klart tanta ska ut på galej

Jag och LiLove hade en tårdrypande reunion som skulle fått värsta synikern att lipa. Asså man ser ju på oss att vi hör ihop. Guh va ja gillar na. Vi kommer alltid va de bästa. Vi är som Jing o Jang, liksom ser helt olika ut men är inte hel utan den andra.

Nu dricker jag ren explorer, lyssnar på Trancedance och gör mig het inför kvällens spelning. Jag blev oväntat peppad efter att inte lika oväntat blåst av mitt konsertbesök. snoffsat till kön, armhåla o ben. Jag kommer ju inte ligga men jag kan ju få tro't. Jag skulle kapa min fot för lite manlig fägring.

Homeboy är go, jag vaknade till det här smset:

"Åh. Kom på värsta bästa idèn. Köp ett knivset till Debban Snubben i julklapp så kanske han slinter o skär av sig tummen och då kan du ändå ha bra karma för att det va en julklapp. Jag vet, jag är bäst. "

Go men jag tror inte på't. Jag o LiLove har även lagt ner Tony Hawk. Det blev för komplicerat. Ja skulle bli tvungen att möta han, få han att vilja ha mig, få han att skilja sig, få han att åka till sverige, få han att bli offentlig. Så tja nu är ja tillbaka på ruta ett.

Kommentarer
Postat av: Prinsen

Hoppas att du får napp ikväll.

2006-11-30 @ 20:15:41
Postat av: TheManual

Jag träffade Tony som hastigast en gång, han var mycket sympatisk.
Ge det en liten chans i alla fall!

Postat av: P

The Manual: haha kan du presentera oss tror du?

2006-12-03 @ 20:31:01
URL: http://psomipanik.blogg.se
Postat av: Justinzahra

Thanks for your enjoyable site, many good times had ja!

2010-04-29 @ 10:37:00
URL: http://justinzahra.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback