Snattarn. Last episode

Det kan tyckas att jag hetsar upp mig för nada....tyvärr kan jag inte hitta hela vår history bland inläggen o orka göra en recap. Han får mig att darra av ilska...

här bjuckar ja på hans brev. Snattarns asså.

hej hej,


Ja, om du inte vill läsa så släng mejlet nu. Jävligt dumt att tro att jag inte kommer skriva tillbaks, precis som att du är den enda personen som känner och tycker nåt.


Eftersom du agerar otroligt ego just nu så blir jag förbannad, precis som jag blev när du sa upp våran "vänskap" via sms. Jag accepterar att du har dina problem, både nu och i det förflutna.
Det som är ego är att du bestämmer dig för hur allt är och vägrar ens diskutera, vilket är en stor svaghet som människa tycker jag. Men jag har ändå stor respekt för att du fortfarande.....lever....trots det som du har gått igenom genom åren, jävligt starkt, och imponerande på riktigt.Fast egentligen är jag mest ledsen, för att vi inte kunde vara ärliga mot varann. Jag hade INGEN som helst aning om att du hade såna slags känslor för mig utan trodde att de var "bara sex", precis som du sa (du som tycker att ord är viktiga). Om jag hade vetat det hade jag förmodligen agerat helt annorlunda. Jag visste inte vad jag kände just då, men tyckte precis som du att det var fint som snus att hänga ut i Malmö. Jag är inte satan, eller Saddam Hussein, eller George Bush, jag är Snattarn som du känt i ganska många år nu. Hade jag vetat att, som du sa nån gång, att "du tänker på mej när du är med någon annan" hade det varit annorlunda, då hade jag haft ett helt annat ansvar i situationen. Och det var inte bara du som inte var ärlig, jag var inte heller ärlig, jag visste nog nånstans att för mig var det inte bra att ha sex med en person som jag känt så länge, utan att veta var vi stod i relationen.


Visst har vi varit destruktiva för varandra, men vi har också haft jävligt fina stunder. Det var därför jag sa att vi borde sluta ha sex, för att jag önskade vi kunde hänga ut på ett mer avslappnat sätt igen, och jag tror att det hade varit helt rätt, inte för att jag inte gillade sexet, utan, för MEJ är sex med en människa som ändå stått mig ganska nära i så många år nånting mer än tidsfördriv (det må låta som en sensation, men jag är inte en fascist utan känslor). Men nu blev du sårad och jag förvånad.


Men det finns en hel del som säger att vi inte borde ha kontakt, som att du tänker på mig varje gång du är låg, vilket låter helt sjukt tycker jag. Eller att jag är en av de männsikor som fått din att sluta tro, det säger ju att vi inte är bra för varann, på det sätt vi tänker om varandra just nu. I mitt huvud beror denna bild på våran jävligt dåliga tid i Sthlm som du har förknippat med mig som person. Jag har förändrats en hel del sen dess (och även du har jag märkt) så den bilden är inte längre giltig, under den tiden var jag extremt förvirrad som människa och levte livet åt helt fel håll med ganska lite kännedom om mig själv och andra. Jag inte en ny person, men har utvecklats. I min värld skulle det vara bäst att vi snackade, men senaste gångerna vi hörts har du bara darrat på rösten av ilska så om det fortfarande är så ska vi ju inte höras. Jag tror att det mesta kan lösas genom att man pratar, om och om igen, men då måste både vara berdda på att lyssna. Så, antar att vi inte kommer höras.


I övrigt så undrar jag ganska ofta på var du är, vad du gör om du sjunger i band osv. Tänkte härom dan på att det där bandet du hade nog skulle blivit nåt, det var bra låtar på riktigt. Jag har pratat med de flesta av mina vänner om hur ledsen jag är för att inte vi kan hänga längre.


Du skulle kunna se hela det här mejlet som ett påhitt från en grym och känslolös person, som har som enda mål i livet att såra dig eller så kan du se det som något jag jag verkligen tycker och känner. På sikt tror jag att enda enda sätt att lösa problem är att mötas, för människor har alltid en anledning till att agera som de gör, det gäller bara att kommunicera så att alla missförstånd kan försvinna, vilket inte är lätt, men att du mejlar mej är ju ändå ett tecken på att du vill göra nåt åt saken, inte för att vi ska bli nåt igen, men för att gå vidare som du skriver.

/Snattarn.

Snyggt hur han får det verka som jag var sååå tokig i han. Snyggt att han helt glöm bort att det var han som tog på mig offentligt, höll min hand ute, kysste mig. Snyggt att han glömt att han sa "jag tror det här kan vara nått stort". Snyggt att han glömt att han alltid skickade skitsöta sms när jag åkt hem. snyggt  att han glömt hur han sa någon timme efter vi haft sex sa "hon tjejen på kortet är jävligt fin, vi har haft ihop det lite. snyggt att han glömt hur han tryckte ner mig jämt. snyggt att han glömt att jag stod o slet som en gnu för att diska hans jävla stora storkökskastruller i timmar medan han var i skolan för han bad mig. Snyggt att han alltid gjorde så. 


Jag vet inte vad jag ska svar.  Jag hatar han så jävla möe.

D tyckte att brevet visade att känslorna var besvarade. Jag tycker det är PRECIS tvärt om. Jävla tönt, för jag vet ju tillomed att han gjorde det (gilla mä asså)...eller egobusten han fick tillbaka av allt han sa. Han fattar inte ens att tiden vi dejta bara var det som fick bägaren att rinna över. Han har ju fan vart elak såååå länge.


Kommentarer
Postat av: S

it's good to have you back. yay! han e en tönt.

2006-11-16 @ 09:02:27
Postat av: LiLove

om det inte vore så att jag är i STORT behov av att låna dina svart/vit rutiga tajts just nu, så skulle jag dissa snattaren.
GE MIG DOM! innan jag förgås.Jag går som en anka!

Postat av: P

S: tack raring.

LiLove: kanske ska skicka mina leopard på posten?

2006-11-23 @ 02:49:13
URL: http://psomipanik.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback