Amok får en ny innebörd!

Nu har jag ballat, nu har det slagit slint. Jag går bärgsänkargång, drar fram som en jävla ångvält, välter allt i min väg. Ingen går säker.


Jag skulle vilja påstå att det hela hade sin utgångspunkt i Torsdags efter att jag vart hos Dr Osymatisk på fredagen. All of a sudden byttes trycket i bröstet ut mot en Ilska av inte denna värld. Jag blev skogstokig på typ allt. Vi talar om allt från en ful människa på tv, till någons arma existens. Inte den här ilskan som folk blir skrämd av direkt utan en sån bitter ilska, som man blir alldeles röd i ansiktet av o får ett snabbt dunkande hjärta av. En sån ilska där man blir så frustrerad att man skrattar samtidigt som man förbannar. Ilska som gör att man väser fram ord och som gör att man vill gå ut o puckla på första bästa krake. Denna ilska är ganska nytt fenomen för mig. I alla fall nygammal eftersom Fluoxetin håller en i schakt. Fint som snus var att Darla satt bredvid och väste i stämmor.


Som wasser på min kvarn ringde Ragga upp mitt rövhål till ex för att få tillbaka ett par videoband med våra spelningar på. Rövhålet till ex som aldrig förlagt något i hela sitt liv och har varenda könshår tillrättalagt kunde passande nog inte hitta dem (han vill ju så klart inte att vi ska ha dem för vi ska göra återinspelning av dem i studio). Samtalet återkallade såklart goa minnen av rövhålet. Det resulterade i en flaska cinzano som jag snattade i sann 14is anda från min far och drack upp snabbare än en sjörövare. Raggan som satt på en stol mitt emot mig hade ett snett leende på sina läppar när jag skrattade o väste om vart annat.

När jag ändå var i farten skickade jag skitarga sms till Homeboy som han inte nappade på, vilket gjorde mig ännu mer förbannad. I söndags satt jag framför tvn o fnös som en galen tjur. Fick också tillbaka svar från Snattarn som jag nu sitter o smider en sista punchline på som ett sista svar. Tydligen anses jag även vart dryg mot en pillesnopp på puben. Han han blev illa tillmods av att jag typ skoja om att han frågat chans på mig när han var 10. 10!!!!! Jesus. Orka. MÄN!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback