viktig sak

Det har vart en sjukt viktig dag i mitt liv i dag. Förmodligen topp fem viktigaste. Saker jag har bärt på så sjukt länge, har jag ventilerat med min bror och hans fru i dag. Många av sakerna som jag oroat mig för under alla dessa år, har visat sig vart helt i onödan. Några andra stuff som jag måste reda ut, men främst bara helt enkelt börja ta hand om mig själv.  Det lutar åt att jag kommer flytta mig hemåt typ nu. Inte kanske just hit, hit. Men till den större staden bredvid. Det är så sjukt mycker saker jag har hållt inne under alla dess år som jag måste ta itu med.


Det grova. Är det att jag kommer åka ifån mina vänner som känns jobbigt? Nope, de kommer jag ha kvar. Kommer jag sakna mitt utelive. Nope. Det jobbiga ligger i att inte kunna den kontrollerande, panipullativa  träffa Debban Snubben som inte ens gilalr mig  på obestämd tid. Sexigt.

Kommentarer
Postat av: Bäste M

Åh nej pullis, överge inte mig i den här stora farliga stan. Men du gör vad du måste göra och om det innebär att flytta till landet så står jag bakom dig. Jag kan komma ner och hälsa på dig så kan vi gå på den där klubben som jag inte minns vad den hette och så kan Military och Malliga M hänga på för old times sake och sen slutar kvällen med att jag blir utslängd, spyr och skämmer ut mig i valfri ordning. Självklart är du lika välkommen upp hit när du vill, min dörr kommer stå öppen och det kommer alltid bjudas på frukost på sängen. Sen finns det ju ingen man kan göra stan lika osäker med som du! Hoppas att allt känns lite bättre nu när du är i Hometown! Vi hörs snart, puss på dig /M Ps. Jag kommer skriva fullständig låtlista imorgon så du inte missar nåt.

2006-10-26 @ 22:18:08
Postat av: Linnéa

lilla gumman, vi tänker på dig vet du!
..varje dag. hoppas du har det bra! pöss

Postat av: LiLove

blogga. annars hänger jag mig.

2006-11-05 @ 22:53:18
URL: http://onewaytickettohellandback.blogg.se
Postat av: Gardkristiane

Good web with cool info. Thanks.

2010-11-23 @ 10:19:36
URL: http://gardkristiane.myblog.es

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback