om jag frågar om han hade lust att äta pizza med mig?
Han: Ja, förmodligen, särskilt efter i går.
Jag: Haha, jasså du vet?
Han: Alltid
Jag: Han är så sjukt ointresserad av mig den mannen, jag är inte heller intresserad, men ändå.
(tystnad)
Jag: Vad säger han igentligen?
Han: Nu sätter du mig i en knivig situation.
Jag: Ja förlåt.
(Här växer min frustration.....jag är ju inte dum....fattar attt han inte är intresserad..men vill ändå ha det i ansiktet)
Jag: Nä men säg, asså du behöver bara skriva nej på, han är inte intresserad va?
Han: Nä jag tror inte det, men nu strulade ni ju ändå i går igen....

Ja o där lämnar vi det ämnet ungefär. Jag behövde verkligen få det i ansiktet att han inte är intresserad, o det fick jag ju nu. Även fast det är på lika vilkor känner jag mig billig.... o så vill jag självklart veta VARFÖR VARFÖR VARFÖR! Varför är han INTE intresserad.  Jag säger som LiLove Jag är ju för fan ÄLSKVÄRD!

Hoppas vi kommer kunna hänga som vänner....att han inte får hybris som 90% av alla killar o tror man är intresserad så fort man hälsar.


sexa sig

Åh, det kändes inte alls kul att vakna i morse. För det brukar jag ju tycka menar jag. Eller?

Alltså det här med att känna sig billig börjar bli ett väldigt återkommande fenomen. Det känns så billigt att vara på väg hem klockan halv 7 på morgonen, festklädd, med halvtaskigt smink och lukta sprit. Alltid funderandes på om det var värt det. Svaret brukar oftast bli nej. I morse visste jag inte riktigt, men billighetskänslan fanns där.

Krulls man, Jag, G och en annan mycket trevlig man hade förfest hos G. Vi tittade på början av American Psycho. De kunde varje replik utantill. Jag kom fram till att G är sjukt lik Snubben i filmen. Sinnes tillrättalagd....men därunder.. hmmm. G var lite sötare än vanligt, inte alls bra. Jag hoppas att det bara är tillfällig sinnesförvirring...det började ju precis gå så bra med att vara kall o hård.

Vi gick till billiga puben. Där jobbar ett ligg till mig, ett som inte var särskilt lyckat till på köpet. Berättade för Krulls man, men inte utan att jag skämdes. Jag tror jag fick 20 kronor rabbatt på nachotallriken så nått bra förde det ju med sig.

Efteråt gick vi hem till G på efterfest. Jag vet igentligen inte varför, för jag har ju märket hur sjukt ointresserad han är att det nästan är pinigt. Vi lyssnade på RHP och gjorde absolut inget, satt i soffan o slappa. Gjorde tre styck light närmanden utan framgång. Detta gör mig skogstokig, jag blir toooookigt om nån inte vill ha mig. Sista försöket fick jag gensvar o vi hånglade (mannen är sjukt bra på att hångla), fortsatte över till sängen... grejen hörde till den att jag kunde inte ha sex just då, så vi sexade oss inte, eller jo, jag sexade mig lite med honom. Vid halv 7 gick jag hem, kändes bara olustigt att vara kvar......kände mig så där lagom billig.

Krulls man

Asså Krulls man...jag gillar han skarpt. HA HA

"kommer köra en något gay-brattig look idag"

"funderar på om jag är för blek för min bronzer"

Ja menar hur många kan stoltsera med att säga att de är synth/pop/brat/feminin/märkesfixerad och sammtidigt högervriden.  Go kille (kommer dock bli en del politikdispyter kan tänkas)


vi är vänner...eller nått

I dag vaknade jag klockan fem. Igentligen hade jag satt klockan på halv 11 eftersom jag hade tänkt träna, plugga, ringa doktorn och ringa psyk. Men orka.

Satte igång Msn i vanlig ordning och ingen mindre än W ville lägga till mig på hans msn lista....
Ja o sen satte hela....jag ber om ursäkt för mitt beteende...bla bla dåligt med tjejen..bla bla vår hemlighet..bla bla..... historien igång. Han undrade om jag hade berättat för nån.....jag sa att ingen i X visste förutan Ragga..o det är ju faktist sant. Saken hör till den.....Han har värsta ångesten och är sjukt rolig så jag ska inte va bitter över det hela. Han är shyrre.

I går kväll pratade jag med LiLove på msn efter rekordlånga 5 dagar av tystnad. Jag hatar att vara osams med henne, jag är så himmla rädd att inget kommer bli som förr. Uppbrytandet med exet är inget mot det här. Hon betyder mest av alla o jag önska att jag bara kunde ignorera det hon gjorde o låtsas att allt är fine....men det är det verkligen inte.

I kväll ska jag ut med Krulls man o hans gäng. Första ölen är öppnad o jag ska göra mig sjukt het. Sattsar på att inte kyssa nån i kväll.

På kvällarna har jag börjat prata med en kille från hemstaden. Han är sjukt rolig, men framför allt tycker han att jag är rolig....o lite snuskig...haha. Han har självklart tjej, men sen när har det hindrat nån förut.

Lebb affären

Okej här kommer historien om den "spännande" lebbaffären....

Jag var på sportbaren för cirka två veckor sedan, var bra glad, onykter och spelade lite poker när en tjej kommer fram.

Hon: Hej! Hur går det?
Jag: Inte så bra, jag har precis spelat bort min hyra
Hon: Oj då, ska jag köpa öl till oss
Jag: Ja

(ungefär här anar jag ugglor i mossen)

Hon beställer två öl lägger armen runt min midja o går till ett bord
(Ungefär här känner jag, nä men asså hon måste ju vara lebba)

Vi ska gå till efterfesten, hon kysser mig uatnför baren
(ungefär här tänker jag, men asså hon måste ju stöta på mig)

Hon knuffar ner mig på sängen på efterfesten o hånglar upp mig och tar mig på brösten
(ungefär här börjar jag fundera på om hon försöker förföra mig)

"MIn tunga är som en flygplansvinge, förstår du vilka orgasmer jag skulle kunna ge dig?"
(Här är jag 100% på att hon bestämt vill ha med mig hem.)

Grejen är den att hon var verkligen skitsöt, det var första gången jag hånglat med en tjej o det var bra....men jag blev inte tänd.....nånstans, så det slutade med att hon gick hem. Hon ville ha mitt nummer, men jag sa att vi skulle synas på klubb x istället på lördagen därpå.  Nu i månadags kollade jag min högskolemail o hittade följande mail. 

Tänkte bara meddela att X är stängt i morrn lördag. Så vår dejt får
ske på annat håll. Call me baby

XXX XXXXX
Puss!
X


Asså fatta, hon kommer ihåg vad jag heter, vilket program jag går o letat igenom på högskolans hemsida. K0mmer inte ihåg sist jag blev så uppvaktad. Har inte bestämt mig än om jag ska höra av mig. Jag är ju verkligen inte sugen....

to be continued
 

Krull min alldeles egna dektektiv


min hals gör ont
mitt huvud gör ont
mitt hjärta gör ont

Jag orkar igentligen inte skriva, känner mig orkeslös o matt. Sov middag när jag kom hem och drömde om exet. Allt blir så starkt och fokuserat på honom när jag är ensam o inte har en Mr D att tänka på. Vid varje gatuhörn bävar jag för att möta honom. Försöker förbereda mig inför den dagen då det faktist kommer ske, men tror jag helt enkel kommer lägga mig ner på trottoaren och dö. Inte för jag vill ha honom på nått vis... utan för att hela hans uppenbarelse står för svek.

Krull hade under eftermiddagen letat fram snaskigheter som W skrivit till sin brud i hennes gästbok.

"Jag längtar efter min älskling. Festen var ett riktigt nerköp, bara en massa gother som satt och var stupfulla. Krulls man och jag rökte varsin cigg på dass och sedan gick vi hem... Älskar dig!"

HAHA HA.
Jag har även bondat med Krulls man i dag, han kanske inte ääälskar mig än....men ge mig två veckor till.


Tips innan sömn

Surafde runt bland bloggar och läste http://saintkildaroad.blogspot.com/ (ett liv i exil). Han tipsade om att gå in på www.varannanvecka.se och ladda ner tredje filmen under länken "Skicka kortfilm". Slutet är riktigt roligt asså. Med goaste repliken därifrån avsluta jag för i dag.

 "Nu är du jävligt nöjd va, killen som har koll på läget, knullar sina patienter. Snart kommer knulldoktorn här och tar hand om er allihoppa, en i taget..... du ska få stock snart"

Lesbiskt äventyr

Åh, jag orkar inte just nu, men jag måste påminna mig om att skriva om mitt nästan lesbiska äventyr i morgon. Håll tillgodo.....

sista dagen med krull

Vaknade i morse av att någon knackade på mitt fönster. Jag blev första alldeles paranoid och vågade inte öppna...men så tog jag mod till mig och utanför stod en happy Krull. Hon ville äta frulle innan hon for från staden. Klockan var nio på morgonen " det är bara typ tolv timmar tidigare än vad du brukar gå upp". Vi satt o skvallrade på sunkfiket. Krull hade försökt lirka ur sin man om han visste nått om vad W o jag gjort. samtalet såg ungfär ut enligt följande.

Krull:- Jag och P pratade om att folk är så himmla otrogna nu för tiden. Har du varit otrogen?
Krulls Man:- Nä, jag har inte det. Alltså jag vet ingen i min närsmaste kommpiskrets som har varit det. Vi har alla väldigt hög moral vad gäller förhållanden.

Mohahahah...nä så vi antar att W inte sagt något till Krulls man. Han kanske inte änns kommer ihåg det.

Ett annat samtal mellan detta par hade även sett ut enligt följande.

Krulls man: Undrar om det hände nått mellan G o P i kväll?
Krull: Men P tycker inte att han inte verkar intresserad.
Krulls Man: Jo men efter första kyssen kunde han inte koncentrera sig för det var så stökigt runt om. Han kunde inte gå igång.

Hur pinigt är inte det???? Jag tror jag dör.

Ja o sen åkte Krull o gick jag hem deppade ihop, ringde pappa o tjöt lite, somnade, vaknade, pratade med Ragga i telefon. Hon berättade att hon, Military och Bäste M pratat om min "situation". Hurvida det var bra att jag är som jag är just nu. Jag kan förstå att de pratar om det, men ändå känns det så sjukt obehagligt och jag blir sinnes nojig. Bäste M tyckte det inte var bra, o självklart tror jag på en gång att han tycker jag är jobbig som jag är nu. Fan jag bryr mig så jävla mycket vad folk tycker. Jag har min tonårsrevolution lite sent o det känns inte alls lika accepterat att strula runt  och supa nu som när man var 16 år. Är det inte det?


My ass att 2006 blir ett bättre år.

I morgon när jag vaknar kommer jag att vara sjukt ensam.

Ingen mer Krull som alltid skrattar. Ingen mer Bäste M som alltid lyckas förhöja mitt ego. Ingen Bäste M's man som håller om mig och skrattar åt mig. Ingen mer Military som styr upp sjukt roliga saker o inte heller lilla S som jag kan vara bitter med. Kvar i staden är jag, mitt ex, hans nya tjej och Ragga som 1. har pojkvän. 2 Jag har en trasslig historia med.

Jag har varken orken eller psyket att skaffa nya vänner. Det kommer bli en ensam vår.  

Om de redan ligger ner, varför inte sparka?

Nu när blåmärket runt ögat har börjat att försvinna, kände jag att det var dax för ett nytt, så jag ersatte blåtiran med ett nytt på armen. Inte riktigt lika snyggt eller starkt som det runt ögat, men klart godkänt.
Detta skedde:

 Jag och W och lite annat folk hade lite lätt trist på efterfesten. En snubbe hade däckat i soffan och på hans finger glimmade en sjukt ful o billig guldklackring. Vi kände att det var vårt mission att få av den sjukt fula o vidrig ring från snubbens finger o pantsätta den (vilket vi så klart inte skulle, men det kändes kul att låtsas) . Han hade deckat på soffan och hans vänner var utom räckhåll. Först försökte W. Fingret var för fett. Sen försökte Jag. Fingret var fortfarande för fett. Då tog jag fram det tunga arteleriet. Tvål.  Det gick lättare men precis när W skulle lägga in dödstöten kom snubbens vänner och räddade honom och satte fint tillbaka ringen på hans finger.

Senare....

Snubben ligger fortfarande och sover. Vi har fortfarande lätt trist. W o jag klämmer fast lite kort i hans hand o spelar poker med han. Eftersom snubben inte ansträngde sig utan bara ligger där kände jag att, nej P det är din plikt att begrava honom i ett berg av kort. o så skulle jag luta mig över soffryggstödet och rullade nästan över men lyckade pressa in armen imellan o rädda mig. O ja nu sitter jag här med ett fint blått minne på armen som påminner mig om att det var en rolig fest,  folk är sjuuuukt otrogna, folk är olyckliga,  P dricker för mycket och Exet har en ny brud.


W. Vad är du gjord av?
P. Kött?
W. Nä, men vad är du gjord av?
P. Vad menar du?
W. Ammen du är ju så himmla konstig


Heaven Knows I'm Miserable Now

Jag hatar verkligen när folk lägger in sångtexter, men jag hinner inte skriva just nu. Ska till Krull o berätta hela W historien och texten sammanfattar så bra vad jag skulle vilja skriva.

I was happy in the haze of a drunken hour
But heaven knows I'm miserable now

I was looking for a job, and then I found a job
And heaven knows I'm miserable now

In my life
Why do I give valuable time
To people who don't care if I live or die ?

Two lovers entwined pass me by
And heaven knows I'm miserable now

I was looking for a job, and then I found a job
And heaven knows I'm miserable now

In my life
Oh, why do I give valuable time
To people who don't care if I live or die ?

What she asked of me at the end of the day
Caligula would have blushed

"You've been in the house too long"
she said
And I (naturally) fled

In my life
Why do I smile
At people who I'd much rather kick in the eye ?

I was happy in the haze of a drunken hour
But heaven knows I'm miserable now

"You've been in the house too long"
she said
And I (naturally) fled

In my life
Why do I give valuable time
To people who don't care if I live or die


Är alla otrogna?


Klockan är 07.02 och jag har precis kommit hem från lördagens festande. Makaronerna är färdiga om 8 minuter och jag känner mig sjukt deppig.
 
Det började med att jag gick hem till Ragga för ett alternativt festande, fortsatte sedan vidare till indieeliten där vi möttes av en inte allt för glad krull. Jag känner för henne. Hon gillar ju snubben o så måste hon dra. G var även där. Jag var så klart den "mogna" som sa "hej, är du trött. ja jag sov från 4-9. bla bla". På festen fanns även en sjukt kaxig kille som visste att han såg sjukt het ut och därför trodde han kunde bete sig hur som. På vägen till självaste huvud festen berättade Ragga att hon sett exet och hans nya tjej hålla i hand. Vi snackar killen som sa att han inte gillade att hålla i hand och som gjorde slut för han behövde va ensam, då han inte vart singel på nästan 9 år (en månad senare har han ny tjej) jävla skitsnack. Allt han och jag hade känns bara fult och oäkta, jag önskar så hjärtligt att jag aldrig träffat han.

Ett par fester senare sitter vi på nån fest. W är full som en kastrull efter att jag gjort honom sjukt packad. Efter ett par spyattacker följer jag honom hem. G följer oss halvvägs. Jag säger typ töntigaste saken nånsin och han måste blivit mest avtänd i världen. (fattar inte varför jag måste hävda mig för. Säga samma sak som jag för 1 månad sedan haaaatade när folk sa) W och jag spelar lite pingis i hans källare (roliga grejer, påminner om mellanstadiet) o sen när jag följt han till dörren kysser han mig.

Jag: Oj det var ju inte så bra
Han: Ska du följa med in?
Jag: Men asså du har en flickvän, det är inte snällt.
Han: Men jag vet.
(Han kysser mig)
Jag: men asså jag kommer ju ändå inte ligga med dig.
Han: är det så?
Jag: Ja.
(jag börjar gå)
Han: Kom tillbaka.
Jag: Åhhh jag kan verkligen inte låta bli.
(vi kysser varandra)
Han: Kan du inte följa med in.
Jag: Men asså du bor med din tjej, det är inte snällt. Om jag följer med in kommer jag ändå inte ligga med dig.
Han: okej.


Ja o så går vi in. Jag sätter på buckley o vi hånglar så klart. Efter ett par försök då W försökt få av mig tröjan inser jag att han kommer försöka ha sex med mig i deras (ja de är sambos) lägenhet så länge jag är kvar, så jag går hem. Hem genom staden där ingen längre är vaken. Jag går alldeles själv och jag känner mig billig och ensam. Vad jag för än gångs skull inte känner är oro. Pillrena har tagit bort den delen väldigt fint, men känslan av olycka är större än nånsin.

Hångla mig hit o hångla mig dit


Jag fick en bad feeling när jag vaknade nyss, sprang fram till datorn, och ja... klockan är nio. Jag måste skynda mig big times. Städade självklart inte (men ändå så pass mycket att jag skulle kunna ta hem nån om så skulle ske), ringde inte heller till pappa o lipa för den delen.  Vad jag däremot har gjort är;  1. dushat 2. ätit Pizza med Krull.

Okej gårdagen. Kom till förfesten där endast krull, hennes man och G var. Fick inte ETT intresserat ögonkast från mannen, men när jag klämde fram att sovjet var bra (bandet) då blev det andra pullar. "Jaha P du gillar sovjet va roligt" Vilket förmodligen hade innebörden; Jaha du är inte discobrud, ja då kanske jag kan tilltala dig.

Sen hägrade sportbaren eftersom jag hade presentkort där. Där var ingen mindre än mitt o krulls gemensamma ex hångel. Först tänkte jag köra på för jag ville verkligen inte sova själv, hånglade upp han (denna gång utan att få saliv runt hela munnen) helt sonika, men efter att följande skedde, dissade jag han:

1. Han går även på Krull.
2. Krulls man kommer fram o säger " nä, P inte han. Asså hångla med nån i din egen nivå. Ta typ G"
3. G kommer fram (vilket är heeeeeelt sjukt för snubben är sinne introvert o har inte tilltalat mig på hela kvällen förutom när jag sa att jag gillade sopvjet o han typ fick stånd) o säger. "nä, P du är så mycket sötare än honom".

Pga ovanstående kände jag att nej P, du kanske inte ska hångla med den här snubben. Han är rätt ofräsh.

Även detta samtal utespelade sig på puben

Jag: Nämen, det är ju du! Vi ska ju ligga med varandra.
Han utan namn: Jaha? Ja okej. Ska vi ligga?
Jag: Ja, eller alla fall dejta. Det har Mary sagt.
Han utan namn: Jaha var det du som gömde dig på sängen vars hand man såg?
Jag. Japp. Men nu måste jag gå. Hej då.

Sen drog vi på efterfest. Jag och krulls man började diskutera politik. Han är nog en av få popmänniskor jag nånsin träffat som är höger. Han gick bananas av upphettsning, så vi struntade i att tala om det närmare. Jag o G började prata smiths och jag berättade om min bit Morrissey skjorta och med det hade jag ju halva inne. Lätt! Vi gick hem till mig lyssnade på Red House Painters...som snubben äääääälskar, vilket är sjukt bra! Snubben är inte den mest drivande så det tog sinnes lång tid innan vi hångla, men han var bra! Riktigt bra! Jag är inte säker på att han änns ville hångla, för jag gjorde ALLA moves hela tiden. Han tog knappt på mig. Undrar om han tyckte det var kasst? eller om jag luktade lök efter min dagliga bakade potatis? eller om han bara va blyg? Orka, ja fick ju hångla! Ja så låg vi i min säng o hångla tills att jag skulle ha tenta. Skildes med ett "vi hörs" Vilket vi kommer eftersom jag ska på samma fest som han nu. Han är absolut inget förhållandematerial men fin. 

Kläder:
Byxor: Tajta Cheap Monday
Tröja: En svart pike med en tajt svart lacost kofta
Skor: svarta Spetsiga.
Hår: syntigt. Kort i nacken, lång lugg.

Got to go. Fest!
  


Dagen Efter

9.00 infann jag mig i tentalokalen, halvpackad och utan att ha sovit en blund. Hade herrbesök hela natten, fint som snus....han kom in i mitt rum och utryckte ett " Åh, shit...." och sen ett  "Det luktar lite konstigt här". Jag bor i värsta knarkarkvarten, pinigt som fan. Ska därför göra detta i följande ordning.

1. Diska o städa
2. Dusha
3. Sova
4. Ringa pappa grina och beklaga mig
5. Blogga om gårdagens bravader
6. Dricka


Var kommer jag hamna?

Indieelit efterfest? Lätt på.


msn 24/7

Så nu sitter jag här o dricker lite vin, tycker allmänt synd om mig själv och msnar lite. Msn är bra för fast jag borde plugga o inte gör det är ja i alle fall hemm, får inte lika dåligt sammvete då. Msnade lite med Je förut.

Ja ba: Fy fitta va uttråkad ja är, tror jag ska gå o köpa vin
Han ba: Vadå dricker du vin när du är uttråkad?
Ja ba: Ja...eller nej. Asså det är ju kul.
Ja ba: Annars då?
Han ba: Annars är jag orolig över dig.
Ja ba: över mig? jag är ju bara utråkad som flera miljoner i Sweden är just nu.
Han ba: jo, men vi dricker ju inte som irrländare för det.

En del har börjat ifrågasätta mian alkoholvanor, för några dagar sedan Bäste M. Ingen fara på taket säger ja. Nydumpad o depprimerad, klart P ska va full som en kastrull. Pratade även med Bäste M på msn i dag, rätt roande.

Bäste M: Glömde du eller LiLove några tabletter här?
Jag: Ja vet inte, vadå då?
Bäste M: Nä, för X hade ätit nån tablett han hittade på sitt rum o nu mår han dåligt?
Jag: Hur såg de ut?
Bäste M: Kapslar.
Jag: Det är mina. hahahahha. antidepp. På vilket sätt har han ont?
Bäste M: Smärtor i bröstet, men börjar tydligen gå bort...
Jag: men varför tar han helt okända piller o käkar som han hittar liggandes?
Bäste M: Men asså, det låg en hel karta, o han trodde det var hans tjejs värktabletter.
Jag: HAHAHA
Bäste M: Vill du ha dem eller?
Jag: Ja det vore väll nått så mitt humör håller sig uppe.

Sedan fick jag dagens raggningsförsök i vanlig ordning från Chandy, han har lagt ner den grova framtoningen och nu börjat med några romantiska slags försök. Han skickade en låt över msn som skulle handla om mig. Inegn mindre än Prince-most beautiful girl in the world. HAHA go, synd att han legat med 800000 tjejer inklusive LiLove o att han är sjukt skum.

P. Dränker Sina Sorger

Ja, så sitter man här. Vinet uppkorkat, en blåtira runt ögat, lyssnar på Josh Rouse "Sad eays" och sitter framför datorn... och där har jag suttit sedan klockan 15.00 då jag vaknade. Sover minst 12 timmar per natt och får lätt blåmärken ( o då menar jag inte såna blåmärken man får runt ögat efter att nockat ett ölglas eller sånna man får på armbågarna för man vart full som en kastrull o ramlat ner för trappor) jag chansar på leukemi. Ska kolla upp det nästa vecka eller så tror jag.

Jag var livrädd för att stöta på mitt ex och hans ny lilla pop tjej (som enligt säkra källor ska va nått av en jätte. slutsatser jag själv gjort efter att ha fått beskrivningar så som "hon är längre än han, inte tjock o inte smal, men ganska bred.) när jag skulle till systemet i dag, o därför valde jag DEN omvägen. På vägen dit funderade jag på vad jag skulle göra om jag mötte dem trots allt. Jag kom fram till att jag nog skulle kolla bort (eftersom jag inte kände mig så het) skakat lite på huvudet o skrattat (o han skulle känna sig dum för han vet att han grova issues) Hade jag däremot haft smink på mig o vart snoffsig värre, då hade det sätt annorlunda ut. Då skulle jag kört den mogna varianten "ljuga mig blå" detta enligt följande:

Jag:- Hej (väldigt glatt så klart) Jo tack det är bara bra. Det känns helt okej fast alla flyttat, fast jag är ju å andra sidan inte här så mycket, hänger mest i X stad hos Mr D (min egna mr big som jag aldrig riktigt på riktigt får ihop det med o som exet alltid haft ett lite avundsjukt öga till).

Ja så mogen är jag. Som tur va träffade jag dem aldrig så jag slapp sjunka så lågt. Det närmaste jag kom mitt ex var ett par barn som jag mötte på vägen hem som luktade samma glidmedel/massagolja som vi använde.