Besök.

Dom ligger där uppe sover. Darla & Ragga. Vi har kollat på kärleksfilm. Fast kärlekfilmer är ju typ komedier. Som att en kille nånsin skulle anstränga sig så där mycket. Vilket skämt. Ragga grät. Det gjorde inte jag, fast tjejen hade cancer, det är ju ett rätt känsligt tema för mig you see. Jag tänkte mest på att det inte var normal färg på cancerspyan snarare än snubben som ba jag ääälskar dig stanna.

Jag fick reda på att mitt rövhål till ex har flyttat ihop med sin tjej. Det kommer ju från väldigt säkra källor eftersom Ragga pratat med hans mutti hon själv. Hon hade ba "ja,de har ju vart ihop i snart ett år". Ba okej kul för vi gjorde slut 1a November och då lät det så här " Jag har vart ihop med nån sen jag var sexton och jag behöver kanske vara ensam ett tag. Det har inget att göra med min kärlek till dig. Jag älskar dig lika mycket fortfarande". Ja sen gick han o blev ihop med den här tjejen då typ en månad senare (som tydligen enligt flera källor inte bara har gigantisk röv utan även är så där snygg och låter exet göra slingor i håret!!!.) Detta förstörde min dag. Kanske mest för hur sorgligt det är att jag var ihop med en snubbe som iinte var kär i mig, kanske mest för att det är sorgligt att jag inte hade läst "dumpa honom han vill inte ha dig! än, kanske för jag mer o mer inser..I Know I'm Unloveable som Morrissey sjunger. Asså undrar hur kär jag var i han. "Hej jag är torrast i stan och behöver en tjej som styr upp mig för jag kan inte klä mig, som grädden på moset är jag osocial och ospontan vilket kap" Asså jag skulle AAAAAALLLDDRRRIIIGG vilja ha tillbaka han. Jag önska jag aldrig hade mött han, men det gör det ju ändå sorgligt att han inte var kär i mig och jag lade ner min själ i förhållandet. Må du få grov accne på penisen.

I morgon ska vi upp i ottan eftersom jag o Ragga ska till J och spela in musik. Hon berättade när jag visa mina gigantiska bröst för henne första (o ända gången). MIn handduk hade åkt ner så ena tutten titta fram. Jag gick in på toan lite generad o kommer ut tio minuter senare när Ragga står i köket o lagar mat och öppnar upp handduken o undrar vad hon tycker "du har ju redan sett ena så nu kan du lika gärna få se båda. Vad tycker du?" jävligt festlig historia. Darla trilla av stolen av fniss. Mina bröst är ju en jävla stor grej i min umgängeskrets.

Kommentarer
Postat av: Johanna

är det riktiga tuttar eller bara låtsas?

Postat av: krull

riktiga, so very riktiga

2006-11-22 @ 19:22:47
Postat av: P

JOhanna: asså de är riktigt riktiga

2006-11-23 @ 02:48:14
URL: http://psomipanik.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback