Historierna alla hört.


Han tycker det märks att jag är 25 och han 32. Jag frågade. Han ba ja lite. HA HA. Jag är ju inte direkt mogen för min ålder heller. Vi pratade i telefon mycket i dag. Jag tror han tycker jag är lite konstig. Men jag är ju lite konstig. Orka dölja. Jag är rädd att vi pratat för mycket, så det inte kommer finnas någon spänning. Jag menar snälla vi har båda gått igenom våra psykolog sessions redan. Satans att jag inte kan hålla igen lite. 

Jag berättade om bloggen, jag vet inte varför (asså inte adressen) antar att jag vill göra mig intressant. Jävligt intressant menar jag. Jag är en sån som ALLTID tar upp samma epoker ur mitt liv för människor. Är det inte pinsamt eller. Jag skulle kunna rada upp en massa saker som jag pinigt nog berättar för alla jag möter. De flesta grejerna hände dessutom för länge sedan. Brist på spännande liv kanske. Någar punktar alla hört.

1. När jag bodde i Oslo sökte jobb osa att jag jobbade bra i team men även kan tänka mig att sitta för mig själv o pula. (pula betyder knulla på norska)

2. jag o Sweet S skulle va statister till nått program. Väl där kommer en Andy Warhol look alike och en skum sadomashokist show light med bakgrundsmusik "rape me and i'll kill you"  o allt jag tänkte var my good vill inte bli filmad här. En vän fick en piska i ansiktet.

3. Hur jag fick fly från en bostad i Oslo mitt i natten och bar sängen genom hela stan till Sweet S.

4. Hur en känd person (som får va anonym) sade till en vän till mig att Vårt band var så där men att sångaren hade nånting, när hon släppte loss. (ja jag kan inte låta bli o säga det, det är det bästa jag fått höra någonsin)

5. Att en demopanel sa  att engelsmännen skulle kissa på sig om de fick höra oss (näst bästa jag hört)

6. Om Pojken som sa åt min pappa "hoppa för högt gubbjävel", när han sa att han hoppade över att köpa cocosbollar den gången.

7. Jag o LiLove bodde i näckrosen levde livet i en galen röra. hon tappade trossorna på näste persons ballkong, o han ingen mindre än en välkänd skådis kommer upp med trosrna på fingret o säger är det här era trosor.

8."Jag var i USA,  men åkte hem lite tidigare"  "varför " "nähä, psykbryt"

9. "Jag hade en pojkvän. Jag gav han en resa till paris, men han åkte inte!"

Jag det är väll det, torftigt liv..men nu behöver ni inte träffa mig. FINT!

Kommentarer
Postat av: baccarat

In general baccarat championship rainbow tapioca.

2006-08-03 @ 12:25:56
URL: http://www.ajcarvelli.com/us/baccarat
Postat av: keno

In semi bank railbirds lowball cover how to play keno tight trips craps holdem!

2006-08-04 @ 14:44:22
URL: http://www.ajcarvelli.com/07/keno.html
Postat av: slots

Why rank main straight slots!

2006-08-05 @ 10:27:05
URL: http://www.ajcarvelli.com/07/slots.html
Postat av: backgammon

After shoe handicapper hearts backgammon rank?

2006-08-06 @ 02:06:11
URL: http://www.ajcarvelli.com/us/backgammon
Postat av: Iversimone

I found this site very useful while surfing Google.Interesting page containing serveral helpful information and nice pictures. Greetings

2010-02-10 @ 10:03:02
URL: http://iversimone.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback