Piller upp pillr ner piller everywere


Jag kanske älskar mina panicpills. Det är som en fylla, men man slipper baksmälla o smaken av äklig öl i munnen. Jag har bara två dagar kvar på dem. Funderar på att dra en rövare för läkaren.  Måste ha mina pills. Måste doktorn fixa pillsen är mig.

Helgens nya uppfinning. De har ju stått dår så många månader, men sett lite läskiga ut, men det är de inte. De är bara en gudagåva.


MVH den jävla Kåtfittan

Kåtfittan 2


Ja, nästa dag har jag fått detta medelande på en comunity...

"P,  jag är uppriktigt ledsen och ångerfull för det jag sa. Mesen var nere och berättade att du hade sagt till honom att du bara hade haft sex med X personer innan. Med tanke på allt sexsnack som du, jag och Krulls man brukar stå för när vi träffas, tog jag för givet att det inte var sant. Jag borde inte ha gjort det, jag är ledsen för det. I dag berättade Krulls man att det var sant, men då var det så dags.

Anledningen till varför jag inte släppte in er var för att din kompis lät så hotfull."


Killen som har noll koll. Va tror han. Ja asså hade det var sant hade det vart helt lungt att han snackat som han gjort om mig??. O hur grovt är det inte att hela jävla X vet hur många jag haft sex med?????? Dessutom får han det till att låta som att han bara sa "att ja, p har ju vart ute i svängen en del" när han igentligen spyyyytt sin feta galla över mig.

Ragga o Krull möter sedan W på Popaganda och han för sig ett möte han sent kommer glömma. Ragga är ju inte den som är den. Två stycken heta kvinnor som stor o hytter mot den lille lönfete W.  Enligt rykten knäcktes han rätt rejält o körde den klassiska "ja kommer inte ihåg vad jag sa, jag var så full" SNYGGT!

Sammtidigt men i staden X sitter jag ensam o funderar över hela grejen...o känner att det inte ALLS är lungt att Mesen totala freakade när W pratade med honom o spydde diverse könsord över mig. Han ringer mig..

P: Asså det känns inte alls lungt/ normalt att du snackat skit om mig.

Mesen: JAg sa ju åt dig att inte lyssna på vad de sagt att jag sagt.

P: Amen det är inte det....det är just det att du fjort det.

Mesen: A ja om du inte tro på mig så skisamma du åker ju ändå om två veckor.

P: Okej, a för jag tycker det är stört det du gjorde.

Mesen: Ókej, men ska det va en massa jävla tjaffs så skiter vi i det jag orkar inte.

P: Okej, hej då.

Mesen: Hej då.


Tio minuter senare får jag dock smset "Kan vi inte träffas när jag kommer hem? Fan nu e du precis som jag va och lyssnade på andra" (förutom att det du sa var sant dett cp!)


Ja ba nej jag vill inte träffa dig igen.  varpå jag får jag får

"Okej nä jag förstår. Jag e helt sänkt. Jag e ett jäkla fyllo. sorry. Jag ballade inatt, men skit samma."


Historien tar inte slut där icke. enligt Krulls man får Wille ett mms med kort på en ledsen Mesen med texten "varför gjorde du så här mot mig". Varpå G ringer upp mesen o frågar vad fan han håller på med...

Asså visst att det är jävligt cp att skicka kort på sig själv, men det är la jävligt befogat att undra varför han gjort som han gjort. Fattar inte varför G lade sig i.

Behöver jag berätta att jag tog panikpiller i går igen. Älska känslan av skakiga ben. tja.

kåtfitta Part 1.

Jag tog nyss ett panikpill, asså inte de jag tar varje dag, utan de jag tar när jag panikar. Inte för jag panikar nu, utan för jag tycker mig förtjäna att få känna mig omtöcknad trots att jag inte har alkohol hemma. Jag funtade ett tag på att ta alla, men bara en mikrosekund...o inte för jag panikar asså, utan mest varför inte. Nu börjar tabletten sätta igång, kittlar lite i benen. Fan ja tar en halv till. De verkar ju inte så jävla brau.

Om det fortsätter i samma stil som senaste dagarna kommer jag nog straxt va igång med bloggandet igen.  Jag är inte tillbaka i cyberrymden tro icke det mina vänner, men fötrösta ej för jag behöver skriva av mig just nu.....Fatta...typ så här sorglig är jag nu...

k

1.
jag får en kille på halsen  (bokstavligt talat) som ääääääääälskar mig för mycket.(låt oss kalla han för mesen...han skulle fan mörda för mig..typ.)

2. Han beklagar sig för w (han som var otrogen mot sin tjej med mig) som snabbt tar grabben i krokarm till nästa pub (asså de är inte särskilt bra vänner) och startar en "P är en slampa" aktion. För er som kanske inte hört talas om denna aktionen tidigare så går det i korta drag ut på att man säger så mycket fult man bara kan om P under en timme, gärna trots protester från den andre killens håll. Använd gärna fraser i stil med "hon är en jävla kåtfitta"  bre på och hitta på saker som är tagna ur det blå. exemplifier gärna. Ja det är en jävla tillställning kan jag löve.

Mesen: Men P säger att hon bara har legat med X stycken.
W ÄCKEL: Ha, ja det kan du ju gångra ett tiotal gånger.


Varpå mesen går aaaaaaaaaaaaaaamooooooooooooooooook, o blir skogstokig o lägger alla guds svordomer över mig till Wille, i stil med "hon är en jävla fitta". (enligt hans egen utsago) Detta är aktionen  "P är en slampa"s kulm skulle man kunna säga, eller slutet av ett fyverkeri..det bara smattrar på, all krut ligger i slutet ni vet.

3.Nästa dag berättar Mesen anekdoten för mig, varpå goa P blir skooooogstokig både på han o W. Med Ragga o en annan snubbe i släptåg går jag mot W's hem (med för första gången i mitt liv snabba steg) helt röd i nyllat. Knackar som en galning på hans dörr, vilken han låtsas inte höra. Vi knackar på hans fönster...varpå detta samtal utspelar sig.

W: vem är det?
Ragga: KOM UT!
W. Vem är det?
P: P! Jag vill prata med dig!
(han går till dörren, men öppnar inte)
P: Du måste va en sån jävla idiot som snackar skit om mig i en timma till en kille som är kär i mig.
W: a men fan förlåt då..ja är la ett rövhål.
P: Ja det är du ta mig fan. Va fan tror du att du ahr för rätt att säga sånna saker om mig? Det är fan inte jag som vart otrogen. O det är inte jag som knullar runt i hela X!
W: men nu vet ju ja att det inte är sant...Krulls man berätta sanningen i dag.
P: OCH?? Även om jag legat med hela X, det har fan inte med saken att göra.Du snackar inte så. FATTAR DU DET!
Ragga: Kan du öppna dörren din jävla tönt!
W: Nä det tänker jag inte.
Ragga: ÖPNNA DÖRREN DIN JÄVLA TÖNT O STÅ FÖR VAD FAN DU HAR SAGT! (ragga amokar o bankar som en besatt på dörren. hon är inte nådig som arg)
W: varför ska jag gör det för, inte med den attityden.
Ragga: VIlken jääävla attityd, den ända som har attityd är väll för fan du!
W: Jag tänker inte öppna när du låter så hotfull.
P. Du är enbart så jävla bitter o har sårad stolthet för att jag dissat att ha sex med dig två gånger. FY FAN


dddMan ser ju att vi är hårda som sten!

Sen spatserar vi därifrån. Jag möter upp mesen o vi reder ut ett o två....o det känndes lungan (av nån konstig anledning..serri vilket cp att amoka över att jag skulle legat med många när: 1 det inte över huvudtaget är relevant . 2. vi inte är ihop. 3. DET INTE ÄR SANT)....

Skickar sms till  Krulls man med medelandet "hälsa W att vår hemlighet inte existerar längre"
(asså att han vart otrogen mot sin tjej. Ingen av hans vänner vet)


Här slutar den spännande del 1 av berättelsen om P "kåttfittan" Svar ja det fins en upplösning på det hela...
Kan inte träffa tangenterna rätt, pillrna är goa mot mä gö natt
  

Over & OutVet ni vad? Jag lägger ner på obestämd tid. Det kommer förmodligen komma en tid när jag känner att jag behöver skriva (säkert om en vecka). Just nu behöver jag inte det & det blir mer ett tvång än ett sätt att ventilera. Ha det all fine.

tack för alla komentarer,  många har hjälpt mig på så många sätt.

Kram P

Psykbryt.


Guh va skönt.  i går hade jag ett litet "Åh jag är så värdelös, jag är inte bra på nått" utbrott. Det har legat o pyrt i flera dagar o nu kom det. Grät lite i Raggans famn o ringde LiLove o nu känns det all fine. Eller asså jag är ju fortfarande värdelös men nu känns det okej att va värdelös igen. Denna vecka har jag misslyckats med allt. Tur att LiLove stöttar mig när jag känner mig värdelös.

Jag: Jag har komit på ett jobb som skulle passa mig nu, som jag skulle klara av!
LiLove: Nääää..ja tror dig inte, vad då?
Jag: soppbils gubbe!
LiLove: nä det skulle du inte klara..tänk du har en tid att passa, du ska hitta rätt.. du blir stressad....
Jag: Oj....jo det är sant...jag får tänka vidare.

Fast hon tycker ju iof att jag är en stjärna. Det säger ho rätt vad det är.

Ragga o jag ska fira vår frihet i kväll med lite alkohol.

Jag: Hallå kan vi inte göra nått självdestruktivt i kväll?
Ragga: Jaaaa. va ska vi göra? Sno en bil, köra rattfulla  och köra över en tant?
Jag: hahaha.
Ragga: Det måste innebära att vi ska bli fulla i alle fall.
Jag: jaaaaa.

Linnea, klart man får säga precis vad man vill i min blogg. Man får till o med hata mig om man är sugen på det. Hela jag är som en gående provakation. Komentarer förgyller även om de inte är positiva. Kör på, ge mig vad du tål. All uppis är bra uppis för mitt stora ego!

Psykbryt.


Guh va skönt.  Nu har jag haft ett litet "Åh jag är så värdelös, jag är inte bra på nått" utbrott. DEt har legat o pyrt i flera dagar o nu kom det. Grät lite i Raggans famn o ringde LiLove o nu känns det all fine. Eller asså jag är ju fortfarande värdelös men nu känns det okej att va värdelös igen. Denna vecka har jag misslyckats med allt. Tur att LiLove stöttar mig när jag känner mig värdelös.

Jag: Jag har komit på ett jobb som skulle passa mig nu, som jag skulle klara av!
LiLove: Nääää..ja tror dig inte, vad då?
Jag: soppbils gubbe!
LiLove: nä det skulle du inte klara..tänk du har en tid att passa, du ska hitta rätt.. du blir stressad....
Jag: Oj....jo det är sant...jag får tänka vidare.

Fast hon tycker ju iof att jag är en stjärna. Det säger ho rätt vad det är.

Ragga o jag ska fira vår frihet i kväll med lite alkohol.

Jag: Hallå kan vi inte göra nått självdestruktivt i kväll?
Ragga: Jaaaa. va ska vi göra? Sno en bil, köra rattfulla  och köra över en tant?
Jag: hahaha.
Ragga: Det måste innebära att vi ska bli fulla i alle fall.
Jag: jaaaaa.

Linnea, klart man får säga precis vad man vill i min blogg. Man får till o med hata mig om man är sugen på det. Hela jag är som en gående provakation. Komentarer förgyller även om de inte är positiva. Kör på, ge mig vad du tål. All uppis är bra uppis för mitt stora ego!

Meh va faun


Ragga sover hos mig nu så det blir inte mycket till blogg. Hon har brytit med sin karl o jag tar hand om spillrorna. Det är rätt trevligt att va sambo. Jag pushar henne att skaffa ligg. Jag är en så fin förebild för henne. Vilken tur hon har Stabila P vid sin sida.

Nu är ja hemma i alle fall. När jag tänker Guh jag är så friiisk så kommer altid små bakslag. 3 exempel bara senaste veckan.

1. Jag blev dissad av tre killar som jag är såååååååå mycket roligare o hetar än. Jag tar åt mig fast jag själv inte var intresserad.

2. Det ända jag är bra på....fick sig en egotörn i veckan.

3. jag tar åt mig av kritik i bloggen. hahaha fitta va grovt! Jag har bloggat i 4 månader och inte fått ett negativt inlägg förutom nått i stil med "du är sjuk i huvudet" vilket är att föredra än de senare som jag fått nu. Typ "åh du är så tråkig nu". Eller "först va du kul. nu är din dyslexi inte funny", "du var kul men ditt pubertala språk är fånigt nu" . Jag förstår inte att folk inte märkt det från början.

1. Jag kan inte stava.
2. Jag är alltid för mycket.
3. Jag tar illa upp för allt.
4. Jag har prestationsångest som heter duga.
5. Jag är alltid kul i början o sen tröttnar man.
6. Jag är barnslig.

Hallå, Det är ju så här jag är manodepprisiv. Först är allt fine, sen ostabil som titanic.Problemet ligger även i att vissa som inte skulle hittat min blogg har hittat den, så jag kan inte hänga ut folk på samma sätt längre.

Hoppas L du hittar nån annan blogg som kanske har det du letar efter. Här hittar man bara goa P o inget mer.

.

Asså serriöst vad händer. Jag blir ju fan dissad av folk som är på mig!!! Hur kan man bli det? "låter mysigt men sovr nog hemma" Ba hallåååååååå du är ful, du borde va happy att jag tilltalar dig. MÅSTE SATSA HÖGRE!

.

" Hej, kom hit o sov" ......skickade jag till Kapten. Skeda naken..i LiLoves säng det vore något. Undrar när homeboy ska komma o sexa sig medmig...


ÄLSKA

JAG ÄLSKAR PET SHOP BOYS SVINMYCKET! OM NÅN VILL BJUDA MIG PÅ KONSERTEN I SOMMAR SÅ ÄR DET LUNGÁN!

Arma krullis

P: Vet du på riktigt, jag är så glad att vu började umgås. asså asglad.
Krull: haha jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

P blir du rädd för min grovhet ibland?

Krull: haha ibland blir jag rädd för dig och lina tillsammans, aldrig enskilt

P: hahahaha

Guh arma kvinna. Jag förstår na. Särskilt när det blir skoj om o pulla katterna. Jag o Lina slår nog alla gränser i grovhet. Men det är bara  charmigt.


boootie

Jag har bjuckat hit Kapten på efterfest. Igentligen menar jag det nog inte, men suget har komit tillbaka. Men tänk om han kommer hit o jag inte kan hångla med o vill att han ska gå hem igen. Hur ber man nån ta sig hem från Hässelby hood klockan 4 på natta?

Kapten

Jag har serri problemas. Jag anspelar på sex hela tiden. Kapten ni vet Som Krull va på en date med. Han får heta kapten....msn..

Kapten:men då ses vi inte innan du åker eller
P:hmmm det kan nog bli svårt, kanske om vi tar en fika innan jag tar tåget i morgon
Kapten: oj när går tåget
P: ja vet inte, ska göra heeemliga stuff först
Kapten: vad gör du ikväll då
P:ja ska döda hunden i lägenheten under mig
Kapten: oki
P: gillar inte du heller fulhundar
Kapten: djur i snöre är knäppt
P: men va go mot mä
Kapten: ja e go du
P: meeeeer
P: jag är verkligen inte en sån tjej som fiskar bekreftelse
Kapten: haha, men du é go
P: jaaaaaa, aja är ju det, va ska ajg göra åt sake. Va ska du gör i kväll?
Kapten: öl, du rå
Kapten: jag älskar dig me
P: hAHA, JA du sa det första gången vi möttes
Kapten: men om jag vill hångla med dig ikväll så är det asså kört
P: haha man kan inte bara hångla upp mig hit o dit, det krävs finess
Kapten: ja jag försöker ju
P: är du bra på att kyssas
Kapten: ja, är du?
P: asbra
Kapten: great
P ASSÅ AAAASBRAAA
Kapten: fan va fint,:jag gillar kyssar
P: ja meeeeeed, mer än alla karlar
Kapten: vill du kyssa mig
P: Jag vet inte, vill du ligga med mig?
Kapten: eh...vill du ligga me mig eller
P:asmycket
Kapten: haha du driva med mig
P: va
Kapten: du bara skojja, varför du villa ligga med mig
P: du hava penis
Kapten: snopp
P: dase
Kapten: balle
P: ballefjong
Kapten: du hava vagina va
P: nope, sytt igen
Kapten: bra,inget å ha
P: tacka vet ja stoooora brööööst
Kapten: jaaa, bra att ha.är dom stora
P:amen snälla,skojar du med mig?
Kapten:
P: amen det så du la, de är ju större än hela east
Kapten: hur stora
P: sviiiiiiiinstora, största du sett
Kapten:
P: joooooo, äkta ásså
Kapten: Nu ska jag dusha
P: Kallt. Ska du ruuuunka?
Kapten: Jag runkar inte i dushen


Ja o så fortsätter vi lite,  Detta är en snubbe jag bara mött en gång för 4 dagar sedan. Det är mest när jag är utråkad o frustrerad då det tar sig utryck så här. Oftast drar jag det så långt jag bara kan för att se när de inte orkar snacka med mig mer. Det roliga är att de inte fattar att ja driver med dem. Va söööött!


Fuck USA

Ibland när jag tänker på min vistelse i USA, asså inte bara tänker på det, utan verkligen sättermig in i en situation från tiden, blir jag nästan svimfärdig. Asså jag skulle ju inte svimma bara så där pronto, men det är typ samma känsla jag får, känns helt overkligt.

Jag måste sluta säga typ, ba, prata i 180 om jag ska dejta män. Det avslöjar min ålder.
Blir ingen date 4. Hinner inte, kan ta han med näsborrarna nästa gång ja kommer till sthlm. I morgon åker ja hem.

hundrackare


Jag förstår inte hur hunden i lägenheten orkar stå o yla hela dagarna. Jag tror det är lebbarnas hund. Men jag är inte säker. På lebbarnas dörr står det instruktionera hur man ska göra när man hälsar på hos dem. Värsta avancerade, tur att vi inte är vänner. Dessutom verkar ju hunden ha nån slags rubbning i huvudet, jag skulle inte bli skitledsen om den bestämde sig för att ta sitt pick o pack o dra från hässelby.

Hässelby är inte stort nog för oss båda.

Stockis in my heart!

I går var två unga män och hälsade på mitt o LiLoves hem i Hässelby hood. Det var så fint, de överöser mig med uppmärksamhet och jag trivs som firren i vattnet. All borde få ha Bäst Mr M & hans man som vänner. De är fina som snus.

Bäste Mr M: Vi pratde om din blogg hela dagen, när jag hittade den. Jag har berätta lite från din blogg.
P: Haha som när jag trodde jag var gravid med V's barn!
Bäste Mr M's man: Va! har du legat med v?
P: Eh ja, fan visste inte du det? Åh Det är ingen ide jag försöker hålla saker hemligt eftersom jag ändå tror jag sagt det o babblar på som om inget hänt.
Bäste Mr M: Ha ha.
Bäste Mr M's man: Men är det nummer tre i bandet?
P: Nej, nummer två.
(tystnad)
P: Ha hahahahahha...o nej du menade att han är person tre som spelar i bandet? jag trodde du menade som jag vart med.

I dag har jag apa mycket att göra, vilket innebär att jag nog får skippa daten. A, ja vet skamligt. Men hallå vi snackar om min karriär. Pga detta ser dagen ut enligt förljande.

1. skriva analysen på c-uppsatsen.
2. sjunga.
3. tvätta.
4. Vällingby o söka med ljus o lykta efter en svart tröja.Om det går bra ska jag berätta vad jag gjort, annars skiter jag nog i det....

Det var länges sedan jag låg nu föresten, säkert tre veckor o jag är inte ens sugen.

Profil på date 3.

Aktivitet: sitta på klipporna vid vattnet
Vem betalade: va? nä han hade med sig goa veggi mackor.
Längd på date: 6 timmar typ.
Ålder: 32 år
Utseende: för smal, ganska söt, men högt hårfäste och insjunken under ögonen.
Kläder: ett par tajta ljusa jeans en lite genoskinlig t-shirt (inte het) o ett par gympaskor (så där asså)
Humor: han var gansa rolig, jag var ganska rolig ..men han skratta åt konstiga saker
Samtalsämnen: allt, men mest sex o sånt.
Trevligt: Ja jätte.
Värt det: JA
Helhetpoäng: 8,5/10

Asså så här i efterhand fattar ja ju att han ville ligga (som alla karlar vill med mig). Jag ska sluta sexsnacka så mycket ush. o så finns jag no longer på spray date. sicka looooosers.

Date 4?

Bäste Mr M har fixat en date till mig....skam den som ger sig. Han är chip choppare (kines) o har väärldens största näsborrar (i alle fall på kort). Han vill dricka, de vill jag med..hur fel kan det gå?

Date 3.


Date 3, den date som jag hade sett fram mest emot. Den jag hade mest förhoppningar om.

Vi möttes och satte oss vid klipporna.  Vi skojade ganska brutalt eftersom vi redan innan vi hade träffats lagt den på en sån nivå.....men när han berättade att han bajsat på sig en gång gick det lite långt. Det är en sak att skoja om sex o sånt (möe sexuella anspelningar) men bajs o pruta o sånt känns inte alls ll fine att prata om på en date, o jag är ju inte den som är känslig annars. Vi hade i alle fall trevligt och vi satt där i ungefär sex timmar. Han hade gjort värsta goa mackornam det var helt klart ett plus. Ja så skilldes vi åt med två långa kramar....

På kvällen fick jag ett "tack för en trevlig date sms"

Nästa dag fick frågade jag om vi skulle träffas igen för jag inte hade nått att göra, o det gjorde vi. Fikade med Ragga och en annan snubbe. Jag fick finaste komplimangen.

Han: Kollar tjejer mycket på dig?
Jag: Vad menar du?
Han: Ja avsundsjukt för du ser så bra ut.


Vad svarar man. Eh...

Ja så var det inget mer om det....men nu kommer det grova.... Nästa dag pratade vi på msn där denna konversation utsspelade sig....

Jag: min bäste killkompis har hittat min blogg
Han: nääää, Krulls man?
Jag: näää Bäste Mr M.
Han: ha ha, där ser du, det går inte att vara anonym
Jag: skulle krulls man hitta den skulle jag va död
Han: hur visste han att det var din
Jag: han sa att ingen annan skulle skriva på det sättet
Han: ha ha
Jag: men han sa att den inte var så grov
Han: jasså, till mig har du sagt att den är groooooooooov!
Jag: ja tyckte det, men han är ju van
Han: vilken är adressen?
Jag: mohahahahaha
Han: du loooovade ju!
Jag: hur mycket älskar du mig igentligen
Han: så mycket att jag kan få dig att ge mig bloggadressen
Jag: det går inte ihop
Han: det gör det väl
Jag: nääää
Han: men du, jag har tänkt att du o jag är nog rätt olika
Jag: jaha?
Han: uppskattar olika saker o så
Jag: okej...
Han: bästa klyschan nu, "är på olika ställen i livet", eller något liknande
Han: det är inte riktigt bra ju
Jag: haha va söt du är! varför tar du upp det?
Han: vad tycker du!
Han: nä, tänker på det där med att träffas igen ju
Jag: ahaaaa....men det har vi vällinte sagt nått om
Han: tycker du är jättegoooooo och fin, men inte att det är bästa grejen att träffas igen
Han: nä, jag vet, jag behöver ju inte göra så stor grej aav det
Jag: men vi har la inte pratat om att träffas pullan!
Han: nej, jag vet ju det, men bättre att vara rak tänkte jag.
Jag: haha du är ju rolig
Han: nääääeeeee, gör du narr av mig nu?
Jag: haha ja lite tror jag
Jag: nä men jag blir bara förvånad, trodde det var på kompisnivå hela tiden...
Han: ja, men jag är nog så att jag är på spray för att det ska bli mer än kompis ju
Han: hur tänker du med det där och spray?
Jag: nä vet inte, men när vi träffades var det ju så kompis känsla över det
Han:jag vet

Serriöst. Det stod även på min spray date. Det värsta jag ve är folk som tar sig själva på stort allvar, o det här samtalet är ett praktexemplar på någon som tar sig på för stort allvar. Så jäääävulskt förnedrande, jag hade ju inte änns frågat om vi skulle träffas.  Jag fattar inte varför jag skulle träffa han andra dagen för när jag redan då VISSTE att jag inte skulle bli sugen på han. Jag höll på o gå i fällan IGEN!!! dejta nån jag inte är sugen på. Puh tur att det blev som det blev.


profil på date 2.Aktivitet:
Öla
Vem betalade: Han. men han tvingade på mig öl med ett "men va tråkig du är som inte dricker"
Längd på date: 3 timmar typ men svårt att säga eftersom det igentligen inte var en date date.
Ålder: 30 år
Utseende: utseende? nä det är väll synd att säga.
Kläder:  Fred perry Pike. helt okej.
Humor: han var inte rolig, men jag var.
Samtalsämnen: mest att han måste skaffa självrespekt.
Trevligt: Nä mest jobbigt.
Värt det: Nej
Helhetpoäng: 2/10

Date 2.


Jag har bestämt mig för att skärpa till mig med bloggen 4-real.

Bäste Mr M är inte dum, han hittade min blogg. Inte det bästa kanske eftersom jag hänger ut folk utan pardon ..ja jag kör på ändå. Han har nu peppat mig att skriva...så här kommer det...

Date 2.

Ju längre dagen gick, dessto mindre blev lusten att träffa han. Att han är en sviiiinbra kontakt att ha, får in mig på gratis spelningar, ger mig gratis skivor, och känner bra kontakter vägde inte upp att hann HATAR sig själv. (asså ball va att jag P kan stå emot sånna privilegier) Asså serri så HATAR han sig själv.  Därför avstyrde jag det hela med ett "vi kan väll träffas ute sen".

Sagt och gjort mötte jag, ragga hennes bror upp mitt ex bästa kompis på WC. Den mannen äääälskar mig ju bara så mycket. Serri. Innan kvällen var sluta hade han försökt få med mig hem!!! Okej jag säger det igen. Mitt ex's bästa vän försökte få med mig hem!!! Han skulle dö om han visste!. Jag avböjda så klart. Okej att jag inte alltid är så smakfull, men där går min gräns.

A men så messade Date 2 mig när vi var ute o jag körde en kom du bara. Jag har aldrig tidigare mött en människa som bett om ursäkt för sig själv så mycket som han gör.  Jag kan ju bara tala för mig själv men det är ta mig fan inte sexigt med en kille som hela tiden säger att han är ful och tråkig (det grova var att det var sant med).... Jag höll på att bli tokig. han försökte också få med mig hem, men jag avböjde även hans erbjudande "jag kan spela asbra låtar för dig hela natten, jag ska inte röra dig...om du inte vill förstås" Eh nej tack. var av ett "tycker du jag är vidrig?" kom. så störd! Ush......

Roligast under kvällen var när han berättade att han komit på hans förra tjej med en annan i sängen o han satte sig i vardagsrummet. Hon kom ut åkte till sin mamma o han 15 miuter senare ringer o säger "det är lungt kom tillbaka..snälla". Ja sa att han skulle få gå patricias självrespektskola 1.1.  Han tacka ja.

Här tänkte jag må date tre vara bättre...o det var den.

Älska eller Hata

Det verkar inte finnas nått mellanting. Antingen så älskar man mig o tycker jag är sick bra, eller så gillar man mig inte alls.

date 1. älskade mig inte nån stans.
date 2. älskade mig too much.
date 3. Ville bara knulla
Krulls date. älskar mig too much.

Ja, jag ska berätta om daterna, men inte nu. Snart!

I kväll kan det va yttligare en manlig färgring som kommer spatsera in i P's Liv. Vänta o se.

svårfångade hanar

LiLove: Du älskar mina katter va?
P: Ja
LiLOve: men bara den lilla, varför älskar inte du sixten?
P: Han är för på.arma katt..är inte svårfångad.

döödens död


I dag skulle jag lika gärna kunna dö. Jag skulle inte kunna bry mig mindre om jag blev överkörd, skjuten, fick hiven eller gick digerdöden till mötes.

.


Vilken tur att jag har en avtändande personlighet i alle fall.

roligast sagt i dag.


sagt av date 2.

om man kunde gifta sig med en stavning skulle jag fria till din hjärtat


trötter


Jag ska försöka tamig samma o skriva om daterna, men jag har verkligen tappat motovationen till att skriva i bloggen. Kan mycket möjligen bli ett sommaruppehåll....

men håll ut date info kommer straxt


Katastrof


Gårdagens date var en katastrof. Jag får berätta mer om det senare för nu ska jag snart på sista daten. Den viktigaste, men också den som jag kan bli mest besviken på. Vi ska sitta på klipporna o titta på havet. Jag är inte i mitt ässe. Bakfull, blå under ögonen....


...Men jag är ju så go så det gör inget.

Date 1.

Onsdagens date profil:

Aktivitet: Öl på Nada
Vem betalade: Varannan (förutom sista som han betalade).
Längd på date: 5 timmar, från 8-01
Ålder: 31 år, helt perfekt ålder
Utseende: Ja han var söt!
Kläder: Ganska neutrala. Helt okej, inget jag fick orgasm av direkt.
Humor: Han var rolig, jag var rolig.
Samtalsämnen: Allt möjligt, allt verkligen!
Pinsam tystnad: Nej!
Trevligt: Ja det var det, vi höll ju på länge!
Värt det: Absolut, skulle inte tacka nej till en date till.
Helhetpoäng: 8,5/10

...men jag tror inte han kommer höra av sig tyvärr, o jag kommer inte göra det eftersom jag läst "dumpa honom, han vill inte ha dig". Men det var sjukt kul, sinnes bra första date.

Nu ska jag ner till stan o hänga med LiLove. I kväll ny date! Jaaaaa

Date för hela slantenJag har tre dejter i veckan värkar det som.

Nr 1. Avslutade senaste medelandet med KRAMEN!!! (Onsdag)

Nr 2. Berättar hur ful o tråkig jag kommer tycka han är. (Torsdag)

Nr 3. Den GOOOOOASTE! 32 o rolig som få! men är för bra för att va sann. (Lördag)

Go natt

Klockan är halv fyra och ja ska ställa mig o handtvätta mina trosor. Ja jag kan säga det igen. Jag ska handtvätta min trosor. Jag har inget val. Hinner inte tvätta till imorgon, o trosor måste jag ha på mig. Mig rör det inte i rygget, en del kanske tycker det är äkligt. Det är o andra sidan säkert samma människor som inte kan äta en karamell som ramlat på golvet. Jag tycker det är all fine.

Historierna alla hört.


Han tycker det märks att jag är 25 och han 32. Jag frågade. Han ba ja lite. HA HA. Jag är ju inte direkt mogen för min ålder heller. Vi pratade i telefon mycket i dag. Jag tror han tycker jag är lite konstig. Men jag är ju lite konstig. Orka dölja. Jag är rädd att vi pratat för mycket, så det inte kommer finnas någon spänning. Jag menar snälla vi har båda gått igenom våra psykolog sessions redan. Satans att jag inte kan hålla igen lite. 

Jag berättade om bloggen, jag vet inte varför (asså inte adressen) antar att jag vill göra mig intressant. Jävligt intressant menar jag. Jag är en sån som ALLTID tar upp samma epoker ur mitt liv för människor. Är det inte pinsamt eller. Jag skulle kunna rada upp en massa saker som jag pinigt nog berättar för alla jag möter. De flesta grejerna hände dessutom för länge sedan. Brist på spännande liv kanske. Någar punktar alla hört.

1. När jag bodde i Oslo sökte jobb osa att jag jobbade bra i team men även kan tänka mig att sitta för mig själv o pula. (pula betyder knulla på norska)

2. jag o Sweet S skulle va statister till nått program. Väl där kommer en Andy Warhol look alike och en skum sadomashokist show light med bakgrundsmusik "rape me and i'll kill you"  o allt jag tänkte var my good vill inte bli filmad här. En vän fick en piska i ansiktet.

3. Hur jag fick fly från en bostad i Oslo mitt i natten och bar sängen genom hela stan till Sweet S.

4. Hur en känd person (som får va anonym) sade till en vän till mig att Vårt band var så där men att sångaren hade nånting, när hon släppte loss. (ja jag kan inte låta bli o säga det, det är det bästa jag fått höra någonsin)

5. Att en demopanel sa  att engelsmännen skulle kissa på sig om de fick höra oss (näst bästa jag hört)

6. Om Pojken som sa åt min pappa "hoppa för högt gubbjävel", när han sa att han hoppade över att köpa cocosbollar den gången.

7. Jag o LiLove bodde i näckrosen levde livet i en galen röra. hon tappade trossorna på näste persons ballkong, o han ingen mindre än en välkänd skådis kommer upp med trosrna på fingret o säger är det här era trosor.

8."Jag var i USA,  men åkte hem lite tidigare"  "varför " "nähä, psykbryt"

9. "Jag hade en pojkvän. Jag gav han en resa till paris, men han åkte inte!"

Jag det är väll det, torftigt liv..men nu behöver ni inte träffa mig. FINT!

Den Hemlige Runkarn.

Jag ska försöka skärpa till mig med bloggen, sämt i världen har jag vart.

I går skulle jag ha gått på konsert. Men jag fick vända i dörren för mitt ex var där....men sin tjej. Han har inte gått ner sig utan mig. Antar att nya tjejen hjälper han köpa kläder nu. Svarta spetsiga skor. Hallå, det lär han inte köpt själv. Hoppas hon är ful som stryk. Jag googlade henne men hittade ingen bil. Bred röv ska hon tydligen ha, inte vackert. Guh va jag hatar honom!

Muttrade hela vägen hem, men blev lite happy av att prata med min stockholmsdeate på telefon. Blev dock lite besviken på rösten, inte alls som jag föreställt mig. Att han bara är 176,5 och väger 64 kilo känns lite olycksbådande. Han är däremot sjukt rolig, skrattar mest hela tiden. Ska bli kul. På Lördag. då, då sker det! Jag kallar han den "hemlige runkarn." Detta efter en utfrågningsstund krull o LiLove hade med han på msn.

Så kvällen spenderade jag hemma med tjena kungen och the Constans gardener.

Ja men varför inte. Dessto mer festande i veckan.