Meh va faun


Ragga sover hos mig nu så det blir inte mycket till blogg. Hon har brytit med sin karl o jag tar hand om spillrorna. Det är rätt trevligt att va sambo. Jag pushar henne att skaffa ligg. Jag är en så fin förebild för henne. Vilken tur hon har Stabila P vid sin sida.

Nu är ja hemma i alle fall. När jag tänker Guh jag är så friiisk så kommer altid små bakslag. 3 exempel bara senaste veckan.

1. Jag blev dissad av tre killar som jag är såååååååå mycket roligare o hetar än. Jag tar åt mig fast jag själv inte var intresserad.

2. Det ända jag är bra på....fick sig en egotörn i veckan.

3. jag tar åt mig av kritik i bloggen. hahaha fitta va grovt! Jag har bloggat i 4 månader och inte fått ett negativt inlägg förutom nått i stil med "du är sjuk i huvudet" vilket är att föredra än de senare som jag fått nu. Typ "åh du är så tråkig nu". Eller "först va du kul. nu är din dyslexi inte funny", "du var kul men ditt pubertala språk är fånigt nu" . Jag förstår inte att folk inte märkt det från början.

1. Jag kan inte stava.
2. Jag är alltid för mycket.
3. Jag tar illa upp för allt.
4. Jag har prestationsångest som heter duga.
5. Jag är alltid kul i början o sen tröttnar man.
6. Jag är barnslig.

Hallå, Det är ju så här jag är manodepprisiv. Först är allt fine, sen ostabil som titanic.Problemet ligger även i att vissa som inte skulle hittat min blogg har hittat den, så jag kan inte hänga ut folk på samma sätt längre.

Hoppas L du hittar nån annan blogg som kanske har det du letar efter. Här hittar man bara goa P o inget mer.

Kommentarer
Postat av: L som i Linnéa

P. Jag är ledsen om du tog illa upp av min kommentar till ett tidigare inlägg. Som jag redan förklarat flera gånger har din blogg skänkt mig och många andra en jävla massa underhållning och jag tycker som sagt att du verkar vara en riktigt cool och härlig brud.

Jag tog mig friheten att yttra en åsikt utan att tänka på vare sig konsekvenser eller någon slags politisk korrekhet, precis som du också skriver vad som faller dig in, eller hur?

Att din blogg är ett uttryck för dels dina egna känslor och tankar, som en vardagsventil, men också som forum för ditt bekräftelsebehov har du ju själv förklarat, och även om du själv nu säger att du har prestationsångest trodde jag inte att du skulle ta mig på orden så hårt som du (kanske) gör.

Med risk för att låta okänslig nu, men är alla kommentarer välkomna så länge man tycker du är svinskojig och grov och ball och hejochhåasroligbrudsomvillligga - men inte om man tappat intresset? Hela grejen med att blogga är väl på gott och ont? Du bygger ju upp din blogg som en följetong av ditt eget liv, där jag som läsare förväntas reagera och reflektera!

Jag fattar att det inte är lätt att skriva så personligt som du gör alla gånger, och jag beundrar verkligen ditt mod och din ärlighet. Jag skulle aldrig våga hänga ut mig själv på det sättet du gör - mycket just för rädslan över vad folk skulle tro om mig och risken för negativ feedback. Och det ska du ha cred för.

Jag tror inte heller att du bryr dig speciellt mycket om det jag skrev egentligen. Du verkar ha stött på betydligt värre problem i livet än en gnällig bloggläsare och skiter nog både i mig och det jag skriver rätt rejält. Vilket du ska.

Hursomhelst, bloggen är din och ska finnas till för DINA intressen - inte någon annans, vilket kanske både du och jag glömmer ibland.

Blogg eller ej, ha en grym sommar.
Cheers!

2006-05-15 @ 18:58:45
Postat av: Anders

Bra inlägg. Ärligt, rakt. Med vördnad för människan. Till saken hör att jag bara läst detta allra senaste inlägg men nu ska jag kasta mig över en del... :)

2006-05-15 @ 21:46:24
Postat av: Anders

Bra inlägg. Ärligt, rakt. Med vördnad för människan. Till saken hör att jag bara läst detta allra senaste inlägg men nu ska jag kasta mig över en del... :)

2006-05-15 @ 21:46:24
Postat av: keno

I start with limit post island cash glossary online keno spades suit quads handle!

2006-08-04 @ 14:44:24
URL: http://www.ajcarvelli.com/07/keno.html
Postat av: blackjack

In need of eight tight joint crown how to play blackjack offers standoff.

2006-08-05 @ 13:44:42
URL: http://www.ajcarvelli.com/3864
Postat av: backgammon

Breathe mit freezeout figure beef online backgammon.

2006-08-06 @ 02:06:43
URL: http://www.ajcarvelli.com/us/backgammon

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback