Bodyguard pullan

Nu äter jag potatissoppa. När jag delar potatisen i soppan o det låter "kling" tror jag att grannarna ska ringa på o ba "ursäkta men klockan är 01.20 o vi vill fan inte höra när du äter din potatissoppa". Visste det skulle va udda, men jag skulle inta va förvånad. De är ju helt galna.

Det är rätt läskigt att gå från tunnelbanan o hem så här dax. Som tur är har jag " Bodyguard" , inte som i Kevin Costner vilket iof skulle va jävla ball, utan "Bodyguard" som i sprejen. Enligt förpackningen ska den, svida i ögonen, färga rött, o paralysera.   Själv ser jag hur jag spruta den på en idot o han bara licksom fryser i positionen.

Grejen är ju den att jag inte ens är säker hemma eftersom vi har en kåt katt, kanske borde ha den under kudden i natt.

Jag var på blixtdejt tidigare i kväll. Vi drack en öl. han kolla på mina tuttar, jag kolla på hans t-shirt som han klippt av urringningen på.  Sen kom Krull o vi drog till Obaren och kolla på Emmon. Hennes musik är grym, men hon borde ha någon som mima henne låtar för hon är inte het på scen. Det ser bara fel ut när hon rör sig. Där var även en snubbe som jag är bekant med sedan tidigare där. Han gillar inte mig men jag gillar honom. Det roliga är att han är en trevlig snubbe, så trots att han inte gillar mig är han ju ändå trevlig. Jag är bra sugen på att veta varför han inte LÖÖÖÖÖÖVES me.

onykter o ska sövas

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback