sexa sig

Åh, det kändes inte alls kul att vakna i morse. För det brukar jag ju tycka menar jag. Eller?

Alltså det här med att känna sig billig börjar bli ett väldigt återkommande fenomen. Det känns så billigt att vara på väg hem klockan halv 7 på morgonen, festklädd, med halvtaskigt smink och lukta sprit. Alltid funderandes på om det var värt det. Svaret brukar oftast bli nej. I morse visste jag inte riktigt, men billighetskänslan fanns där.

Krulls man, Jag, G och en annan mycket trevlig man hade förfest hos G. Vi tittade på början av American Psycho. De kunde varje replik utantill. Jag kom fram till att G är sjukt lik Snubben i filmen. Sinnes tillrättalagd....men därunder.. hmmm. G var lite sötare än vanligt, inte alls bra. Jag hoppas att det bara är tillfällig sinnesförvirring...det började ju precis gå så bra med att vara kall o hård.

Vi gick till billiga puben. Där jobbar ett ligg till mig, ett som inte var särskilt lyckat till på köpet. Berättade för Krulls man, men inte utan att jag skämdes. Jag tror jag fick 20 kronor rabbatt på nachotallriken så nått bra förde det ju med sig.

Efteråt gick vi hem till G på efterfest. Jag vet igentligen inte varför, för jag har ju märket hur sjukt ointresserad han är att det nästan är pinigt. Vi lyssnade på RHP och gjorde absolut inget, satt i soffan o slappa. Gjorde tre styck light närmanden utan framgång. Detta gör mig skogstokig, jag blir toooookigt om nån inte vill ha mig. Sista försöket fick jag gensvar o vi hånglade (mannen är sjukt bra på att hångla), fortsatte över till sängen... grejen hörde till den att jag kunde inte ha sex just då, så vi sexade oss inte, eller jo, jag sexade mig lite med honom. Vid halv 7 gick jag hem, kändes bara olustigt att vara kvar......kände mig så där lagom billig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback