Inget mera med killen jag ballade med

Jag har väldigt svårt att förstå varför jag bara träffar på.... nej inte svin, utan folk som har serriösa psykiska problem.

Jag är fan stolt över mig att jag ba sluta med skiten. Hej då. Synd att du var den första jag sett potential i på typ....tja nästan någonsin. Men en snubbe som försöker gör mig till hans nästa förtryckta kvinna. Nej! Hade det var för ett halv år sedan hade jag ju typ trampat i klaveret. Förklara närmare sen

Tack åter igen fluoxetin.

Kommentarer
Postat av: Johan

Det finns riktiga cp´n därute, gör dig själv en tjänst, kom till bröderna olsson (krogen) på måndag och träffa lite hederliga hårdrockare (releasefest för Deathbreath, Nicke Anderssons, Hellacopters, nya dödsmetallgrupp), vi kanske e sluskar men inga jävla players.

2006-09-15 @ 01:10:36
Postat av: L

hahahahahaaaa, Johan för faaan! Här bjuder jag dig på releasefest och du går och bjuckar med okända internetkvinnor. Precis som att P skulle digga Death breath. Ja jag säger då det.

2006-09-15 @ 03:58:46
Postat av: P

Johan: haha, jag vet inte ens om jag är i stan då. Men chansen att se mig på releasefest för ett dödmetallband är ganska liten....

Postat av: Li

*Skålar med egen fluoxetin*

2006-09-15 @ 17:52:50
Postat av: Johan

Linnéa
Vafan, hon kan ju inte sitta hemma och uggla och lyssna på deppiga låtar hela tiden, ond bråd död borde göra susen.
P
Tunnis.

2006-09-16 @ 02:07:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback