Urladdning med råge. part 1

Ja, jag tror verkligen att dagens urladdning behövdes, den kom i rättan tid o med råge.

Jag pratade med Debban Snubben i dag, igentligen utan att jag bestämt mig för hur jag ville ha det (jag skulle ju tänka över hans ursäkt ett tag). Vi pratade och det var ganska lungan, men jag såg ju ändå tendenserna hos han. Jag berättade hur jag kände inför "oss", vad som gjorde att jag tvekade åt respektive håll. Jag bad han gör samma sak, men fick ett "jag kan inte". Sen var han tvungen att lägga på för han skulle iväg o åka skate (typ, shit va jag är sugen på dig P, o jag vet att jag hänger på en satans lös tråd men jag åker i väg o åker skate) o sa att han skulle ringa senare.

Jag pratar med Krull i telefon som blir helt ledsen för att hon är orolig för mig o sen kommer jag hem o möter LiLove som nästan bli förbannad på mig, att jag ens talat med han. De båda för mig att inse att jag har helt andra saker jag borde ta itu med än en galen kille. Att mitt psyke inte är redo för en sån grej.

Faktum är läskigt,  jag har inte släppt honom trots hansvart elak, bara för att det är lättare att ta itu med lite oväsentliga bråk, än de verkliga problem jag borde ta itu med. 

Jag kan inte ens komma ihåg sist jag lipade så mycket. Inte för Debaser snubben, utan snarare hur jag låtit mig behandlas, för mamma som jag saknar, för utebliven trygghet, för en fortfarande rellativt  låg självkänsla, för tiden i Usa, mina usla val av pojkvänner....

LiLove kommer in i mitt kollsvarta rum o styr upp mig. Debban snubben got to go en gång för alla, så efter hundra omformuleringar skickade jag följande:

"Jag vet  inte vad jag tänkte på. Du har behandlat mig så dåligt och har inte ens mage att be ordenligt om ursäkt. Är det nått jag lärt mig så är det att mna aldrig kan förändra en person. Som en smart person sa, han visar dig inte någon respekt nu, o kommer aldrig göra det heller. Jag vill ha en man som kan ta kritik, visa känslor, be om ursäkt, uppskattar mig, uppvaktar mig och är rädd om mid. Du kan inte bli den personen.jag vill inte att du svarar eller ringer mig"

Kommentarer
Postat av: Doodlijk

Awesome site!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback