Män män män

Ja, det kan tyckas lite grovt att jag inte helt släppt taget om en kille som jag dejtade en månad för sex månader sedan. Okej om han åtminstone hade vart en catch. Eller jag kanske har släppt han igentligen, för när jag ser kort kan ja känner jag, vad var dealen.

Jag är sugen på att gå på hans konsert. Krull har gett mig ett tvärnej. O igentligen är jag inte fit for fight att möta han varken psykiskt eller fysiskt. Han ska ju dö när han ser den ljuvliga kvinnan som uppenbarar sig framför han nästa gång.

Dessutom har jag efter att lagt ner min italiano lagt korten på en ny heting. Jag ska nog försöka snärja han. Han har redan visat vissa tendenser till att va skum, o det känns ju skönt. Jag kör mitt race.

Ja va fan. Sån är jag.

Jag
Nina Hemmingsson

The italian studd

Ni har missat inte bara en episod av mitt liv utan en hel säsong skulle man kunna säga. Ett kapitel, en epok. En helt egen sån där överskrift på sidan. Den skulle hetat "The Italian studd". Men det känns lite pasé att skriva om det nu, med tanke på sista raden på det kapitlet skrev typ alldeles nyss. Men asså serri, jag var på date i Rom. Fatta romantiskt eller. 

I alla fall så är jag tillbaka i bloggen igen.

Det här är P 26 år rapporterandes från källaren i sin fars hus.


Akta dig!!!! annars trycker jag på blockningsknappen.

Det ända vapnet jag har är blockningsknappen, så jag blockar tills fingrarna blöder.

Det lever

Nej jag har inte dött
Nej jag har inte blivit lycklig

Jag pausade.