Hämnden är ljuv

Annars är det ju kul att folk jag inte ens känner vet varför man är hemma. P har fått psykbryt o är hemma. Ja det bjuder jag på.


Jag var hela lördagen hos J. Han skrattar åt mig rätt var det är. Vi var på Borat. Jag gillar Borat. Han är så rak. Asså jag skulle lätt kunna gifta mig med han. Då vet man vad man får. ingen mer grisen i säcken. Filmen var skoj, men folk är ju så jävla överdrivna o skrattar när det inte ens är roligt. Efter filmen fikade vi med J's exdejt. Skoj tjej. Jag blev helt till mig när vi började planera hämndaktioner mot Debban Snubben. En av tjejerna jobbar på psyket så jag ville att hon skulle dra i lite trådar där (läs få honom inspärrad), men hon så att han först var tvungen att flytta hit. Gud förbjude! J tyckte att en ide var att låta ett plan krasha in i hans gitarr, jag tyckte det var lite orealistiskt. Jag var fortfarande inne på att han ska förlora två fingrar. J sa att det bästa var om man förlorade tummarna eftersom han inte kunde greppa något då. Smart av han. Jag frågade flertalet gången hur stor chansen j tror det är att han skulle bli av med sina tummar, men han var hal som en ål. Med tanke på att jag inte känner en ända som har ett finger för lite är den nog inte så stor chans att just han skulle bli av med tummarna i en olycka. Dessutom sa Lillove att de lätt skulle kunna fixa proteser för sånt, typ ett par tår. Jävligt snubbigt men han skulle kunna greppa. LiLove tycker jag ska bli ihop med Tony Hawk istället som hämnd. Asså jag vet inte, han har ju fru o barn. Bra hämnd någon? Inget man kan bli inspärrad för då rå.

Jag hyllar fortfarande LiLove för att hon gnugga sitt ex tandborste mot sitt anus.

Sen åkte jag hem i alle fall till hometown. I hometown är man festlig på lördagsnätterna, då åker man o ställer sig på köpcentrumets parkering o väntar på att andra ska göra samma grej. Jag har dock själv aldrig vart involverad i detta fenomen, men allt går att beskåda i hometown en lördagsnatt.


Kommentarer
Postat av: Cilla

Det där med parkeringsträffar en lördagskväll, kan man tyvärr bevittna(och höra) även här!

Postat av: nico

herregud.

vilken revenge att gnugga exets tandborste mot anus.vet fan inte om jag skulle palla att göra det.. men hade du frågat mig för ett halvår sen skulle svaret kanske varit ett rungande ja...

skål för psykbryt.

kom o hälsa på vår blogg, vi kommer åxå från en stad är man fortfarande kan se raggarna åka på raggarrunda runt centrum med Axel F på högsta volym i sina volvo 240.

2006-11-30 @ 08:35:40
URL: http://fyrklovern.blogg.se
Postat av: P

Cilla: Arme krake, I'm with you

Nico: Jag kommer lätt kolla in den ofta. ja gillar't

2006-12-03 @ 20:25:58
URL: http://psomipanik.blogg.se
Postat av: Alvinsigrun

Hello, any body here???

2009-10-23 @ 11:36:48
URL: http://alvinsigrun.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback