DUMPA HONOM!

Ni, jag har glömt "dumpa honom, han vill inte ha dig" i hometown och jag behöver den aaaasmycket nu. Anledningen är "han jag ballade med".  Jag har lite svårt att släppa honom, o ibland blir jag sugen på att smsa. Minns inte sist jag inte kunde släppa nån. Jag vet ju att läser jag boken så vill jag ju inte ha han. Jag vet ju att läser jag boken kommer jag komma på 1000 anledningar varför han inte är värd att lägga energi på. Främsta anledningen är ju att "he's just not that in to me" sen finns det ju ett par till. Stark attraktion till nån är fan farligt. Jag skulle jämföra han med näcken typ.

I morgon är han släppt för alltid, o jag tänker inte gräma mig att jag balla. Jag hade ju rätt det handlade med all förmodan om sex.

Det kan inte nog sägas många gånger o man kan tycka att det känns jävligt 1800 tal om det som står i boken, visst så kanske det är,men det är ju fan sant det som står i boken. "dumpa honom" borde finnas i pocketstorlek o vara lika naturligt för flickor att ha i fickan som skor på fötterna.

Kommentarer
Postat av: Ä

Det här verkar ha blivit "klubben för inbördes beundran" så jag gör som de flesta andra utomstående verkar ha gjort, säger hej då och lycka till.
Ps. Detsamma till dig Pang Ds.

2006-09-08 @ 00:40:21
Postat av: P

Inbördes beundran är typ det bästa som finns. Fint som snus. Tar det som en komplimang. Särskilt med tanke på att de flesta som säger snälla saker är personer jag inte känner. Besökarantalet är jag heller inte så orolig över eftersom jag 1. inte haft mer besökare än jag har nu. 2. Skriver för mig själv och ingen annan. Men tack för tiden som har varit pullan.

Postat av: Ä

Att kalla någon som man inte känner för pullan, är ungefär lika fräscht som att svara på en fråga med -din mamma!

2006-09-09 @ 02:56:50
Postat av: P

Det är ju en komplimang. Det säger jag till alla vänner

2006-09-09 @ 15:51:05
URL: http://psomipanik.blogg.se
Postat av: P

O inte vänner med för den delen.

2006-09-09 @ 15:54:06
URL: http://psomipanik.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback