förändringens vindar kanske?

Okej, nu kommer breaking news.

Jag var ute i ösregnet o gick, funderade på var i fucken det gick fel med mig. Var  sekunder ifrån att ta ett bad i sjön i ren frustration, men jag var rädd att nån skulle komma förbi o typ ringa polisen så i sista sekund (o när en hundägare kom gående) struntade jag i det och vandrade dyngsur hem igen.

Satte mig lipandes i bara trosorna o skalade potatis med sophinken mellan benen. LiLove den arma kraken kom ut och satte sig bredvid mig. Vi pratade lite....så gjorde jag det bara....

Skicka sms till till Debban Snubben " Nej, nu får jag ge mig,  funderade i natt. Jag vill verkligen inte längre."

Sen ringde jag pappa o sa "nu kommer jag hem ett tag, jag mår inte bra. men lova att inte bli orolig". Min pappa kanske är snällast o mest förstående i hela världen. han är så lugn o trygg o så sa han " jag ska att inte bli orolig, bara du lovar komma hem..så prata vi om det "... .

som grädden på moset så sa jag det där till pappa som jag skulle sagt för ett tag sedan, men inte sagt. När jag var i lipartaget blev det lättare att säga. Han blev glad o lättad. Det kommer göra saker lättare för han o det är det minsta jag kan göra. Det kommer göra saker bättre för mig med.

Nu väntar jag på att klockan ska slå tolv så jag kan handla snask.

Kommentarer
Postat av: Cilla

Du är skitduktig, blev helt stolt över dig, fast att jag inte känner dig!

Postat av: P

cilla: Tack tack. Mer mer ge mig mer.

2006-11-23 @ 02:54:28
URL: http://psomipanik.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback