viktig sak

Det har vart en sjukt viktig dag i mitt liv i dag. Förmodligen topp fem viktigaste. Saker jag har bärt på så sjukt länge, har jag ventilerat med min bror och hans fru i dag. Många av sakerna som jag oroat mig för under alla dessa år, har visat sig vart helt i onödan. Några andra stuff som jag måste reda ut, men främst bara helt enkelt börja ta hand om mig själv.  Det lutar åt att jag kommer flytta mig hemåt typ nu. Inte kanske just hit, hit. Men till den större staden bredvid. Det är så sjukt mycker saker jag har hållt inne under alla dess år som jag måste ta itu med.


Det grova. Är det att jag kommer åka ifån mina vänner som känns jobbigt? Nope, de kommer jag ha kvar. Kommer jag sakna mitt utelive. Nope. Det jobbiga ligger i att inte kunna den kontrollerande, panipullativa  träffa Debban Snubben som inte ens gilalr mig  på obestämd tid. Sexigt.

hej då stockholm på ett tag

Nu drar jag  hem. X2000. Mobilen är avstängd.

Dom vill att jag ska komma hem.

outsiders.

jag vill väl med vara med i 5ans outsiders, men jag vet inte vad. Mina gigantiska tuttar kanske. Skulle bli känd mest i hela sverige.

hem ljuva hem

Jag längtar så sjukt mycket hem nu.

Lätt att jag ska äta en hometownpizza så fort jag kommer hem, sen ska jag snacka allvar med min far. Verkligen, verkligen. Resterande dagar ska jag bara strosa runt o njuta av småstadslivet och internetuppkoppling genom telefon. Ingen stress, ingen press, ingen trängsel, inga otrevliga expediter, inga köer....mmmm

Jag vågar inte ha på telefonen. Jag vill inte veta om han har svarat eller inte. Jag vill inte. Någon som vet hur länge ett sms väntar på att bli rapporterat? asså typ ligger kvar i telen?

Jag tror jag kommer sova okej i natt. Är det inte sjukt att ett samtal till en far kan göra så stor skillnad?

Lystring

Dr Phil....jag o LiLove älskar han mer än livet självt. 

förändringens vindar kanske?

Okej, nu kommer breaking news.

Jag var ute i ösregnet o gick, funderade på var i fucken det gick fel med mig. Var  sekunder ifrån att ta ett bad i sjön i ren frustration, men jag var rädd att nån skulle komma förbi o typ ringa polisen så i sista sekund (o när en hundägare kom gående) struntade jag i det och vandrade dyngsur hem igen.

Satte mig lipandes i bara trosorna o skalade potatis med sophinken mellan benen. LiLove den arma kraken kom ut och satte sig bredvid mig. Vi pratade lite....så gjorde jag det bara....

Skicka sms till till Debban Snubben " Nej, nu får jag ge mig,  funderade i natt. Jag vill verkligen inte längre."

Sen ringde jag pappa o sa "nu kommer jag hem ett tag, jag mår inte bra. men lova att inte bli orolig". Min pappa kanske är snällast o mest förstående i hela världen. han är så lugn o trygg o så sa han " jag ska att inte bli orolig, bara du lovar komma hem..så prata vi om det "... .

som grädden på moset så sa jag det där till pappa som jag skulle sagt för ett tag sedan, men inte sagt. När jag var i lipartaget blev det lättare att säga. Han blev glad o lättad. Det kommer göra saker lättare för han o det är det minsta jag kan göra. Det kommer göra saker bättre för mig med.

Nu väntar jag på att klockan ska slå tolv så jag kan handla snask.

hygglo jesus

Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Sova på saken kommer inte hjälpa, men det är just nu den ända lösningen.

Jag önska det kunde komma en uppenbarelse till mig i natt med vad jag ska göra.. Shyrra asså för jag går av.

.

Nu skulle jag kunna dumpa han, men jag vågar inte om jag skulle ångra mig i morgon igen....fan...

Jag ör inte min bäste vän just nu

Hej jag heter P. Jag älskar att prata om mig själv. Gärna när LiLove kommer hem efter en 12 timmars arbetsdag. Gärna då sitter jag o maler o maler om Debban Snubben och om mitt psyke. Det grova är att fast jag hör mig själv mala så slutar jag inte.

Mitt i allt lyckas LiLove få mig att känna en kämparglöd o jag känner att okej, nej det här funkar faktist inte. Jag vill inte ha med honom att göra, han behandlar mig som skit. Några minuter senare tror jag att jag förstorat upp allt jag just berättat han han sagt till mig, o att han trots allt nog gillar mig.

Jag skäms inför mig själv, inför LiLove, inför Krull, men nästan främst inför Debban Snubben.  Att han kan sitta o tänka tanken "fan va coolt, jag kan göra precis vad jag vill. Hon hänger kvar ändå. Det bästa är att hon ger mig så jävla mycket bekräftelse".

VARFÖR KAN JAG INTE BARA STOPPA DET!

sövas

Det är så mycket jag borde göra, men mina tankar är någon helt annan stans. Jag är trött som en klubbad säl, men jag ska försöka att inte sova. Eller vem försöker jag lura. Jag ska sova nu på studs. Det funkar ju inte.

Bye Bye DN, du kommer inte bli saknad.

LiLove ringde o sa upp vår DN prenumeration. Asså det är ju bara att se sanningen i vitögat. Fortsätter vi att prenumerera på tidningen kommer vi inte kunna ta oss ut ur ytterdörren.  "Vi ska läsa Dn varje dag o bli sjukt smarta" rann snabbt ut i stöpet.

LiLoves officiella förklaring för tanten i luren var "Vi orkar inte gå till tidningsinsamlingen o så tror vi det är är inbrott varje gång de ska lämna den"

Tur att vi är snygga.

Duktig

Jag har vart så duktig i dag. Ringde psyko o ba "tjabba, P här, nu brinner det i knutarna. Kan ni hjölpa mig månne? ". "Det vet du, jag fixar biffen, ringer dig senare" sa han. Väntar nu på att han ska ringa mig o säga "Vet du vad, vi har en tid i morgon. Skulle det fungera?" O så skulle jag bli all happy.

Det tar inte slut där. Jag har vart i skolan också. Efter 15 minuter funderade jag på hur jag på smidigast sätt skulle kunna ta mig därifrån, men på nätt sätt lyckades jag stanna.

Jag är sjukt orolig i hela kroppen, tror jag ska ta mig ett glas vitt.


Nya planen....

Jag funtar på att slå slag i saken i morgon, och försöka ta mig upp ur skiten. Jag kan inte låta mig gå ner mer, asså det här är inte fresh. Inte den nya lilla svarta att va på deken. Jag gör det nästan inte främst för min skull, utan för min fader. För fortsätter det så här måste jag berätta, (om inte annat lär ju nån annan göra det) så jag ska verkligen försöka.

Ja, jag ska fan försöka ta tag i det. Okej planen ser ut enligt följande.

1. Gå varje dag i 30 minuter.
2. Äta nyttigt
3. Gå till skolan varje dag.
4. Plugga 3 timmar varje dag.

Det är grunden då. Jag ska ge det två veckor i alle fall, minst. Annat är bara korkat. Självdestruktivt beteende är jag inte  redo att ta bort riktigt än.

...

Jag håller på o skriva värsta sorgliga låten. Tyvärr skulle det möjligtvis kunna vara en ren rip off av Tiger Lou's-Sam as in Samantha. Synd.

Jag tror jag ska ring o sjunga lite av den för J o så för att se vad han tycker. Snopet om han ba "haha va fan va det där, pinigt". Hoppas han ljuger.

Okej, han gillade det. Jag med då, eftersom jag är människors reflektion av mig. sexigt.

...snattarn

Nu är ja på G. Gissa vem jag ringde nyss? Snattarn.  Är det nått som är en bra temp för hur jag mår är det han. När jag tar kontakt med han är det alltid riktigt illa. Nu skulle jag iof ringa o spy galla på han. Få ur varför jag ä så arg på han. Förklara hur han fått mig att bli så sjukt cynisk.  Tur att hans telefon inte var på.

Vet ni, jag vill bara hem. Hem till Pappa. Jag vill att han ska krama mig, klappa mig på huvudet o säga att kommer bli bra. Jag känner mig som 14, liten och ensam, utan en clue vad jag ska ta mig till.

gråt gråt gråt gråt

Dagen so far.

*free frulle
*gråt på frullen
*snack med ragga på t-banan (empati?)
*gråt på väg hem från t-banan.

Jag överväger honestly att snacka med dady. Om han inte hade hjärtproblem skulle jag inte ens fundera på det. Nu har han det o det gör saken problematisk. Jag behöver en vuxen att prata med, o tyvärr är min mamma superdöd. Det håller på att gå käpprätt åt helvete o jag är uppriktigt rädd.


Frulle for free

Jag har nu vart vaken i 1 timme och känner mig än så länge vid gott mod. Vi ska äta gratis frulle nu. Jag älskar gratis. Jag älskar frulle. Vi fick några gratisbiljetter i går och tänker utnytja det till max. Finns det pannkakor kommer jag äta så jag slipper fixa middag.

För övrigt ser jag  ut som skiten. Samma linser i två dagar, samma kläder i två dagar, ingen tandborste på två dagar. mmmmm.


Lördag & ett sjuhelvetes kalas

Nu sitter jag hemma hos Krull o lyssnar på Bonnie Prince Billy. Vi tar tid för att se hur lång tid tar för henne att göra iordning sig på toan. Det är ett mysterium vad hon håller på med där inne.

Det var mycket kändisar ute i dag. Pang, Krull, Pang's O, Debban Snubben....ja ni ser. Ja vi snackade, o nej jag vill inte prata om det. Kul kväll, ganska med tanke på omständigheterna som rådde.

I morgon är det bara plugg som gäller = vara ensam första gången på två dygn. Jag tröttnar aldrig på Krull. Synd att jag inte är en så himmla bra kompis just nu bara.


saknad

Jag fattar inte hur man kan sakna en person så mycket som jag gör, som man knappt känner och dessutom är elak.

åh..jag behöver träffa han.


Eller så har jag int hört av mig till han

Okej, bra P. Det var inte till Debban Snubben du sms,a till o det var alltså inte heller Debban Snubben som hörde av sig till dig i måndags.

Dessto större anledning till varför du INTE någonsin mer ska ha kontakt med han. Varför ska han existera? Ett bra svar o jag ska för alltid va tyst.

fredag...

16.00 var klockan idag när jag vaknade o tänkte "nej, varför vaknar jag". Jag tror vi ska på galej i kväll. Jag vet inte om jag vill.

Jag ringde nyss till Debban Snubben. Asså jag vill inte träffa han igen. Jag behövde nog bara höra hans röst. Kolla hur det är med han o så. Men ingen svarade. Jag ringde från dolt nummer, för jag skulle blivit så nojig annars om han inte svarat.

Nu väntar jag på att en vän ska vara klar i dushen så vi kan prata. I need prata konstant.

Homeboy peppar igen

Homeboy, jag har sagt det förut o jag säger det igen. Han är bra för mitt ego.

Jag: Några bra knep för hur ja ska på Debban Snubben att tråna efter mig? Förutom gå ner 20 kilo o skaffa nytt nylla..
Han: Ähhh, lägg av. Du är ju skitsöt, behöver ju inte ens smink för att vara söt, det är väl typ 1 promille av alla tjejer i världen.

Naw....

Sist kvar uppe....

I dag lyssnar jag på Anna Thernheim-No Subtle Man. Jag skulle inte kunna sagt det bättre själv.

It's getting late
I think my time is running out
No-one special
Nothing lasting within inside

How should I stay calm
When panic lies just ahead
Everyone can see my youth
Hanging by a thread

No subtle men
Came to my town
No subtle men
Begging for my hand

I'm one of few who's left
When everyone has gone
The train is leaving
And it's too late to get on

So much for running
When no-one stays to wait
For another broken promise
To slip my mind by mistake

Who would take my word
On anything these days
I felt so many times
Saying I'm gonna change

No subtle men
Came to my town
No subtle men
No lifelong friend
Lives in my town
No subtle men
Begging for my hand


Websex?

Nu sitter en random snubbe o runkar framför mig på web cam. Han vill att jag ska visa hud, men jag är påklädd som aldrig förr. Han ba "ta på dig själv" Ja ba "sure thing". Det kan han ju få tro. Jag har inte haft sex på tre månader snart, men jag är jävligt sugen på att sitta och onanera framför dig.
 
Jag tror inte jag kommer sexa med nån mer i hela mitt liv. Det känns typ så.

Mina goa män

 Jag frågade LiLove i dag hur hon skulle rangordna de 4 största psykopaterna jag mött i mitt liv (observera att jag mött dem alla under loppet av mindre än ett år). Listan blev följande.

1.Debban Snubben
2.Mitt ex
3.Snattaren
4.Amokaren

Jag vet inte om jag ska skicka något slags pris nu till Debban Snubben. Grattis Du har blivit utvald som den största psykopat jag någonsin mött. Här kommer en förstaklass biljett till närmaste psykhem.

MIna

 Jag frågade LiLove i dag hur hon skulle rangordna de 4 största psykopaterna jag mött i mitt liv (observera att jag mött dem alla under loppet av mindre än ett år). Listan blev följande.

1.Debban Snubben
2.Mitt ex
3.Snattaren
4.Amokaren

Jag vet inte om jag ska skicka något slags pris nu till Debban Snubben. Grattis Du har blivit utvald som den största psykopat jag någonsin mött. Här kommer en förstaklass biljett till närmaste psykhem.

Godis är min jesus

Jag ska handla godis nu, fast jag varken har råd eller är sugen. Mest som en liten aktivitet jag kan utföra. Om jag bara hade lite pengar skulle jag gå ut fast jag inte ens tycker det är kul och dricka mig karate och hångla upp nån. Men icke.

Speckad helg.

På fredag ska Krulls ex man komma hit o vi ska på synthkonsert. Där kommer även två pers jag haft sexuell aktivitet kommer infinna sig, varav en är han som gjorde peacetecknet åt mig efter min avsugning.

På lördag ska jag på båtfest. Krull har försäkrat mig om att det inte är i en jolle.

Swing

Mitt ex roligaste skämt såg ut enligt följande.

Jag: Gör dig inte te'...
Han: Nehe då gör jag mig väl kaffe.

Tack Jesus att du gjorde dig av med honom

vakna suger

Jag somna när jag kom hem, kände mig rätt fine när jag var på universitetet. Men sen fick jag tid o tänka o då var det kört. Somna så klart när jag kom hem, vaknade och ville fortsätta min dvala. Nu sitter jag o är ofrivilligt vaken, hungrig som ett as.

Hej då.

vakna suger

Jag somna när jag kom hem, kände mig rätt fine när jag var på universitetet. Men sen fick jag tid o tänka o då var det kört. Somna så klart när jag kom hem, vaknade och ville fortsätta min dvala. Nu sitter jag o är ofrivilligt vaken, hungrig som ett as.

Hej då.

Ännu en smaskig dag

Jag sover som en gubbjävel på nätterna. Det kvittar vilken säng jag sover i, eller om jag sovit på dagen. Sömnen är inte vad den en gång var. Jag trodde tidigare att jag hamnat mitt i vägen för ett currykors men det teorin får jag alltså därmed blåsa av.

En annan sak jag tillfälligt får blåsa av är min självständighet. Jag behöver låna typ 200 kronor av min far. Fan också. Jag har vart satans duktig. Det är inget att göra åt, jag behöver en skolbok.

Jag tänker ha glasögon på mig i dag för jag orkar inte va het i skolan. Iof var det ett tag sedan jag gjorde mig till när jag skulle dit. Eller jag åker ju aldrig dit.

Hej.

.

90-talets svordom.

"Är du bög eller"

Lätt att jag ska införa igen.

Yes 2.

Dagens skadeglädje 2: Jag har ganska många bra kontakter som Debban Snubben skulle kunna haft stor hjälp av. De kommer han få ta del av när helvetet fryser til is.

Yes

Dagens skadeglädej: När jag googlade mitt ex och hittade honom som webmaster för skolkörens hemsida som hans tjej leder.
Ho ho ho ho.

Potatissoppa så klart

Nu äter jag mer potatissoppa bara för att.

I morgon kommer LiLove hem. Hon säger att hon kommer gå bananas om hon kommer hem o jag ligger hemma o sover o inte gått till skolan. Med andra ord kan jag i alle fall inte vistas hemma i morgon.

jag tror att min dejt kan ha märkt en sak man inte får märka. Om han gjorde det förklarar det varför han inte älskade mig. Asså jag älskade inte han, men han borde  ha älskat mig eftersom jag var waaaaay over his leage om man säger så.

En jobbig sak. Nästa vecka kommer Debban Snubben va på ett ställe. Jag vill vara där, men ska/får inte det. Krull tror inte jag gillar Debban Snubben igentligen, utan att jag bara tror jag gör det för jag vet att det aldrig skulle funka. Hon kan ha rätt bruttan.

Asså go natt, ja måste sövas nu.

Bodyguard pullan

Nu äter jag potatissoppa. När jag delar potatisen i soppan o det låter "kling" tror jag att grannarna ska ringa på o ba "ursäkta men klockan är 01.20 o vi vill fan inte höra när du äter din potatissoppa". Visste det skulle va udda, men jag skulle inta va förvånad. De är ju helt galna.

Det är rätt läskigt att gå från tunnelbanan o hem så här dax. Som tur är har jag " Bodyguard" , inte som i Kevin Costner vilket iof skulle va jävla ball, utan "Bodyguard" som i sprejen. Enligt förpackningen ska den, svida i ögonen, färga rött, o paralysera.   Själv ser jag hur jag spruta den på en idot o han bara licksom fryser i positionen.

Grejen är ju den att jag inte ens är säker hemma eftersom vi har en kåt katt, kanske borde ha den under kudden i natt.

Jag var på blixtdejt tidigare i kväll. Vi drack en öl. han kolla på mina tuttar, jag kolla på hans t-shirt som han klippt av urringningen på.  Sen kom Krull o vi drog till Obaren och kolla på Emmon. Hennes musik är grym, men hon borde ha någon som mima henne låtar för hon är inte het på scen. Det ser bara fel ut när hon rör sig. Där var även en snubbe som jag är bekant med sedan tidigare där. Han gillar inte mig men jag gillar honom. Det roliga är att han är en trevlig snubbe, så trots att han inte gillar mig är han ju ändå trevlig. Jag är bra sugen på att veta varför han inte LÖÖÖÖÖÖVES me.

onykter o ska sövas

Utanför huset. YES

Nu skriver jag med vanatarna på. Det lär ju inte märkas någon skillnad. Jag ska in till stan nu. Först ska jag möta Krull. Sen ska jag möta Military. Jag ska unna mig en latte. Jag är typ tvärsäker på att jag kommer börja lipa. Gutt.

Vi syns sen barn.

KUL

KUKFITTABALLEKUKFITTABALLEKUKFITTABALLEKUKFITTABALLEKUKFITTABALLEKUKFITTABALLE
KUKFITTABALLEKUKFITTABALLEKUKFITTABALLEKUKFITTABALLEKUKFITTABALLEKUKFITTABALLE
KUKFITTABALLEKUKFITTABALLEKUKFITTABALLEKUKFITTABALLEKUKFITTABALLEKUKFITTABALLE
KUKFITTABALLEKUKFITTABALLEKUKFITTABALLEKUKFITTABALLEKUKFITTABALLEKUKFITTABALLE
KUKFITTABALLEKUKFITTABALLEKUKFITTABALLEKUKFITTABALLEKUKFITTABALLEKUKFITTABALLE
KUKFITTABALLEKUKFITTABALLEKUKFITTABALLEKUKFITTABALLEKUKFITTABALLEKUKFITTABALLE
ANAL.

.

Ingen förstår.

Dagens upplägg

Nyss: vaknade med kåtkatten i ansiktet, lipade lite, pratade med LiLove

Nu: Blogga

Sen: Nightmare Before Christmas, Potatissopppa, Städa, Lämna tillbaka tröja, fika med Military och eventuellt lipa.


uppesittarnattkanske

Jag tror inte jag kommer sova i natt. Jag vill inte. Jag mår bäst på nätterna. Mest för att jag slipper må dåligt över att jag inte plugga,r går, träffar vänner, städar osv. Inga förväntningar eller måsten. Ingen press. Tror jag ska borsta tänderna, lägga mig i sängen. Vänta på att top model 4 ska börja klockan 2. Sen ska jag kolla på Nightmare Before Christmas. När den är klar lär ju klockan vara framåt fyra typ. Då vet jag inte vad jag ska göra riktigt.

Ingen är online på msn längre....

Jag ska sluta vara vid datorn så mycket. Jesus jag är 25 år  hänger vid datorn hela dagarna. Det är ju jävligt coolt. Problemet är att jag inte vet vad jag ska fördriva tiden med, studier kanske vore nått?

Fucken till livet

I dag lyssnar jag på Jeniferever-From Across The Sea, det är en bra låt att va olycklig till.

Vet ni vad som slagit mig ikväll. Att jag är rädd för att det är för sent. Att allt ska vara för sent. För sent för att ordna upp det, för att bli frisk, för att trivs, för att bli lycklig, för att känna motivation, för att bli lugn. Det känns som att så mycket i mitt liv redan är sabbat & att år som jag inte kan få tillbaka är förlorade för jag inte mått bra o inte heller tagit tag i det. Jag vet inte vart jag ska börja ens för att få ordning på det.

Dagens ord jag lärt mig stava: ikväll istället för i kväll.

Katten är kåt igen

Naä jag kan inte klappa katten mera, den feta asså. Han är helt äcklig. Så fort man klappar han så väcklar den lilla penisen ur sig ur magen.  Som att det i sig inte vore nog, så vickar han med den fram o tillbaka när man klappar han. Serriöst katten är kåt på mig.

Ha ha naä nu var jag tvungen att prova. Asså så fort man klappar han på halsen särar han på bena o visar sin minipenis. Fy va äckligt.

Dr Phil Halleluja

Jag vet att jag har sagt det förut men asså jag måste ha "DUMPA HONOM, HAN VILL INTE HA DIG" i mina ägor igen. Jag har glömt så mycket viktigt som stod i den.

En annan smart snubbe jag ska lyssna mer på är Dr Phil.

"Take it from a guy: If you're in love with somebody, you will swim the stream, you will climb the mountain, you will slay the dragon. You're going to get to her somehow, some way"


Varför kan  vi inte bara acceptera fakta. Är de förälskade, kämpar de. Punkt. Pinigt att jag dejtat en kille som inte vill ha mig.

(((((Nån som har nån bra bok om livsstrategier o sånt?)))))


Fan kan jag ha nått på spåren månne?

Jag funderar på att helt sonika överräcka mig till han som säljer frukt på torget i hooden. Han har ju helt klart visat intresse och jag skulle nog kunna kränga han på minst 100 kameler. Fatta vilken deal. Muslimsk hemmafru her I come.

hmmm

Jag undrar vad som hade hänt med mig om jag inte hade haft LLove... Då & Nu. Hon är min livboj.

Happy days?

Könstigt. I dag när jag prata med LiLove i telefon så ba "men shit man, vi drar till London i vår då o lever the fucking goda livet". Efter lite sömn hånar jag mina nästan positiva tankar? Jag vill inte ens va med nu här.

Jag vill bara ha min psykolog nu. Asså jag BEHÖVER han/hon. Gode gud, snälla inte en psykolog till som undrar om 25åriga P hänger på Lunarstorm. Inte lungt.

sömn

Fan vad vädelöst det är att vakna. Har jag sagt det? Sex timmar tills jag kommer sova nästa gång.

 jag vill ringa HAN, men det är ju bara för jag är uttråkad jag vet ju det men vad hjälper det? Nu är det en vecka sedan vi träffades.

Livet suger. HEJ

gooooogle

Jag letar frenetiskt efter en sida på internet med alla svar. Jag googlar o googlar men vet inte riktigt vad jag ska använda mig av för på sökord. Jag vet bara att en dag kommer jag hitta sidan. Den kommer blinka & lysa & typ ropa mitt namn. JAllt jag någonsin velat ha ett svar på pch kommer vilja ha ett svar kommer finnas där.

Nu, typ nu skulle jag gärna ta emot den.

Försvinn ut ur mitt huvud.

Jag har tänkt en del på Debban Snubben i dag. Förmodligen för jag har haft en hel okej dag och då låter mina tankar vandra vidare till saker som igenligen inte är relevanta. Men tänker på han det gör jag.

Jag skulle verkligen verkligen vilja gå på dejt nu. Asså inte för sakens skull, utan med nån jag är attraherad av.  Som jag tycker är het. Pang har en söt kompis. En casanova som är lite i samma stuk som snattarn. Men ändå het i alle fall... kanske skulle fråga henne....

Jag & LiLove

Jag o LiLove pratar med varandra i telefon nu, eller pratar o pratar. Vi har hands free och hon kollar på Oprah o jag bloggar.  Ibland går vi runt så här i flera timmar, komenterar nått då o då men gör saker var för sig. Jag gillar't.

LiLove: Tyst nu, nu börjar oprah
P: Meh, du ska va tyst
LiLove: Tyst
P: Meh tyst. Okej.

På Onsdag kömmer hon.  Hjärtat mitt.


Vi hörs då heeeej....P: Va, fick du sms nu?
LiLove: Nej det var jag bara som blippa på telefon o spela in lite av vårt samtal.
P: varför då?
LiLove: Jag vill ha din röst om du skulle dö,  så jag kan lysma på den då. Man vet ju aldrig med dig.

Nyfrälsta P

Det är knappt att jag tror mig själv. JAG ÄR UPPE! Jag har iof inte kommit iväg än, men jag tror det är högts möjligt att jag kommer vara mina två timmar i skolan i dag. Skulle va en jävligt ball grej. Sen ska jag lämna tillbaka en asfin tröja från H&M som jag är ful som stryk i, o pengarna ska jag sätta sprätt på, så kallad tröstshopping.

Vilken spännande dag jag har framför mig. Dessutom vet man inte vad Jesus himself har i bakfickan för göttigheter åt mig.

Den där Jesus, jag säger då det.

Han ringde, eller?

Jag tror HAN ringde nyss, inte jesus alltså. Utan Debban Snubben. Jag svarade inte. Jag är bra. Det var inte råååli att inte svara. Jag ville.

undrar om det det var han, har för mig att han har det numret.....

Bäst hade vart om det vart jesus, som ville snacka lite.  Guh va mycket Jesus det blev helt plötsligt.

okej,jag har lite svårt att släppa det...

...men nu är det jag som skriver en låt som heter "Jesus is in da house"


shita man

Shit det är ju fantastiskt.....JESUS PRATAR MED MIG

....

naä, LiLove hade tydligen inte heller sökt på det tidigare.  Nu du Bosse händer det grejer...


Jesus is in da house

Det hände nått himmla konstigt. Helst hade jag gärna sett att det var ett tecken från ovan hur jag ska få ordning på mitt liv. Tyvärr kan jag inte riktigt tyda vad han vill ha sagt. Följande skedde.

Jag går ut i köket o hackar o en svamp, när jag kommer tillbaka till datorn har någon sökt på "besegrade hydran" på google. Okej inte så konstigt kan tyckas, men saken hör till den att jag ju är ensam hemma.  Även om nån hade vart hemma, varför söka på besgrade hydran.

Ja men okej, jesus varför sökte du på det? för jag kn inte tyda nått utav detta:

"Det andra dödet var att besegra Hydran, ett odödligt monster med nio huvuden. Om ett huvud höggs av växte två nya ut i dess ställe. Herakles besegrade hydran med Iolaos hjälp. Varje gång han högg av ett huvud svedde Ioalaos stumpen så att inga nya huvuden kunde växa ut. När alla huvuden var av begravde de monstret under en hög stenar. Herakles doppade sedan sina pilar i hydrans blod, vilket gjorde dem dödligt giftiga."

Det här med subtila budskap är ju inte min grej. Mycket bättre om han skulle ba" skaffa ett jobb" istället för att slänga ut sig grekisk mytologi.

Vad vill han tror ni?

.

Nej asså jag pusha inte tillräckligt för sidan. SJUUUUUUKT BRA ÄR DEN!

http://hype.non-standard.net/

Om du har bra musiksmak. Ja, det finns en allmän sådan. gå in här, och tryck sen på någon av bloggarna tryck ¨på en av låtarna(asså listen) o så har man värsta långa playlisten som spel upp för en. Svinabra o alla jag kollat in har haft bra musik.

Vad skulle ni göra ut mig?

P till kultuminister?

Bra att kulturministern avgick. Hon var inte snygg och vi connecta aldrig riktigt. Jag och Leif Pagrotsky var mer på samma våglängd.  han hade kollen o va kort men ball, hallå han spela med Atomic Swing på tv för inte så länge sedan. Go. Den nya bruttan såg bara så grå ut, som urkommen från en grotta hon vart inlåst i way to long .Utom några som helst belägg tror jag inte hon har koll på populärkulturen, men jag kan ju tro bäst ja vill för hon är ute ur spelet i vilket fall. Tja då vi hörs. Klipp dig o färga håret.

meningen med livet

Googlade meningen med med livet också men fick inga uppslag där heller.  Jag har komit fram till saker som skulle göra mig lite mer happy i alle fall förutm ett friskt psyke då så klart.

1. Ett hem, asså ett riktigt. En fast punkt som är min o som jag möblerat helt. Inne i stan. (ju mer jag tänker på det ju mer inser jag att det påverkar mig att bo här ute)
2. En framtidsvision. Asåå typ en klarhet i vad jag vill göra o vart jag vill vara. Delad plats med : ett band att sjunga med
3. Veta vad jag ska göra i vår.
4. En Hobby jag "brinner" för.
5. Börja laga mat (asså helt serriöst typ vegobiffar o så)
6. Umgås mer med folk.

I den ordningen mer. O det är det längst upp som påverkar mig mest så inte ett skit skulle ändras om jag gjorde nummero 6 och 5 och 4 om problem 1, 2 oh 3 fortfarande återstår. Tyvärr är 1an omöjlig och den är viktigast av allt.

Förutom detta skulle rik göra mig sviiiiiiiinglad....


Serriöst vad ska jag göra

Jag googlade "vad ska jag göra med mitt liv". Jag fick 7040 träffar men fick inga bra uppslag. Någon?

Nästan duktig

Nu har jag sagt till receptionen på psyk "klart ni får skicka efter mina journaler". Synd att jag inte var med i deras dator ba. Typ som att jag aldrig ringt. Tar det längre än 3 veckor nu kommer jag gå amok. 

Okej,  nej jag gick inte till skolan. Tyst. Men jag ska nu äta en fryst pizza, städa lägenhen tills den glänser,  skriva lite förslag på vad jag ska göra i vår, maila min grupp som jag helt sonika bara skitigt i,kolla på nightmare before christmas, kolla på prision break, spela gitarr. det får räcka för i dag.

Allt räddas av att jag var hos psykon i dag. Yes indeed.

We're not going on a summer holiday

Nu drar jag till psyko. Titta vad fint, nu känns dagen lite mindre svår.

Intressen

Fan va internet är tråkigt. Internet måste shape up sig om jag ska hänga kvar.

Asså jag ska skaffa intressen i veckan. Asså pinigt när "han vars namn jag inte ens vill nämna längre" ba "vad är ditt intresse" o jag inte kunde säga nått. 

Igentligen har jag ju typ intressen....

Bloggen (men det kan jag inte säga eftersom det är hemligt)
Musiken (men har inga grejer att spela in o fixa med än så jag plinkar ju bara på gitarren)
Böcker ( men jag orkar inte läsa när jag pluggar)

Tre intresen, är det fjuttigt? Ja kanske om man inte utövar dem.

Fast innan jag ska fixar intressen kanske jag skulle fixa mig ett värdigt liv .

fiiii fan

Jag vill inte gå o lägga mig, för då måste jag gå upp och gå till skolan...och jag vill verkligen inte det..så jag är vaken istället.  Då tar det längre tid tills det är dax.

Kuuul

Gårkvällen i punktform eftersom jag är slö.

*Jag, Bäste Mr M O Krull hos mig, med rödvin.
*Bäste Mr M spottar på lappen de satt upp på dörren.
*Vi kommer försent till Karaoken pga Bäste Mr M och hans dj drömmar
*Vi drar in till stan.
*Hamnar på St eriksplan av nån anledning där Bäste Mr M hamnar i bråk med en 15 åring. Han får sig en snyting på näsan o en spark i ryggen. Jag funka som en sköld, eller snarare bodyguard. Det hela var helt oprovicerat förutom den lilla detaljen att Bäste Mr M, tracka han för han inte visste vilka som gjort hans favoritlåt o sedan avslutade med säga" Du förtrycker din tjej och ditt liv är patetiskt". Snyggt.
* vi är på Debaser i exakt 10 minuter. Sen vegiburgare o sömn hos Krull.

Nej, inte så kul o nej inget hångel. Synd att jag typ äcklas av män numera


filmkväll...

Jag trodde jag gjorde värsta kapet när jag hyrde film i dag. A, jag hyrde STORM, Nightmare before christmas och Lantana. Jag kollade på STORM och Lanatan nyss. Aasså Lantana visst helt okej, men jag blev inte crash berörd. Ska den det? STORM, jag fattar vart de vill komma, men ibland rodnande jag för att det var så pinigt.  Ingen bra videokväll med andra ord.  Nu ligger allt hos Nightmare before christmas.

jag älskar att inte tänka. Jag kan tillexempel inte tänka när jag tittar på film, eller när jag umgås med folk. Men typ nu....blir ja inte go i huvudet. Tanken på att jag måste ta mig till skolan i morgon får mig att bli helt kall i bröstet (eller igentligen tanken på att man existerar). Fan, men jag MÅSTE.

Pratade med LiLove som är i hometown, hon hade sett kort på mig, typ 4 år gamla när jag såg glad ut, på riktigt. Fast jag undrar om jag var det igentligen. Psyko i morgon om jag lyckas ta mig utanför dörren.

p super till

Nu sitter jag och Krull o dricker rödvin. Asså jag är så sugen på att hångla att jag ger ner i splitt. Jag måste, måste. Jag vill nog till debban för där brukar de inte sätta sig på tvären för lite hångel. Asså jag dör utan kyss. hej då

suuuug

Sug att jag vaknade så tidigt. Nu har jag hela dagen framför mig.

.

Det gör mig lite lycklig att jag kan bita av mina tånaglar.  Inte stortån dock den nageln är för hård.

Krig i hyreshuset

I mitt lägenhetshus är de på krisstigen mest hela tiden...o jag är inte den som är den så jag hänger på snabbt som fan, nej inte snabbt som fan men hängde på i alle fall. Jag tycker ju att jag är ascool med som gört.

I förra veckan så satte de upp lapp typ "vem dushar  och spolar 7 på morgonen en lördag, vissa sover". Ja, liksom nån som jobbar eller är dålig i magen dit jävla cp? o nån svara i stil med "vissa jobbar, det är värre med folk som stampat, festar o har hög musik" Jag hade lust att svara. Vi bor i ett hyreshus acceptera och gå vidare, det låter i hyreshus....men  jag lät bli.

Nu hade någon satt upp en lapp igen, nu med " Det är förbjudet att ställa sopporna i trappuppgången". Asså kan inte folk ta dessa saker personligen med dem det gäller, jag blev trött så jag rev upp min Penna o ba "Hur skulle det va om folk började ta upp saker med folk personligen?" Naä nu när jag läser det var det inte så ball. Jag skulle ba "Tyst på er alla surfittor o skaffa er en jävla hobby"

Fett cool jag är. Nån lä ju ska ha huggit på det jag sktivit i morgon. Fortsättning följer. Hur orkar folk?

my night

Trevlig kväll, jag glömde bort att jag var ledsen typ hela kvällen. Ryan Adams var okej. Asså jag är ju inte så inlyssnad, men det var licksom najs. Snygga människor. Jag började snacka med en hunkig snubbe, eller en hunkig snubben började snacka med mig (som visar sig vara musiker..så klart). To bad var att han var för full när jag sen skulle ring för att vägleda honom till puben vi gått till o valde gå hem istället...(asså han sa att jag skulle ta hans nummer..snälla vad tror ni...annars skulle jag aaaldrig). ..men asså skit samma....

Men serriöst jag är fan med i gemet. Visst han kanske bara ville sticka penisen i mig, men ooooom han ville sticka penisen i mig. Guh ja är sååå med i gemet. Asså med ett friskt psyke skulle jag va en hel fucking guldgruva.

Wild Horses

i dag lyssnar jag på The Sundays-Wild Horses. Förut tyckte jag de var asmesiga o sög mjuk liten balle, nu tycker jag den är finare än snuset.


Umgänge

LiLoves pojkvän är hemma med mig nu. Guh vad jag älskar att ha människor runt mig för då känner jag ingen klump i magen. När jag bodde i USA  förföljde jag min roomie vart hon än gick. Jag pluggade tillomed i hennes säng. Tyckte det var svinjobbigt när hon gick på toa. Jag var så rädd för att vara ensam.

O nu...när vinden gått för att handla kommer oron tillbaka. Ensamheten är min värsta fiende. Jag vill aldrig mera vara ensam.

.

De är kära på tvn, må de brinna i helvetet.

Ryan Adams plus P = sant

Hallå, jag ska på Ryan Adams ikväll. Jag, Krull och Bäste Mr M ska dit, den nya supertrion som herrn så fint utryckte det. Bäst av allt är att kalaset är 4 free för oss. 

Problemet blir bara att ta mig ut ur lägenheten, jag blir helt kall vid bara tanken....
Ska börja peppa snart. Först Drive Me Crazy på tv.

Någon som känner sig manad.

Nån som vill bjucka på gratis sprit? Jag lovar att inte lipa, bara vara snyg


Den gubben gick inte

nej ja kunde inte ta mig ut...

Kul, det är ju gelg

Så dessutom tror jag att min oro är tillbaka med bravur. Asså i wish att jag åtminstone oroade mig för att typ jag skulle få cancer eller nått (eftersom jag med största sannolikhet kommer få det innan 35), men nej jag får en klump i magen när jag tänker på at det är fredag, och jag inte kommer göra ett smack. Att det är fredag, och fredagarna är som måndagarna. Inget gör den andra dagen olik. 


Ja o det är som samma dag som i går

Nu berättade jag för LiLove vad jag gjorde i går. Det var skönt på något sätt, dessutom hade jag inget val för det hade märkts i vilket fall. Jag ska inte göra så i dag.

Jag blev asbesviken när jag vakna i dag o klockan bara var  2. När jag var riktigt go sov jag till fem för att sedan börja supa. De dagarna var ju mer fine. Nu vill jag inte ens bli straffknullad. Nu ska jag dra till psykologen, jag är lite nervös att jag kommer lipa i receptionen när jag ska fråga hur lång tid det tar innan man får gå för första gången.

Dagens ända Yes är att jag gått ner 2 kilo typ nu.

åhh...tänk...va

..Cool om jag skulle vakna i morgon, vara 13 år, ha en frisk mamma, ett helt okej psyke, vara oskuld, aldrig fått hjärtat krossat och trott att jag skulle erövra världen.

eller skulle alternativet va att inte vakna alls.


Natt

Vad bra, nu kan jag somna igen. Jag älskar sova.

I morgon har jag ett mission.

PSYKOLOG

Depeche

Jag älskar Depeche Mode så jävla mycket att jag spricker i två halvor. Särskilt denna men det borde ni vet vid det här laget. Jag skulle gifta mig med Han any day. Låten somebody......tror inte jag skulle kunna sagt det bättre själv.

I want somebody to share
Share the rest of my life
Share my innermost thoughts
Know my intimate details
Someone wholl stand by my side
And give me support
And in return
Shell get my support
She will listen to me
When I want to speak
About the world we live in
And life in general
Though my views may be wrong
They may even be perverted
Shell hear me out
And wont easily be converted
To my way of thinking
In fact shell often disagree
But at the end of it all
She will understand me


I want somebody who cares
For me passionately
With every thought and
With every breath
Someone wholl help me see things
In a different light
All the things I detest
I will almost like
I dont want to be tied
To anyones strings
Im carefully trying to steer clear of
Those things
But when Im asleep
I want somebody
Who will put their arms around me
And kiss me tenderly
Though things like this
Make me sick
In a case like this
Ill get away with it


.

Dagens första leende fick jag av detta.

Hej hej

okej, jag terrar att sova bort lite mer av dagen. vi hörs då.

Sug

Jag vågar inte ens säga, för jag är rädd att hon ska bli arg på mig. Men jag var tvungen....asså jag har inte hört av mig till han...


fitta balle kuk anal

Nu är jag tillbaka på banan. Guh vilken underbar dag att vakna till. Guh vilken tur att jag fokuserat på nått helt oväsentligt ett tag så jag glömt hur tråkigt , onödigt och totalt oinspererande allt är.  Jag tycker serriöst inte livet är så jävla kul, jag tror destruktiva P 'är tillbaka med bravur eller vad säg som att jag skickat sms till Snattarn (han som ville skaffa barn med mig o vars besök tog mina sidvisningar på bloggen till oanade höjder. Han som är min Mr Big)

"Hej, nu borde du vara här så vi kan lura oss att vi har nånting speciellt. För jag är sugen på något destruktivt. Lura mig själv. Det gör jag bäst"

Smart som fan, bryr jag mig. Nej inte det minsta, för inget har någon betydelse. INGET.

Ja jag tycker synd om mig själv. Stäm mig.

.

"Jag pratade med mitt ex o berätta om dig o hon ba hur många gånger har ni gjort slut o blivit tillsammans?"

kul jul, jag är ju så jävla speciell.

sista smsen

Men då... vilket jävla sovamara, vaknade klockan 11. Fan vad dåligt! har sovit sjukt dåligt. kollade mobilen inget sms, inga missade samtal. slut. Kollade bloggen, inga medelanden.

Här kommer slutet från i går. Asså jag vet att det är lite fånigt, men jag var tvungen att känna att det var jag som gjorde slut på skiten.

Jag: "Jag åkte hem nu, o vi ska inte fortsätta träffas mer. Men jag är inte arg eller så."

Han: "Jag hade en lite förhoppning att du kanske skulle vända igen. Det hade inte varit fel på nått sätt. Bara positivt. men hoppas din resa hem går bra. Kram god natt."

Jag:"Det supmade du ungefär när jag klev innanför dörren. Ha det bra. God natt.2

Han:" Nu fattar jag inte vad du menar tyvärr"

Jag: "Att jag skulle stanna, sumpade du när jag gick innanför dörren i dag. Men nu har det ingen betydelse längre. Adjö. På riktigt."

Jag: "Serriöst om du vill vara snäll mot mig, ringer du inte eller smsar mig igen. Jag vill inte mer."

I vanliga fall, om han hade gillat mig hade han aaaaaaldrig skrivit första smset på det sättet. Han hade panikat o ba neeej vi ska träffas blablabl. Nu sa jag läsa dn genom tårfyllda tårar, sen ska jag åka till psyko..

...

o ja, självklart klandrar jag mig själv. Jag gjorde nått fel, jag var för på, ful, tråkigt, sur, gnällig, motstridig, daltig, fet, gullig, ointressant, osexig.

Ja tänk vad mycket fel det kan finnas hos en person....

Homeboy peppar

Homeboy: Ärligt var hittar du alla, raggar du i Vadstena? (förtydligande för läsare. Vadstena ort känd för sit fd stora psykhem) Tur att du märker att de är spyk i alle fall inte eblir en förtryckt hemmafru med psykman som tv 3 kommer och filmar.

Homeboy: Ok, är han först snäll och sen tröttnar och psykar ut för att du ska göra slut?

Jag: nej nej han psykar ut mest hela tiden....han minskar psyket när han tröttnar

Homeboy: Ok, du borde sparka honom i fittan, man får inte psyka förrens ett år, annars är man lite psyk på riktigt

Jag: haha men asså han är ju det. citat "Den första frågan jag vill ställa när du vart ute med Bäste Mr M är, knullade ni. Sånna tankar har jag hela dagarna"

Homeboy: Kan du inte anmäla honom för våldtäkt, den ultimata paybacken och så vattentät, så får han skaka lite galler.

Jag: haha asså serriöst du lyckas alltid få mig på bra humör när jag är nere. Jag är inte go i psyket i dag, men nu lite bättre.

Homeboy: Det är bra, men du har ju power kvinna, fattar inte att du låter dig gå ner för nån psykokille, du är ju het och det vet du, ut o ta nästa, så kan ju han sitta och undra om du knulla Bäste Mr M när han sitter och kollar på Lyckochansen

Okej....nu minskade han mitt sömnbehove med säkert tre timmar.... 


Slutet med Debban Snubben

Nu kära ni är det slut på riktigt. Asså verkligen på riktigt. En gång för alla. Det är bra, det är det bästa. Tyvärr kommer mitt ego få sig en knäck vars konsekvens jag inte ens vill fundera på. Asså jag hade serriöst 100 gånger hellre tagit att han gav mig stryk än att han slutade gilla mig. Guh hela han utrstråla det.

På 4 timmar skre följande:
* Det är sick dålig stämmning
* Han kollar på mig med noll gnista
* Han påbörjar ett samtal som låter som att han ska bryta upp med mig (varpå hela mitt hjärta blir till is) (han säger sen att det inte alls var så att han skulle bryta upp.....förmodligen säger jag)
* Jag panikar o börjar spy galla i stil med "jag har aldrig sett några framtidutsikter med oss"...
* Jag försöker dra
* Han försöker få mig att stanna (läs tar av mig skorna o jacka)
* Jag stormar ut
* Jag stormar in
* Vi snackar på hans säng
* Han säger att det första han igentligen ville fråga när jag vart ute var om jag knullat med Bäste Mr M..
* Han säger att han inte blir upprörd när jag pratar om mitt ex. Jag ba va bra. Han ba nej för mig betyder det inte att det är bra. (läs för då är ja intresserad längre)
* Vi kramas lite o skojar så klart.
* Jag säger att jag ska dra hem
* Han försöker övertyga mig att stanna.
* Jag ba nej asså, inte när vi inte dejtar det känns inte bra.
* Jag ba " men serriöst har vi bestämt att vi inte ska träffas mer nu?"
* Han: asså nej, men vi har inte så bra förutsättningar.
* Jag,  nej precis vi träffas inte mer, om inte ens du som är psykopat tror vi har bra förutsättningar...då är det illa.
*  Jag skojar och knuffar in han på toan som går i baklås.
* Sen kramas vi o jag drar.

Innan han drar viskar jag  "du kunde ha litat på mig" .....
(sen skickade lite sms som jag tar i morgon)LiLove säger att jag blir utslängd om jag inte går till psykologen i morgon.

LiLove: Vill du dö?
Jag: Nej
LiLove: Vill du skära i armen?
Jag: Nej
LiLove: Vill du gå till skolan?
Jag: NEEEJ!
LILove:Vill du bli straffknullad?
Jag: Nej!
LiLove: Vill du supa dig redlös?
Jag: Nej, Jag vill bara sova hela tiden.

Jag ska dit i morgon, men det kommer säkert ta låång tid innan jag får en tid. Jag vill ha en typ i går. Herr Dr fixa P.  Hallå problem att jag ÄR folks bekräftelse...

Fan vad jag inte är glad. Satsar på sömnrekord i morgon....

cikeln är sluten....

o så tjaffsar vi o tjassar o tjaffsar o så blir vi sams, o så låter han fortfarande inte särskilt glad när jag väl ringer. O så har jag lust att skita i det, men det gör jag inte. Tydligen ska vi träffas i kväll. Så där sugen, så där stabil i psyket...


observera att jag lärt mig stava till väl.

?

Exakt vad hände i morse?. Jag gick upp, klädde på mig, tog tunnelbanan,  kommer till fridhemsplan, vänder och åker hem.

The end. Ingen skola med andra ord. Suprise, suprise....

Natti

Nej, nu går jag o lägger mig. Jag ska gå till skolan svinmycket i morgon. Asså fatta. Jag har tenta på Lördag. Guh, nästa delkurs är det jag som blir en flitig student till. Ush jag är en skam för för alla studenter. Tur att jag är het i alle fall.

God natt sweethearts.

HJÄLP!!!

Jag vill göra något jätteromantiskt för Debban Snubben.....o coolt gärna...någon som har en bra ide?

Inte dyrt får det inte va heller, i stil med resa till Paris...

Han & Jag så bra o så dåliga

Vi är bäst på o bråka. Men!!! vi är även rent allmänt bäst. Vi är ba så coola tillsammans. Två psykon. dessutom är vi snygga ihop.

I hissen..

Jag: shit vi är snygga ihop.
Han: Ja, jag tänkte på det i morse.

Guh va jag gillar han. I morgon ska vi hänga. Han säger att det bara ska vara kärlek då.

jag kommer inte klara tentan, jag skyller på fjärillar i magen....

Kommersen i stan

I dag var jag o LiLove uppe med ottan. Detta för att vara första kunderna i hoodens nya matbutiken. Vi var höga av förväntan, o alldeles pirriga i magen. Glada i hågen knatade vi ner till affären..


Kul grej. Vad var dealen. Inga jävla cerpentiner eller ballonger. Inga jävla gratis matkassa till de första 20 kunderna. Inget jävla snittbjudande och inget jävla provasmakande..INGET Fi fan.


Va sa vi?

Okej, nu är det lungan i huset igen...

för hur länge? Det vet man inte.

..igentligen vill jag träffa han nu, för igentligen ska jag inte göra nått ikväll. Han måste fatta att jag inte alltid kan så fort HAN har tid för mig.

Han tror att han hat hittat den gyllene linjen för hur mycket han kan provicera mig. Asså han säger så.

Guh Fan va cp, att jag gillar han så tokamycket.

Vuxna samtal

Våra vuxna samtal:

Jag: Jag skulle vilja höra om du vill träffa mig i morgon, för jag ska ut i kväll med Bäste M.
Han: Nej, då kan inte jag, jag ska skata. Vem är Bäste M, o vart ska ni?
Jag: Han som kallade dig för ynglingen. Jag vet inte vart vi ska. Men okej, så du kan inte på Onsdag... Okej, fan va synd för jag kan inte på Torsdag.
Han: Okej. Asså jag hade igentligen kunnat i morgon men eftersom du inte kan idag kan inte jag då.
Jag: Eh, okej.

Fan då jävla dig!

Hmm...antingen har jag blivit dumpad, eller så spelar han mig. Vad det än är, är det skit. Kan han inte bara vara sweet mot mig? Nej tydligen inte. Jag orkar inte med det här....serriöst.

grrrrrr....

..synd också att han inte lyssnar på mig heller....o yttrar ett "men guuuuuuuh" när jag berättar att jag fick helt ont i hjärtat av att hänga med Bäste Mr M och Krull i lördags för de är så bra vänner. Typ Wtf.

Ha ha,han skulle bara veta vad jag hinner störa mig under tiden han spelar svår.  Asså han har ju tagit detta till en helt ny nivå. Let the game begin. Vill du spela? LÅT OSS SPELA!

Fittan o Kuken spela boll, fittan vann med elva-noll

Dagens Tips

Dejta inte en snubbe som vill sexa med lampan släckt. Han tänder inte på dig!(Det hände med snattarn)


frustration på hög nivå

Serriöst, han får fan skärpa sig inom en extremt snar framtid! Jag blir typ bara trött på hela grejen. Pirret väger inte upp hans tjaffs.

OMG. SKÄRP DIG OM DU SKA HA DENNA FOX I DINA ÄGOR!

Shake the disease

Men vad i fucken. Nu har jag skickat två asgoa medelanden till Debban Snubben!!!! Får jag nått tillbaka? Nope.

Asså jag vet ju varför. I går svarade jag inte när han ringde för jag hörde inte, o sen i dag sov jag när han ringde o han lämnade sms o ba " Vad händer, du svarar ju inte...blabla" ... därför ska han leka martyr nu. sexigt. Åh vilken tönt.

Som Depeche skulle säga....


Im not going down on my knees,
Begging you to adore me
Cant you see its misery
And torture for me
When Im misunderstood
Try as hard as you can, Ive tried as hard as I could
To make you see
How important it is for me


Here is a plea
From my heart to you
Nobody knows me
As well as you do
You know how hard it is for me
To shake the disease
That takes hold of my tongue
In situations like these

Understand me

Some people have to be
Permanently together
Lovers devoted to
Each other forever
Now Ive got things to do
And Ive said before that I know you have too
When Im not there
In spirit Ill be there

Here is a plea
From my heart to you
Nobody knows me
As well as you do
You know how hard it is for me
To shake the disease
That takes hold of my tongue
In situations like these

Understand me


typ ungefär så. Vi har ju problem att kommunicera.

Ganska shyrrans dag

Det är en stor dag i dag. Vi får en ny matbutik i hooden. Vet i fan om man ska våga sig dit. Lär ju ska va årets happening & därmed med all sannolikhet kö ända till tunnelbanan. Så jävla fint hur man som gammal blir tokexalterad av en ny mataffär. Fast finast är ändå hur alla gammla gubbar alltid sammlas vid grävskopor och tittar på när de gräver som att det vore självaste julafton.

När brukar man sätta på värmen i hyreshus? Asså det är så satans kallt här nu. Jag kan knappt böja fingrarna och snoret hänger som istappar från näsan. Ska det vara så?  Jag vill ha massor av folk här nu. Det skulle höja tempen. Men bara folk som älskar mig. Som boostar egot o skrattar åt mig.

Jag köpte The legends-Public radio i helgen. Den är så bra, bort med handklapp o happy days, in med synthar & mörker.

Kom hit då mother fucking höst så ska du få stryk.


.

Hur ball är det inte att sova typ från fem på eftermiddagen till tolv nästa dag?

..

..fast asså i dag är jag rätt trött på han ändå. Så satans hetsig. Orka. Tror inte jag ska sova hos han i natt. Måste visa han vart skåpet sa stå.

Löve is in the air

Hej vänner.

Jag har vart med min heting (läs Debban Snubben) hela helgen. Ja förutom i Lördags. Det är grovt för jag ääälskar att hänga med Debban Snubben, men när jag var ute med Krull & Bäste Mr M så kände jag mig lite på nyttfödd. De ger mig så mycket energi. Jag gillar dem så apamycket. Vi var i alle fall ut på nått jubileums kalas. Trendish in deed. Jag blev berusad på tre öl. Sen när jag kom hem (läs till Debban Snubben) bråkade vi lite grann, det är väll så att säga vårt signum, men eftersom han gör mig så fnissig så slutar det alltid med att jag skrattar.

Vi har fortfarande inte sexat med varandra. Galet va. Vi har ändå typ dejtat över 10 gånger nu!!!  Oroande är att jag kan ta rätt mycket på hans penis utan att han får stånd. Han ska ju få stånd bara av att titta på mig ju god damn it.

Nu måste jag verkligen studera lite. Förmodligen att jag kommer klara den här tentan.


...

Hela jag är överfylld av känslor. Jag vill bryta upp bröstkorgen och låta dem komma ut.


Utekväll

Nu ska jag ut med Krull & Bäste M, hur mycket tycker jag inte om dem då? satansmassa,  minst, o det tycker jag även när jag inte blivit småberusad av tre öl. I kväll ska jag sova hos Debban Snubben. Vi är bra, på ett väldigt komplext sätt.

Min mage pirrar, när jag tittar på honom, det suger i hela magen. Jag önska jag kunde länka till känslan, men det går tyvärr inte. Jag ska försöka lägga lite band på mig....fan inte skrämma han. no spanx.

Bästa

Jag har bara två lägen, särskilt när jag börjar tycka om någon riktigt mycket. Antingen blir jag skiiiitpå o ba, "guh va du är snygg, åh va jag gillar dig, jag skulle kunna stanna så här för alltid" eller så blir jag typ av kall o ba "ja du gör ju som du vill, o jag är ba så jävla independent,  o bryr mig inte alls, det blir som det blir". Oftast kombinerar jag de båda så det blir en ända stor röra av det hela och man får ett "meh vad håller du på med nu?".

Guh vad jag gillar han! Asså typ tokförälskad!

Vi hade typ mysigaste kvällen o natten. I dag var vi o fikade med hans bror o hans tjej, är inte det as tidigt???? Kanske inte är en grej för han men ändå.... ååååh jag gillar han så mycket!!!!

Skriver mer i morgon...


sånger om andra kvinnor

Jag vet att det var länge sedan han kom över henne, men det är känns ändå lite i magen att höra honom sjunga om henne. Jag vet ju att hon betyde sick mycket för honom. Det grova är att jag tycker om låten så mycket o inte kan sluta lyssna på den.

Jag saknar honom, är inte det knäppt. Det blir nog lite abstinens i kväll.

han säger..

Debban Snubben säger att han gillar mig, att jag är fin och har världens bästa tuttar...


Min goa goa bror & Debban Snubben så klart

2a dagen i rad vi träffas o vi har inte bråkat. Yes! Jag läsar smsen jag får av honom minst tre gånger,  o så fnissar jag och dumler. Vi kommer nog inte träffas i dag och jag tror att jag kanske kommer få abstinens.

Jag pratade med min bror i går när Debban Snubben var här. Han var full (o det är han typ aldrig) o fnissig o drog dåliga skämt, så söt. 

Jag: Du jag måste sluta nu, jag har besök.
Han: Vem då?
Jag: Ingen du vet vem det är.
Han: Vem?
Jag: men du vet ju inte vem det är...
Han: Ja, men är det en kille eller en tjej.
Jag: En kille.
Han: Vad heter han?
Jag: Men vadå vad har det för betydelse? du vet ju inte vem det är
Han: men säg vad han heter
Jag: Debban Snubben
Han: Säg till Debban Snubben att vi ska ha fest nån gång.
Jag: Ha ha...okej.  

Guh, han är så go. Jag ska bli bättre på att höra av mig till honom för han är så himmla bra.

mamma, mamma, mamma

Jag har så sjukt fina vänner.

Vaknade vid halv sex av att det plingade på dörren. Utanför står Krull. Vi går till kyrkan, tänder några ljus, lipar ikapp.  jag ältar de sista timmarna med min mor och " det finns tyvärr inget mer vi kan göra" ögonblicket. Berättar om år av oro, och hur sjukt bra människa hon va. krull går bredvid som min vägg. Jag hade nog inte orkat gå dit utan henne i dag.

Har jag sagt att jag hatar 4e Oktober


Poppis i hooden

Lyckan med att bo i förorten är:

När brödförsäljaren säger:  O vad är det här för en tuff tjej som kommer (och man känner sig som 14 igen)

När fruktförsäljaren säger: Du kommer inte få några problem att få jobb, inte när man är så söt som du (och man känner sig generad)

Kul att man är uppskattad i förorten


svara någon...

ååh....jag behöver prata med någon nu,nu,nu. Inget svar på LiLoves telefon, inget svar på Krulls telefon. Inget svar på Raggans telefon. Någon???? Jag måste ventilera, måste få berätta.


Packat och klart.

Jag fånler. Jag är fast. Jag är förlorad.

...

men kooooom nån fucking gång.

Snart kommer han, snart kommer han

Snart kommer han. Om en timma typ. Jag är helt upp i varv, springer omkring som en tok i lägenheten. Sminkar mig o bloggar sammtdigt. Han ska sova här, men jag ska inte sexa mig med honom. Han kanske tror det. Fan, jag vill inte att det ska uppstå en jobbig situation i kväll. Jag vill att vi bara ska ha det bra ju.

hmmm.....to be continued...

Men åh jag kommer ju inte kunna hålla mig!

Äsh vem försöker jag lura? Jag kommer ju skriva om Debban Snubben. Jag skäms bara så himmla mycket. Ja ba "hej, jag är så jävla ball, jag tar inte tillbaka han, han kan ringa bäst han vill, den gubben går inte" ...


.....Några timmar senare, tada...är jag tillbaka på spåret igen.

Jag är så jävla go. men serri jag tror han kanske har skärpt sig.

Fionn Regan

Exakt hur ledsen blir jag inte av att jag inte kommer hinna gå på den här konserten i kväll? Alldeles gratis var den också. Fi fan. Ni som kan borde gå!

I dag ska jag:

1. städa
2. tvätta
3. plugga (i alle fall 1 kapitel)
4. hålla katta i handen hos veterinären
5. umgås med han jag inte ska prata om.

Nu ska jag städa. Göra hemmet till ett stort jävla lövenäste.en muffins till varje polis.

Jag kommer ihåg när jag o Donna K bakade muffins till polisen. Det där hemska hade hänt dem och de hade inte sovit på flera dygn. Vi tyckte så synd om dem, bakade hur många muffins som helst. Vi var kanske 18 o de fattade ingenting när vi skulle överlämna dem. Trodde säkert att vi typ förgiftat dem.


Han gör mig tokig...

åååh vad jag vill träffa han nu nu nu nu. Kom, kom, kom. 

han är min nya alkohol.

...

Snälla, snälla Debban Snubben bevisa alla hur fel vi har.

Guten morgen alle sammen

Jag är fantastisk. Jag bara sket helt sonika i det i dag igen, o då var jag ändå uppe klockan sex.  Det fina är att jag inte ens orkar bry mig längre.  Undrar asså vad som är på gång. Nått är det. 

Mamma...

Min mamm gillade Sten & Stanley. Hon gillade Allsång på skansen och sjöng alltid lika entusiastiskt med även om hon inte kunde låten. På hennes jobb älskade pensionärerna henne, hon skojade jämt med dem o de skrattade alltid lika förtjust.  Min mamma färgade alltid håret kastanjerött. Hon hade en rosa plyshmorgonrock och luktade alltid gott. Hon var känslosam och blev alltid tårögd vid avslutningar och sermonier. Min mamma brukade sitta och kamma mitt hår när jag var liten, hon brukade töja ut mina strumpor när de var nytvättade för jag vägrade sätta på mig dem annars. Hon vill att jag skulle gifta mig med Peter Jöback eller Prins Karl-Philip. Hon kunde ju inte vet när det begav sig att åtminstone en av dem var gay.  På onsdag är det 6 år sedan min mamma gick bort. På onsdag är det 6 år sedan en del av mig dog.  Jag tror jag ska gå till en kyrka och tända ljus. Supa mig full kanske, o låtsas att den 4 Oktober 2000 aldrig hände.

Hetsbantning vecka1.

Ja, då var vecka 1 avklarad av hetsbantning 2006. Jag var inte svinduktig, men ganska. I alle fall så loosade jag 1,5 kilo deg. Det är väll fan inte så jävla pissigt. Åh vänta bara, det kommer mera.


Be till Jungfru Maria, nya lilla svarta?

Jag berättade en sak för LiLove när vi satt på klipporna i dag som hon tyckte va lite skoj.  Så varför inte dela med mig för er också.

När jag var liten o precis börjat önna, var jag jävligt nervig. Jag visst ju att mina små nävar inte skulle bli håriga o jag visste att det inte var farligt att önna, men jag var still nervig att jag skulle rubba typ hormonerna eller nått. När min mens därför var sen trodde jag att jag skapat nån slags rubbning eller att jag (hör o häpna) blev straffad för att jag önna. Detta trots att jag läst såväl kamratposten och Frida. O vem vänder man sig till om nått inte står rätt till, jo högre makter. Grejen var den att jag kunde inte be till Gud för han var ju man och kanske inte skulle förstå...därför bad jag till Jungfru Maria. Typ så här lät det "Snälla Jungfru Maria. Om Jag får min mens, kan få barn o allt är som det ska där nere ska jag inte önna mer". Ja sen kom ju mensen så klart och jag fortsatte önna. Denna ritual fortsatte varje gång min mens var sen.

Halleluja för Jungfru Maria. Kan va den nya lilla svarta. Kom ihåg vart ni hörde det först!

Önna= Onanerar/Runka

In med huvudet i väggen?

Jag har pratat med Debban snubben. Gutt tänker ni,nu får vi götta oss i smaskigheter... men så blir det inte riktigt denna gång. Jag har bestämt mig för att låsa truten, och försöka reda ut saker o ting på egen hand. Jaaaaa, jag kommer så klart berätta så småningom. Om det finns nått att berätta det vill säga. Tills den dagen kommer är det lås på truten inför alla.

tråkigt för er va...

Guh nära...

att jag svarade den här gången (3e)... Jag fattar inte vad han vill.

Den gubben gick inte heller.

..han ringde igen. Svarade jag? NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ!!!

Men den gubben gick inte...

Debban Snubben ringde nyss. Svarade jag? NEJ NEJ NEJ NEJ!!! För den gubben gick inte, som Pang skulle sagt. Vill han nått kan han komma hit!

Okej...ingen skolan...men asså...

..det gör inget för jag har redan pluggat 1,5 timmar på raken. Hey, jag ska sitta o ta igen det jag förlorat. Läsa som en fuckens dåre ska jag. Men svar ja, jag har ångest över att jag inte kom iväg till skolan. I morgon ska jag, men nej ingen tror på mig. Vänta bara...


?

Är det bara jag o LiLove som upptäckt "Scare tactics"

Psyk nästa

Psykologen är ringd, en tid är straxt bokad. Han var go och jag fick faderskänsla för honom. Det är fan inte sexigt att se sanningen i vitögat. Att säga att man hamnar med män som är dåliga för en  och har en tendens att ta till dricka när man mår dåligt känns inte lungt. Hey, han tyckte i alle fall att jag behövde snacka med nån o då har jag ändå en del ess kvar i skjortärmen.

Nu ska jag sitta hos den jävla psykologen tills jag är klar! Once and for all!

Jag tror på mig...jag är på gång.

Fan va sjukt, fatta. Klockan är 09.27 och jag är uppe. P är inte på deken längre. Jag ska gå min hetsbantningspromenad, sen till skolan, sen till stan o handla present till Krull, tvätta och sen plugga. Nu jävul.

Jag är vid ganska gott mod i dag, fast o andra sidan har jag knappt slagit upp mina ljuva små ögon...

...fan det kommer ju att ordna sig....

Nu ska jag se om jag hittar numret  psykologen. Vi ses då, på andra sidan dörren.

Adeln you make my day

En del gillar mig, o de visar det! Ja, det är sant!

Adeln: Gud vad jag gillar dig!
P: åh va glad jag blir
Adeln: Synd att du inte gillar va i fjällen.
P: haha , Jag pallar inte fjällen o tältning o sånt, men då skulle vi va perfekta va?
Adeln: Ja o om jag vart musikintresserad

Han gjorde min dag. Det behövs. Oktober och November är tunga månader för mig. Ni vet, en död mamma, ett brakandes förhållande, ett psykbryt i Usa, o annat skit...allt har hänt under olika år i Oktober November...mer om det i morgon. Jag ska sova nu för jag ska styra upp mitt liv o gå till skolan.

Urladdning med råge, part 2

Efter att ha skickar smset känndes allt så mycket enklare. Som att shit män, vad höll jag på med? fan va pinigt att hänga med en kille som är elak mot mig. Jag o LiLove drog ut o gick en promenad i hooden o käkade Geisha och Sura trutar (jaaa, jag vet att jag hetsbantar) firade en liten seger. Mobilen var avstängd, o så förblev den tills jag skulle ringa till Adeln....men innan jag hann ringa piper det till i telefonen.
utkast:

"Men snälla, söta, rara du. Hur kan du möjligtvis komma fram till den slutsatsen efter vårt telefonsamtal?! Fattar du inte att jag tycker om dig ??... "
 
"...Du och jag är bra. Ang ursäkterna så ringde jag och bad dig om ursäkt i fredags. Om den inte räcker så gör jag det gärna igen.Men det är inte lätt när telefon är avstängd"


Jag mjuknar o har lust att bara åh, fan vi skiter i det. Kom hit o hångla upp mig. Jag blir  förbannad att han gör det så svårt för mig....men faktum kvarstår ju att allt ändå bara skulle upprepa sig igen även om jag förlät han. Dessutom kan kan inte ens säga "P, kan vi inte träffas och prata. Jag kommer till dig nu vare sig du vill eller inte, jag är så jävla ledsen för hur jag vart mot dig" Inte en blomma så lång mitt närsynta öga kan nå. Inte en antydan till ansträngning. Han tror att han ska komma undan med en halvosynlig ursäkt o att allt ska va fine.

Som en god vän sa "det är inte coolt att förnedra sig längre"

Nu har det gått 2 timmar sedan jag fick smset o jag tror jag kan hålla mig från att svara. Snälla säg att jag gör rätt!Urladdning med råge. part 1

Ja, jag tror verkligen att dagens urladdning behövdes, den kom i rättan tid o med råge.

Jag pratade med Debban Snubben i dag, igentligen utan att jag bestämt mig för hur jag ville ha det (jag skulle ju tänka över hans ursäkt ett tag). Vi pratade och det var ganska lungan, men jag såg ju ändå tendenserna hos han. Jag berättade hur jag kände inför "oss", vad som gjorde att jag tvekade åt respektive håll. Jag bad han gör samma sak, men fick ett "jag kan inte". Sen var han tvungen att lägga på för han skulle iväg o åka skate (typ, shit va jag är sugen på dig P, o jag vet att jag hänger på en satans lös tråd men jag åker i väg o åker skate) o sa att han skulle ringa senare.

Jag pratar med Krull i telefon som blir helt ledsen för att hon är orolig för mig o sen kommer jag hem o möter LiLove som nästan bli förbannad på mig, att jag ens talat med han. De båda för mig att inse att jag har helt andra saker jag borde ta itu med än en galen kille. Att mitt psyke inte är redo för en sån grej.

Faktum är läskigt,  jag har inte släppt honom trots hansvart elak, bara för att det är lättare att ta itu med lite oväsentliga bråk, än de verkliga problem jag borde ta itu med. 

Jag kan inte ens komma ihåg sist jag lipade så mycket. Inte för Debaser snubben, utan snarare hur jag låtit mig behandlas, för mamma som jag saknar, för utebliven trygghet, för en fortfarande rellativt  låg självkänsla, för tiden i Usa, mina usla val av pojkvänner....

LiLove kommer in i mitt kollsvarta rum o styr upp mig. Debban snubben got to go en gång för alla, så efter hundra omformuleringar skickade jag följande:

"Jag vet  inte vad jag tänkte på. Du har behandlat mig så dåligt och har inte ens mage att be ordenligt om ursäkt. Är det nått jag lärt mig så är det att mna aldrig kan förändra en person. Som en smart person sa, han visar dig inte någon respekt nu, o kommer aldrig göra det heller. Jag vill ha en man som kan ta kritik, visa känslor, be om ursäkt, uppskattar mig, uppvaktar mig och är rädd om mid. Du kan inte bli den personen.jag vill inte att du svarar eller ringer mig"

Länge leve loppis

Jag o LiLove har vart på loppis i hooden idag. Jag köpte värsta fina eggkopparna och äggbehållarna i typ rött porslin. Endast 10 fucking riksdalers.

äggisarna

Jag köpte även fyra vinyl för 5 kronor styck; Leonard Cohen, Spandau ballet , Jennifer Rush och Communards. Jag älskar Loppis så satans mycket.  Det ska bli min ny hobby kanske.

skivorna

Ingen som vill skänka en vinylspelare? Jag har way to many vinyl nu för tiden för att inte ha en vinylspelare.

dagens citat

" Jag tror din mamma skulle jubla bland molnen i himmlen och Greg* skulle vara stolt över dig och skrocka gött i New York"
Li Love ang. min dumpning av Debban Snubben.


*Greg som skrivit bibeln Dumpa honom han vill faktiskt inte ha dig

God Natt raringar

The Elf, me love. Så rolig! Jag får skratta mest hela tiden.

Nu ska jag soman till tonerna av The cure-disintergration