drama?

Japp, nu börjar jag komma in i mitt rätta element. Jag räknar med att jag kommer få 1 styck upprörande telefonsamtal i morgon. "DRAMA P IS BACK IN TOOOWN" Det goa är att jag infriar förväntningarna hos dem. Men asså skulle ni göra på nått annat sätt?

Krulls enorm penis (som känner snubben som sa ("kan vi  inte ha sex, jag betalar" till mig) var ju inte man nog att säga att han inte ville träffa henne längre. Så när de haft sex hörde han helt enkelt inte av sig mer. Adeln som är typ bästa vän med snubben sitter o berättar för mig vad som hände med enorm penis. Jag ba "asså jag kommer ju berätta det här för Krull" Han ba "o nej". A så berättade jag ju i alle fall. Krull höll på att dö av ilska o hon kände att snubben got to know he's alive. Asså fatta tönten... typ

 Jag är inte så intresserad av henne, men jag dejtar henne ändå, och har sex med henne och är offentlig, o sen slutar jag höra av mig. Ja så tar hon upp att vi borde lägga ner. Fan va smidigt. Jag behöver inte göra nått!

Phö. Så Krull tog tjuren vid horna och ringde han nyss o gav han the avhyvling att han är en sån tönt som inte kunde vara rak. Gissa hans förklaring till varför han inte var rak med att han inte var intresserad? "jag är blyg" Ha ha ha dagens jävla skämt. Ba "hej jag har inga problem att ta din hand under andra dejten eller pussa dig hej första dejten men jag är för blyg för att säga att jag inte vill träffa dig mer" .

I alle fall så kommer ju Enorma penisen berätta för Adeln som kommer aaaamooooka på mig för jag berättat för Krull. Men snälla vad tror han. Orka bry mig,

Kommentarer
Postat av: pang

Män...män...MÄN...alltså....hata.

Postat av: Johan

Vilken feg människa, ibland skäms jag över att vara man.

2006-09-09 @ 03:59:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback