P-Kurren 2-0

Jag tror min kurre  är rädd för mig. Han är illa till mods ut under hela våra samtal. Dessutom lider han av dåligt självförtroende och att jag skulle kunna knäcka han hur lätt som hällst. Hallå hur grovt är inte det?  Jag måste tassa på tå för min kurator.

I alle fall, eftersom jag gör han så nervös är hans nya påfund för att slippa mig, att jag ska gå i deprissionsskola. Deprisssionskola verkar vara typ lite som AA. Man sitter i en ring o berättar vem man är, lite fika o sen lite förläsning o disskusion. Visst jättebra, men det hjälper ju inte mig med mina personliga problem. Han berättade om deprissionsskolan i typ 20 minuter av min dyrbara tid bara för han är så nervös o inte vet vad han ska säga. Kul. Givande timme.

Hoppas inte det kommer va nån heting på mötet för då kommer jag ljuga en massa för att verka chill o ball. Fast på film hittar ju alltid huvudkaraktärerna varandra på AA. 

Kuratorn: Ja men då syns vi deprissionsskolan om X veckor.  Så bestämmer du o jag ingen tid innan det utan väntar på kallelse från psyk.

tack o hej.

Så jävla värdelöst.   Ps. Kuratorn om du läser dettta. Ta det inte personligt. Det är inte dig som person jag har svårt för, bara din tvivelaktiga arbetsroll.Ds

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback