.

Asså serriöst vad händer. Jag blir ju fan dissad av folk som är på mig!!! Hur kan man bli det? "låter mysigt men sovr nog hemma" Ba hallåååååååå du är ful, du borde va happy att jag tilltalar dig. MÅSTE SATSA HÖGRE!

Kommentarer
Postat av: L

P, du vet att jag gillar dig. Du verkar skojig, cool osvosv. Men på senaste... asså, bloggen är lite trist. Skit i alla jävla utläggningar om trista dejter och uteblivet ligg. Vafan? Var är ångesten liksom? Jag vill ha lite kvalitetsläsning i form av tankeverksamhet. Appetite for destruction, P!

2006-05-14 @ 23:24:37
Postat av: krull

äh lägg av! vafan var glad om tjejen inte har ångest! jag fattar inte över huvud taget varför det skulle vara kul att läsa om folk som har ångest... varför skulle det vara mer tillfredsställande för läsaren och vad säger det förresten om läsaren själv?

om nu p har många dejter och vill ligga ska hon väl få skriva om det, inte "ååå jag mår såå dåligt"... kan inte alla sluta gotta sig i andras lidande. förresten mycket roligare att gotta sig i andras snusk ju haha

och käraste p: killen är ju uppenbart störd. han skämtar och har sig men när det väl kommer till kritan blir han rädd som en liten valp. fram med karlar som kan, och vågar, hantera en kvinna!

2006-05-15 @ 14:44:17
Postat av: L

Krull: Menar ju inte att jag vill att P ska må skit så klart. Syftade mer på att hon verkar ha mer i huvudet än vad hon skriver om. Givetvis är det upp till henne, det är ju hennes blogg och hon kan ju skriva vad hon vill. I sina bästa stunder är P's inlägg briljant fyndiga och smarta och i sina sämsta bara fåniga. Och så har hon ju själv förklarat att hon typ tappat intresset för bloggen, vilket märks. Det som fick mig att läsa om P i första taget var ju att hennes och LiLoves bloggar var så mycket mer annorlunda än alla andra idiotbrudars pubertala dagboksinlägg där ute, utan att för den sakens skull vara dödsemo, men nu vetefan alltså. Men, men, lätt för mig att klaga. Jag lägger ju knappast ut mina innersta tankar online.

2006-05-15 @ 15:39:31
Postat av: L

Glömde en sak, Krull. Varför det skulle vara kul att läsa om folk som har ångest? "Kul" vetefan, men så in i helvete mer intressant än att läsa om folks nya skor/middagsplaner/dyrkan av OC/sminktips/diverse andra triviala åsikter, känslor eller uppfattningar inom ramen den gyllene medelvägen.
Varför? För att det säger till mig som läsare att jag inte är onormal för att jag också mår helvete. För att författaren inte sållar sig i leden gällande sociala och mentala "normer". För att en uppmärksamhet gällande ångest, depression och allt däremellan bidrar till en medvetenhet och därmed också en hjälp till lösning för alla där ute som faktiskt mår skit.

2006-05-15 @ 15:52:47
Postat av: krull

okej jag hänger med, tack för förklaringen. jag är också urbota trött på "min klädsel idag"-bloggar... blä varför varför varför?

men jag tycker fortfarande (...) om p:s blogg men det kan också vara för att jag får veta hela historien och bloggen ofta bara ett axplock...

när jag tänker efter vet jag inte riktigt vad som är skillnaden från förut (förutom att inläggen är färre och kortare). det var ännu fler karlar i farten då ju...

2006-05-15 @ 16:48:27
Postat av: L

Nä, alltså, nu vet jag inte riktigt vad min poäng i första taget var, haha. Inget fel med karlar och snusk, det är ju skoj. Och P verkar ju uppenbarligen ha ett livligt spring på killarna. Men kanske är det så att stavningen, tonårsspråket m.m var kul till en början och nu har jag bara tröttnat? Det här inlägget, som vi kommenterar nu, är ju ett praktexempel.
Äh, skitsamma. P är ball. Och säkerligen du med, Krull.

2006-05-15 @ 17:25:05
Postat av: krull

haha
ja så kanske det kan vara. men hon är ju goast i stan i alla fall

och vi är asballa ska du veta haha

2006-05-15 @ 18:02:42
Postat av: Linadirty

shitta..nästan lite bråk. Jag vill i allafall säga till dig gode P att inte glöma följande viktiga sak. Det finns inga killar som dissar, iggar eller inte älskar dig. Bara killar som känner för mycket ...eller är blyga!

Postat av: omaha hi lo

Who free omaha hi lo player less.

2006-08-04 @ 05:18:52
URL: http://www.ajcarvelli.com/en/omaha-hi-lo
Postat av: blackjack

Change quads em spread lock scratch blackjack rules real joint.

2006-08-05 @ 13:44:52
URL: http://www.ajcarvelli.com/3864

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback