Tack gud för vinet du skänkte!

Så, nu har jag korkat upp vinet. Första klunken är tagen och ett lugn börjar redan infinna sig. Tack jesus och gud och alla högre makter för alkoholen, den bästa trösten ever.

Om jag skulle veta vad det är som inte känns bra, då skulle jag ju kunna ta itu med det.....men nu nä....det är bara en kall känsla i bröstet. O så tänker jag att det kanske är så här människor går omkring o mår, o tycker det är all fine. Om det är så fattar jag inte hur folk orkar. Jag önskar att det fanns en skala för hur man ska må. Tänk om det normala är typ 5 och jag är en 5,5 då är det kanske bara att gilla läget. Asså då borde jag ju va jävligt tacksam. Fast då ju frågan varför inte jag kan gå omkring o va en femma o va nöjd när alla andra är det. Min fråga är igentligen kortfattat; ÄR DET HÄR ALLT?

En annan sak jag inte fattar o som gör mig lite nervös är krulls otur med killar. Det är en sak att jag inte har nån vidare tur. Visst jag kanske är het o rätt funny om det ska va så, men jag är ju lite störd. Krull däremot är både rolig, snygg, smart, uppstyrd och normal. Inte går det bättre för henne för det inte. Det är nästan ett större mysterium än meningen med livet.

Kommentarer
Postat av: pang

Nej! Gick det åt fanders för henne??
Men apa vad svårt det ska va då. Å inget hopp får man heller.

Postat av: krull

"nästan ett större mysterium än meningen med livet" hahaha, du är för go!

men tja nåt måste jag ju göra som skrämmer bort karlarna... hmm min nya grej skulle kunna var att långdejta flera samtidigt. monogam som jag är kan jag ju egentligen inte, men det skulle kunna vara värt. då bryr jag mig inte tillräckligt (hett tycker killarna), det gör inget att det går långsamt fram (jag får ju två (eller fler!) dejter för priset av en), och jag får mycket uppmärksamhet, hångel och sex - det låter som en strålande plan!

2006-09-04 @ 20:03:55
Postat av: krull

fast hmm jag glömde en grej. män äcklar mig.

2006-09-04 @ 20:04:28
Postat av: Li

Sömntabletter är min räddning. Man tar dom och allt blir som bra. Det känns mysigt och skönt och all oro är borta. Fast nyttigt är det ju inte.

2006-09-05 @ 19:06:20
Postat av: Li

Vad var det för fel på han med stora kuken förresten? Hade inte Krull nåt på gång med honom?

2006-09-05 @ 19:06:47
Postat av: P

Li: Sömntabletter, kanske vore nått.Fick assgoa piller i usa, men typ tio bara för de är så beroendeframkallande. Krull och stor kuken hade sex, tja o sen var det det väll inte så intressant för han längre. Han är en karljävel. Men hon var inte särskilt intresserad ändå

2006-09-05 @ 21:02:59
URL: http://psomipanik.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback