Adeln & Debban snubben

Nu ska jag sminka mig inför dejten och samtidigt reda ut vem som är Adeln o vem snubben jag dejtar nu . Förvirringen måste ha skett eftersom jag inte kallar han vid nått eller snarare kallar honom olika varje gång. Okej vi kallar han "debban snubben".

Adeln: Den ända man igentligen kan säga vart normal av alla jag dejtat. Jag träffade honom genom Krulls dåvarande dejt. Han är småbarnsfar och det igentligen ända dåliga med han var hans tendens till att vara snål, och ingen what so ever utmaning för mig. jag var på dejt med honom kanske 5 gånger innan jag lade ner. Främst för att jag började träffa debban snubben. Dessutom var jag inte så intresserad.

Debban snubben: Träffade jag på, just det Debaser för ett par månader sedan...men vi har inte dejtat mer än lite över en månad.  Efter tredje dejten amokade han o dagen efter hade vi ett major bråk som igentligen gick ut på att han var arg på mig konstant under två timmar. Dagen därpå muckade han med mig igen på telen varpå jag ballar o ba "blablabla nu skiter vi i det här" Sen snacka vi rätt länge. Efter det har vi vart på en dejt som var lungan, o två dagar utan bråk. Tjoho. Snubben har grova kontrollbehov, men är sjukt söt, utmanar mig och vi har en kemi so inte går av för hackor. 

Hänger ni med nu?

Kommentarer
Postat av: Frida

okeeej, och det är han du styr kosan mot så att säga?

Postat av: P

Frida: Jag ner mot fördärvet. In med huvudet i väggen.

2006-09-25 @ 19:38:48
URL: http://psomipanik.blogg.se
Postat av: L

Mäh, bestäm dig då. Heter han "Deddan", "Debban" eller "Deband" snubben?

2006-09-25 @ 23:23:05
Postat av: P

L: ha ha ja fan va omständig jag är. återgärdas nu

2006-09-26 @ 00:48:53
URL: http://psomipanik.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback