msn msn msn msn msnJag velar, vi missförstår varandra, vi blir sams, vi talar, vi missförstår varandra, jag förstår inte hans val, vi flörtar.........


så ser dagarna ut. Jag vill att Krull kommer hem från Asien så det händer konstiga saker igen.  I kväll kommer LiLove med sin nya kille. För er som följde hennes blogg så ja, hon blev tillsammans med vinden.

Slut

Jag gjorde slut på det. Jag undrar om jag gjort ett satans misstag.


Alla är ute, utan P, för hon har bara 150 kronor.

men han är ju så....

Fan då..nu kommer jag bara på alla bra saker med han. Alla fina saker han säger till mig...de går rakt in i hjärtat på mig.

Bye Bye

Vi var på dejt i dag. Asså jag o KK. Han är så snäll  mot mig (bland de snällaste) , men jag kan inte fortsätta träffa han. Det är inte rätt för mig. Han kommer bli ledsen och det kommer bli asjobbigt att säga.

...sen kommer jag gå omkring och tro att jag gjort ett grooovt misstag. Tänk om ingen kommer behandla mig som en prinsessa så som han....

...


Vi vill att köttkuken ska komma hit o penetrera katta så det blir tyst på henne. Hon går omkring o är kåt mest hela tiden. Han är inte sugen.

Djupa samtal


P: Jag brukar skoja rätt mycket om att KK skedar sin mamma varje natt.
LiLove: A, dit har ju inte vinden och jag komit än, men jag sa ju jämt till dvärgen att han slickat sin mammas klitoris däremot.
P: Men vadå det, har han ju inte, det blir väll mer lixom hela könet.
LiLove: Jo...o alla har ju gjort det.
P: Eller inte slickat könet heller, det blir väll typ mer pussar.
LiLove: Pussa mammas kön.
P: ja. hahaha.
LiLove: Puss mamma.

Från tal om KK navelsträng till mother till tal om när man föds.

Throw the jews down the whel

Jag o LiLove haft en föträflig dejt i dag.  Typ så här såg den ut då rå:

1. Sola & Bada
2. Handla go mat och panta burkar (som vi köpte chirre o choklad för)
3. Käkade Mozzarella, Basilika, o Tomater. Jävligt sex and the city.
4. Vi gjorde en lista på de dåliga sakerna med KK. Den blev överväldigande, så vi satte upp den på kylskåpet för att verkligen inandas den.

lalallista

Förtydligande av lappen.
1. raderat/hemligt, men har med hans mörka förflutna att göra som ja o LiLove inte anser han är över med helt än..bara på väg ur.
2. arbetslös, utan att söka jobb
3. omotiverad/oambitiös
4. mamma kär= äter middag med mamma varje dag o sover där fööör ofta.
5. röker...INOMHUS
6. umgängeskretsen är typ icke existerande
7. skabbig lägenhet
8. desperat efter en tjej
9. har haft massa förhållanden
10. ej ansvar
11. ej egen hygien= samma kallingar en vecka en gång
12. deprisson=lyckopiller sedan en månad
13. inte smart
14. knähund.

Vi skrev även en bra lista, men det är detta som är intressant. GROVA GREJER! 

5.  Vi msnade med med KK. LiLove smälte lite och vi kunde strycka i alla fall några punkter. Serriööööst han är så jävulskt go mot mig.

lalalilove

6. Vi kollade på den här lite roliga
filmen, o sen kollade vi på Borat & Ali G. Roligast är ju  lätt när Borat sjunger en countrylåt som heter "Throw The Jews Down The Whel. medan texasborna glatt sjunger med.  Asså texasbor har ju inte alla hästarna hemma. Jag ville även hitta när Borat lär sig dansa typ Country och flörtar med en kille. (om nån kan länka please do)
7. Snart ska vi avrunda vår lilla dejt med  chokladpudding.

Bästa dejten sen manna minne. Undrar om jag får en kyss.

Karaktär?


P: Jag ska inte hångla med en man på typ två månader, eller en månad. Okej tre veckor!
Krull: va? men Berlin då? det är ju om två och en halv vecka.
P: Okej på två o en halv vecka då.

jag var inte ens nära att klara mig. Men skam den som ger sig. Jag börjar på ny kula. Jag ska inte kyssa någon (förutom möjligtvis KK) på tre veckor. Eller igentligen....vad ska det va bra för?

gäääsp


Vet ni...dejten var inte alls särskilt kul. Asså inte dålig direkt, men serriöst inte nån kemi what so ever. Jag kunde lika gärna stannat hemma o sparat ölpengarna. Pratade lite med KK på vägen hem...tror jag lägger ner det med. Han har ju ändå aldrig råd att åka hit...o  påbörja ett slags distansförhållande känns så där spännande....särskilt när man inte kan träffas.

I dag har jag blivit bjuden på dejt. Det låg en lapp på bordet med en inbjudan. Ingen mindre än från LiLove. Tror att det kan bli stranden som kommer hägra. Mina föraningar säger mig att det lätt skulle kunna komma att bli bästa dejten på år och dar. Hur kan man inte bara älska den där LiLove. Dejter med män får vänta ett tag.

Kungatronen

söffa

Vi kallar den för kungatronen, och jag sitter i den mest hela dagarna.

...men inte i kväll, för jag ska på dejt. Inte med KK utan med en annan snubbe. Vi ska dricka öl på söder. Asså jag får det. Jag o KK har haft snacket och vi är inte exklusiva fören vi säger så.

Arne Weise goes dirty


Jag har värsta smaskiga historien om Arne Weise som KK har berättat. Jag vet inte om jag vågar berätta i rädsla för att få Weise maffian efter mig. Asså jag tror ni inte fattar hur smaskigt det är! Beyond en Ding Ding värld smaskigt typ.

presenter från goa vänner

mitch'

Man ser inte så bra, men här knappen jag fick av KK (fd köttyxan, nu förkortat efter önskemål från Erik). Den är i metallic och LiLove blev avundsjuk. LiLove hade vart på Mallis o hon ville ju inte va sämre...


mutta

..så jag fick detta läckra kön av henne. När man trycker på det kommer ut vit gegga. Jag & Lina funtar på vad det kan va.

A. Sperma
B. flytning
C. kåtvätska.

Vad tror ni?


.

Är det bara jag...men när man följer en blogg och det sen visar sig att de är fula, då blir det jävul så ointressant att fortsätta läsa. Fula är inte intressanta.

Första peniskontakten

När jag var på språkresa i Bournemouth blev jag kär i värdfamiljens son. Jag blev svinlycklig när han kysste mig. Det var grillfest hos grannarna och jag kommer ihåg att han tog i min hand, trots att hans föräldrar var där. Jag kommer också ihåg hur det luktade fis när vi stod där.  Sen gick vi in och lade oss på soffan och innan hans föräldrar lade sig sa de "ta det lungt nu" till honom. När de gått lade han min hand på hans penisen utanpå kalsongerna. Jag tyckte det var obehagligt men vill inte va larvig så jag lät handen ligga kvar som en död fisk. Det var  den första penis jag tagit på.

Han hette Mark och jag minns att han hade kort på sin snygga kusin i sitt rum, jag anade djup oråd.

Mitch 4 ever in my heart!

jag ska visa  en värsta fancy pin med Mitch Buchannon (för er som följt bloggen, vet  ni ju att han är en av huvudpersonerna som figurerade när min depp var som värst) som jag fick av köttkuken och som han har gjort med sina arma barnahänder. Om jag säger  som så här.. han har bar överkropp på knappen, Mitch asså.... 

Jag vet, lugn i morgon ska ni få se. Nu har jag gett er en mening med att stiga upp i morgon.


Långdejt

Jag åkte till dejten sen. Köttkuken som han numera kallas i folkmun  (bland mina vänner) på grund av hans han grosse  (smått gigantiska) penis och följande anekdot.

P: Asså jag tror jag håller på att få urinvägsinfektion...
Military: å nej...det är så säkert Köttkukens fel.

I alle fall. När jag kom dit hämtade han mig vid stationen, körde ut till en badplats där vi satt på en udde hela natten och åt bullar och drack saft. Det var sjukt romantiskt och jag såg ett stjärnfall svina nära.   Sen åkte vi hem till honom och vårt sexstopp fick ett abrupt slut.

På morgonen bjucka han på svinago & lyxig glass. Jag blev presenterad för hans mother o father o brother fast jag bestämt men vänligt sagt NEJ TACK. Asså serri vågad kille som lurar mig när han vet att jag panikar mest hela tiden. Det började bra, drog ett gött litet skämt för father (farbröder löööves me alltid, mothers är mer krävande, men  va mer än söt). Mother blev det lite pinigt med när följande händelse.

(brodern kommer hem och jag säger tyst till Köttkuken med grövsta ironin i rösten)
P: Åh,  ja gud va bra nu får jag träffa hela släkten på en gång. Vad skönt.
varpå mother ropar från andra rumet
Mother: Men det är väll bra, då har du ju det överstökat.

Vadå överstökat?????a, men jag tror hon älskade mig lite i alle fall. Det blir ju lätt så.


Sammanfattningsvis för denna gång ser plus & minussidan nu ut enligt följande:

Minus:
Han har ett lite halvmörkt förflutet. Han är jätte fine nu, men det var inte så  länge sedan det inte var så.
Hans hem är galet skabbigt (fatta huuur skabbigt när JAG reagerar).
När han var i sthlm bytte han inte kalsonger på typ 1 vecka för han hade bara tandborste med sig (men han bytte varje dag när jag var där nu...men ÄNDÅ)
Han är för mycket ibland (kan inte andas)
Han har en deprission

Plus:
Han får det att pirrra på mig ibland.
Han uppvaktar mig hela tiden med små små medel.
Han får mig att känna mig som en prinsessa.
Han är ärlig med allt.
Han får mig att känna mig sjuuukt sexig.
Han lägger små saker jag sagt på minne.
Han har sjukt fina ögon.
Han är okomplicerad
Jag kan va mig själv och precis så vulgär o grov i munnen som jag är.
Han ger mig frukost på sängen o gelehjärtan
Han är generös.

.

Enligt tidningen Paus har 91% hånglat till tonerna av Per Gessle. Det innebär att jag tillhör de 4% som inte är osmaklig. Thank You Lord!

Osmart?


Hallå. Min dejt vet inte vad tillexempel sublima budskap eller rationell betyder. Asså jag är inte direkt smartast i stan....men det är fan lite osexigt att han inte vet vad det betyder....

Jag funtar på att åka dit i dag...

Nej jag panikar och flyr...


Nej ush, nu känns det inte alls bra. Jag panikar big time. Jag kan inte, kan inte......Vad gör jag nu. Fan, han är så snäll, så bra för mig......panik, panik......vad skulle jag på dejting för när jag inte änns vill bli ihop med någon...fan, fan....han är rätt, han är inte rätt., rätt, inte rätt......

Jag panikar ena minuten för att sakna  o fånle den andra..  Jag är ALLTID sån. Skulle kunna va ett tecken på att man inte är mogen för att ge sig in i nått. Asså jag vet ju att jag inte är det igentligen. Jag lovade mig att inte ge mig in i nått innan jag var klar med mig själv...

Rädd som ett råddjur.

Kändisbröst


 Är inte det sick att dejten hade hört talas om mina bröst innan jag ens pratat med han?! En snubbe som gick på samma högskola som jag hade berättat om mina balobas för honom. Asså denna snubben hade jag utbytt fem meningar med under 1,5 år. 

Mina bröst får sjukt mycker mer fokus än de förtjänar, men det är väll bara att gilla läget.  Själv tycker jag de är rätt ointressanta. Killar som är intresserade av mig brukar dock dra denna goa vals 

"...alltså det första jag lade märke till var inte dina bröst, utan att du var så söt" 


 Ha ha ha. Jag brukar skratta inombords, men låtsas att jag går på det...mest för att va shysst.

Som en tribut till denna anekdot och till kompisens fasination av mina brön har jag nu döpt mitt högerbröst. efter honom. Vänsterbröstet har fått namnet efter hans vän i fråga (som även gick i min klass )eftersom de är ett radarpar. Passar fint till mina radarpar till bröst.  När jag ändå var i farten döpte jag även rumpan efter dejten. 

Hej Hej önskar brösten & P

sexstopp


Jag o dejten har sexstopp. Detta innebär att vi ska försöka att inte ha sex eller prata om sex, hela vår grej har blivit så sexualiserad &  därför ska vi istället försöka att prata med varandra så som två människor gör (har jag hört). Än så länge har det gått bra. Vi har inte talat om sex sen senast vi prata i telefon för två timmar sedan.  Inga lätta grejer asså. Serriöst hans penis är yummi. Sjukt groooooov, dessutom är han lite dirty. ja gillar't

Han: varje gång jag säger att du är söt blir jag kåt. Så i så fall måste jag sluta säga det....
Jag: ha ha
Han: Du är sjukt sexig så om vi ska klara av det får du dessutom inte visa för mycket hud... och sätta en platspåse över huvudet....då fixar jag det. 

Jag funtar på att åka dit i dag, men jag håller på att tvätta linas lakarn som är besudlade. Hon kommer hem på månadag från Mallis och från egen utsago är hon grälsjuk och rabbiat så jag vill att det ska va kliniskt rent i vår våning när hon kommer hem. Eftersom jag är en så go vän så har jag även köpt en välkommen hem present. Hon kommer ääälska den.

midsommar med Inga

I midsommras skulle Jag, Ragga och Krull på festa hos Donna K.  Med på festen skulle även 2 Britter, 4 Australiensare och 1 Nya Zeeländare vara. 7 stycken singelkillar med engelsk & australiensk accent ...som dessutom vill uppleva svensk traditionell midsommar. Fatta utgångsläget...


A, i alle fall så firade vi en sjukt snajdig midsommar ute på landet med sinnes mycket sprit. Jag spanar så klart in bad boyen i gänget, men ber först om Donna K´s välsignelse, vilket jag får.  Det faller sig så fint att både jag, Krull och Ragnhild får oss varsin turist. Vi är ju inte dom som är dom och vill naturligtvis uppfylla och infria alla fördommar om svenska Inga och svensk midsommar.

o så sov hon i tusen år...

Nu ska jag äta pasta med ostsås eftersom jag är jävligt mycket vegetarian. Vegetarian men inte stenkastare. Vegetarian men kåt.

Jag vaknade nu, halv åtta i dag  (asså på kvällen). Jag tror det är lite halvt grovt. 

tror dejten ääälskar mig....eller...

"Gud hade en sexdröm när han gjorde dig"
Homeboy säger en saningens ord

Fan va illa du skriver, det är du och Kungen som delar på Sveriges dyslexi


Pirr pirr pirr

Nu är jag ensam. Jag känner mig lite pirrig i magen. Vill att han ska komma hem snart så han loggar in på msn.  Det blev en lång dejt. Närmare bestämt 5 dagar. Galet, konstigt men bra. Han äter lyckopiller, rynkar näsan när han skrattar, har långa ögonfransar och en groooooov penis.

Orgasm: Jag Han 4-2  Fan va fint!

Go Natt P

Han ville inte ligga i sängen själv så därför lade han sig i soffan bredvid mig. Han  kollar på mig medan jag spelar god natt låtar för honom. Vi lyssnar på Red House Painters. Han är fin, men liknar mitt ex för mycket  till sättet (inte det dåliga) och snattarn för mycket till utseendet. De två personer som gjort mig mest illa..... 

Jag är rädd för att hamna med någon som jag igentligen inte vill ha till 100 % , jag är rädd för att bli fäst o förlora, jag är rädd för att förändras till nån jag inte är, jag är rädd att han inte ska vara bra för mig. Jag är rädd för jag vet inte om och vad jag vill ha. Jag är rädd för att jag är en ända stor bluff som kommer att bli påkommen snart.

tänk om det finns någon bättre....

Typ sambo, fast halvt ofrivilligt

åh, jag har inte hunnit skriva. Min dejt har vart här konstant i tre dygn nu. Jag gillar honom mer o mer. Det känns som vi känt varandra länge. Han får mig att känna mig så bra! I dag sa han:


"Jag gillar dig jätte jätte jätte mycket. För du är cool, snygg, söt, snäll, cool, rolig och sexig"


Dessutom vet snubben hur man ska använda sina händer.....GOSH! En kille som bryr sig om att tjejen ska komma!!! Ja det finns tydligen sånna!

Under lördagen strulade jag dock till det. Inget han vet något om eftersom han blev utslängd efter att ha somnat på stället....men jag gick hem med en annan kille. Asså inte som jag hade samlag med men som jag groooovhångla med. En sån kille som följer mitt hedliga gamla mönster.  Sexig och en bad guy.

men hur är det man säger..det man inte vet något om...mår man inte dåligt av....

berättar mer när han åkte hem i morgon.


Mr dejt


I dag har jag shoppat. Jag kommer bli het, inte lika het som krull kommer bli i sin nya utstyrsel...men H E T.  Jag har snackat till 80 procent om han jag dejtat. Han börjar bli lite to much och jag har ältat hur jag ska dra ner på tackten....

Krull: Men låg ni eller i går eller?
P: (lång tystnad innan chocken kommer) oooo nej...det gjorde vi inte!!..Då är det allvar ju! FAN!
Krull: Ja.
P: shit men fan jag ligger med han då så det inte blir så seriöst.
Krull: Haha, ja eller så kan du ju bara säga rakt ur att det går för snabbt.
P: du.... ja det har du rätt i, det kan man ju göra...jag tänkte inte på det!


Hinner inte berätta om dejten i dag heller. Men som en lite prewiev kommer här en plus o minus sida.

Minus:
1. Han röker
2. Han har gula tänder.
3. Han är (för) lugn
4. Han ser bokstavligt talat ut som ett mongo när han sover. jag önska jag kunde illustrera. Det var jävligt illa. Först gjorde han ni vet med tungan över främre tandraden (som ett mongo) sen hade han tungan utanför munnen aaasmycket när han sov (som ett mongo). (nu ska ni gå till spegeln o göra så för att fatta).
5. Han äääälskar mig för mycket, o jag får varken sakna eller sukta. (varning för ex effekt= allt blir som jag vill)
6. Han bor en timme utanför sthlm.

Plus:
1. Han förstod min ironi på en gång
2. Han gillar att gå långsamt
3. Han gillar att ta många pausar när vi går
4. Han är lång.
5. Han skrattar mycket.
6. Han ger mycket komplimanger 
7. Jag känner mig så sjukt avslamnad med honom.
8. Han är fysisk.
9. Vi tycker lika om mycket


Tror han kommer komma till samma ställe som mig i kväll. Om han kommer börja pussa mig offentligt kommer  jag ta ett litet snack med han. Jag är inte redo att gå in i ett förhållande så snabbt, jag har inte änns hunnit kolla marknaden ju. Fatta va mycket hett det kan va ikväll....määään jag älskar dem!

Wraped around my finger...

Som LiLove så vist säger "P de som faller för dig, de gör det ju verklligen ordentligt". Vaknade nyss av att det ringer. Det är ingen mindre än dejten. Han vill åka ut till hooden och sova. När jag lägger på har jag missat 4 samtal från samma person.... Ja alla är från honom.... En eventuell amokare? som kommer gå bergsänkargång när jag missat ett samtal? o som sedan kommer försöka betala för att ligga med mig när jag sätter mig på tvären enligt äkta P manèr? Ja det får tiden utvisa.

Nu väntar jag på att han ska komma hit. Jag har lånat ett par små jävla trosor av LiLove. Inte helt okej enligt varken hennes eller mina principer, men fan... bruvden är typ i grekland o jag hade verkligen inga trosor.  De smiter åt satans tajt på skinkorna. Arma LiLove sitter o dricker paraplydrinkar. Intet ont anandes att P mils mil bort tryckt i sig i ett par av henns trosor.

Det händer grejer

Jag har vart på dejt. Den började i dag 04.30 och slutade vid 19.30. Galet, jag har inte sovit på 28 timmar typ, så jag ska sova nu. Mina läppar är kyssta. I morgon ska jag berätta ALLT!. 

I morgon ska en vän dj:a. Jag ska gå in gratis, bli sketafull o dansa hela satans natta. Kan eventuellt bli en karlkollition på stället, men lite drama har ju aldrig skadat P.

Ja, pillrena är med mig.

Jag kör fortfarande med mina goa piller. För en månad sedan lekte jag doktor o sluta helt pronto. Ingen bra ide. ..

Efter mindre en tre veckor smög sig en svag oro på mig och jag började noja mig över de mest besynnliga saker. Konspirationsteorierna haglade. Jag trodde det skvallrades o hatade från den ena o den andra. Tja, konflikterna i mellanöster skulle ju på nått sätt kunna vara mitt fel också för den delen. Jag var även mycket inne på att förnedringsknulla med nån. Jag gjorde det inte, men det är ju den ultimata förnedringen. Ligga med antingen nån som är jävligt ful eller nån som är jävligt elak.

Nu knaprar jag mina piller snällt och saker börjar gå tillbaka till normal. Lite deppig visst, men nojan börjar att försvinna och även duget efter att förnedringsknulla. Alkoholen är fortfarande dock tiotusen gånger bättre än tabletterna. Kära vänner. Jag spår mig en ljus framtid på parkbänken på t-centralen med en pava vin i näven och saliv rinnandes från min mun, komenterande unga pojkar som går förbi.

Dvärgarnas Dejt


Man skulle kanske tro att jag vart på dejt med LiLoves ex med tanke på överskriften, men icke. Det finns en styck dvärg till i svedala. Fatta va fint. Två kortväxta på dejt tillsammans!

Jag anade oråd redan på de bilderna jag fick, men tänkte att P du ska icke besitta förutfattade meningar. Sagt och gjort. Efter att ha fått tjata i alla fall tre dagar (ja gud ska veta att jag höll på mig länge då ) så sa jag "ockej du får ta ut fine P på dejt".

Han hämtade mig klockan 8 med bil (stort pluss) mitt ute i förorten.  Fancy bil och inga mindre än Pet Shop Boys ljöd från bilen. Saken hör till den att han stod utanför bilen när jag kom, och döm min förvåning när snubben är KORTARE än mig!! Jag säger det igen: KORTARE än mig!! Saken hör till den att jag själv inte är en jätte. 1,60 typ. Detta innebär alltså att snubben var runt 1,55. (här tänker jag, p...kom ihåg iiinga förutfattade meningar).  Nämnas bör också kanske att han inte hade så asa mycket hår heller, lite clownkrull på sidorna mest.

Han går ut hårt och brännar av komplimang efter kompliman redan från start. Allt från du är vacker och sexig till  du är kvinnlig och snygg, MYCKET BRA EGOFÖRHÖJANDE! Vi äter på solkatten och han är bjuder (stort plus) och är charmig. Sen åker vi bil på min begäran och det uppdagas att snubben dessutom är  RIK som ett troll. Hör och häpna. Trots att. 1.Han  dyrkar marken jag går på. 2. jag skulle kunna bli någon slags lyxhustru, så tackade jag trevligt men bestämt nej till att resa med han till en europeisk storstad. Ni hörde rätt.  jag  kanske inte är en sån gold digger som jag ger sken av. Har självrespekten komit för att stanna? inte kan det va så väl? Ytlig är jag tydligen dock fortfarande  med tanke på att jag fördrar killar med hår och en längd på över 1,55 gärna över 1,70.

Asså jag skulle kunnat  va kömpis med han, skön snubbe, men som så många män så hade han "tillräckligt med vänner"Fy fitta för Bo Kaspers Orkester. Inte Lungt!

Jag bara kör


Äsh, vet ni vad. Jag skriver här ändå. Det är typ 4 ninja kömpisar som vet om min blogg, men jag tänker  försöka köra på i äkta P style any way. Märker jag att det hämmar mig byter jag plats.  Orka fixa nytt.

Ps. P är numera återinflyttad till El Stockholmo. Sambo med en  numera sjuuukt frisk LiLove. Ds

Bad Guys


Kära vänner. Jag är vid liv. Psyket är sisodär, jag stavar fortfarande som skit, men....ja, jag lever o frodas.

Jag planerar att skapa en ny blogg så jag kan skriva om allt igen.  Ni som är sugna på lite mer P, skicka mail så skickar jag adressen. Å ja, ibland kanske jag mår bra, ibland kanske jag är svinatråkig, ibland har jag gått amok o så kommer även bloggen skifta, det är inte meningen att bloggen ska va så jävla funny hela tiden.

Sick mycket har hänt....kan inte ta igen allt.... men en liten anekdot som rör Mesen, ni vet han jag dejta ska ni få...som en lite försmak.

Han blev ju bara to much, ja han kvävde mig med råge. Så fort jag inte svarade på hans sms panikade han o gick bananas....... palla inte, Jag tackade gudarna när han lämnade staden för att  sommarjobba för då hade vi sagt att det var "slut". Grejen var att han kom sen på helgen i alle fall. Han fråga om vi skulle träffas men jag ville inte o sa att jag inte hann.

Jag gick ut sen i alle fall,  varpå han ser mig med en killkompis

Mesen: Du sa att du inte skulle gå ut! o nu går du men nån flintskallig jävla kille!
P: men jag tänkte inte det....men en vän jag inte träffat på länge hade fest... (han surar, utan anledning o jag drar)

senare ser han mig gå hem med en kille (nej jag sexade mig inte med han)  ballar totalt och skriver  grova saker om mig på myspace. Nästa dag hamnar vi på samma krog.där detta spektakel utspelar sig.

Mesen: Heeeeeeeej, va kul att se dig!
P: Jag vill inte prata med dig.
Mesen: men kan vi inte prata följ med mig när jag röker.
P: Nej jag vill inte prata med dig
Mesen: Jag vill inte prata med dig heller, jag vill bara knulla en sista gång.
P: eh, nej.
Mesen: Men jag kan betala!

Jag bara kolla på han o gick. Värsta lavettläget men jag blev så chockad att det inte blev så....

Kan va det grövsta jag vart med om.

ja o sen hamna han i slagsmål så det börja blöda i huvudet på en snubbe o tio poliser kom...men det är en annan historia.

Ja, jag väljer mina män med omsorg. Nu har jag läst boken "kvinnor som älskar för mycket" o det verka´r inte bättre än att det är mammas död som spökar när jag väljer dessa bad guys. SEXIGT

P is were the drama is