Två psykon i en tvåa

Jag ska till kuratorn om exakt en styck timma. Jag har ju glömt att berätta att  vi är kompisar nu. Han har totaly vänt o ba är sjukt go o förstående. Kan va mitt lilla utbrott som gett resultat. Det verkar som jag kommer få mig en go liten psykoterapeft. Hurra för mig. Dessutom verkar det som min medzhöjning börjat ge resultat. Asså jag gör faktist saker rätt var det är.

I helgen var jag o Darla i den så kallade storstaden här bredvid. Vi lånade hennes brollas lägenhet o låg i sängen o kollade på film konstant i 24 timmar. Vi tog paus för att bajsa o äta. Två goa instabilen psyken inlåsta i en två är så jävla fint så ni förstår inte! MItt första utbrott kom när det var en mor o dotter scen i filmen. Jag kollade bort.

P.Så jävla töntigt med sånna scener!
D. Vadå?
P. Mor o dotter scener. Jag hatar mor o döttrar.
D: Hurra för mor o döttrar.
P: näje.
P. Men asså jag har faktist en mamma!
D: jag vet. Klart du har.


Sen börjar ja toklipa o tokskratta. Asså så man inte kan andas, helt maniskt så det inte ens kom fram ljud. Skrattade  o lipa så i tio minuter. Sen satte vi på en ny film och första utbrottet var avklarat.

Darlas första utbrott kom när vi var lite runda under fötterna o gick förbi macedonken . En kille slängde en gurka på fönstret ( Darla´tror av nån anledning  att han vill mucka). Varpå hon gör  värsta militärvändningen, knackar på fönstret skitförbannad o börja gestikulera i stora rörelser, sammtidigt som jag stär och  drar henne i armen. Han pekar fuck you o jag tror Darla skulle gå in o klösa ögona ur honom, men jag lyckade dra henne därifrån.

D: Asså jag tål inte sånt.
P: mmm....men jag tror inte du ska ta det personligt att han slängde en gurka på förnstret.
D: hahahahaahah
P. haha
D: guh!

O så var Darlas första helgsutbrott avklarat. Vi har ett så fint sammförstånd inför våra små utbrott.

 Vi hade det fint.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback