Jesus is in da house

Det hände nått himmla konstigt. Helst hade jag gärna sett att det var ett tecken från ovan hur jag ska få ordning på mitt liv. Tyvärr kan jag inte riktigt tyda vad han vill ha sagt. Följande skedde.

Jag går ut i köket o hackar o en svamp, när jag kommer tillbaka till datorn har någon sökt på "besegrade hydran" på google. Okej inte så konstigt kan tyckas, men saken hör till den att jag ju är ensam hemma.  Även om nån hade vart hemma, varför söka på besgrade hydran.

Ja men okej, jesus varför sökte du på det? för jag kn inte tyda nått utav detta:

"Det andra dödet var att besegra Hydran, ett odödligt monster med nio huvuden. Om ett huvud höggs av växte två nya ut i dess ställe. Herakles besegrade hydran med Iolaos hjälp. Varje gång han högg av ett huvud svedde Ioalaos stumpen så att inga nya huvuden kunde växa ut. När alla huvuden var av begravde de monstret under en hög stenar. Herakles doppade sedan sina pilar i hydrans blod, vilket gjorde dem dödligt giftiga."

Det här med subtila budskap är ju inte min grej. Mycket bättre om han skulle ba" skaffa ett jobb" istället för att slänga ut sig grekisk mytologi.

Vad vill han tror ni?

Kommentarer
Postat av: Issa

Kanske att du är Herakles, som hugger huvet av killar, alltså, du ser till att göra dig av med dem. Ioalaos är din vän som hjälper sig och ser till att dessa inte kommer tillbaka på ett värre sätt. Har du gått igenom nio rötägg? annars kanske det betyder att när du gått igenom nio stycken kanske du hittar din drömprins. och med de giftiga pilarna, kanske är det erfarenhet som gör att du kan hålla en massa skitar på avstånd :P

Postat av: L

Det här är ju solklart. Lyssna nu, P. Varje gång man hugger av något av Hydrans huvuden växer två nya ut. Alltså, försöker man "ta bort" problemet eller skjuta dem ifrån sig utan att ta itu med själva kärnan och orsaken så blir problemet bara värre. Ser man till att gå till roten med det hela (här att bränna strumpen så inga huvuden kan växa ut)löser man uppgiften. Att Herakles (du)sedan doppar pilarna i blodet och får extra styrka betyder givetvis att även dåliga erfarenheter är erfarenheter i sig och kommer hjälpa dig när du tar itu med framtida saker. Grekisk mytologi is the shit.

2006-10-16 @ 22:48:31
Postat av: Anonym

Bra teorier!

2006-10-17 @ 21:58:52
URL: http://psomipanik.blogg.se
Postat av: Emelie

Märkligt, precis samma sak hände mig nyss, jag var ute o rökte o kom in och då var internet sidan helt plötsligt på google o den hade sökt på besegrade hydran. och det är bara jag som använder denna datan o skulle aldrig få för mig att söka på det :S av vilken anledning liksom. Men så hittade jag din blogg längst ner på sökningarna! och blev fundersam över att samma sak hänt dig :S

2008-10-07 @ 21:42:04
Postat av: cici

Det hände precis mig med! det är bara jag och min pojkvän här och han kan inte ens svenska. kanske det kan vara nagot virus? och/eller nagot hemligt budskap fran nagon som vill sprida sina idéer? hm...

2010-10-11 @ 11:23:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback