Urladdning med råge, part 2

Efter att ha skickar smset känndes allt så mycket enklare. Som att shit män, vad höll jag på med? fan va pinigt att hänga med en kille som är elak mot mig. Jag o LiLove drog ut o gick en promenad i hooden o käkade Geisha och Sura trutar (jaaa, jag vet att jag hetsbantar) firade en liten seger. Mobilen var avstängd, o så förblev den tills jag skulle ringa till Adeln....men innan jag hann ringa piper det till i telefonen.
utkast:

"Men snälla, söta, rara du. Hur kan du möjligtvis komma fram till den slutsatsen efter vårt telefonsamtal?! Fattar du inte att jag tycker om dig ??... "
 
"...Du och jag är bra. Ang ursäkterna så ringde jag och bad dig om ursäkt i fredags. Om den inte räcker så gör jag det gärna igen.Men det är inte lätt när telefon är avstängd"


Jag mjuknar o har lust att bara åh, fan vi skiter i det. Kom hit o hångla upp mig. Jag blir  förbannad att han gör det så svårt för mig....men faktum kvarstår ju att allt ändå bara skulle upprepa sig igen även om jag förlät han. Dessutom kan kan inte ens säga "P, kan vi inte träffas och prata. Jag kommer till dig nu vare sig du vill eller inte, jag är så jävla ledsen för hur jag vart mot dig" Inte en blomma så lång mitt närsynta öga kan nå. Inte en antydan till ansträngning. Han tror att han ska komma undan med en halvosynlig ursäkt o att allt ska va fine.

Som en god vän sa "det är inte coolt att förnedra sig längre"

Nu har det gått 2 timmar sedan jag fick smset o jag tror jag kan hålla mig från att svara. Snälla säg att jag gör rätt!Kommentarer
Postat av: ...

du gör rätt. såklart.

2006-10-02 @ 08:11:04
Postat av: Wooowusa

Very well done. I enjoyed the site.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback