Tacos, ensamheten & ja.


LiLove blir lite bekymrad över mig.

"asså, jag blir lite ledsen att du sitter själv o äter tacos. Okej om man är ensam, det är fredagskväll o man köper en pizza, men stå o laga tacos till sig själv. naä."

Sen fick hon sig ett gott skratt åt repliken "tung pung, lätt plånbok" . Ha ha, o ja skrattar tillomed här i min ensam nu med.

Asså det grövsta är att han skriver " jag åker till köpenhamn med F istället." dåligt med pengar...?

50% chans att jag kommer höra av mig till gentlemannen.

Dagens i-lands problem


En del mjölkpaket är väldigt gamla hos mig. Asså jag menar väääldigt gamla. Här ligger dilemmat. När jag öppnar frysen måste jag var skiitsnabb för det luktar så illa, men på grund av trycket som blir när jag ska stänga frysen så kommer alltid en pust av en vidrig doft fram i alle fall. För att slänga dem måste jag hälla ut mjölken i slasken, vilket i sig skulle lukta ännu värre. Jag skulle spy. Frågan lyder...

Kan jag slänga mjölkpaket med mjölk i?

Och om jag gör det? kommer jag i så fall straffas? o av vem?

Mr D =Näcken, men med mindre penis


Ha ha. Lätt skönaste replikerna på länge är kommentarerna från K och Tinatoon under "Fuck a Duck Mr D".

Jag och Krulls man diskuterar gentlemannen och mr D på msn....

Jag: Men asså Mr D är het som helvetet.
Han: s
pelar ingen roll hur han ser ut om han snattar, är hippie och dessutom kommunist.
det låter som om han är 14 typ. Nån måtta får det va.

Hippies är inte populär hos Krulls mans gäng.
G: Jag tycker hippies är värre än nazzister.


Asså, jag önskar ni kunde se o höra Mr D. Han är som fucking Näcken, man bara dras till han. Han är så hmm levandes. Det är sån glöd i hans ögon...åh...suck...hans röst.....
han vill att jag ska komma ner till honom en dag innan jag ska se morrissey. Jag kommer ju göra det. Jag kommer också säkert ligga med honom, o hans omskurna penis.


Fuck a duck Mr D

No Mr D. Utan mit csn var jag inte mycket att hänga i julgranen.

Detta skulle därmed blivit en lååång och tråkig helg, men icke...för vet ni..
Jag ska bränna massa saker från Krulls man.
Massa prision break, nya filmer, musikprogram så jag kan göra musik o lite smått o gött.

Vulgär


Jag har köpt en klänning, den är så oskyldig att den blir vulgär. Eller så är det jag som gör den vulgär. Med mina bröst blir inget INGET oskyldigt. Nu ska jag köpa vita strumpbyxor till klänningen.

Jag ska oxå:

tvätta
vänta på svar från Mr D
hämta Morrisseybiljettern (ber en bön att de är kvar)
städa

Jag berättade för Krulls man att Snattarn (Mr D) kanske ska komma. Hans ända kommentar va Fy fan.
Om inte Mr D kommer vet jag inte vad jag ska ta mig till en hel helg.

Ett, två fyllekåt.


Asså undrar vad som är problemet med den där Gentlemannen igenligen. Han har ju satt en ny innebörd på fyllekåt. Satan i gatan säger jag bara. Japp ett par sms i kväll igen.  Vet ni vad han skriver eller??? Är inte du ute o röjer i kväll? Jag säger det igen...RÖJER!  Typ " Hej, 90-talet ringde, de vill ha tillbaka sitt vokabulär" I alle fall...

Mr D (snattaren, hippien, solovåraren, charmören..kärt barn har många namn) ska se över sin budgett.  Undrar om han verkligen kommer komma. Städar lite i fall att, man vill ju inte att historien om att jag inte får mig nått pga att mitt  stökiga boende ska upprepas igen.

Ps. Jag kan om jag vill, bita av mina tånaglar. Asså jag gör inte det vanligtvis, men terrade nyss. Bra grej att kunna om man skulle typ hamna i vildmarken nån dag Ds.

Mr D & P i helgen = sant?


Telefonen blinkade till nyss.

" ska jag komma till dig i helgen?"

Konsulterade med Ragga O LiLove innan besluts togs.

Talar för att han skulle få komma.
1. Jag slipper va ensam i helgen.
2. Jag får uppmärksamhet.
3. Jag får garanterat kul.


Talar mot att han skulle få komma.
1a. Jag har mens och kan inte ha sex.
  b. o därmed känner man sig inte heller helt chill o sexig.
2. Han är bad news.
3. Han vill att jag ska betala hans biljett.
 

Bestämde mig för att han kan få komma, med restrektionen att jag inte betalar hans biljett (krav från LiLove). Har inte fått svar än.... hmm kan bli en spännande helg.

Psykologen

I dag har jag lekt psykolog mellan Raggans o hennes man i två timmar. Ni vet hela:

"Ja men Ragga, du bör ju tänka på att din man kanske känner så här.bla bla bla.. och vad känner du nu R's man när hon säger så här?"

Jag skulle nog ge mig själv i alle fall vg+.

Det är det jag gjort i dag. I morgon drar Ragga till Lund  för o se the knife, vilket betyder att kommer va sinnes ensam under hela helgen. Kul.

.

Vem ska rädda P?Skål. del 2.


NU korkar ja upp, det är faktist fullt befogat med tanke på vad som hänt i dag. Fan, han såg så nöjd ut. Säkert på väg ham från hans nya tjej. Jag är så glad att jag aldrig blev det hysteriska exet i alle fall.

Nu hoppas jag innerligt att han kommer drabbas av den där hårsjukdommen som gör att man tappar allt hår. Han förtjänar det.

I natt drömde jag att nazzar skärde upp mina handleder helt sonika. Tror jag kolla för mycket på OZ på nätterna.

Tack gud, du är ju för go

..sparka gärna på mig när jag redan ligger ner.

När jag är ful som stryk konfronteras jag så klart med exet. Första gången sedan det tog slut för 5 månader sedan. Jag kommer gåendes, han kommer cyklandes. Jag fattar inte änns att det är han fören han åkt förbi. Mítt hjärta slår inte alls så häftigt som jag tror det ska, men sorgen är gör sig påmind. Det är svårt att ignorera något jobbigt när man får det upptryckt i ansiktet. Det handlar fortfarande inte om att jag vill va ihop med han, eller att jag är ledsen att det tog slut. Jag är däremot ledsen att den människa som stått mig närmast efter LiLove behandlade mig som skit under ett år.

Tur att jag hade luvan över mig i alle fall. Synd att jag inte hade mina heta kläder på mig.

Till Gud har jag bara en sak att säga. Kör på! Ge mig mer då om du tycker det är så himmla kul, jag orkar inte änns göra motstånd.

Snart...


vi kommer snart, vi kommer snart, vi kommer snart, vi kommer snart.....

skynda, skynda, så jag kan förstöra mitt liv lite till Mr D.


LiLove håller mig uppe likt en livboj.
LiLove får mig skratta trots att jag surat hela dagen.
LiLove förstår, asså på riktigt.
LiLove gör saker lite enklare.


Vi fundera på att fly fältet. Börja om. På ett nytt ställe, i ett nytt land.

.


Jag kanske inte har mycket till självrespekt kvar, men jaga efter nån som inte änns attraherar mig. Nä det gör jag faktist inte gentlemannen. Vi hörs aldrig mer.

Mitt liv är ett skämt, o nu tycker jag det räcker efter ett glas vin. Satans kärring.

Skål då P

Frågade Krulls man om han ville dricka med mig. Det ville han inte. Smsade G och frågade om han ville dricka med mig. Han svarade inte änns. Därför dricker jag rödvin med The Decemberist i vår ensamhet. Lite senare är det tal om att Jeff Buckley ska titta förbi, men vi får se. Deppigt blir det nog i alle fall. Det är en deppig dag. Blaskigt och grått, en perfekt dag att tycka synd om sig själv på. Eller igentligen är varje dag perfekt att tycka synd om sig själv.  Nu lite extra när jag inte har snubbarna att hänga med längre. Jag tappade dem på vägen från dom till mig tror jag.


Mr D...åh


Dagens kommentarer efter gårdagens reunion med Mr D har vart slående lika.

"Du slänger huvudet i väggen igen"
"Varför"
"Inte bra" osv...

Jag vet ju, men skiter i det.  Jag funderar nästan på att dra dit i morgon.
Två trasiga fanskap är ju bättre än ett trasigt fanskap, eller?

i kväll kommer nog den sexiga drick i ensamheten historien upprepa sig.

snattar D strikes back


Han: Hur mycket pengar har vi?
Jag: Eh, vad menar du? Jag har ganska bra...
Han: Skulle du kunna betala en biljett tror du?
Jag: Eh, ja det kanske jag skulle kunna ordna.
Han: shyst..
Jag: (något förvirrad) ...men vadå när får du csn då?
Han: 10 April...

Har ni någon logisk förklaring till varför jag skulle betala en biljett? kom gärna med förslag. Bästa förklaring vinner hemligt pris.

Första föslaget kommer från mig. Jag blir solovårad på mitt csn bidrag.

Mr D

Okej, så där ja, då har vi startat karusellen för 4e gången. 2 timmar i telefonen med Mr D. Han trollbinder mig och jag kan inte motstå. Tjejen han dissade mig för ska gifta sig om några veckor och han börjar förstå att det bara va omöjligheten att få henne som gjorde honom kär.

"vi ska ju vara ärliga mot varandra. Jag ångrar inte att jag sa som jag sa, jag var ju tvungen. Men jag ångrar ändå lite att jag gjorde som jag gjorde. Det känns lite trist att vi aldrig fick ta reda på vad det var mellan oss, med det är ju skitsamma nu, men jag vill bara berätta ändå"

..säger han, och jag blir lite tung i bröstet trots att jag vet att han snackar mer skit än någon annan.
Där är nått emellan oss alltid o jag kan inte låta bli han trots att jag vet att det alltid går helt åt helvete.... men vi pratar o pratar o så kommer vi fram till att han o hans kommpis ska komma o hälsa på mig snart..o han säger

"vi kommer ju hångla"

Jag säger att det nog inte skulle vara så smart. Men jag vet att det är sant.Boring


Tristess är värre än att vara ledsen nästan. Jag blir så cp skadad. Typ helt förbannad o destruktiv. Skickade sms till mr D. "Hej. jag har så tråkigt" han "Om du har tråkigt kan du inte smsa mig, då måste du ju ringa så jag kan underhålla dig". Jag har lyckats hålla mig so far, men vi kommer ju träffas snart. Vi vet det ju både han o jag. 

 Det här är lätt en topp tio i tråkigaste dagen ever. Jag skulle inte bry mig nått vidare om jag inte vaknade i morgon. Hur kul är det då? Inte så satans. 

....oj, nu ringer han...men jag struntar i att svara...

Fan jag ringer upp...

He Loves Me

Gentlemannen ääälskar mig.

tristessen tog oanade höjder när jag o Ragga fikade på stan i dag. Vid tog upp kamp mot den o försökte fixa uppmärksamhet till mig. Skickade ett sms till gentlemannen "Hej, jag har tråkigt" Han  "Kan inte hjälpa dig i kväll, vi spelar poker varje måndag, men vilken annan dag som hälst" Han äääälskar mig. Förstår ja det, för sen på vägen hem möter jag ingen mindre än han o hans vän (vännen som jag o krull hånglat med båda två. Ja men va fan det är ju inte största stan jag bor i) o asså...jag säger det igen....klippningen. Som med LiLove satt hans charm i lockarna. Han ba "men vi hörs, kanske kan träffas i morgon". men jag vill nog inte, eller uppmärksamhet som uppmärksamhet? Han har en väldigt osnygg jacka med. Jag har grova problem med såväl ocharmiga jackor som med ocharmiga frisyrer.

Gravid???

Okej....spänningen stiger...Kommer det tulta omkring ett par genialiska mini P juniors  om nio månader?
Svaret är....

Nej, ledsen att göra besvikna, men det är verkligen bara ett streck på testet. Inga kids än med andra ord. Tur för jag skulle suga som mamma. Jag kan ju inte änns ta hand om mig själv.

Va sa du? Måndag?


I går hade jag en go "ta hand om mig själv dag"  Åt pizza i min ensamhet och kollade på million dollar baby och big fish. Drog hem till Ragga och började på en låt. Ragga är sick på bas, asså sick! Jag är suger på gitarr, men har ju andra kvaliteer. Typ snygg.

Jag dödade mig aldrig i webb kamera sladden, det känns lite ohippt. Men vad fan ska jag göra. Inget ligg eller hångel på en månad. Hur mycket ska man som kvinna behöva ta. Jag går ju under.

Nu ska jag gå ner till stan o köpa graviditetstest. När jag får ungar kommer de döpas till Nova & Silver. Mycket nytänkande.......den spännande fortsättningen kommer. Har P bullar i ugnen?


blygsamma P


lite berusad P har lite svårt att acceptera det är fullt på stället o knackar därför vakten lite fösynt på axeln..

"kan ni inte släppa in de som är snygga i alle fall"

Rockstjärnedrömmar.


Det slår aldrig fel. Varje gång jag o Ragga festar tillsammans kommer alltid följande uttalande ifrån någon av oss.

"Asså vi skulle ju va det snyggaste bandet någonsin"

Bra början kan ju vara att repa, så nu drar jag till henne o make some music.

Det är med klippning.....

...lämna det till nån som behärskar det. Jag ber er.

Jag kommer ihåg med skräck hur jag redan som 9åring var orolig när min dåvarande kille skulle klippa sig. Från att ena dagen se så söta ut med långt ruffsigt hår, hade de nästa dagen en frilla i sann hitler jugend anda. Man har lixom helt sonika klippt det perfekt o rakt o kort. Ja dessa dagar kommer jag ihåg än i dag, för jag slutade alltid vara kär i ungefär 3 månader tills det hade växt tillbaka.

Ja o i går när jag står i kön ser jag lammköttet (gentlemannen), o han har klippt av sig håret. Så där prydligt o fint. Asså det kan ju vara fint med prydligt o fint, men man måste 1. ha ett satans fagert ansikte och/eller 2. klippt sig hon nån annan än han på hörnet som tar 80 kronor för en klippning.  Gentlemannens klippning skrek "80 kronor runt hörnet". Jag blev typ förbannad. Han var ju lixom kvällens chosen one. O nu blev  jag totaly avtänd.

Jag såg han aldrig sen, men när jag kom hem hade jag två missade samtal ett sms, alla från han. Jag svarade " fan, har du klippt dig? jag skulle ju"

Lammkött


Så, nu är hon fixad.

På mitt skrivbord har jag en mapp som heter kort. I mappen kort finns yttligare en mapp, den heter män. I den finns kort på de män som fallit offer för min charm sedan november. Alla finns inte med men ett axplock. Typ hälften. Jag tar helt enkelt kort på dem när de är i mitt kärleksnäste (mest för LiLoves skull). Av Gentemannen blev det även en film. Man hör Damien Jurardo i bakrgrunden, jag sitter gränsle över han:

Jag: Hej
Han: Hej,... Kul att filma när jag inte säger nått.
Jag: haha, jaaa. Jag måste säga att du har väldigt go dialekt.
Han: Jag har ingen dialekt.
Jag: haha...men kan du inte presentera dig?
Han: Jag heter X.
Jag: och är....?
Han och är???
(viskningar från mig...lammkött...)
Han: lammkött ha ha...okej ja, o jag är ett lammkött.


Ska fortsätta göra filmer med mina offer, roligare en bild. Roligare att skicka till Lina efteråt.

Jippi!


Jag känner mig som en fri människa.

Inlämningar. Done!
omtenta. Done!


I kväll kommer jag leva rövare. Får jag inte uppmärksamheti kväll, blir det strypning med webb kamera sladden.

I går fick jag uppis av gentlemannen (ja just han, den ända som inte försökt ha sex med mig) via sms. Han va trevlig o var tillbaka i stan, ville få ut mej men jag var ju hemma o var ambitiös så det gick ju inte. Han ba "vi kan ju ses en annan dag om du vill?". Han dissade ju mig lite innan han åkte, vilken miss. mohaha.

Nu ska jag hem till Ragga o tröst hon är ledsen över sin man igen. Det kommer ju inte hålla det där asså, men jag är ta mig tusan till befogande för henne i alle fall. Det är det minsta jag kan göra då hon fick leka min mental vårdare i tremånader när vi var låååångt ifrån sweden.Här fick hon leka mentalvårdare. då ville jag hem, nu vill jag dit.

P som i panik


Det är döden när LiLove är med en kompis. Ungefär lika jobbig som hon tycker det är när jag är i skolan. Det händer ju väldigt sällan dessa företeelser, men när de händer är det fan inte kul.

Jag fundera på om min lyckisar börjar sluta funka, för jag har börjat känna oro o det har jag inte gjort på fem månader. Höja dosen vore det nått kanske. Som jag känt den här veckan har inte vart trevligt. Tankarna har cikulerat kring såväl, ex, mamma, framtid, o Mr D. Det är inte så att jag mår så himmla dåligt, jag känner bara en grov frustration...o jag är inte säker på varför.

Kåt som en båt, del 124


Jag gjorde som jag alltid gör när jag blir stressad. Jag sover.
Sexdrömmar om Mr D avlöste varandra.
Mr D har en omskuren penis, alltså på riktigt. men hade jag inte vetat det hade jag nog inte fattat det. Omskurna penisar håller ut bättre. fan nu blev jag kåt, måste gå. Hej


Mr D Mr D Mr D MrD


Fick sms av Mr D nyss. 

" Hej, när kommer hon till Malmö? Ta nån dag extra å träffa en D? Det kan ju bli trevligt ju. Hej då"

Jag är så svag, o trots att jag nästan äcklas lite av han kommer jag ju säkert inte kunna hålla mig ifrån att träffa honom när jag väl är där. Det är så destruktivt att träffa han & alla vet väll att P hoppar på alla tåg mot destruktivitet.

Plugg


Nu har jag suttit o stirrat på skärmen i snart en timme. När jag tänker att nu måste jag börja plugga blir jag helt varm o röd i ansiktet o får ångets. Jag vill inte, jag kan inte, jag orkar inte. Släng mig över axeln o spring härifrån.

Jungfrufödsel.


Jag googlade för att se när det kan ha vart som jag hade sex. O kom fram till att det måste vart 22 februari. 22 februari! Asså vart är min mens? minst en vecka sen typ. Har aldrig hänt förut. Men jag fortsätter promt hävda att jag inte kan va gravid.  Kondom båda gångerna, dessutom kom han inte äns i mig. Om jag är gravid är det alltså jungrufödsel. Det skulle ju iof va satans ball, föda jesus den 2e. Inte bra är däremot att det skulle bli sån uppståndelse.  Visst skulle den va runt mig, gött mos, men det skulle ju va barnet som fick all uppmärksamhet. Jag skulle säker kväva barnet för att jag blev så avis på all uppmärksamhet han fick. Döda jesus den 2e känns som man kan ligga satans risigt till om man gör. Han lär ju typ ha kommit för o rädda oss alla, o så sätter jag stopp för det helt pronto. Skulle säkert bli utlämnad till USA.

Snart kommer barnets pappa till stan (om det inte skulle va jungfrufödsel). O jag vet att jag kommer stöta på han. Då ska man spela det sjukt tröttsamma spelet som går ut på att inte le mot varandra o säga ett nonschit hej. För om man är trevlig tror den andra att man är kär, o då tycker den det är asjobbigt. Alltså kan man inte va trevligt. HATA .


I mitt badrum står en tom ölflaska. Den har stått där ganska länge nu, ända sedan Soundtrack of our lives va här på galaj, o det var ju ett tag sedan.  Dax att slänga den inom en snart framtid. I alle fall slänga den bland alla mina andra flaskor.

inget happy mood..

I dag har varken Jag eller LiLove vart särskilt happy. LiLove med psykbryt 10 gånger, o jag som mest känt hopplöshet , frustration o en dos billighet (jag knaprar ju tabletter så helt wako blir jag ju inte). Vi pratar i telen väldigt länge varje dag. Ibland pratar vi inte änns utan sitter i tysta i telefon o gör saker var för sig....efter lång tystnad.


P: Du har det gått åt helvet för oss?
LiLove: Nej, det tror jag inte. Jag skulle bara kalla det för en svacka på 20 år.


fitt exet part 2


Det är så sjukt svårt att motstå att dra på mig mina hetaste kläder o börja dricka nu. Det suger i min vin tarm/ uppmärksamhets tarm/ mans tarm. Det var exakt tre veckor sedan jag strulade med någon. Denna långa paus har tagit sig uttryck på ett mindre trevligt sätt. Jag har börjat tänka lite, lite på exet. Om jag inte strular i helgen är jag rädd att han kommer ta upp ännu större del av mina tankar. Jag önska jag kunde sätta ut bild på honom så ni kunde spy galla över han.

Jag har sagt det förut, men jag säger det igen. JAG GJORDE HAN. LiLove & jag  kollade på bilder på han från när vi precis träffats. Allt jag har att säga är Gaaaaash! Han vra inte en vacker syn. Inom loppet av 5 månader hade jag gjort han från tönt till hunk. Från tråkig till rolig. Från introvert till extrovert ( nu överdrev ja lite)..ja ni hajar läget...Jag skapade ett monster. 

Vad gjorde jag med han? Ja det kan man undra, jag kan inte svara på det än i dag.

Du är värst, nej du är värst!


När jag o LiLove pratar med varandra yttras följande mening minst en gång under våra samtal:

"Amen då är ju du värst"

Vi syftar då till antingen. A. vem det är mest synd om. B. vem som är mest depprimerad. C. Vem som är mest uppfuckad i psyket. 

I går var det LiLove som yttrade meningen & menade att det var mest synd om mig. Detta för jag inte kommer ihåg sist jag var lycklig en längre period utan oro & ångest. Jag håller dock fast vid att LiLove är värsta på både punkt A, B och C . Bruden har vart med om sicka saker i sina dar asså. Det ända som hänt mig är igentligen att mamma var sjuk fem år i cancer o sen dogade helt sonika ifrån mig.  Att jag vart ett nervvrak sen barnsben kan jag däremot inte härleda till någon specifik händelse, men att det blev grövre när mamma gick bort är dock ett faktum.

Ja fy fan va sorgliga våra samtal ter sig ibland, men en sak kan man ju inte klaga på. Vi må vara sorgliga figurer men humorn går det inte någon nöd på. Inget kan stopp oss från att skämte om våra missöden hur låga vi än är.

?

How come cats got nine lifes, when I don't even got one?


Roliga dagen nummer uno


I dag kommer bli en så där rolig dag. Det mest spännande kommer bli att se om jag kan låta bli att gå ut.
Krulls man " Tja P, jag G & W ska gå ut i kväll o kröka, ska du med?" Borde ha svarat " Tack men nej tack. Känna mig tafatt kan jag göra ensam hemma om jag tycker det är så himmla kul" Men sa, "tror inte har asmycket plugg, ska tänka på det" Det är ju inte så att jag inte gillar dem..tycker de är asroliga (för det mest) men kul o känna sig utanför o tafatt.

Den roliga dagen ser ut så här:

1. Plugga inför omtentan på lördag (som jag var den ända att inte klara, men o andra sidan var jag satans bakfull o hade inte sovit alls på hela natten, då jag hade manligt sällskap ) Har inte börjat plugga än.
2. Skriva tre sidor om en artikel som ska vara klar på Fredag. Har inte börjat än.

Eftersom jag ska vara hemma hela dagen, kommer jag gå i mina favvo mysbyxor.Krulls man tycker de är vidriga, men när jag säger att de är från victorias secret blir han tyst. Jag gillar dem asamycket. Mysa med stil kallar jag det.

Kul, mer vatten på min kvarn.


Köpte Cosmopolitan som tågläsning på vägen hem i går. I denna tidning fanns en mycket under hållande undersökning. Man 2006. Här är de mest spännande punkterna.

* När vill du att en tjej ringer efter en dejt? 52% svarade nästa dag.
- Yeah right. De vill ju att man snällt ska sitta på sin stol hemma o vänta på att de ska ringa. Får de inte jaga dör deras intresse snabbare än P dissar nya människor.

* Hur känner du för att ge en kvinna oralsex? 13% svarade Jag gillar det inte, men gör det för hennes skull.
- Shit! är det bara jag, eller är inte denna siffra sinnes hög.

* Hur många har du haft sex med? 48% svarade 1-5.
- Varför ljuger man för en tidning?

* Om du fick ha ett one-night.stand med vem du ville utan att din flickvän skulle få reda på det. Skulle du ha det? 63% svarade ja.
- Fy fitta vilka cp'n. Om jag är kär i nån är jag inte intresserad av att ligga med nån annan. Det borde ingen va.

* Berättar du för din partner hur många du legat med? 45% svarade Nej.
-  Varför?

* Skulle du berätta om du vart otrogen? 42% svarade Nej.
- Kul, att folk ska få leva i tron om att allt är så jävla fin, när det igentligen är helt åt helvet.

Tack Cosmo för undersökningen, nu är jag mer säker än någonsin att jag inte kommer finna en man, som är rolig, snygg, passionerad och har vettig moral.

så sant som sagt är

ja


Rika män part2


Krull undra om jag inte skulle känna mig billig om jag gifte mig med en amerikansk man för dennes pengar.

Svaret följer: Nej! Jag var tillsammans med exet i 1,5 år. Jag kände mig värdelös, billig, oattraktiv, asexuell & dessutom spenderade jag kanske 200%  mer pengar & energi på honom än vad han gjorde på mig. Jag tror inte på kärlek och det blir bara ett helvete i slutändan i alle fall. Grejen är att ensam vill man ju inte vara, för tillslut kommer ju ens vänner gifta sig. Så varför inte gifta sig med en trevlig, stilig & rik man. Ligga o glo på Oprah på dagarna, träffa sin personliga tränare, shoppa, gå till frisören, träffa vänninor för lunch o leva härliga dagar. Sen att man får leva med en man som ser uberamerikansk ut, typ helt långa o galna i ansiktet, ja det är smällar jag kan ta

Nej jag skulle inte känna mig billigare än jag gjorde med mitt ex o vad jag gör de söndagsmornar man gått hem från ett one night stand.


Sätt sprätt på 17000 menar jag ju

Jag skoja lite med er, 17000 var det visst jag gjort av med. Jag märkte det nu när jag försökte köpa mjölk o det inte fanns några pengar kvar på kortet. Hej o hå, men en klasskamrat berättade att hans vän råkat göra av med 18000 på en pubkväll o då kändes det bättre.

Just det  Marcus påminde mig om att jag glömde ta med min klippning för 1600 då hittade jag yttligare en källa, men eftersom jag gjort av med 17000 istället för 15000 gjorde det varken från eller till. Jag är go.


Sätt sprätt på 15000


Ja, jag vet inte hur jag lyckats riktigt, men 15 000 försvan upp i rök på en månad o jag kan bara spåra upp en del av pengarna.

Hyra 3400
Teleräkning 1200
Morrissey biljetter * 2 750
Kläder 1500
skor 250
Tågbiljetter 400
sl-kort 400
Bodyshop Stuff 200
Webb kamera 400
Studiebok 300
bok 100
Skivor 300
.......
9200, resterande dryga 5000  är bort, men kan tänka mig att de försvunnit på män, vin & musik
            

Home sweet home?


Är det inte konstigt, när jag var i Stockholm under en vecka:

1. Drack jag inte en ända gång
2. Kände jag inget sug efter att dricka
3. Gick jag inte ut en ända gång
4. Lyssnade jag inte på nån deppmusik.

3 timmar efter att jag kommit hem har jag:

1. Känt ett satans sug efter att dricka
2. Korkat upp vinet
3. Satt Depech Mode-Somebody på repeat
4. Börjat känna mig tom

Destruktiva P är tillbaka med bravur. Ge mig män o jag ska avvärka dem. Ge mig vin o jag ska dricka det. Ge mig uppmärksamhet o jag ska andas in allt.

Jag behöver psykopaten LiLove 24/7.

Bu för nya frillan

Fan också, i dag trivs jag inte alls lika bra i min nya frilla...
Känner mig inte alls lika sexig. Vad gör jag nu? sätter i löshår? Jag måste va sexig ju? Tuff får man inget för att vara. fan fan fan

Home at last


Va sitter inte finare än att komma hem, slå sig ner framför datorn, röka vattenpipa o lyssna på lite go musik?

Brevbäraren hade vart också vart go mot mig. 4 stycken brev hade jag minsan fått. Mest skit, men bland all skit låg ett vaderat kuvert. Jag är sinnes pinig. På de få få minuter det tar för mig att öppna det hinner två tankar slå mig.

Den mindre pinsamma tanken
1. Att exet skickat min Arcade Fire skiva, och ett medelande. Typ Förlåt (as if)


Mer pinsamma tanken.
2. Att Mr D skickat en låt om mig ( ja sa att tanken var pinsam) där han förklarade saker o ting...


Men det var
3. En  blandskiva från Homeboy. En försenad 25års present. Fan va fint.

Var fan är min Mr Big?


Kollade precis på sista avsnittet av Sex and the City. Blir lite kärlekskrank. Tänk om man aldrig träffar den där snubben som tar en med storm, som allt annat blir ovesäntligt med o därför blir tillsammans med nån som man bara passa ihop med. Jag vill ha passion, jag vill ha storm......men jag vill ju igentligen inte änns ha någon pojkvän, men så när man tittar på kärlekspar på tv blir det inte kul. LiLove är o knullar, kul själv för man nöja sig med att runka. Tror jag ska göra det. Sen ska vi fika, jag längtar för jag är snygg i dag.

Kvar i Stockholm


Gissa vem som är kvar i Stockholm??? Jag, P. Jag missade tåget, så där smart. Först blev jag skitsur , sen tänkte jag att nä,ä ...om det är några problem jag inte har så är det att missa ett tåg. Så jag knata glatt tillbaka till LiLove. Fint. Hon blev väldigt happy. 

I dag SKA vi komma ut ur lägenheten...typ fika i stan.  

Bye LiLove


I morgon tar jag min packning o drar hem. Lång dag på tåg, fy fitta. Dessutom har LiLove smittat mig med sin förskylning. Varje gång hon skrattar sprutar hon snor i mitt ansikte, så nu är jag sick. Eller kanske det är psykiskt, för det är ju grupparbetesträff på måndag, kanske blir lämpligt sjuk tills dess.

För övrigt så är är det sant det
LiLove skriver. Det är ju synd att han är en styckmördare & kör comb over, men het det är ta mig fan.

Nån som inte är het däremot är Jamie Oliver. Om jag skulle ha sex med han skulle jag känna mig helt pervers, för det skulle va som att tända på en utvecklingsstörd. Läspning är inte okej, inte ens om du heter Jude Law.


Hur Runkar Du?

Jag o LiLove har precis diskuterat vem som är poprunkare & vem som är punkrunkare. Det har inget med musiken i sig att göra, utan bara stuket på hur man runkar. I alle fall så är jag Punkrunkarn & LiLove Poprunkarn. Jag är lite mer hård o ball, o LiLove kollar snett upp mot taket o ser gullig ut när hon runkar.

Vad är du?

Lördag ta mig fan

Saturday night. Asså, i kväll måste jag o LiLove verkligen ta oss samman o ta oss utanför lägenheten i Solna. Gårdagen höll jag som bekant på att dö av tristess.....o det är ju inte roligt ens. Ska jag dö ska det ju va med stajl, pompa & ståt....... Homeboy föreslår stryprunkning, men jag vet inte om det är tillräckligt stort för att  få va med i tidningen...

Gravid?

Nu kan LiLove gå lungt. Ingen graviditet så långt ögat kan nå. Istället är det nu jag som börjar fundera lite smått...
Asså skulle jag va gravid skulle det bli ett sinnes hett barn med tanke på faderns och mitt utseende, det är så sant som det är sagt... men babyn skulle o andra sidan växa upp utan sin far. För pappan är en slampa som ligger med nya oftare än LiLove dushar, det vill säga nån gång i veckan. Fatta samtalet..   " Hej, det är  P. Du vet kompis med G. Vi låg för ett par veckor seda. Eh, jo jag skulle bara säga att du kan lägga dina rockstjärnedrömmar på hyllan, för du ska bli pappa. Grattis!" klick..haha fan han skulle ju inte bli happy asså...

Skulle jag döda babyn i magen, skulle jag bli tvungen att åka till Polen o smygabbortera. Det har LiLove sagt. Jag får inte änns säga att jag är gravid för då säger hon upp vår bekantskap.

...men å andra sidan, sen när har någon blivit gravid av att ha sperma i munnen...

Nya frillan

Äsh jag lägger upp en bild på frillan i alle fall. I nacken är det som ni ser kort, men de har sparat längderna på sidorna. Slingorna är i ljust & koppar. Vid ena örat är det uppklippt & på andra sidan ligger min långa snedlugg i vanlig ordning. Det syns inte så bra & o man ser inte allt stuff som händer på framsidan men, men here it is.


satans försäljare


Försäljaren: Hej, vill du köpa coccosbollar?
Pappa: Tack, men jag tror jag hoppar över den här gången.
Försäljaren: Hoppa inte för högt gubbjävel så du slår ihjäl dig.


Naä, hur kan man säga så till min goa pappa.

Spänning snälla...

Asså jag behöver spänning. Skulle en suspekt främling stanna bilen o säga "hoppa in i bilen så får du godis" skulle jag lätt tacka ja. Men asså serriöst, jag behöver spänning. Nu nu nu nu. Jag vill göra nått konstigt, onormalt, obskyrt..ja va fan som helst som är mer spännande än det är nu.  jag är ju god damn it  i el Stockholmo. Jesus skapa spänning. Tack amen.

Action i Solna

Shiiiiitt, det var värsta action i Solna centrum, Poliser o sånna goa gubbar som griper in trots frånvaro av polisbricka. Håller nere värsta ganlna snubben mot marken som gapar o skriker.....o jag tänker "släpp inte fanskapet nu för då blir jag till köttfärs".  Ja, visst.
 
..sen kommer en annan fram o är från radio Stockholm. Han ville promt ställa en fråga, o jag är ju inte den som är den. "All uppmärksamhet är bra uppmärksamhet" . Han undrade om jag visste vem nån snubbe va, vilket ja inte visste. Det var nån moderatsnubbe i Solna. Allt jag känner inför det faktum att jag inte visste vem det var är.... Hey, messa inte med mitt huvud, jag är glad att jag vem som är stadminister i Sverige. Tjaffsa inte om en  lokala förmåga, som till på köpet är moderat. Nej fy fan.


Har bestämt mig för att det inte blir nån bild på min frilla. Fegar ur.

Första ölen öppnad nu.

sova är det bästa ..lätt


Jag vaknade nu & konstaterade två saker.

1. Jag hade 24 missade samtal. Alla från Krull, jag var skyldig henne pengar & nu var hon tvungen att lämna ipoden som pant när hon klippt sig...ja är en go vän.

2. Klockan är sex, systemet är stängt. Men NEJ NEJ NEJ. Älska systemet. Det stänger inte fören klockan 19.00. Nu är det rusning dit. Vitt eller rött? ja det är frågan.

The radio dept-worst taste in music ( Flow Flux Clan Remix) Satan....

exet

Jag har tänkt ganska mycket på exet på sistone. Det är säkert för att jag o LiLove snackar ganska mycket om han & dvärgen när vi är tillsammans.

Fan fan vad jag hatar han. Den saten bröt ner mig totalt. Jag vill typ slå han & skrika, gå amok..Men vad skulle det hjälpa, han tycker ju redan att jag är galen. Fatta va duktig jag vart ändå som inte hört av mig till han från den dagen han gjorde slut. Inte en endaste gång. Synd bara att han har min Arcade Fire skiva som jag såååå gärna skulle vilja ha ( o lite annat krimskrams så som min självrespekt, självförtroende, glädje o sånt trams)

Behöver nog mig en sup i kväll, drar nog till Solna centrum sen o köper vin & så möter LiLove en bra slirig P när hon kommer hem. Jag har inte druckis så här lite, det vill säga två dagar på en vecka, sedan oktober.

Nu ska jag ta mina medz första gången på en vecka, men jag har fortfarande inte ringt psykologen...ooops.

Kort eller inte kort, det är frågan...


Kan inte bestämma mig för om jag ska lägga ut bilderna på nya frilla eller ej. Det blir så trist när man måste ta foton från konstiga vinklar för att fortsatt vara "anonym". Första bilderna man lägger upp vill man ju att det ska synas att man är het på, annars kanske man mister läsare. Jag kan ju bara tala för mig själv men fula bloggare är inte lika roliga att läsa. A, ja jag får sova på saken. Gud kanske uppenbarar sig i mina drömmar med ett svar ang. detta väldigt komplexa problem.

Miljonärerna är runt hörnet


Nu jävlar är det ruljans på miljonärerna. Som ni kanske kommer ihåg registrerade jag & LiLove oss på en dejtingsajt för miljonärer  i går. Trots att foto saknas så strömmar uppmärksamheten in, eller strömmar & strömmar....men han som sa att det var all fine att inte jobba, o ligga hemma o glassa till Ricki Lake svarade ( en snubbe som LiLove säger sig verkligen inte skulle kunna suga, bara för han har grov inredning & ögonbryn...men det fixar ju jag med ett par handtag) & en annan snubbe som både ser ut o va het & inte ens har smaklös inredning (utsvängda jeans dock, men det har ju alla amerikaner) . 

problemet är bara för att kunna kontakta dem måste jag betala in en jävla massa riksdaler, men vad är väll det i det stora hela? En fis i rymden är vad den summan kommer vara för mig när jag glassar framför tv'n, får mat lagad av  kocken och shoppar runt som en toka.

sex, sex, sex & avhållsamhet

Det är lite lätt trist att man avverkat alla heta i stad X., särskilt när man inte kan tänka sig nån av de redan avverkade igen. Jag o Krull snackade i dag över lunchen om att det jobbiga med att vara singel är att man inte vet när man kommer få ha sex nästa gång.

Jag: Men asså det skulle ju kunna ta tre år innan man får ha sex...
Krull: shhhh....
Jag: nä men ärligt, fatta tre år!
Krull: Ja men om du fått sex var tredje vecka fram till nu, så känns det rätt otroligt att det helt plötsligt skulle ta tre år.
Jag: jo det är sant
.

Shitt vilken sexblogg det har blivit  nu, men asså 1.j Jag har inte hånglat på två veckor. Så långt uppehåll på loving har jag inte haft sen jag o fitt exet gjorde slut för 4,5 månader sedan. I morgon eller på Lördag åker jag hem, så jag kommer med förmodan inte hinna få mig nått i el stockholmo heller. 2. Jag har glömt ta mina antidepp i nästan en vecka så nu har min kåthet kommit som ett brev på posten. TYp thanx for nothing.

Nyklippt o ball


Så, nu är jag nyklippt & färgad. Blev bra ball. Svårt att beskriva..kanske borde lägga ut en bild. Kalast gick på 1600 kronor men va fan om man ska ligga på topp så....

När jag klippte mig spelade de skivan med G's band. Så himmla konstigt...ja ba "meh det här är ju mina vänner"  Vänner o vänner.....men va skulle jag säga? "meh, det här är mina gammla strul, en har jag sugit & hånglat o en anna legat med"  så tajta är ju inte jag o frisören. Sen tackade jag för mig och mötte på upp Krull o käkade på Kungshallen. Indiskt, vilket fick mig att tänka på Mr D, inte för han är indier utan för han lagar mycket indiskt mat & hänger en del där. Ush jag gillar inte när män fyller mina tankar. Nu ska jag studera lite, sen kommer LiLove hem från jobbet. Tror jag ska köpa lite godis tills hon kommer hem. Det behöver psykopaten. 

Min nästa sexpartner

Nästa gång jag har sex med nån ska det vara....

* en man
* som vet vad han gör
* som åtrår mig
* som tar i mig som en man
* som är dominant
* & som är lite dirty

Tack för uppmärksamheten

LiLove Psyko

Okej att jag inte är helt fine i psyket, men nån som är way out there är ta mig fan LiLove, nått mer instabilt får man ju leta efter. Jag fårstår typ inte vad som händer ibland.

LiLove ringer sin mamma o hon ba "Jag ringer upp dig"
LiLove vänder sig till mig  helt sonika o ba "Jag önskar min mormor levde"
Ja ba, eh jaha.......
LiLove börjar skratta o Illtjuta...."asså jag vill verkligen det"
Ja ba "men vad hände nu?"
Ungefär här ringer LiLoves mamma.,...LiLove tjuter så mycket så hon kan inte svara ..men hon tar sig samman o som om inget hänt svarar hon glatt "hej hej"

Förutom det....
* Hon vill helt serriöst att jag ska pulla henne.
* Hon gråter varje dag
* Hon vill helt seriöst ge sitt ex dvärgen HIV
* Hon har gått beyond alla gränser vad gäller hennes ego.
* Hon äter snor
* Hon tror att alla som är gravida är en konspiration mot henne

På måndag är det jag som bokar psykolog till henne

P uppdateras


I morgon ska jag klippa o färga håret på Hårgänget. Om jag blir inte blir snygg kommer jag gå amok.  Det kommer kosta mig en förmögenhet, so it better be good.  Jag blir nog kvar i helgen ser det ut som. Vad ska jag i stad X att göra med en snygg frilla lixom, kan lika gärna vara i stockholm. Har handlat najs kläder med, ska fota dem i morgon.

Jag går under om jag inte får tunga eller penis i helgen. Kåt som en båt

Fyllesex


P: Jag är så kååååt
LiLove: Ja määä
P: Men asså störst chans att få ligga har man ju när man är full, o då är jag inte så himmla kåt ändå..
LiLove: Jag kan inte få orgasm heller när jag är full o då kan det ju kvitta.
P: Ja, jag har mest sex för o va schyst.

Rika män!!!!


Jag o LiLove har spenderat kvällen med att leta efter dejtingsajter där bara rika amerikanska män finns. Första hittade vi
www.sugardaddie.com, men det kändes som att det var mer för horor. Asså jag vill ju verkligen leva det goda livet, men att bli hora känns som att gå lite långt. LiLove är lite mer open minded. Skäggigt att berätta för den man gifter sig med ba "jag vill inte göra en stor grej av det här älskling, men för ett par år sedan var jag bra pengakåt och råkade på kuppen hora lite". I alle fall så hittade vi den här andra dejtingsajten som var totaly serriös o fy satan vad till oss i byxorna vi blev, miljonär efter miljonär efter miljonär letandes efter heta brudar som mig o LiLove. En ba " Du får jobba om du vill, men du kan lika gärna ligga framför tv'n, äta godis & kolla på Ricky Lake." bara men shiiiit pratar han direkt till mig eller. Det blev en liten vårdnadstvist om han mellan mig o LiLove, men hon hittade en annan o det blev det härliga dagar.  Yes vi har lösningen, nu behöver vi bara männen.

.

Jag vill ha stock

Psykon går amok

Jag skulle vart hos psykon i dag klockan 13, men jag struntade i det. Vem behöver en psyko när man är med LiLove och lever det goda livet. 10 meter till Max, 10 meter till macken, 10 meter till tunnelbanan. 

LiLove: Det ringer, svara
P: (från dushen) Vem är det?
LiLove: Hemligt nummer.
P: O nej, psykon.
LiLove: men svar han tror du gått o dött annars.
P: Nej, men jag vill  inte
LiLove: P nu öppnar du dörren & svarar! Han kommer tro du supit i hjäl dig!
P: Näääääääj.

Nu ska vi leta frisör åt mig så jag blir ball som satan. Jag vill inte åka hem ever igen. Fan.


Man sökes


Krull kom på en skitbra ide i går. Att hitta en rik man genom internett. Asså göra en blogg som går ut på att hitta en man. Jag lägger ut bilder o allt . Varför inte lixom. Gifta sig pga kärlek har jag lagt ner för länge sedan. Jag vill leva ett gött liv that's it.

Military är sur på mej. Hon tycker jag var för mycket hos henne i går. Allt jag gjorde var att ligga på Bäste M's mans mage hela kvällen i princip. Funderar på att lägga ner vänskapen med henne. Hon unnar mig inte lycka, hon blir sur när jag berättar om roliga saker som hänt o hennes dåliga humör går alltid ut över andra. LiLove tycker icke hon är värd att hetsa upp sig för....som hon sa "Vadå det är ju din personlighet att va för mycket, det är ju grejen" Det är ju sant...är man vän med mig så måste man ju gilla det...

Lördage i Lyxens tecken

Lördagen.

* Fancy trerätters & vin, vilket var så siiiick gott.
* Lika fancy drinkar, vara bara att knäppa med fingrarna.  Bra lyxigt att kunna bli full på lyxdrinkar.
* Vidare till Mango  och dansade lite indiedans &spana på småkidsen.
* Vidare till Spybar in till v.i.p delen o mingla.

Allt detta involverade, gratis mat, gratis drinkar, gratis inträde till alla ställen &  gå före i alla köer. ÄLSKA

Gratis o före i kön sitter ju så jävla fint. Min huvudvärk stoppade mig tyvärr från att connecta på SpyBar. Fan måste ,måste, detta är ju meningen med livet.

LiLoooooove

 Nu är jag united med LiLove, det är fint som snus. Lägenhet är en mess, LiLove sitteri pyjamasen o jag i t-shirt o trosor o det är som att vi inte änns flyttat isär utan fortfarande bor i näckrosen.  I natt ville dock LiLove kväva mig för jag snarkade, hon sov 4 timmar, jag sov 14. Pinigt att snarka, asså aaaaassssss pinigt. Känner mig som en man.

Nu sitter jag här o väntar i sann hemmafruanda på att hon ska komma hem från jobbet. Åh LiLove hon ärgo

Stress

Oj oj...skynda skynda säger Krull o springer omkring som som en skollad gris. Bruvden ska inte bara va dj i kväll utan hela grejen ingår en middag med en big indieprofil i stan, o jag är inbjuden. Ja visst nu blir det den lilla svarta. Puss. Puss. Lyllos den som får se Krull Dj'a o mig dansa.

Puss Lovers

Psykologen

Glömde en viktig detalj med psykon som jag inte berättat.....

Han: Vad gör du på internett då?
Jag: Naä, inte nått bara surfar, msnar med vänner o så...
Han: jaha är du ute på lunarstorm eller?
Jag: Ha hahahah asså jag är 25 år (ifall han missatd et)
Han: Ja är man inte där då?
Jag: Nä, bara om man är ung eller 25 o är utstött.
Han: Är du säker?
Jag: Ja...

En greja som får mig ana en viss unns av noll koll.

Misslyckad utgång

Lyckat för att vara misslyckat så att säga. Vi ba "vi drar till sture på studiebesök". Drog till Rich vid ett snåret, men det var så bögmycket folk att vi ba nej tack. Va skäggiga utanför Spy bar (G skulle vart där o dragit i sina trådar, men icke) stod som fån ett tag o blev så jävla off (asså snälla, hade jag vart i New York, visst då kan jag stå där o glo i kö...men va fan sthlm asså..hallå...inte änns så att det är de heta som kommer inte...ush). Sen tog vi en sväng till East och tog bra många poseringskort på deras toalettt. Asså jag o Krull måste va något av mästare i poseringskort nu, men vi är ju bra snygga med. Vi är även mästare på att göra det bästa av situationen. YES Bra Team! I kväll Ska Krull Dj'a, vilket innebär att vi ska får gratis middag.....men först stan , äta brunch, shoppa, träffa människor. Satan i gatan va folk är heta i Stockholm.


Ps

På vägen hit höll vi på o doga, halt som snus var det o jag skickade ett medelande till LiLove i fall att.

" Hej läskigt väder ute, Om jag dör så älskar jag dig i alle fall"Stöckholm


Hej kära dagbok...

Nu sitter jag i stockholm o håvar in vin i mitt sinne, på soffan sitter Krull naken o äter macka. Livet leker o ikväll ska vi försöka komma in på spyan..(med riska för att bli som de dära överviktiga brudarna som sjön grease på hemma fest för att sedan försöka ta sig in på spybar i den dära dokumentären som var för jävla pinig) I morgon ska vi köpa kläder o va storstad. Jag hör hemma här. Här är de snygga människorna ju.

Mr D in my drunken mind

Det känns så jävla jobbigt att bryta kontakten med Mr D. Men vad ska jag göra då, han kommer alltid göra mig mer ont än gott. Skulle vilja fråga han om det bara är jag som känt the conection mellan oss under alla år, men även om han skulle säga att han känt den... vad skulle det hjälpa han är ju ett lika mycket as ändå. Fan att han lyckas få mig att känna som jag gör med han bara. Bögslem.

betala ens vänner

Úndrar om jag skulle ta o betala Krulls man ett par hundringar för att va min vän de sista tre månaderna...jag orkar verkligen inte skaffa mig nya. Men asså betalar ja han måste han ta mig fan verkligen låtsas att han tycker jag är guds gåva till mannen annars får det va. Asså serriöst varför inte betala ens vänner, då vte man ju vart man har dem i alle fall.

Tur att krull & lilove finns, de är goa mot mä trots att de inte får ett ruttet öre av mig.

Jag behöver nått starkt o jag behöver det nu.


Psykologen

Efter lite påtryckningar kommer här nu min timme hos psykologen.

Okej,för mig är det verkligen aaaasviktigt hur psykologen ser ut. O där gick väll inte gubben hem direkt. Han såg ut som sju svåra år, minst sagt. Helt blå under ögonen o iförd värsta myströjan i, väldigt 80tals retro. Ingen Dr Phil lixom, men klart jag ger gubben en chans. A i alle fall....eftersom jag är ganska okej nu så tror jag han ba men va gör hon här lixom...men sen hade jag han runt fingret.

" Dom här killarna du träffar...har du sex med dom?"
"Njaeee"
"har du inte det?"
"Njaä, för det mesta inte, jag hånglar mest"
"Det är ju viktigt att du är ärlig mot mig"
" nä jag hånlgar mest o får uppmärksamhet"

Det kommer aldrig kännas naturligt att prata sex med en 50årig snubbe.

"Dricka, festa & få uppmärksamhet är det ända så jag tycker är kul"
"dricker du ofta?"
"Tja, tre, fyra gånger i veckan"
"blir du alltid full då?"
"Ja, jättefull"
"Jag bli orolig över ditt beteende, & det borde du med vara. alltså jag menar allvar"

sen snackade vi om avsaknaden av såväl självförtroende som självkänsla (ja jag vet assexigt), mammas död, min konstanta oro, min paranoja o andra sexiga egenskaper jag stolt kan rada upp på mitt cv.

Killar är ju inte så asbra på att ta en gråtandes lady

tårarna stiger på p
"du ser lite ledsen ut nu"
"ja"
"varför då"
"det är så sorgligt att sitta här bara"
"okej"


sen när vi snackar om hur folk kommer o går i ens liv lipade jag, det trots pillzen ja veeeeeeeet.

Han vill ha mig där nästa tisdag, jag är tveksam men ska ge det en chans..om jag inte är i stockholm o dricker skallen av mig.


skoltrött

Jag ljuger o ljuger o ljuger..... "Hej lärarn. jag har vart sjuk, kan jag lämna in arbetet senare?" "Nej." "Okej synd." " Hej lärarn jag missade det obligatoriska semminariet i dag för jag var sjuk, kan jag gå i morgon istället?"  "ja, men du måste skriva 76598093 sidor också." "Okej men bra då är det en deal." (Annars skulle jag ju kunna suga dig o så ger du mig vg så tjafsar vi inte mer om det här va.)

Det sista sa jag så klart inte.....men jag är så skoltrött att det var bra nära.

Tack pillz

Hade jag kunnat gråta hade jag gjort det, men mina mina pillz stoppar mig. Jag är så sinnes understimulerad. Mest kreativt, men också sexuellt. Jag har så jävla tråkigt!  Action & Spänning behövs nu!!!!. I morgon drar jag i alle fall till stockholm. Till Krull, LiLove, Military, Bäste M o andra goa. 
Det är jag värd som LiLove skulle sagt.

Jag vet inte vart jag har krulls man nånstans.....nu får jag hänga på i bilen upp i morgon....Tack så himmla mycket att jag får den stora äran lixom. Bra nu sparar du ju pengar på vänskapen också. Ba "men vi kan la festa där uppe i alle fall?" han ba " Asså på fredag ska vi bla blablabalbal o på lördag blablabal". Det här med att behålla vänner verkar ju verkligen vara min grej...eller inte!

HATAAAAAA MR D!

Kunde inte låta bli att skriva till Mr D på msn.  Fan jag är störd! Han har mage att vilja berätta om han love problem med mig. Bruden jag blev dissad för till på köpet. Fan va jag hatar han. Ja ba "nej jag vill faktist inte höra. måste gå hej" Jag umgås med så mycket folk som är dåliga för mig. Nu är en blockad och borttagen i alle fall. Må du gå o bli jäääävligt ful, lika ful som ditt inre din tönt Mr D.

kul liv

Jag pluggade till 8 i morse. sov till 7 på kvällen, gick till krulls man. Blev lite sur på krulls man. Har nog inte möe till en vän i honom. I morgon drar jag nog till stockholm. Jag förtjänar det. Berättar om mitt psykobesök i morgon, orkar inte nu är way to bitter.

söt=mer hjälp?

oops, jag gick upp 3 timmar senare än vad jag tänkt. Nu måste jag sminka mig, för jag tror att jag får mer empati o sympatier om jag är riktigt söt. åh hjälp mig nu dock.

ord

Svulstig är ta mig fan ett ofräsht ord. ugh

No Herpes so far


Puh, det var inte herpes jag jag hade fått på läppen, bara en kvissla. Tur för genlemannen, nu slipper jag gå bärsärkargång, chase him and hunt him down (som bushspolingen skulle sagt). Men, it aint over till the fat lady sings. Det skulle ju lika gärna kunna komma en herpesblåsa i morgon. Asså kommer den nångång så lär den komma  nu i veckan. Jag stressar som en idiot. Men o andra sidan är jag ju en idiot också.

Dr Phil, är du redo? Here I come!

Jag läntar så mycket till psykon i morgon.  Jag önskar att jag kunde gå nån intensivgreja o träffa han 24/7 i åtminstone en vecka. Jag är så peppad att bli frisk i psyket så det finns inte. Jobbigt att rabbla upp allt för 4e gången...blabla mammas död blablabla fötränga blablabla oro blablabla dålig självkänsla blablabla ingen motovering blabla sömnproblem blablabla urfuckad i skolan blablabala ångest blablabla dumpad blabla psykbrott blabla avbryta resa blablabla urballad blablabla alkohol avrje dag blablabla. Ja spännade värre för snubben. Tror han kommmer få faderskänslor för mig, jag ser liten o hjälplös ut när jag är ledsen. Eller igentligen överhuvud taget. Nä ush, nu ringer jag LiLove, känns inte alls bra. Inget svar. Jag hatar när hon inte hör telen. Då känner jag mig mest ensam i världen ´& pratar med folk som inte fattar nått.

Mr D & msn

Gaaaaaahhh, jag fattar inte hur Mr D lyckas. Ingen kan få mig så provocerad av så lite som han. Vad han än skriver blir jag helt upprörd.  Hatkärlek av högsta kaliber. Han ska va så galet pretto vad gäller allt att jag sätter mig emot allt han säger som en treåring. Säger han nej säger jag ja o tvärt om. Fast han är iof lika dan. Att han påverkar mig överhuvud taget stör mig nått grymt. Hur kan man tycka om nån som man stör sig så sinnes mycket på? Undrar om jag brytt mig lika mycket om han inte vart så satans het. Sällan Stellan. Han ska krossas, det ska han.

Rockstjärnor

På tal om att en del tror man är dum i huvudet......

Den snygga killen som stötte på Krull ba " asså jag har turnerat i sju år nu o jag har inte tagit hem en tjej en ända gång" ja ba "eller hur, snyggt raggningsknep" han ba "men det är sant" ba snääääälla....som jag skulle gå på det som han gick amok bland bruvdarna på festen. Varför säger man så. Eller det värsta är att säkert en massa tjejer går på det. Jag må kanske inte vara smartaste bruvden i stan, men thank goood att man inte är så förbannat naiv i alle fall.

Fan va jag hatar vardagen


Men serriöst vad är mitt problem? Jag får be på mina bara knän för att få csn, o vad gör jag då? Tackar så jävla mycket men fortsätter att strula. Jag kan inte skärpa mig & så skyller jag allt på att jag är psykiskt instabil. Hur länge kommer jag undan med det lixom?

Jag hatar när en del behandlar en som man vore dum i huvudet för att man är tjej. Som när huvud dj'sen sa "har ni satt in skivorna åt rätt håll då" när vi frågar varför det inte går att spela brända skivor. Gå & Dö!

Nä, jag måste bli tuffare & hårdare. En subba av högsta kaliber, annars kommer jag aldrig överleva.

Uffie-Pop The Glock

Plugg


Klockan är 02.22 o igentligen skulle man kunna säga att jag nu vaknat för söndagen, med undantag för 4 timmar mitt på dagen. Asså det är ju bara att acceptera att jag inte kommer hinna göra mitt arbeta till tisdag klockan 13.00. Funderar på att dra en rövare o säga att jag legat sjuk sen torsdag, på sätt o vis har jag ju faktist vart sjuk....ja & sen lämna in det på torsdag när vi ska diskutera arbetet. Fan jag suger ju, men jag är ju faktist sjuk i huvudet!...NU ska jag göra en bakpotatis till min lunch, göra kaffe o lägga i en växel för att hinna.

Tror det har gått så jävla fel för mig här i livet igentligen. Varför skulle det kännas så sinnes naturligt o rätt när jag:

* Fester o är vårdlös
* Har mycket pengar
* Shoppar
* Driver runt och inte gör nått


Det bara är ju menat att jag skulle blitvit 1. Rockstjärna 2. lyxhustru. Fan är 1an försent eller, jag tror det...balle, tur att lyxhustru fortfarande är möjligt. Alla säger säger säkert det här (på samma sätt som alla säger att deras föräldrar är de bästa) men asså det är verkligen befogat att säga i mitt fall gör det är så ruskigt uppenbart.

sick sick


Om det var min dag i fredags vad gäller uppmärksamhet, så var det ta mig fan Krulls i går. Ja jävlar vad hon fick. Vääärldens sötaste (som dessutom spelar i ett verry good band) kille började prata med henne när vi dj'ade. Ja sen fortsatte det bara, hon var som en sockerbit som alla flugor drogs till.

Sen var det en ytterst hemlig efterfest med banden. Jag stod mest o dansade för mig själv. Kan inte springa runt o snacka med banden (som så pinigt många gjorde), skäggigt att prata med dem, kan inte, skulle känna mig som värsta groupien & dessutom va säger man a typ "jaha o vart ska ni spela i morogon" hej, vad naturligt.....När stället stängdes, förflyttades efterfesten till mitt place. Det är rätt sick att sångaren i en av sveriges största band suttit här o stampat foten i takt med the Go-betweens.Jävligt skön lirare asså. Ja fan vilken galen helg, må den åter komma till mig.


Som Krull sa,  "fan vilken tur att Krulls man o gänget inte var hemma i helgen för då hade vi stått framför den där tv'n, dansat och kollat på videos till samma låtar som vi gör avrje helg."

Föresten tycker jag mig ana ett sår på läppen. Om jag fått herpes, kommer jag hitta fanskapet & skära bort hela hans trut. 


Slidan?

Krull: Slida?
P: nä, det sa jag verkligen inte, men nu när du säger det...är det jävligt kul


..allt är slidan

Det är aldrig en vanlig fredag

Grejen är ju den att jag lyckades hångla med två stycken på typ tio minuter. Ingen var snygg, en var indie men vad hjälper det o  man ser ut som en kanin.  Krull var tvungen att låtsas vara full för attt jag är en tönt som inte kan säga nej.... ja ba " men asså hon är så jävla full asså, jag måååååste ta hand om henne.....".... jag hånglar upp han o springer ifatt Krull.....nånstans långt borta hör jag han skrika " niiiii ljuuuuuuuugeeeeer".... ba tänkte "ja kanske men vad ska du göra åt saken" ....... sen ba "hörde vi rätt?"  till Krull.. där o då blev det en klassiker till kommentar.... haha fatta nån som ropar i fjärran "niiiiii ljuuuuuuuuuger". Lätt att han kommer vara där i morgon (han jag inte kommer ihåg namnet på) när vi ska va dj's för han kan inte motstå mig, det vet ja.
 Bra ego boosting dag i dag... de älskade mig så jäääävulskt mycket.


Kalas för två

Jag & Krull är så fina

Okej, vi skippa hela Champangegrejen o köra budget a la parkbänk. Känns mycket mer 2005.  Vi kör mycket på coop dom stödjer vi, dom tycker vi är bra. Okej på bilden ser ni alltså. Koskenkorva som ska bli bål tillsammans med Partysoda,sockerdricka och tropisk fruktmix. till detta kommer det intas chipps av smaken Sour cream & union. Som Pricken över i, kommer skivor med Arcade Fire, Pet Shop Boys och Absolut Synth Classics avhandlas. En o annan Party Popper kommer nog även att avfiras.

40290-2


Nu = Sminkas, Fixas, Fyllas

Fine, it's all gooood

Helgen kommer bestå av:

* En besökandes Krull
* Champange
*  Fylla
* Dans
* Dj'ande till stooort band

(tyvärr även plugg)

skål, dagens pill slinker ner. Thank you lord!

oj oj oj

Åh, en sak skulle jag vilja berätta här, men det skulle läcka som en trasig vattenslang så jag får låta bli. Jag kan dock säga att jag är lite rödrosig om kinderna, o nej jag har inte haft sex.

frispråkig

Homeboy (han hemifrån med tjej) har för övrigt fått chansen att börja boosta mitt ego igen. Med min nya webkamera blir jag svår att motstå, perfa vinkel, visar mitt skönaste jag. Jag måste hem o hångla upp han snart. Han vet ju att jag är en otrohetsfresterska. Det är numera min pseudonym jag går under.

I går var jag väldigt frispråkig. Gick fram till W's nya brud o ba "asså W är fan inte bra på att hångla" hon ba "jo det tycker jag" ja ba "jag gillar inte när man gör så här med tungerna" (illustrerar) hon ba" men han gör inte så med mig" o ja ba "what" Kul licksom snubben kör bara värsta kass snurra runt som en idiot med tungen med mig.

sen gick jag fram till en snubbe hemifrån som jag inte sett ute på två år. Han ba "min tjej åkte bort i går till Aussi" ja ba "åh, neeeej va synd ..det kommer ju aldrig hålla"

ja var lite rund o go under fötterna. Yes.

Så ja

Så där ja, där var min tid som "oj jag bryr mig varken om, sprit, män eller uppmärksamhet längre" över. En vecka höll det. Fint där. Jag vill Festa som aldrig förr, bara umgås med män, och ha all uppmärksamhet i helaste jävla stan. Nu känner jag igen mig igen. Puh, trodde jag gått o blivit frisk på äldre dagar.

Blir en jävla helg asså!

LiLove 4 ever

Asså det är helt sick..jag gör ingenting på dagarna. O då menar jag verkligen ingenting....o det grova är att jag tycker det är asgött. Skulle va rätt cool o va en av de här som ba "jag blir tokig av att gå hemma" "nu har jag vert sjuk två dagar, o det kryper i bena på mej så jag går till jobbet trots feber, påssjuka, rabies, hiv, hjärnhinneinflamation och nageltrång".....eller inte orka va pretto.


LiLove. Men vad gör du hela dagarna igentligen?
P: Jag vet inte......men gud jag vet inte.....men jag festar ju minst tre dagar i veckan så hela de dagarna går ju bort. Vad gör du själv när du är ledig, du jobbar ju i inte så mycket.
LiLove. He, he...nä inget... asså man har ju alltid nått man ska göra o det tar ju hela dagen.
P: Va? som vad då?
LiLove: Nä men om man ska o handla mat tillexempel. Då tar det tid att förbereda sig, så ska man ta sig dit och sen ska man handla och ta sig hem.
P. Ja det är sant.


senare..

LiLove: Snälla flytta hit! Fatta, du får bo gratis, får gratis mat, gratis utgång,  1000 gratis falafel. Det ända jag inte kan erbjuda på är SL kortet eller va en bra vän...

Yttligare lite senare

LiLove: jag är inte värdig att få bo med dig....


fulla + P = 4 ever

Jag är bra full nu.... jag var i vanlig ordning paranoid ( jävligt sexig egeneskap by the way)..Krulls man ba  "Vi går tillsammans till X" Okej, men jag orkar inte skriva mer för varje ord tar för lång tid att skriva. Vi hörs då hej. Men inte fan är det roligare för det inte oj nu somnade jag.

We let the games begin

Så nu har spelet officielt startat. Den olympisk hämndelden har tänts. Jag gick ut halvhårt i dag. Mr D skrev till mig på msn i dag två gånger. Två gånger avslutade jag samtalen. Jag låtsades att det inte fanns några hard feelings. Att allt är fine mellan oss, allt med en liten nonchalant touch ( ni vet, jag är inte arg, men bryr mig o andra sidan inte så mycket). LiLove tyckte jag var duktig. Jag måste vara så sinnes snygg och ha ett jävligt bra golv att stå på, starkt som fan... typ marmor eller nått för att inte falla för det leendet, de ögonen, den livsglädjen...... hans sätt att få en att vara så central är inte lätt att motstå. Ja jag blir svag av  " jag tror det här kan vara nått stort" & "Hela min kropp skriker efter att göra dig gravid, du känns så veril min kropp vill bara befrukta dig". Ja så lätt är jag att få på fall. Mindre fräsht att snatta vid 26 år ålder bla bla bla globalisering bla bla...

dumpad, var är friends in need?

Jag ringde Psyk i dag. De var goa mot mig. Han ba "vi ska lägga upp en plan hur du ska må bättre" och jag har lust att springa till farbror på en gång, kasta mig i hans famn o skrika "men fixa nu"...men asså  är det så? Att nu kommer nån styra upp det här för mig? kommer jag bli fixad?

Jag är inte bra på att bli övergiven, inte bra på att bli dissad, inte bra på att vara ogillad, inte bra på att inte bli medbjuden, inte bra på att bli ensam. Eftersom det inte finns nått golv hos mig heller så faller jag dessutom utan hejd. Nyhetens behag hos Krulls man verkar vara över. No more medbjuden när han o hans gäng ska på bio/dricka öl/ha spelkväll. Jag tar på mig det. Jag är ju cp & träffar bara likasinnade. Ha ha Jag får inte hänga med kidsen. Kan tänkas att W har ett finger med i spelet, är det så kan det kvitta. Han är pinsam. Jag ber en bön att farbrorn kan bygga ett golv åt mig på tisdag för smällen kommer bli jävligt hård annars när jag kommer till botten.

Military "blä på honom o hans töntgäng. må du knulla de alla hahahahahha"