Date 2.


Jag har bestämt mig för att skärpa till mig med bloggen 4-real.

Bäste Mr M är inte dum, han hittade min blogg. Inte det bästa kanske eftersom jag hänger ut folk utan pardon ..ja jag kör på ändå. Han har nu peppat mig att skriva...så här kommer det...

Date 2.

Ju längre dagen gick, dessto mindre blev lusten att träffa han. Att han är en sviiiinbra kontakt att ha, får in mig på gratis spelningar, ger mig gratis skivor, och känner bra kontakter vägde inte upp att hann HATAR sig själv. (asså ball va att jag P kan stå emot sånna privilegier) Asså serri så HATAR han sig själv.  Därför avstyrde jag det hela med ett "vi kan väll träffas ute sen".

Sagt och gjort mötte jag, ragga hennes bror upp mitt ex bästa kompis på WC. Den mannen äääälskar mig ju bara så mycket. Serri. Innan kvällen var sluta hade han försökt få med mig hem!!! Okej jag säger det igen. Mitt ex's bästa vän försökte få med mig hem!!! Han skulle dö om han visste!. Jag avböjda så klart. Okej att jag inte alltid är så smakfull, men där går min gräns.

A men så messade Date 2 mig när vi var ute o jag körde en kom du bara. Jag har aldrig tidigare mött en människa som bett om ursäkt för sig själv så mycket som han gör.  Jag kan ju bara tala för mig själv men det är ta mig fan inte sexigt med en kille som hela tiden säger att han är ful och tråkig (det grova var att det var sant med).... Jag höll på att bli tokig. han försökte också få med mig hem, men jag avböjde även hans erbjudande "jag kan spela asbra låtar för dig hela natten, jag ska inte röra dig...om du inte vill förstås" Eh nej tack. var av ett "tycker du jag är vidrig?" kom. så störd! Ush......

Roligast under kvällen var när han berättade att han komit på hans förra tjej med en annan i sängen o han satte sig i vardagsrummet. Hon kom ut åkte till sin mamma o han 15 miuter senare ringer o säger "det är lungt kom tillbaka..snälla". Ja sa att han skulle få gå patricias självrespektskola 1.1.  Han tacka ja.

Här tänkte jag må date tre vara bättre...o det var den.

Kommentarer
Postat av: omaha hi lo

Never tell hearts trips casino free omaha hi lo drop queens tough picture minus!

2006-08-04 @ 05:18:27
URL: http://www.ajcarvelli.com/en/omaha-hi-lo
Postat av: blackjack

The main thing about trio blackjack card counting seven railbirds tell pocket!

2006-08-05 @ 13:44:13
URL: http://www.ajcarvelli.com/3864
Postat av: slots

You flush low online slots fish bet lock pair?

2006-08-06 @ 00:15:59
URL: http://www.ajcarvelli.com/3874
Postat av: Tiniuslinea

You have done a great job with everything on this site. I Love your site

2010-04-30 @ 13:02:54
URL: http://tiniuslinea.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback